BWC010 - Kaméra Awak Awak Polisi Mini OMG, 1296p, 170Deg, 12 Jam, Visi wengi

Kaméra Pamaréntahan Awak Awas BWC010 32MP HD 1296P Polda Bisa Dipaké Kaméra Kaméra DVR Video Recorder Kaamanan Kalayan Kontrol Jauh

Description:

BWC010 mangrupikeun kaméra heubeul anu paling maju diwangun khusus pikeun penegak hukum. Fitur super wide 170 derajat FOV. Kalayan lénsa sudut anu super lega sareng panyimpen na 32GB, éta tiasa nangkep gambar-gambar cuplikan. Kalayan pencét tombol tunggal, rekaman tiasa ngamimitian sanajan kaméra dipareuman. BWC010 gaduh diwangun batré kapasitas 4000mAh anu langkung ageung langkung ti 9 jam rékaman. Anu diwangun dina LCD ngamungkinkeun anjeun pikeun ngarékam pidio, poto atanapi rékaman audio dina lapangan. Éta ngagaduhan 2 indikator (Cahaya LED sareng sora) pikeun mastikeun awal / eureun ngarékam sareng ngawangun dina watermark anu teu tiasa ditambangan.

Spesifikasi produk

1. Ambarella A7LA50 chipset 170-gelar sudut lega 128GB max gudang, 12 + jam lila rekaman
2. resolusi:
resolusi video: 2304 * 1296 di 30fps, 1920 * 1080 di 30fps, 1920 * 1080 di 30fps / 1280 * 720 di 60fps / 1280 * 720 di 30fps / 848 * 480 di 60fps di 16: 9
resolusi poto: 32M (7552×4248 16:9) (30M/23M/20M/18.5M16M/4M)
3. visi wengi: manual / otomatis IR switch, 10 méter tiasa ngenalan beungeut.
4. Tahan cai: IP67, waterproof
5. Shockproof: 3 méter bébas serelek
6. sudut lénsa: 170 ː sudut lega
7. pintonan: 2.0 inci 4: tampilan warna 3 FHD
8. batre: 3.7V 4000mAh
9. lifespan batré: 720p: 11H, 1080p: 10H, sayaga: 12H
10. Ngawangun Dina-Mémori:standar: 32GB (Goréng: 64GB / 128GB)
11. Sistem operasi: Windows XP / Windows 7 / Windows 8 / Windows 10
12. peupeus: 2/3/5/10/15/20 shooting pictures
13. Ukuran awak: 77mm * 56mm * 31mm
14. beurat awak: 143g

Kamera BWC010 Awak - 2

BWC010 - Kaméra Sacara Lambang Mini Ukuran Awak - Témbongkeun Sudut 170 - Solusi OMG

BWC010 - Kaméra Badan Worn Awak Ukuran Mini - Kontrol Jauh - Solusi OMG

Kamera BWC010 Awak - 8

Kamera BWC010 Awak - 9

BWC010 - Kaméra Badan Worn Awak Ukuran Mini - 360 Rotatable - Solusi OMG

BWC010 - Kaméra Ukuran Awak Awak Ukuran Mini - Struktur Master - Solusi OMG

spésifikasi:

Video Input: Awak Panyungsi résolusi Kaméra res 2560X1080 1296P (Ultra HD); Resolusi kaméra éksternal 848 × 480 (VGA) (meunang milih)
pintonan: 2.0 inci 16: 9 TFT LCD 960 * 240
Lensa: Panyungsi di Len: 1296P Ultra HD;
Ilén éksternal: Sudut lega VGA 90degree
Bidang sudut Sudut: 170 °
Resolusi Gambar Leungit: 32 MP
Format Gambar Leungit: JPEG
Indikator Status: Peringatan, visual, sareng getaran pikeun catetan awal / eureun
Waktu StandBy: 24 jam (dicegah-diaktipkeun)
Kisaran Pokus: 0.3 ~ ∞
CMOS: 1 / 2.5 ″ Warna CMOS Sensor
Ukuran Awak: 1.9 "X 1" X2.5 "/57.8mm 32.9mm pakas78mm (panjang × lebar × jangkungna)
beurat awak: 153g
Resolusi gambar: Format file JPG dugi ka 3200 juta kaméra piksel
Resoultion Video: Format Video: Format dikomprésan H.264, 2560X1080 @ 30fps (1296P), 2304X1296 @ 30fps, 1920X1080 @ 30fps (1080p), 1920X1080 @ 45fps, 1280X720 @ 60fps, 1280X720 @ 30fps (720P), 848X480 @ 30fps (VGA)
Video Format: MP4
Format Audio: WAV
audio: Mikropon / spiker anu tiasa dianggo
batre: Batré litium kapasitas tinggi; 3.7V 4000mAh
Batré hirup: 500 waktos bunderan pinuh ngecas 3 jam footage 1296P 30fps 1 jam = 5GB; 1080P 30fps 1 jam = 3.1GB, 720P 30fps 1 jam = 1.6GB; 480P 30fps 1 jam = 1.2GB
neundeun: 32GB –18hrs (HD); 64GB – 36hrs (HD);
Waktu Rékam (Uji Nyata): 9 jam 40 mins dina 1296P (Ultra HD), 10hrs 40mins di 1080P (Full HD), 12hrs 10mins jam 720P (HD), 14hrs di 480P (VGA)
Kamampuh neundeun: 32GB (Goréng: 64GB / 128GB)
memori: Memori awak: 32M
Jauh Control: 2.4G / A operasi konci pikeun kadali jauh nirkabel
PTT (Goréng): Motorala GP328, EX600 atanapi ngaropéa
GPS (Goréng): Panyusun
Watermark: Patugas ID sareng tanggal / parangko dipasang dina pidéo
Modeu Pameran: Eksposur Otomatis
IR visi wengi: Fungsi cahaya 8high sinar lampu wengi fotografi sareng dukungan video, tiasa ngidentipikasi pameunteu di 8 meter (Otomatis IR Night Vision)
Candak: 64KHZ
Laju Rana / Laju Shléktronik Shutter / 1 / 2-1 / 2000s
Filter Pindah: Saringan lénsa saklar, cocog kanggo wengi, anggo wengi
Bodas Balance: otomatis
USB Interface: Panganteur Mini USB / USB 2.0 / POGO Port
Suhu Operasi / kaseureuhan: -30 ka 55 Gelar Celsius / <90%
Operasi Ayeuna: Kakuatan ngeunaan 270mA, pidéo kira-kira 370mA, layar layar ngeunaan 230mA, 420mA IR dibuka
Tahan cai: IP67

