Milih Kaméra Saatos Worn-Proper

  • 0

Milih Kaméra Saatos Worn-Proper

Milih Kaméra Saatos Worn anu leres

Kaméra nu nganggo awak nganggo sababaraha rupa, aranjeunna tiasa dianggo sareng ditakél dina bagian-bagian awak anu kalebet: sirah, taktak sareng dada. Kitu pisan penting pikeun milih jinis kaméra awak pangsaéna anu cocog sareng padamelan anu bakal dilakukeun. Ogé sae pikeun dicatet yén sadaya kaméra gaduh perks na ragrag, aranjeunna saukur kedah janten pertandingan anu paling saé pikeun naon waé padamelan anu kedah dilaksanakeun. Balik kana dinten-ayeuna nalika kaméra darmaga munggaran diwanohkeun ka gaya, seueur kasus bageur. Para perwira teu ngan ukur hoyong “adi besar” nunggang sareng aranjeunna, ningali unggal gerak sareng nguping unggal paguneman na. Teras teras maju mangtaun-taun saatos, para perwira ayeuna nyaurkeun kana kendaraanana. Aranjeunna parantos ngawujudkeun pangalaman universal sareng sabaraha sering perwira anu nyeret sareng terlibat dina kasus. Nyaho ngeunaan sabaraha éta ngabantosan para petugas pikeun nangkep anu tungtungna nyababkeun panyadapan, sedengkeun ogé nyegah aduan anu parah ku warga anu ngan saukur gaduh duka ngalawan pulisi. Nalika kaméra ngagem awakna tungtungna diwanohkeun ka gaya, aya anu mimiti dikaluarkeun tina sudut anu béda. Kaseueuran alesan sami sareng "adina ageung" raos sapertos nalika kaméra darmaga munggaran diwanohkeun ka pasukan pulisi. Tapi ku waktosna éta gancang dipisahkeun nalika panalungtikan nunjukkeun rengkuh anu langkung gancang dina program, perwira enggal ningali éta salaku téknologi anu saé anu tiasa ngajagi aranjeunna tina keluhan palsu-anu parantos janten hal anu umum.

Kabeneran ayeuna aya seueur petugas hoyong kaméra awakna pas mungkin. Lantaran éta parantos penting pisan pikeun gaduh sababaraha fitur anu dipertimbangkeun nalika milih kaméra awak, naha anjeun ngalakukeun salaku perusahaan atanapi salaku jalma. Ieu sababaraha hal pikeun ngarep kaluar bari milih:

  1. Sudut pandang: naon waé sudut pandang kaméra nyandak video atanapi gambar ti anu penting pisan, sudut pandang naon waé kaméra anu dianggo pikeun ngarebut gambar ti sigana panginten anu paling penting tapi paling penting pikeun solusi anu édisi awak anyar pikeun agénsi penegak hukum. . Saha waé anu nganggo kaméra kedah sadar pisan nalika ningali rékamanna, ieu ngabantosan perékamna uninga upami panempatan kaméra ngabantosan atanapi henteu ngabantosan gambar anu direbut. Perlu dicatet yén gaduh kaméra dina dada, tiasa hartosna yén sakali patugas janten kaayaan provokatif anu ngalibatkeun gelut, kaméra tiasa condong ka handap anu hartosna hartosna ngan ukur moto tapak suku subjek. Wewengkon pangsaéna pikeun nempatkeun kaméra mangrupikeun tempat di daérah anu sami sareng baris ditingali pangguna. Sababaraha daérah anu tiasa dipertimbangkeun nyaéta:
    • éta brim tina topi bal
    • dayung ngawelah tina kacamata
    • epaulet tina saragam

Sadaya daérah ieu ngalakukeun tugas anu hadé pikeun meniru jalur paningalian. Ieu penting pisan sareng seueur kognitif kedah dilaksanakeun.

