BWC058 - Kaméra Worn Awak Awak OMG Mini - Komprési Video Super - 20-25 Jam kanggo 32GB

BWC058 - Kaméra Worn Awak Awak OMG Mini - Komprési Video Super - 20-25 Jam kanggo 32GB

★ Ambarella S5L Chipset
★ Sensor: OS05A10, HDR dirojong
★ Ningali Anu Lebar Ningali: 130 Gelar
★ enode video H.265 / H.264 - 20-25 Hrs kanggo 32GB
★ prosés CMOS low-kakuatan 14-nm
★ Dukungan 32-256GB Mémori-Bina.
★ Rojongan 2.4G / 5.8G Wifi / 3G / 4G / GPS (Goréng)
★ Rojongan Pangenal Ramo (Opsional)

ProFitur saluran

  • Daya low, umur batre panjang

  1. Rekam pidéo 1080P HD kirang langkung watt 0.8, nyaéta satengah tina konsumsi kakuatan tina solusi Ambarella A7, sareng 1 / 4 tina solusi MTK.
  2. Batré 4200mAh tiasa ngarékam dugi ka jam 14 sareng h.265 1080p hungkul.
  3. Téknologi ngecas PWM tiasa nyayogikeun 2 Amp gancang ngecas sareng nyingkahan overheat anu manjangkeun umur batre sacara signifikan.
  • Tingkat saeutik-saeutik, luhurna harti.

  1. Kaméra awak urang anu gerak 3D katembongkeun ngurangan réduksi bising (MCTF) sareng H.265 (HEVC) encoding video tiasa masihan 50% off bitrate ka pesaing anu nganggo H.264 (AVC) wungkul. Sareng téknologi Smart HEVC tiasa ngahontal bitrate pohara luhur nepi 80% off sareng adegan statis anu relatif. 32GB tiasa ngahemat dugi ka 25 Jam rilis video.
  2. 1080P (1440P Max) video langsung jauh jauh tina video langsung tiasa seueur langkung rinci ti video 720p.
  • Nyambungkeun rusuh, gancang ngecas

  1. Kalér dina 6s.
  2. Jam 3.5 gancang ngeusi batré kalayan ngeusi batré (batré 4200mAh, adaptor daya 2A);
  • Pangalaman Pamaké Leuwih hadé

  1. Ukuran leutik (83.2 * 54.8 * 29.8mm), beurat beurat (145g).
  2. IP68 tingkat tahan;
  3. Spéker tahan cai anu mumpuni nyadiakeun kualitas sora anu saengus saheulaan rada tibatan cai.
  4. Effectfék anu katingal wengi langkung hadé katingal ku ngabersihan kaca pikeun ngahindarkeun pangaruh lampu kilat;
  5. Resolusi pidéo anu luhur nepi ka 1440P (2560 × 1440) kalayan bitrate nu sayogi;
  6. Logo ngaropéa tiasa diduruk kana vidéo rékaman;
  7. Fungsi Dewarp ngabenerkeun panyisturan gambar na;
  8. Suhu anu dianggo pisan tina -30 kana 60 derajat Celsius;
  9. Waktos 8 ngarekam waktu tiasa didamel -30 derajat Celsius kalayan batré normal.
  • AI (Goréng)

  1. Prosesor ARM Cortex A4 core ARN 53 ngabantu ngalaksanakeun fungsi AI, contona, pangakuan raray. Canta tiasa ngadukung pembelajaran jero, pangakuan gancang sareng anu langkung akurat, sareng jumlah raray tiasa dugi ka 10,000 sareng databés raray lokal.
  2. Bisa kooperasi sareng server cloud pikeun pangakuan raray sareng perbandingan (dina kaayaan pangkembang).

BWC058 - Kaméra Worn Awak Awak Compression Tinggi - Ambarella Ambarella S5L Chipset

Ambarella S5L IP Kamera SoC Singkat Produk

BWC058 - Kaméra Worn Awak Awak Compression Tinggi - Ambarella Ambarella S5L Chipset - Spésifikasi Umum

BWC058 - Kaméra Worn Awak Awak komprési tinggi - Rakaman H1512 High High Definition v2

