BWC058 - Kaméra OMG Mini Awak Dipakai - Komprési Super Pidéo - 20-25 Hrs pikeun 32GB

BWC058 - Kaméra Worn Awak Awak OMG Mini - Komprési Video Super - 20-25 Jam kanggo 32GB

★ Ambarella S5L Chipset
★ Sensor: OS05A10, HDR dirojong
★ Ningali Anu Lebar Ningali: 130 Gelar
★ H.265 / H.264 video encoding - 20-25 Hrs pikeun 32GB
★ prosés CMOS low-kakuatan 14-nm
★ Dukungan 32-256GB Mémori-Bina.
★ Rojongan 2.4G / 5.8G Wifi / 3G / 4G / GPS (Goréng)
★ Rojongan Pangenal Ramo (Opsional)

ProFitur saluran

  • Daya low, umur batre panjang

  1. Rekam pidéo 1080P HD kirang langkung watt 0.8, nyaéta satengah tina konsumsi kakuatan tina solusi Ambarella A7, sareng 1 / 4 tina solusi MTK.
  2. Batré 4200mAh tiasa ngarékam dugi ka jam 14 sareng h.265 1080p hungkul.
  3. Téknologi ngecas PWM tiasa nyayogikeun 2 Amp gancang ngecas sareng nyingkahan overheat anu manjangkeun umur batre sacara signifikan.
  • Tingkat saeutik-saeutik, luhurna harti.

  1. Kaméra awak urang anu gerak 3D katembongkeun ngurangan réduksi bising (MCTF) sareng H.265 (HEVC) encoding video tiasa masihan 50% off bitrate ka pesaing anu nganggo H.264 (AVC) wungkul. Sareng téknologi Smart HEVC tiasa ngahontal bitrate pohara luhur nepi 80% off sareng adegan statis anu relatif. 32GB tiasa ngahemat dugi ka 25 Jam rilis video.
  2. 1080P (1440P Max) video langsung jauh jauh tina video langsung tiasa seueur langkung rinci ti video 720p.
  • Nyambungkeun rusuh, gancang ngecas

  1. Kalér dina 6s.
  2. Jam 3.5 gancang ngeusi batré kalayan ngeusi batré (batré 4200mAh, adaptor daya 2A);
  • Pangalaman Pamaké Leuwih hadé

  1. Ukuran leutik (83.2 * 54.8 * 29.8mm), beurat beurat (145g).
  2. IP68 tingkat tahan;
  3. Spéker tahan cai anu mumpuni nyadiakeun kualitas sora anu saengus saheulaan rada tibatan cai.
  4. Effectfék anu katingal wengi langkung hadé katingal ku ngabersihan kaca pikeun ngahindarkeun pangaruh lampu kilat;
  5. Resolusi pidéo luhur dugi ka 1440P (2560 × 1440) kalayan bitrate anu terjangkau;
  6. Logo ngaropéa tiasa diduruk kana vidéo rékaman;
  7. Fungsi Dewarp ngabenerkeun panyisturan gambar na;
  8. Suhu anu dianggo pisan tina -30 kana 60 derajat Celsius;
  9. Waktos 8 ngarekam waktu tiasa didamel -30 derajat Celsius kalayan batré normal.
  • AI (Goréng)

  1. Prosesor ARM Cortex A4 core ARN 53 ngabantu ngalaksanakeun fungsi AI, contona, pangakuan raray. Canta tiasa ngadukung pembelajaran jero, pangakuan gancang sareng anu langkung akurat, sareng jumlah raray tiasa dugi ka 10,000 sareng databés raray lokal.
  2. Bisa kooperasi sareng server cloud pikeun pangakuan raray sareng perbandingan (dina kaayaan pangkembang).

BWC058 - Kaméra Worn Awak Awak Compression Tinggi - Ambarella Ambarella S5L Chipset

Ambarella S5L IP Kamera SoC Singkat Produk

BWC058 - Kaméra Worn Awak Awak Compression Tinggi - Ambarella Ambarella S5L Chipset - Spésifikasi Umum

 

BWC058 - Kaméra Worn Awak Awak komprési tinggi - Rakaman H1512 High High Definition v2

 

BWC058 - Kaméra Worn Awak Awak Compression Tinggi - P68 Waterproof Rating

 

WiFi Mini, GPS, 3G, 4G Awak Awak Awak - 12

 