BWC010 Awak dipaké kaméra pidio Footage

Nyitak Friendly, PDF & Email

Taros Kami

OMG Kamanusaan sarta Studi Palanggan

whatsapp

Singapura + 65 8333 4466

Jakarta + 62 8113 80221


email: sales@omg-solutions.com
or
Eusian dina Wangun panalungtikan & urang meunang deui ka anjeun dina 2 WIB

Kantor Batam OMG Solutions @ Terminal Feri Harbourbay

Office Batam OMG Solusi @ Pelabuhan-Bay-Ferry-Terminal

[embedyt] https://www.youtube.com/watch?v=MZOOThkg_oU [/ embedyt]

OMG Solutions mésér unit kantor di Batam. Pembentukan R&D Team urang di Batam nyaéta pikeun masihan inovasi paningkatan pikeun ngalayanan konsumén anyar & anu tos aya.
Didatangan Kantor kami di Terminal Feri Batam @ Harbourbay.

Singapura Top 500 Usaha 2018 & 2019

Singapura Top 500 usaha 2018

kaméra Tipe


Halaman Kategori

Kaméra Live Stream 4G
Artikel - Kaméra Awak Worn
Pengawasan Penguasaan UU sareng Confidentiality di Asia
Pangabutuh Kaméra Angkatna sareng Balukar Ka Polisi sareng Publik
Inovasi Téhnologi Awak-Worn Salila Taun-taun
Naha Kaméra Awak Worn ngabantosan Administrasi Hukum?
Balukar dina Pengawal Kaamanan nganggo Kaméra Awak-Worn
Hak istimewa ngagunakeun Kaméra Polda Awas-Polda
Kaméra Awak Worn: Taktik Anu Bakal Ngabantosan di Rumah sakit
Pengenalan Pangenal Raga di Kaméra Awak Worn
Nunjuk ka Catet sateuacan Mésér Kamera Worn-Awak
Perlindungan Jaringan Pamaréntahan ku Bantuan Kaméra Awak Worn
Kaméra Awak Leverage pikeun mastikeun Kasalametan Karyawan ku Perusahaan
Ngenalkeun Skema sareng Pembelajaran ngeunaan Kaméra Awak-Worn
Prosedur pikeun Ngagunakeun Kaméra Awak-Worn
Kaméra Awak-Lawas: Ngaronjatkeun Hubungan Pagawé Pasién-Kaséhatan di Rumah Sakit
Kaméra Awak Pulisi Worn Kaméra diperkirakeun pikeun Pituduh Pangenal Muka
Milih Kaméra Saatos Worn-Proper
Téhnik Aman Digunakeun Pamaréntah pikeun Ngalindungan Platform Kaméra Badan Worn
Kauntunganna Kaméra Awak ku Industri
Ngalaksanakeun Program Kaméra Badan Worn sareng Kelas
Métode Panganggo Kaméra Awak-Worn
Kauntungan tina Kaméra Awak-Worn dina Rumah Sakit
Promosi Pangenal Ramo Pikeun Patugas Penguasaan Hukum Kaméra Awak-Worn Kaméra
Tangtukeun kaméra Badag Worn-Body
Metodeu Pamaréntah tiasa dianggo pikeun Ngalindungan Jaringan kanggo Kaméra Awak Worn
Utilitas kaméra Kaméra Lawas ku Industri
Skéma Nimukeun Pikeun Kaméra Worn sareng Kamari Diajar
Tungtunan pikeun Pamakéan Kaméra Awak Worn
Pangenal Raga Datang Kaméra Pamiasan Awas Polda
Milih Kaméra Badan Wani anu Katuhu
Jaringan Kaméra Awak-Worn Aman pikeun Pamaréntah
Pamakéan Kaméra Awak-Worn ku Industri
Ngalaksanakeun Program Kaméra Badan Worn Rekomendasi sareng Palajaran Diajar
Wawasan Warga Kaméra Awak Worn
Usaha Téknologi Kamera Worn-Awak
Kauntungan Poténsi Kaméra Worn Pikeun Awak pikeun penegak UU
Perusahaan Kaamanan - Kumaha Balukar Kamera Pamanas Awak Pulisi