BWC058 - Kaméra Worn Awak Awak Compression Tinggi - P68 Waterproof Rating

WiFi Mini, GPS, 3G, 4G Awak Awak Awak - 12

BWC058 - Kaméra Worn Baduy Komprési Luhur - Visi Peuting

BWC058 - Kaméra Worn Awak Awak Compression Tinggi - H264-vs H265 Gambar

spésifikasi

OS

  • Chipset Utama: Ambarella S5L
  • OS: Vérsi Linux 4.9.110
  • Waktu ngacoto: <6 s
  • basa: Inggris / Cina
  • panganteur: Panganteur operasi grafis

video

  • Video Input: OS05A10
  • Kaluaran Video: 2 inci Full HD layar LCD
  • Rékam ngarékam: 2560×1440,1920×1080, 1280×720
  • Pigura Rate: 1440p30,1080p60,1080p30,720p60,720p30
  • Modeu catetan: Video sareng Audio sinkronisasi Audio 2 Aliran Video Bebas kanggo Rekam Lokal sareng Téangan Jauh
  • komprési: H.264 (MP / HP Level 5.1) /H.265 (MP Level 5.0)

audio

  • Input audio: Input 1x MIC, input audio intercom luar luar
  • Antarbeungeut audio éksternal: Jack 2.5mm pikeun headphone, mikropon sareng PTT
  • komprési: Format PCM (AAC opsional)
  • Catetan audio: Ngarékam ngarékam audio wungkul, salasahiji konci konci antara modeu rekaman Audio sareng Video

prosés video

  • Resolusi pidéo Langsung: 1920×1080/1280×720/640×360
  • photograph: Resolusi dukun 1920 × 1080 ~ 8640 × 4752
  • Snap: Panyabutan seuri nalika ngarékam (resolusi poto nu sami sareng perekam video)

panyimpenan

  • neundeun: Panyungsi dina kartu 16GB SD (sayogi kanggo 16 ~ 256GB)

sumber lampu

  • IR: Euweuh 10 Meters di 0 lux jeung gambar bentuk anu katempo
  • Lampu kilat: ngabantu pikeun nempon dina peuting
  • laser: konci tengah gambar atawa nunjukkeun

Dua cara Intercom

  • Kluster antara: Rojongan pikeun cluster intercom antara alat-alat terminal (ngan pikeun alat 4G / 3G)
  • Intercom sareng platform: Rojongan telepon di antara kamar jeung antara server jeung alat terminal (ngan ka alat 4G / 3G)

lensa

  • HOV: moal kurang ti 120 °

alarem

  • SOS: Teki tombol SOS bade dibantah dina platform (ukur kanggo perangkat 4G / 3G)

COM port

  • USB: 1x USB, pikeun ngeusi batre, komunikasi sareng PC, nyambungkeun kamera HD diluar
  • Protokol Jaringan (Opsional): TCP / IP, RTSP, RTMP, GB / 28181 (ngan ukur pikeun alat 4G / 3G)
  • 3G / 4G (Opsional): Diwangun dina modul 3G / 4G (FDD-LTE / WCDMA / GPRS) (ngan ukur pikeun alat 4G / 3G)
  • WI-FI (Goréng): Rojongan Pelanggan sareng WIFI mode
    Bluetooth (Opsional): ngadukung

GPS

  • GPS (opsional): Lokasi GPS sareng GLONASS , sareng laju tiasa dianggo dina catetan lokal sareng jarak jauh, kualitas sinyal alus teuing ku awal tiis <25 detik
  • firmware: Pangenal raray (Opsional) Pangenalan pameunteu jero panginten, daptar hideung lokal atanapi pangakuan awan
  • OSD Burn Dina: Kaduruk dina tanggal, waktos, ID alat, perwira ID, lokasi, kagancangan
  • Nimpa: Bisa ngamungsuhkan atawa nganonaktipkeun
  • Maén balik: Ngarojong playback lokal di video, milarian file video dumasar waktos, alarm, jsb.
  • Fungsi gambar jauh: Ngarojong playback online sareng ngundeur jarak jauh (ngan pikeun alat 4G / 3G)
  • Kluster antara: Ngarojong nyayogikeun sauran, Salem cluster (mung kanggo alat 4G / 3G)
  • Laju maén deui: Rojongan ti 1 ka 128
  • Pra / post-recording: Pamaké 20 pangtaunana ngahirupkeun rakaman réncang
  • Dewarp: Ngarojong dewarp sateuacan panyandi (> gelar 120), ngadukung maksimal zum digital 8X
  • modeu aman: Diawatesan ngan ukur rekaman video, audio, foto atanapi operasi dasar anu sanés
  • Catetan énkripsi: Rojongan Rékam énkripsi, pidip énkripsi ngan bisa diputer dina pamuter husus
  • Log: Ngonkripsi operasi konci, netepkeun parobahan, kajadian, alarm sareng inpo sejenna

software

  • hPlayer: Puterkeun payil video dina PC sareng nganalisis informasi data dina koropakna.
  • CMSV6: Panempoan live live / posisi dina posisi ayeuna / muterkeun lagu / telepon di antara / ngawaskeun / pangiriman paréntah jauh, jeung sajabana (ngan pikeun alat 4G / 3G)
  • Ngaronjatkeun firmware Parangkat kukuh: Firmware tiasa ngamutahirkeun sanajan USB atanapi Internet (pikeun alat 4G / 3G wungkul)