BWC058 - Kaméra Worn Baduy Komprési Luhur - Visi Peuting

BWC058 - Kaméra Worn Awak Awak Compression Tinggi - H264-vs H265 Gambar

spésifikasi

OS

  • Chipset Utama: Ambarella S5L
  • OS: Vérsi Linux 4.9.110
  • Waktu ngacoto: <6 s
  • basa: Inggris / Cina
  • panganteur: Panganteur operasi grafis

video

  • Video Input: OS05A10
  • Kaluaran Video: 2 inci Full HD layar LCD
  • Rékam ngarékam: 2560×1440,1920×1080, 1280×720
  • Pigura Rate: 1440p30,1080p60,1080p30,720p60,720p30
  • Modeu catetan: Video sareng Audio sinkronisasi Audio 2 Aliran Video Bebas kanggo Rekam Lokal sareng Téangan Jauh
  • komprési: H.264 (MP / HP Level 5.1) /H.265 (MP Level 5.0)

audio

  • Input audio: Input 1x MIC, input audio intercom luar luar
  • Antarbeungeut audio éksternal: Jack 2.5mm pikeun headphone, mikropon sareng PTT
  • komprési: Format PCM (AAC opsional)
  • Catetan audio: Ngarékam ngarékam audio wungkul, salasahiji konci konci antara modeu rekaman Audio sareng Video

prosés video

  • Resolusi pidéo Langsung: 1920×1080/1280×720/640×360
  • photograph: Resolusi dukun 1920 × 1080 ~ 8640 × 4752
  • Snap: Panyabutan seuri nalika ngarékam (resolusi poto nu sami sareng perekam video)

panyimpenan

  • neundeun: Panyungsi dina kartu 16GB SD (sayogi kanggo 16 ~ 256GB)

sumber lampu

  • IR: Euweuh 10 Meters di 0 lux jeung gambar bentuk anu katempo
  • Lampu kilat: ngabantu pikeun nempon dina peuting
  • laser: konci tengah gambar atawa nunjukkeun

Dua cara Intercom

  • Kluster antara: Rojongan pikeun cluster intercom antara alat-alat terminal (ngan pikeun alat 4G / 3G)
  • Intercom sareng platform: Rojongan telepon di antara kamar jeung antara server jeung alat terminal (ngan ka alat 4G / 3G)

lensa

  • HOV: moal kurang ti 120 °

alarem

  • SOS: Teki tombol SOS bade dibantah dina platform (ukur kanggo perangkat 4G / 3G)

COM port

  • USB: 1x USB, pikeun ngeusi batre, komunikasi sareng PC, nyambungkeun kamera HD diluar
  • Protokol Jaringan (Opsional): TCP / IP, RTSP, RTMP, GB / 28181 (ngan ukur pikeun alat 4G / 3G)
  • 3G / 4G (Opsional): Diwangun dina modul 3G / 4G (FDD-LTE / WCDMA / GPRS) (ngan ukur pikeun alat 4G / 3G)
  • WI-FI (Goréng): Rojongan Pelanggan sareng WIFI mode
    Bluetooth (Opsional): ngadukung

GPS

  • GPS (opsional): GPS / GLONASS, lokasi sareng speed tiasa dianggo dina rékor lokal sareng pandangan jarak jauh, kualitas sinyal anu saé kalayan mimiti tiis <25 detik
  • firmware: Pangenal raray (Opsional) Pangenalan pameunteu jero panginten, daptar hideung lokal atanapi pangakuan awan
  • OSD Burn Dina: Kaduruk dina tanggal, waktos, ID alat, perwira ID, lokasi, kagancangan
  • Nimpa: Bisa ngamungsuhkan atawa nganonaktipkeun
  • Maén balik: Ngarojong playback lokal di video, milarian file video dumasar waktos, alarm, jsb.
  • Fungsi gambar jauh: Ngarojong playback online sareng ngundeur jarak jauh (ngan pikeun alat 4G / 3G)
  • Kluster antara: Ngarojong nyayogikeun sauran, Salem cluster (mung kanggo alat 4G / 3G)
  • Laju maén deui: Rojongan ti 1 ka 128
  • Pra / post-recording: Pamaké 20 pangtaunana ngahirupkeun rakaman réncang
  • Dewarp: Dukung dewarp sateuacan disandikeun (> 120 derajat), ngadukung zum digital 8X maksimum
  • modeu aman: Diawatesan ngan ukur rekaman video, audio, foto atanapi operasi dasar anu sanés
  • Catetan énkripsi: Rojongan Rékam énkripsi, pidip énkripsi ngan bisa diputer dina pamuter husus
  • Log: Ngonkripsi operasi konci, netepkeun parobahan, kajadian, alarm sareng inpo sejenna