  1. Kekahanan sareng kehandalan: anjeun kedah naroskeun ka diri anjeun "kumaha awét ieu téhnologi téknologi ku kuring anggo?" ketahanan maénkeun peran anu ageung hususna nangtukeun sabaraha camna bakal tahan. Kudu aya kasaimbangan anjeun pilihan anu rapuh, sakumaha terjal kadangkala tiasa langkung beurat kalayan beurat. Ngagaduhan kaméra awak anu beurat bakal janten seueur masalah, sabab beurat tiasa ngadamel kaméra henteu dianggo saprak ngirimkeun pamanggih anu salah pikeun pamakean sareng pariksa. Aya seueur conto potongan gear anu kuat pisan anu ditinggalkeun dina kamar skuad kusabab karasa beuratna teu kaampeuh sareng meneran. Kasaimbangan sok penting, sok diingetkeun kumaha cara anjeun nganggo sareng kumaha teu nyaman kanggo ngagemna gé kitu ogé. Dina ngudag, kaméra awak anu beurat pisan moal mendamel anu saé kusabab bakal ngalambatkeun anjeun sareng nyababkeun anjeun gancang pisan. Penting anjeun tiasa ngandelkeun kaméra anjeun pikeun henteu ngan ukur ngarekam sadaya anu anjeun tingali tapi ogé teu ngaganggu atanapi ngalambatkeun anjeun turun, éta kedah sapertos henteu ogé dimana éta.
  2. Kanyamanan sareng ukuran: Ukuran kaméra mangrupikeun faktor anu penting pisan nalika milih kaméra, gaduh anu alit tiasa pisan nguntungkeun tapi bahkan pasti henteu ageung. Sakumaha urang terang lamun sumping ka kanyamanan sareng ukuran alat, korek éta langkung saé. Kadé anjeun narékahan pikeun kasaimbangan antara total beurat, ukuran bungkusan sareng kumaha awét éta. Pakét hartosna sadayana set kaméra awakna kedah ditambah sareng kanggo fungsina. Ieu totalitas tina pakét sadayana tiasa ngalibetkeun sakitar dua kabel, set batréna sareng panginten anu gaduh / kasus. Kadé anjeun awas pikeun milih dumasar kana beurat, ieu pikeun nyegah pakakas anu gampang janten gampang.
  3. Betah tina pamakéan: éta alamiah yén sadaya jelema hoyong alat anu gampang hurung sareng mareuman ogé, hartosna henteu sapotong téknologi anu leres dihargaan. Éta bakal rada sesah nalika awéwé kolot kedah ngajalankeun sababaraha prosés pikeun ngadamel sareng pareum cams. Kumisan ti panggunaan di lapangan, penting ogé tiasa dianggo ogé nalika patugas mulih ti ronda. Perwira diperkirakeun nyéépkeun waktos di kantor sareng seueur waktos di jalan, gaduh téknologi anu kirang rumit saé leres-leres tiasa ngajantenkeun aranjeunna ngalakukeun sabalikna tina hal anu diperyogikeun. Kalayan ieu kedah diperhatoskeun yén langkung seueur waktos sareng prosés anu nyésakeun nyaéta pikeun pidéo pidéo, labélna, ngatur aranjeunna sareng simpen kana lokasi sentral, maka ieu bakal nunjukkeun yén aranjeunna bakal ngagaduhan sakedik waktos pikeun anu sanés-sanés.
