Mini Spy Kamera - Hidden Pocket Pen Kamera 170 Gelar Wide Angle lensa (SPY018)

Mini Spy Kamera - Hidden Pocket Pen Kamera 170 Gelar Wide Angle lénsa - 1

  • Quality leres 1080P Full HD Super Hapus Video: 1920x1080P di 30fps na 170 gelar super lega lénsa sudut candak a tetempoan badag salila ngarekam. Jeung refined Wide Cim Range (WDR) bisa ngahasilkeun gambar leuwih hadé atawa video dumasar kana téhnologi HD lengkep sami.
  • Wi-fi Connection na Témbongkeun: The diwangun dina modul wifi nyandak pamaké nganggo kaméra ngaliwatan handphone (Andriod atanapi ios platform cocog), ngaluyukeun sudut nempoan ti kaméra, stream live atawa nyokot video ku aplikasi Finalcam gratis.
  • Sababaraha Fungsi rekaman Alat: Pikeun sacara manual ngarekam video atanapi nyandak poto maké salaku hiji kaméra Peta; disetel ka gerak diaktipkeun rekaman deteksi maké salaku kaméra kaamanan imah atawa ngamimitian fungsi rekaman audio ngagunakeun sakumaha dictaphone salila rapat atawa ngarékam video bisu lamun diperlukeun.
  • Diwangun-di Rechargeable batre: Eta geus mangrupa diwangun dina batré rechargeable 560 Mah, sacara manual ngarekam waktu nepi ka 90 menit, atawa nepi ka leuwih ti jam 20 rék di selapkeun a 10000mah bank kakuatan éksternal (bank kakuatan teu kaasup). Kamera perlu kartu pancasila guna jalan.
  • Pinter jeung Gampang Paké: H.264 format komprési pikeun mastikeun aliran video loba smoother; Loop Rekaman defaulted sakumaha 3 / 5 / 10 menit ti klip video nurutkeun rék. Rojongan nepi ka 64GB kartu SD mikro sareng kaping / waktos watermark nyaeta adjustable. Rojongan HDMI kaluaran mangrupa sadia (Micro kartu SD na kabel HDMI teu kaasup).

Mini Spy Kamera - Hidden Pocket Pen Kamera 170 Gelar Wide Angle lénsa - 2

Mini Spy Kamera - Hidden Pocket Pen Kamera 170 Gelar Wide Angle lénsa - 3

Mini Spy Kamera - Hidden Pocket Pen Kamera 170 Gelar Wide Angle lénsa - 4

Mini Spy Kamera - Hidden Pocket Pen Kamera 170 Gelar Wide Angle lénsa - 5

Mini Spy Kamera - Hidden Pocket Pen Kamera 170 Gelar Wide Angle lénsa - 6

  • Sacara manual ngarekam video atanapi nyandak poto maké salaku hiji kaméra Peta.
  • Atur jeung gerak diaktipkeun rekaman deteksi maké salaku kaméra kaamanan imah.
  • 1920 x 1080P di 30fps na 170 gelar super lega lénsa sudut candak a tetempoan badag salila ngarekam.
  • Mimiti fungsi rekaman audio maké salaku dictaphone salila rapat atawa ngarékam video bisu lamun diperlukeun.
  • Diwangun-di modul wifi nyandak pamaké ngagunakeun kaméra ngaliwatan handphone (Android atawa ios platform cocog).
  • titimangsa video / waktos watermark nyaeta adjustable.HDMI kaluaran mangrupa sadia (kabel HDMI teu kaasup).
  • Loop Rekaman defaulted sakumaha 3 / 5 / 10 menit ti klip video anjeun hoyong na eta ngarojong 64GB kartu SD mikro (kartu SD teu kaasup).
  • WF92 diwangun dina batré rechargeable 560 Mah, sacara manual ngarekam waktu nepi ka 90 menit, atawa nepi ka leuwih ti 20 jam rék di selapkeun bank kakuatan éksternal 10000mah (bank kakuatan teu kaasup).

HD lengkep Wearable Spy Kamera:
1920x1080p wearable disumputkeun nenjo kaméra, gampang covert tur dibabawa pamakéan.

Wifi Fungsi study:
Ngaliwatan Sambungkeun Wifi ngaluyukeun sudut nempoan ti kaméra, stream live atawa nyokot video ku aplikasi Finalcam gratis.