software

  • hPlayer: Puterkeun payil video dina PC sareng nganalisis informasi data dina koropakna.
  • CMSV6: Panempoan live live / posisi dina posisi ayeuna / muterkeun lagu / telepon di antara / ngawaskeun / pangiriman paréntah jauh, jeung sajabana (ngan pikeun alat 4G / 3G)
  • Ngaronjatkeun firmware Parangkat kukuh: Firmware tiasa ngamutahirkeun sanajan USB atanapi Internet (pikeun alat 4G / 3G wungkul)

kaayaan gawe

  • hawa: -30-60 ℃
  • kalembaban: 40% ~ 80%

nu lain

  • Muatan ayunan: Ngecas gancang @ 2A, transmisi data USB, Splicable
  • waktos: nyingkronkeun tanggal sareng waktos sareng GPS, internet, PC
  • Aliran dua kali: 2 Pidéo Pidéo Video pikeun Rékam Lokal sareng Témbongkeun Jauh
  • Default: Malikeun deui setelan pabrik kama
  • indikator: Ngecas, Ngamal, Rekaman Pidéo, Snap, Surat audio
  • kapasitas batre: 4200mAh pikeun 1080p30 rekaman kontinyu upto 15h, kanggo 4G kontinyu nempo jauh nepi ka 9h, pinuh ditagihkeun dina 3.5h;
  • Aki bantu: teu sahiji bae
  • Tahan cai: IP68
  • ukuran: 83.2 * 54.8 * 29.8mm
  • beurat: ngeunaan 145g (tanpa klip)

 

6164 Jumlah Tampilan 4 pintonan Dinten
Nyitak Friendly, PDF & Email

Taros Kami

OMG Kamanusaan sarta Studi Palanggan

whatsapp

Singapura + 65 8333 4466

Jakarta + 62 8113 80221


email: sales@omg-solutions.com
or
Eusian dina Wangun panalungtikan & urang meunang deui ka anjeun dina 2 WIB

Kantor Batam OMG Solutions @ Terminal Feri Harbourbay

Office Batam OMG Solusi @ Pelabuhan-Bay-Ferry-Terminal

[embedyt] https://www.youtube.com/watch?v=MZOOThkg_oU [/ embedyt]

OMG Solutions mésér unit kantor di Batam. Pembentukan R&D Team urang di Batam nyaéta pikeun masihan inovasi paningkatan pikeun ngalayanan konsumén anyar & anu tos aya.
Didatangan Kantor kami di Terminal Feri Batam @ Harbourbay.