  4. Manajemén data mundur: Istilah khusus ieu nyayogikeun masalah sapertos kumaha gampang sareng teratur ti kaméra sareng operasionalna pikeun ngunduh, nyimpen, dibagikeun, bahkan dimeunangkeun data bulk. Ieu nalika data parantos disimpen kanggo waktos anu lami, tapi éta kritis pentingna. Ieu henteu ngan ukur penting pikeun para perwira tapi ogé pikeun jalma ogé dina sistem kaadilan kajahatan sareng saatos éta penting pisan aranjeunna tiasa gampang nangkep konsép hal ieu kalayan ngan sakedik penjelasan. Penting pisan iraha waé buktina video dipénta, éta sayogi sareng ieu sanés ngan ukur padamelan pejabat janten ngajalankeun di sekitar kota pikeun nganteurkeun sareng ngédit sareng nyimpen. Kedah aya departemén anu ngatur manipulasi data.
  5. bedah: biaya naon waé téknologi anu dibésér kedah saé anggaran, penting pisan yén bahan ieu henteu mahal teuing. Hargana tiasa langkung rumit ti kagunaosan anu leres ti saprak perbaikan pamutahiran ka hareup, ngagantian bagian anu teu katutup ku garansi atanapi biaya pangropéa sok bakal naek. Perlu ogé dicatet yén pikeun sababaraha alat anu henteu nutupan pilihan panyimpen, langkung seueur artos bakal diséépkeun kanggo mesen panyimpen na malah server kanggo neundeun awan. Aya panginten ogé kedah padamelan staf anu tanggung jawab déwasa bakal ngatur data. Ieu mangrupikeun wewengkon dimana anggaran sareng biaya ogé pindah kana.
  6. Pilihan anu dipasang dina sababaraha: perwira dina ronda peryogi seueur pilihan anu aya khususna dina ningkatna, kedah aya pilihan anu milih naon anu pangsaéna pikeun anjeun; nya éta tiasa: kacamata, taktak, awak, topi atanapi kerah. Kalenturan dina pilihan anu sayogi mangrupikeun kauntungan anu penting pisan.
  7. rojongan customer: kaméra ngagem awak, tiasa janten langkung narik sareng pikaresepeun tapi tetep langkung rapet. Kasalahan tina pastip anu dilereskeun dina anu anyar anu dikembangkeun, dina waktos sanés atanapi sanésna anjeun malah nyarios hoyong nyarios kana téknis ngeunaan masalah anu anjeun tiasa nyanghareupan sareng alat anjeun. Dina kasus sapertos kieu, sae pisan anu ngagaduhan batur ti perusahaan anjeun tiasa ngobrol sareng badé ngawalon anjeun langsung. Kusabab jelas yén kaméra nganggo awak mangrupikeun alat pikeun kasalametan sareng tujuan anu jelas, anjeun bakal badé ngajawab kana patarosan ieu gancang-gancang. Ieu mangrupikeun faktor anu penting dina milih saprak komplikasi téknis pasti aya kajadian, penting hiji ahli siap hadir pikeun nganyahokeun aranjeunna dina busana timeliest.
  8. Jandak Pra-Acara: sakapeung kajadian bisa lumangsung gancang sapertos kaméra dihurungkeun, sababaraha tindakan anu penting pisan anu dilakukeun. Ieu tiasa nyertakeun kasus sapertos shoving patugas dina dada atanapi panginten punching aranjeunna dina nyanghareupan sateuacan ngajalankeun. Ditampa ka sakuliah dunya yén nalika kakuatan diperyogikeun, éta kedah dianggo. Kadang-kadang anjeun kedah néwak bagian tina kagiatan anu anjeun henteu ngarepkeun. Aranjeunna biasana kajantenan sateuacan anjeun tiasa pencét tombol catetan, ieu mangrupikeun alesan naha tombol pre-catetan penting pisan.