Diwangun-di batré rechargeable:
Diwangun dina batré rechargeable 560 Mah, sacara manual ngarekam waktu nepi ka 90 menit.

informasi produk

Nyitak Friendly, PDF & Email

Taros Kami

OMG Kamanusaan sarta Studi Palanggan

whatsapp

Singapura + 65 8333 4466

Jakarta + 62 8113 80221


email: sales@omg-solutions.com
or
Eusian dina Wangun panalungtikan & urang meunang deui ka anjeun dina 2 WIB

Kantor Batam OMG Solutions @ Terminal Feri Harbourbay

Office Batam OMG Solusi @ Pelabuhan-Bay-Ferry-Terminal

[embedyt] https://www.youtube.com/watch?v=MZOOThkg_oU [/ embedyt]

OMG Solutions mésér unit kantor di Batam. Pembentukan R&D Team urang di Batam nyaéta pikeun masihan inovasi paningkatan pikeun ngalayanan konsumén anyar & anu tos aya.
Didatangan Kantor kami di Terminal Feri Batam @ Harbourbay.

Singapura Top 500 Usaha 2018 & 2019

Singapura Top 500 usaha 2018

kaméra Tipe


Halaman Kategori

Kaméra Live Stream 4G
Artikel - Kaméra Awak Worn
Pengawasan Penguasaan UU sareng Confidentiality di Asia
Pangabutuh Kaméra Angkatna sareng Balukar Ka Polisi sareng Publik
Inovasi Téhnologi Awak-Worn Salila Taun-taun
Naha Kaméra Awak Worn ngabantosan Administrasi Hukum?
Balukar dina Pengawal Kaamanan nganggo Kaméra Awak-Worn
Hak istimewa ngagunakeun Kaméra Polda Awas-Polda
Kaméra Awak Worn: Taktik Anu Bakal Ngabantosan di Rumah sakit
Pengenalan Pangenal Raga di Kaméra Awak Worn
Nunjuk ka Catet sateuacan Mésér Kamera Worn-Awak
Perlindungan Jaringan Pamaréntahan ku Bantuan Kaméra Awak Worn
Kaméra Awak Leverage pikeun mastikeun Kasalametan Karyawan ku Perusahaan
Ngenalkeun Skema sareng Pembelajaran ngeunaan Kaméra Awak-Worn
Prosedur pikeun Ngagunakeun Kaméra Awak-Worn
Kaméra Awak-Lawas: Ngaronjatkeun Hubungan Pagawé Pasién-Kaséhatan di Rumah Sakit
Kaméra Awak Pulisi Worn Kaméra diperkirakeun pikeun Pituduh Pangenal Muka
Milih Kaméra Saatos Worn-Proper
Téhnik Aman Digunakeun Pamaréntah pikeun Ngalindungan Platform Kaméra Badan Worn
Kauntunganna Kaméra Awak ku Industri
Ngalaksanakeun Program Kaméra Badan Worn sareng Kelas
Métode Panganggo Kaméra Awak-Worn
Kauntungan tina Kaméra Awak-Worn dina Rumah Sakit
Promosi Pangenal Ramo Pikeun Patugas Penguasaan Hukum Kaméra Awak-Worn Kaméra
Tangtukeun kaméra Badag Worn-Body
Metodeu Pamaréntah tiasa dianggo pikeun Ngalindungan Jaringan kanggo Kaméra Awak Worn
Utilitas kaméra Kaméra Lawas ku Industri
Skéma Nimukeun Pikeun Kaméra Worn sareng Kamari Diajar
Tungtunan pikeun Pamakéan Kaméra Awak Worn
Pangenal Raga Datang Kaméra Pamiasan Awas Polda
Milih Kaméra Badan Wani anu Katuhu
Jaringan Kaméra Awak-Worn Aman pikeun Pamaréntah
Pamakéan Kaméra Awak-Worn ku Industri
Ngalaksanakeun Program Kaméra Badan Worn Rekomendasi sareng Palajaran Diajar
Wawasan Warga Kaméra Awak Worn
Usaha Téknologi Kamera Worn-Awak
Kauntungan Poténsi Kaméra Worn Pikeun Awak pikeun penegak UU