kaayaan gawe

  • hawa: -30-60 ℃
  • kalembaban: 40% ~ 80%

nu lain

  • Muatan ayunan: Ngecas gancang @ 2A, transmisi data USB, Splicable
  • waktos: nyingkronkeun tanggal sareng waktos sareng GPS, internet, PC
  • Aliran dua kali: 2 Pidéo Pidéo Video pikeun Rékam Lokal sareng Témbongkeun Jauh
  • Default: Malikeun deui setelan pabrik kama
  • indikator: Ngecas, Ngamal, Rekaman Pidéo, Snap, Surat audio
  • kapasitas batre: 4200mAh pikeun 1080p30 rekaman kontinyu upto 15h, kanggo 4G kontinyu nempo jauh nepi ka 9h, pinuh ditagihkeun dina 3.5h;
  • Aki bantu: teu sahiji bae
  • Tahan cai: IP68
  • ukuran: 83.2 * 54.8 * 29.8mm
  • beurat: ngeunaan 145g (tanpa klip)

Nyitak Friendly, PDF & Email

Taros Kami

OMG Kamanusaan sarta Studi Palanggan

whatsapp

Singapura + 65 8333 4466

Jakarta + 62 8113 80221


email: sales@omg-solutions.com
or
Eusian dina Wangun panalungtikan & urang meunang deui ka anjeun dina 2 WIB

Kantor Batam OMG Solutions @ Terminal Feri Harbourbay

Office Batam OMG Solusi @ Pelabuhan-Bay-Ferry-Terminal

[embedyt] https://www.youtube.com/watch?v=MZOOThkg_oU [/ embedyt]

OMG Solutions mésér unit kantor di Batam. Pembentukan R&D Team urang di Batam nyaéta pikeun masihan inovasi paningkatan pikeun ngalayanan konsumén anyar & anu tos aya.
Didatangan Kantor kami di Terminal Feri Batam @ Harbourbay.