Nalika ningal sadaya faktor penting ieu sareng émutan kana, milih kaméra anu nganggo awak pangsaéna pikeun éta padamel janten langkung gampang.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Leave a Reply

Taros Kami

OMG Kamanusaan sarta Studi Palanggan

whatsapp

Singapura + 65 8333 4466

Jakarta + 62 8113 80221


email: sales@omg-solutions.com
or
Eusian dina Wangun panalungtikan & urang meunang deui ka anjeun dina 2 WIB

Kantor Batam OMG Solutions @ Terminal Feri Harbourbay

Office Batam OMG Solusi @ Pelabuhan-Bay-Ferry-Terminal

[embedyt] https://www.youtube.com/watch?v=MZOOThkg_oU [/ embedyt]

OMG Solutions mésér unit kantor di Batam. Pembentukan R&D Team urang di Batam nyaéta pikeun masihan inovasi paningkatan pikeun ngalayanan konsumén anyar & anu tos aya.
Didatangan Kantor kami di Terminal Feri Batam @ Harbourbay.

Singapura Top 500 Usaha 2018 & 2019

Singapura Top 500 usaha 2018

kaméra Tipe


Halaman Kategori

Kaméra Live Stream 4G
Artikel - Kaméra Awak Worn
Pengawasan Penguasaan UU sareng Confidentiality di Asia
Pangabutuh Kaméra Angkatna sareng Balukar Ka Polisi sareng Publik
Inovasi Téhnologi Awak-Worn Salila Taun-taun
Naha Kaméra Awak Worn ngabantosan Administrasi Hukum?
Balukar dina Pengawal Kaamanan nganggo Kaméra Awak-Worn
Hak istimewa ngagunakeun Kaméra Polda Awas-Polda
Kaméra Awak Worn: Taktik Anu Bakal Ngabantosan di Rumah sakit
Pengenalan Pangenal Raga di Kaméra Awak Worn
Nunjuk ka Catet sateuacan Mésér Kamera Worn-Awak
Perlindungan Jaringan Pamaréntahan ku Bantuan Kaméra Awak Worn
Kaméra Awak Leverage pikeun mastikeun Kasalametan Karyawan ku Perusahaan
Ngenalkeun Skema sareng Pembelajaran ngeunaan Kaméra Awak-Worn
Prosedur pikeun Ngagunakeun Kaméra Awak-Worn
Kaméra Awak-Lawas: Ngaronjatkeun Hubungan Pagawé Pasién-Kaséhatan di Rumah Sakit
Kaméra Awak Pulisi Worn Kaméra diperkirakeun pikeun Pituduh Pangenal Muka
Milih Kaméra Saatos Worn-Proper
Téhnik Aman Digunakeun Pamaréntah pikeun Ngalindungan Platform Kaméra Badan Worn
Kauntunganna Kaméra Awak ku Industri
Ngalaksanakeun Program Kaméra Badan Worn sareng Kelas
Métode Panganggo Kaméra Awak-Worn
Kauntungan tina Kaméra Awak-Worn dina Rumah Sakit
Promosi Pangenal Ramo Pikeun Patugas Penguasaan Hukum Kaméra Awak-Worn Kaméra
Tangtukeun kaméra Badag Worn-Body
Metodeu Pamaréntah tiasa dianggo pikeun Ngalindungan Jaringan kanggo Kaméra Awak Worn
Utilitas kaméra Kaméra Lawas ku Industri
Skéma Nimukeun Pikeun Kaméra Worn sareng Kamari Diajar
Tungtunan pikeun Pamakéan Kaméra Awak Worn
Pangenal Raga Datang Kaméra Pamiasan Awas Polda
Milih Kaméra Badan Wani anu Katuhu
Jaringan Kaméra Awak-Worn Aman pikeun Pamaréntah
Pamakéan Kaméra Awak-Worn ku Industri
Ngalaksanakeun Program Kaméra Badan Worn Rekomendasi sareng Palajaran Diajar
Wawasan Warga Kaméra Awak Worn
Usaha Téknologi Kamera Worn-Awak
Kauntungan Poténsi Kaméra Worn Pikeun Awak pikeun penegak UU