Perusahaan Top 500 Singapura 2018 & 2019

Singapura Top 500 usaha 2018

kaméra Tipe


Halaman Kategori

   Kaméra Live Stream 4G
   Artikel - Kaméra Awak Worn
    ↳ Pengawasan Penguasaan UU sareng Confidentiality di Asia
    ↳ Pangabutuh Kaméra Angkatna sareng Balukar Ka Polisi sareng Publik
    ↳ Inovasi Téhnologi Awak-Worn Salila Taun-taun
    ↳ Naha Kaméra Awak Worn ngabantosan Administrasi Hukum?
    ↳ Balukar dina Pengawal Kaamanan nganggo Kaméra Awak-Worn
    ↳ Hak istimewa ngagunakeun Kaméra Polda Awas-Polda
    ↳ Kaméra Awak Worn: Taktik Anu Bakal Ngabantosan di Rumah sakit
    ↳ Pengenalan Pangenal Raga di Kaméra Awak Worn
    ↳ Nunjuk ka Catet sateuacan Mésér Kamera Worn-Awak
    ↳ Perlindungan Jaringan Pamaréntahan ku Bantuan Kaméra Awak Worn
    ↳ Kaméra Awak Leverage pikeun mastikeun Kasalametan Karyawan ku Perusahaan
    ↳ Ngenalkeun Skema sareng Pembelajaran ngeunaan Kaméra Awak-Worn
    ↳ Prosedur pikeun Ngagunakeun Kaméra Awak-Worn
    ↳ Kaméra Awak-Lawas: Ngaronjatkeun Hubungan Pagawé Pasién-Kaséhatan di Rumah Sakit
    ↳ Kaméra Awak Pulisi Worn Kaméra diperkirakeun pikeun Pituduh Pangenal Muka
    ↳ Milih Kaméra Saatos Worn-Proper
    ↳ Téhnik Aman Digunakeun Pamaréntah pikeun Ngalindungan Platform Kaméra Badan Worn
    ↳ Kauntunganna Kaméra Awak ku Industri
    ↳ Ngalaksanakeun Program Kaméra Badan Worn sareng Kelas
    ↳ Métode Panganggo Kaméra Awak-Worn
    ↳ Kauntungan tina Kaméra Awak-Worn dina Rumah Sakit
    ↳ Promosi Pangenal Ramo Pikeun Patugas Penguasaan Hukum Kaméra Awak-Worn Kaméra
    ↳ Tangtukeun kaméra Badag Worn-Body
    ↳ Metodeu Pamaréntah tiasa dianggo pikeun Ngalindungan Jaringan kanggo Kaméra Awak Worn
    ↳ Utilitas kaméra Kaméra Lawas ku Industri
    ↳ Skéma Nimukeun Pikeun Kaméra Worn sareng Kamari Diajar
    ↳ Tungtunan pikeun Pamakéan Kaméra Awak Worn
    ↳ Pangenal Raga Datang Kaméra Pamiasan Awas Polda
    ↳ Milih Kaméra Badan Wani anu Katuhu
    ↳ Jaringan Kaméra Awak-Worn Aman pikeun Pamaréntah
    ↳ Pamakéan Kaméra Awak-Worn ku Industri
    ↳ Ngalaksanakeun Program Kaméra Badan Worn Rekomendasi sareng Palajaran Diajar
    ↳ Wawasan Warga Kaméra Awak Worn
    ↳ Usaha Téknologi Kamera Worn-Awak
    ↳ Kauntungan Poténsi Kaméra Worn Pikeun Awak pikeun penegak UU
    ↳ Perusahaan Kaamanan - Kumaha Balukar Kamera Pamanas Awak Pulisi
    ↳ 5 Hal-hal Anu Tiasa Ngeunaan Kaméra Awak Polisi
    ↳ Kaunggulan tina ngagunakeun Kaméra Peringatan Badan Polda
    ↳ Kaméra Awak Pulisi sareng Pribadi
    ↳ Kumaha kaméra ngabantosan kaméra ngabantosan penegak hukum?
    ↳ Pangaruh Kaméra Saatos Awak dina Penjaga Kaamanan
    ↳ Artikel
    ↳ Kauntungan tina kaméra awak Polda
    ↳ Tetep dina kaméra kaméra ngagem awak
   Awak dipaké kaméra
    ↳ BWC095 - Kaméra Awak Bateri OMG dicabut OMG
    ↳ BWC094 - Kaméra Angkat Badan Mini Affordable OMG
    ↳ BWC089 - OMG 16 Jam Sajarah Politérs Lampu Pariwarna Langsing (Sudut Lebar 170-Gelar)
    ↳ BWC090 - Kaméra Awak Polisi beurat OMG Kaméra Pikeun Pengawal Kaamanan (Sudut Lebar 170-Gelar 12 Dinten Gawé)
    ↳ BWC081 - Kaméra Polda Awak Warga Mini OMG Ultra Mini (140 gelar + Visi Wengi)
    ↳ BWC075 - OMG Dunya Paling leutik di Kaméra Pamaréntahan Kaméra Pamaréntahan Mini
    ↳ BWC074 - OMG Mini Lampu beurat Lawas Awak Kaméra sareng Super Video Compression - 20-25 Jam kanggo 32GB [Teu aya LCD LCD]
    ↳ BWC058 - Kaméra Worn Awak Awak OMG Mini - Komprési Video Super - 20-25 Jam kanggo 32GB