Singapura Top 500 Usaha 2018 & 2019

Singapura Top 500 usaha 2018

kaméra Tipe


Halaman Kategori

Kaméra Live Stream 4G
Artikel - Kaméra Awak Worn
Pengawasan Penguasaan UU sareng Confidentiality di Asia
Pangabutuh Kaméra Angkatna sareng Balukar Ka Polisi sareng Publik
Inovasi Téhnologi Awak-Worn Salila Taun-taun
Naha Kaméra Awak Worn ngabantosan Administrasi Hukum?
Balukar dina Pengawal Kaamanan nganggo Kaméra Awak-Worn
Hak istimewa ngagunakeun Kaméra Polda Awas-Polda
Kaméra Awak Worn: Taktik Anu Bakal Ngabantosan di Rumah sakit
Pengenalan Pangenal Raga di Kaméra Awak Worn
Nunjuk ka Catet sateuacan Mésér Kamera Worn-Awak
Perlindungan Jaringan Pamaréntahan ku Bantuan Kaméra Awak Worn
Kaméra Awak Leverage pikeun mastikeun Kasalametan Karyawan ku Perusahaan
Ngenalkeun Skema sareng Pembelajaran ngeunaan Kaméra Awak-Worn
Prosedur pikeun Ngagunakeun Kaméra Awak-Worn
Kaméra Awak-Lawas: Ngaronjatkeun Hubungan Pagawé Pasién-Kaséhatan di Rumah Sakit
Kaméra Awak Pulisi Worn Kaméra diperkirakeun pikeun Pituduh Pangenal Muka
Milih Kaméra Saatos Worn-Proper
Téhnik Aman Digunakeun Pamaréntah pikeun Ngalindungan Platform Kaméra Badan Worn
Kauntunganna Kaméra Awak ku Industri
Ngalaksanakeun Program Kaméra Badan Worn sareng Kelas
Métode Panganggo Kaméra Awak-Worn
Kauntungan tina Kaméra Awak-Worn dina Rumah Sakit
Promosi Pangenal Ramo Pikeun Patugas Penguasaan Hukum Kaméra Awak-Worn Kaméra
Tangtukeun kaméra Badag Worn-Body
Metodeu Pamaréntah tiasa dianggo pikeun Ngalindungan Jaringan kanggo Kaméra Awak Worn
Utilitas kaméra Kaméra Lawas ku Industri
Skéma Nimukeun Pikeun Kaméra Worn sareng Kamari Diajar
Tungtunan pikeun Pamakéan Kaméra Awak Worn
Pangenal Raga Datang Kaméra Pamiasan Awas Polda
Milih Kaméra Badan Wani anu Katuhu
Jaringan Kaméra Awak-Worn Aman pikeun Pamaréntah
Pamakéan Kaméra Awak-Worn ku Industri
Ngalaksanakeun Program Kaméra Badan Worn Rekomendasi sareng Palajaran Diajar
Wawasan Warga Kaméra Awak Worn
Usaha Téknologi Kamera Worn-Awak
Kauntungan Poténsi Kaméra Worn Pikeun Awak pikeun penegak UU
Perusahaan Kaamanan - Kumaha Balukar Kamera Pamanas Awak Pulisi
5 Hal-hal Anu Tiasa Ngeunaan Kaméra Awak Polisi
Kaunggulan tina ngagunakeun Kaméra Peringatan Badan Polda
Kaméra Awak Pulisi sareng Pribadi
Kumaha kaméra ngabantosan kaméra ngabantosan penegak hukum?
Pangaruh Kaméra Saatos Awak dina Penjaga Kaamanan
Artikel
Kauntungan tina kaméra awak Polda
Tetep dina kaméra kaméra ngagem awak
Awak dipaké kaméra
Asesoris Kamera Worn Awak
Stasion dok kaméra dina awak
Kaméra Kepala-Atur
anyar
Uncategorized - Kaméra Awak Worn
BWC071 - Kaméra Sanés Awak Sareng Mini Tambahan
BWC066 - Kepala Polda Kaméra Polda Pelor Cam pikeun Helmet
Ngamankeun Awak Mini dipaké kaméra kalawan Énkripsi [Jeung LCD Screen] (BWC060)
BWA012 - Stasiun Dok 10 Palabuhan - Sistem Manajemén Bukti
Konci Vidéo (BWA010)
Dipaké Pulisi Mini HD Awak kaméra, 12MP OV2710 140 Gelar kaméra, H.264 MOV, 1080P, TF Max 128G, Long Time Gawé (BWC053)
OMG Wifi Mini Olahraga Gerakan Olahraga Helmet (BWC049)
Mini Spy Kamera - Hidden Pocket Pen Kamera 170 Gelar Wide Angle lensa (SPY018)
OMG Kaméra Lawas Worn Affordable OMN (BWC4)
Kacamata Wungu Awak Smart Smart (BWC042)
pidio
BWC040 - Kaméra Awak Awak HD Affordable
Batré anu tiasa dicabut - Kaméra Worn Awak (BWC037)
Kaméra Awak Kaayaan - Stasiun Docking Station 8 (BWC036)
Awak Worn Camera - 3G, 4G, Wi-Fi, Live streaming, Jauh kontrol langsung, Bluetooth, Mobile APP (IOS + Android), 8hrs ngarékam sinambung, kontrol slide touch. (BWC035)
Awak Worn Camera - Kaméra Awak Wifi (BWC034)
Awak Worn Camera - Novatek 96650 chipset, Panyimpen kartu Panyungsi (BWC033)
Awak Worn Camera - Ambarella A7LA50 chipset, 140Degree Wide angle, 128GB Max storage, GPS built-in (BWC031)
Awak Worn Camera - Ambarella A7LA50 chipset, 140Degree Wide angle, 128GB Max storage, GPS built-in (BWC030)
Awak Worn Camera - Ambarella A7LA50 chipset, 170Degree Wide sudut, 128GB Max panyimpenan, Jenis batré anu tiasa dicabut (BWC028)
Awak Worn Camera - Ambarella A7LA50 chipset, 170 Gelar sudut Gelar, 128GB Max panyimpenan (BWC026)
Awak Worn Camera - Novatek 96650 chipset (BWC025)
Kamera Worn Awak - Dua batré 2500mAh tiasa diganti (BWC024)
Kaméra Worn Awak Liar Kaayaan SD (BWC021)
Kaméra OMG 4G Worn Awak (BWC012)
Removable Batre GPS Awak dipaké Pulisi kaméra [140deg] (BWC006)
BWC007 OMG - Kaméra Worn Awak Ambarella A12 / WIFI Video Live Stream / Sajam Gawé Long
OMG 12 Palabuhan Badan Kaméra Darmaga Kaméra Awak (BWC001)
Disumputkeun Kamera Mini Spy Video (SPY006)
Disumputkeun Kamera Spy Pocket Pen Video (SPY009)
Tombol kamera (SPY031)
WiFi Pen Kamera DVR, P2P, IP, recorder 1080P Video, App Control (SPY086)
WiFi Rapat Rekaman Pen, H.264,1080p, Motion deteksi, SD Card Max 128G (SPY091)
produk
Digital Voice & Video Recorder, Video 1080p, Suara 512kbps, Rotasi Degung 180 (SPY106)
Kaméra Awak Awak / Manajemén Bukti Digital (BWC008)
Listing jobs

Bérita paling énggal