5 Hal-hal Anu Tiasa Ngeunaan Kaméra Awak Polisi
Kaunggulan tina ngagunakeun Kaméra Peringatan Badan Polda
Kaméra Awak Pulisi sareng Pribadi
Kumaha kaméra ngabantosan kaméra ngabantosan penegak hukum?
Pangaruh Kaméra Saatos Awak dina Penjaga Kaamanan
Artikel
Kauntungan tina kaméra awak Polda
Tetep dina kaméra kaméra ngagem awak
Awak dipaké kaméra
Asesoris Kamera Worn Awak
Stasion dok kaméra dina awak
Kaméra Kepala-Atur
anyar
Uncategorized - Kaméra Awak Worn
BWC071 - Kaméra Sanés Awak Sareng Mini Tambahan
BWC066 - Kepala Polda Kaméra Polda Pelor Cam pikeun Helmet
Ngamankeun Awak Mini dipaké kaméra kalawan Énkripsi [Jeung LCD Screen] (BWC060)
BWA012 - Stasiun Dok 10 Palabuhan - Sistem Manajemén Bukti
Konci Vidéo (BWA010)
Dipaké Pulisi Mini HD Awak kaméra, 12MP OV2710 140 Gelar kaméra, H.264 MOV, 1080P, TF Max 128G, Long Time Gawé (BWC053)
OMG Wifi Mini Olahraga Gerakan Olahraga Helmet (BWC049)
Mini Spy Kamera - Hidden Pocket Pen Kamera 170 Gelar Wide Angle lensa (SPY018)
OMG Kaméra Lawas Worn Affordable OMN (BWC4)
Kacamata Wungu Awak Smart Smart (BWC042)
pidio
BWC040 - Kaméra Awak Awak HD Affordable
Batré anu tiasa dicabut - Kaméra Worn Awak (BWC037)
Kaméra Awak Kaayaan - Stasiun Docking Station 8 (BWC036)
Awak Worn Camera - 3G, 4G, Wi-Fi, Live streaming, Jauh kontrol langsung, Bluetooth, Mobile APP (IOS + Android), 8hrs ngarékam sinambung, kontrol slide touch. (BWC035)
Awak Worn Camera - Kaméra Awak Wifi (BWC034)
Awak Worn Camera - Novatek 96650 chipset, Panyimpen kartu Panyungsi (BWC033)
Awak Worn Camera - Ambarella A7LA50 chipset, 140Degree Wide angle, 128GB Max storage, GPS built-in (BWC031)
Awak Worn Camera - Ambarella A7LA50 chipset, 140Degree Wide angle, 128GB Max storage, GPS built-in (BWC030)
Awak Worn Camera - Ambarella A7LA50 chipset, 170Degree Wide sudut, 128GB Max panyimpenan, Jenis batré anu tiasa dicabut (BWC028)
Awak Worn Camera - Ambarella A7LA50 chipset, 170 Gelar sudut Gelar, 128GB Max panyimpenan (BWC026)
Awak Worn Camera - Novatek 96650 chipset (BWC025)
Kamera Worn Awak - Dua batré 2500mAh tiasa diganti (BWC024)
Kaméra Worn Awak Liar Kaayaan SD (BWC021)
Kaméra OMG 4G Worn Awak (BWC012)
Removable Batre GPS Awak dipaké Pulisi kaméra [140deg] (BWC006)
BWC007 OMG - Kaméra Worn Awak Ambarella A12 / WIFI Video Live Stream / Sajam Gawé Long
OMG 12 Palabuhan Badan Kaméra Darmaga Kaméra Awak (BWC001)
Disumputkeun Kamera Mini Spy Video (SPY006)
Disumputkeun Kamera Spy Pocket Pen Video (SPY009)
Tombol kamera (SPY031)
WiFi Pen Kamera DVR, P2P, IP, recorder 1080P Video, App Control (SPY086)
WiFi Rapat Rekaman Pen, H.264,1080p, Motion deteksi, SD Card Max 128G (SPY091)
produk
Digital Voice & Video Recorder, Video 1080p, Suara 512kbps, Rotasi Degung 180 (SPY106)
Kaméra Awak Awak / Manajemén Bukti Digital (BWC008)
Listing jobs

Bérita paling énggal