    ↳ BWC061 - Jam Long OMG [16 Jam] Kaméra Kaméra Worn Rékam
    ↳ BWC055 - SDG Removable SD Card Mini Awak Worn Camera
    ↳ OMG Lampu Badan WIFI Berat Badan WIFI Kaméra, Video 1728 * 1296 30fps, H.264, 940NM Nightvision (BWC052)
    ↳ BWC041 - Kaméra Baduy Baduy OMG Badge
    ↳ Kaméra Warga Badag OMG Mini, Video 2K (SPY195)
    ↳ BWC010 - Kaméra Awak Badan Pulisi Mini OMG, 1296p, 170Deg, 12 Jam, Visi wengi
    ↳ BWC004 - OMG Ruggedized Casing Pamiatan Awak Polda Pulisi
    ↳ BWC003 - Kaméra Piduh Badan Pulisi Mini OMG
    ↳ Kamera Tombol OMG Dipasang, Perekam Video Otomatis Gerak (SPY045B)
    ↳ OMG WIFI Kaméra Kaamanan Dipasangna Kaméra 12MP, 1296P, H.264, Kontrol App (SPY084)
   Asesoris Kamera Worn Awak
   Stasion dok kaméra dina awak
   Kaméra Kepala-Atur
   anyar
   Range produk
   Uncategorized - Kaméra Awak Worn
    ↳ BWC071 - Kaméra Sanés Awak Sareng Mini Tambahan
    ↳ BWC066 - Kepala Polda Kaméra Polda Pelor Cam pikeun Helmet
    ↳ Ngamankeun Awak Mini dipaké kaméra kalawan Énkripsi [Jeung LCD Screen] (BWC060)
    ↳ BWA012 - Stasiun Dok 10 Palabuhan - Sistem Manajemén Bukti
    ↳ Konci Vidéo (BWA010)
    ↳ Dipaké Pulisi Mini HD Awak kaméra, 12MP OV2710 140 Gelar kaméra, H.264 MOV, 1080P, TF Max 128G, Long Time Gawé (BWC053)
    ↳ OMG Wifi Mini Olahraga Gerakan Olahraga Helmet (BWC049)
    ↳ Mini Spy Kamera - Hidden Pocket Pen Kamera 170 Gelar Wide Angle lensa (SPY018)
    ↳ OMG Kaméra Lawas Worn Affordable OMN (BWC4)
    ↳ Kacamata Wungu Awak Smart Smart (BWC042)
    ↳ pidio
    ↳ BWC040 - Kaméra Awak Awak HD Affordable
    ↳ Batré anu tiasa dicabut - Kaméra Worn Awak (BWC037)
    ↳ Kaméra Awak Kaayaan - Stasiun Docking Station 8 (BWC036)
    ↳ Awak Worn Camera - 3G, 4G, Wi-Fi, Live streaming, Jauh kontrol langsung, Bluetooth, Mobile APP (IOS + Android), 8hrs ngarékam sinambung, kontrol slide touch. (BWC035)
    ↳ Awak Worn Camera - Kaméra Awak Wifi (BWC034)
    ↳ Awak Worn Camera - Novatek 96650 chipset, Panyimpen kartu Panyungsi (BWC033)
    ↳ Awak Worn Camera - Ambarella A7LA50 chipset, 140Degree Wide angle, 128GB Max storage, GPS built-in (BWC031)
    ↳ Awak Worn Camera - Ambarella A7LA50 chipset, 140Degree Wide angle, 128GB Max storage, GPS built-in (BWC030)
    ↳ Awak Worn Camera - Ambarella A7LA50 chipset, 170Degree Wide sudut, 128GB Max panyimpenan, Jenis batré anu tiasa dicabut (BWC028)
    ↳ Awak Worn Camera - Ambarella A7LA50 chipset, 170 Gelar sudut Gelar, 128GB Max panyimpenan (BWC026)
    ↳ Awak Worn Camera - Novatek 96650 chipset (BWC025)
    ↳ Kamera Worn Awak - Dua batré 2500mAh tiasa diganti (BWC024)
    ↳ Kaméra Worn Awak Liar Kaayaan SD (BWC021)
    ↳ Kaméra OMG 4G Worn Awak (BWC012)
    ↳ Removable Batre GPS Awak dipaké Pulisi kaméra [140deg] (BWC006)
    ↳ BWC007 OMG - Kaméra Worn Awak Ambarella A12 / WIFI Video Live Stream / Sajam Gawé Long
    ↳ OMG 12 Palabuhan Badan Kaméra Darmaga Kaméra Awak (BWC001)
    ↳ Disumputkeun Kamera Mini Spy Video (SPY006)
    ↳ Disumputkeun Kamera Spy Pocket Pen Video (SPY009)
    ↳ Tombol kamera (SPY031)
    ↳ WiFi Pen Kamera DVR, P2P, IP, recorder 1080P Video, App Control (SPY086)
    ↳ WiFi Rapat Rekaman Pen, H.264,1080p, Motion deteksi, SD Card Max 128G (SPY091)
    ↳ produk
    ↳ Digital Voice & Video Recorder, Video 1080p, Suara 512kbps, Rotasi Degung 180 (SPY106)
    ↳ Kaméra Awak Awak / Manajemén Bukti Digital (BWC008)
    ↳ Listing jobs
   video
    ↳ Pidéo Footage

Bérita paling énggal