Perusahaan Kaamanan - Kumaha Balukar Kamera Pamanas Awak Pulisi
5 Hal-hal Anu Tiasa Ngeunaan Kaméra Awak Polisi
Kaunggulan tina ngagunakeun Kaméra Peringatan Badan Polda
Kaméra Awak Pulisi sareng Pribadi
Kumaha kaméra ngabantosan kaméra ngabantosan penegak hukum?
Pangaruh Kaméra Saatos Awak dina Penjaga Kaamanan
Artikel
Kauntungan tina kaméra awak Polda
Tetep dina kaméra kaméra ngagem awak
Awak dipaké kaméra
Asesoris Kamera Worn Awak
Stasion dok kaméra dina awak
Kaméra Kepala-Atur
anyar
Uncategorized - Kaméra Awak Worn
BWC071 - Kaméra Sanés Awak Sareng Mini Tambahan
BWC066 - Kepala Polda Kaméra Polda Pelor Cam pikeun Helmet
Ngamankeun Awak Mini dipaké kaméra kalawan Énkripsi [Jeung LCD Screen] (BWC060)
BWA012 - Stasiun Dok 10 Palabuhan - Sistem Manajemén Bukti
Konci Vidéo (BWA010)
Dipaké Pulisi Mini HD Awak kaméra, 12MP OV2710 140 Gelar kaméra, H.264 MOV, 1080P, TF Max 128G, Long Time Gawé (BWC053)
OMG Wifi Mini Olahraga Gerakan Olahraga Helmet (BWC049)
Mini Spy Kamera - Hidden Pocket Pen Kamera 170 Gelar Wide Angle lensa (SPY018)
OMG Kaméra Lawas Worn Affordable OMN (BWC4)
Kacamata Wungu Awak Smart Smart (BWC042)
pidio
BWC040 - Kaméra Awak Awak HD Affordable
Batré anu tiasa dicabut - Kaméra Worn Awak (BWC037)
Kaméra Awak Kaayaan - Stasiun Docking Station 8 (BWC036)
Awak Worn Camera - 3G, 4G, Wi-Fi, Live streaming, Jauh kontrol langsung, Bluetooth, Mobile APP (IOS + Android), 8hrs ngarékam sinambung, kontrol slide touch. (BWC035)
Awak Worn Camera - Kaméra Awak Wifi (BWC034)
Awak Worn Camera - Novatek 96650 chipset, Panyimpen kartu Panyungsi (BWC033)
Awak Worn Camera - Ambarella A7LA50 chipset, 140Degree Wide angle, 128GB Max storage, GPS built-in (BWC031)
Awak Worn Camera - Ambarella A7LA50 chipset, 140Degree Wide angle, 128GB Max storage, GPS built-in (BWC030)
Awak Worn Camera - Ambarella A7LA50 chipset, 170Degree Wide sudut, 128GB Max panyimpenan, Jenis batré anu tiasa dicabut (BWC028)
Awak Worn Camera - Ambarella A7LA50 chipset, 170 Gelar sudut Gelar, 128GB Max panyimpenan (BWC026)
Awak Worn Camera - Novatek 96650 chipset (BWC025)
Kamera Worn Awak - Dua batré 2500mAh tiasa diganti (BWC024)
Kaméra Worn Awak Liar Kaayaan SD (BWC021)
Kaméra OMG 4G Worn Awak (BWC012)
Removable Batre GPS Awak dipaké Pulisi kaméra [140deg] (BWC006)
BWC007 OMG - Kaméra Worn Awak Ambarella A12 / WIFI Video Live Stream / Sajam Gawé Long
OMG 12 Palabuhan Badan Kaméra Darmaga Kaméra Awak (BWC001)
Disumputkeun Kamera Mini Spy Video (SPY006)
Disumputkeun Kamera Spy Pocket Pen Video (SPY009)
Tombol kamera (SPY031)
WiFi Pen Kamera DVR, P2P, IP, recorder 1080P Video, App Control (SPY086)
WiFi Rapat Rekaman Pen, H.264,1080p, Motion deteksi, SD Card Max 128G (SPY091)
produk
Digital Voice & Video Recorder, Video 1080p, Suara 512kbps, Rotasi Degung 180 (SPY106)
Kaméra Awak Awak / Manajemén Bukti Digital (BWC008)
Listing jobs

Bérita paling énggal