Perusahaan Kaamanan - Kumaha Balukar Kamera Pamanas Awak Pulisi
5 Hal-hal Anu Tiasa Ngeunaan Kaméra Awak Polisi
Kaunggulan tina ngagunakeun Kaméra Peringatan Badan Polda
Kaméra Awak Pulisi sareng Pribadi
Kumaha kaméra ngabantosan kaméra ngabantosan penegak hukum?
Pangaruh Kaméra Saatos Awak dina Penjaga Kaamanan
Artikel
Kauntungan tina kaméra awak Polda
Tetep dina kaméra kaméra ngagem awak
Awak dipaké kaméra
Asesoris Kamera Worn Awak
Stasion dok kaméra dina awak
Kaméra Kepala-Atur
anyar
Uncategorized - Kaméra Awak Worn
BWC071 - Kaméra Sanés Awak Sareng Mini Tambahan
BWC066 - Kepala Polda Kaméra Polda Pelor Cam pikeun Helmet
Ngamankeun Awak Mini dipaké kaméra kalawan Énkripsi [Jeung LCD Screen] (BWC060)
BWA012 - Stasiun Dok 10 Palabuhan - Sistem Manajemén Bukti
Konci Vidéo (BWA010)
Dipaké Pulisi Mini HD Awak kaméra, 12MP OV2710 140 Gelar kaméra, H.264 MOV, 1080P, TF Max 128G, Long Time Gawé (BWC053)
OMG Wifi Mini Olahraga Gerakan Olahraga Helmet (BWC049)
Mini Spy Kamera - Hidden Pocket Pen Kamera 170 Gelar Wide Angle lensa (SPY018)
OMG Kaméra Lawas Worn Affordable OMN (BWC4)
Kacamata Wungu Awak Smart Smart (BWC042)
pidio
BWC040 - Kaméra Awak Awak HD Affordable
Batré anu tiasa dicabut - Kaméra Worn Awak (BWC037)
Kaméra Awak Kaayaan - Stasiun Docking Station 8 (BWC036)
Awak Worn Camera - 3G, 4G, Wi-Fi, Live streaming, Jauh kontrol langsung, Bluetooth, Mobile APP (IOS + Android), 8hrs ngarékam sinambung, kontrol slide touch. (BWC035)
Awak Worn Camera - Kaméra Awak Wifi (BWC034)
Awak Worn Camera - Novatek 96650 chipset, Panyimpen kartu Panyungsi (BWC033)
Awak Worn Camera - Ambarella A7LA50 chipset, 140Degree Wide angle, 128GB Max storage, GPS built-in (BWC031)
Awak Worn Camera - Ambarella A7LA50 chipset, 140Degree Wide angle, 128GB Max storage, GPS built-in (BWC030)
Awak Worn Camera - Ambarella A7LA50 chipset, 170Degree Wide sudut, 128GB Max panyimpenan, Jenis batré anu tiasa dicabut (BWC028)
Awak Worn Camera - Ambarella A7LA50 chipset, 170 Gelar sudut Gelar, 128GB Max panyimpenan (BWC026)
Awak Worn Camera - Novatek 96650 chipset (BWC025)
Kamera Worn Awak - Dua batré 2500mAh tiasa diganti (BWC024)
Kaméra Worn Awak Liar Kaayaan SD (BWC021)
Kaméra OMG 4G Worn Awak (BWC012)
Removable Batre GPS Awak dipaké Pulisi kaméra [140deg] (BWC006)
BWC007 OMG - Kaméra Worn Awak Ambarella A12 / WIFI Video Live Stream / Sajam Gawé Long
OMG 12 Palabuhan Badan Kaméra Darmaga Kaméra Awak (BWC001)
Disumputkeun Kamera Mini Spy Video (SPY006)
Disumputkeun Kamera Spy Pocket Pen Video (SPY009)
Tombol kamera (SPY031)
WiFi Pen Kamera DVR, P2P, IP, recorder 1080P Video, App Control (SPY086)
WiFi Rapat Rekaman Pen, H.264,1080p, Motion deteksi, SD Card Max 128G (SPY091)
produk
Digital Voice & Video Recorder, Video 1080p, Suara 512kbps, Rotasi Degung 180 (SPY106)
Kaméra Awak Awak / Manajemén Bukti Digital (BWC008)
Listing jobs

Bérita paling énggal