Milih Kaméra Badan Wani anu Katuhu

  • 0
Milih kaméra anu leres-leres

Milih Kaméra Badan Wani anu Katuhu

nu pilihan éksténsif kaméra anu aya di pasar tiasa milih milih anu leres-leres ngahudangkeun. Pelanggan kedah terang heula naon kaperluanna. Salaku conto, sabaraha jam dirékam anu diperyogikeun? Kumaha aranjeunna hoyong nganggo kaméra (ie, helm atanapi taktak atanapi dada ngan ukur), naha aranjeunna peryogi live streaming atanapi ngarékam hungkul, hiji saderhana-ukuran-pas-sadayana sistem ngalawan sistem modular anu ngamungkinkeun pikeun kustomisasi (contona, sambungkeun kaméra éksternal), sipat kaamanan sapertos enkripsi atanapi tingkat otorisasina anu béda, naon anu nganggo sistem VMS, jsb.

Lolobana tina kaméra datang sareng ngarékam pra-acara sareng ngawitan ngarékam saatos pangguna nyurung tombol. Fitur nyebar anu sanésna nyaéta méré tag pidéo (pikeun ngaktifkeun pengambilan gancang), ngagampangkeun ningali tina ngarékam pidéo dina alat anu sanés (sapertos mobil pulisi, pusat paréntah, tablet, jeung sajabana). Tawaran anu sanés nyaéta streaming video via 3G / 4G pikeun nambihan kasadaran situasional dina tingkat paréntah jeung kontrol. Kami yakin yén masa depan industri ieu nyaéta adun rekaman sareng live streaming.

ti mimiti rekaman pidéo kaméra awak tiasa dianggo salaku bukti salami sidang pangadilan, perusahaan kedah mastikeun yén produk na nuturkeun set hukum anu béda ngeunaan ngajaga réliabilitas bukti digital. Aya seueur fitur umum pikeun mastikeun integritas data. Tingkat préparasi anu béda-béda mastikeun yén patugas pulisi anu ngagem kaméra teu aya cara pikeun ngaganggu pidéo, ngahapus, atanapi ngarobahna.

In Zepcam contona, urang gaduh tilu tingkatan otorisasi: tingkat pangguna (ngamungkinkeun ngarékam sareng streaming langsung hungkul, tapi henteu aya hapusan file atanapi lebet kana file anu dirékam), superuser (anu ngamungkinkeun ngarékam sareng streaming langsung, ogé kamampuan mupus file sareng aksés , file anu dirékam), sareng tingkat administrator, anu nambihan kaistiméwaan sistem administrasi di luhur tingkat super-user.

nyebutkeun nampilkeun énkripsi pidéo nalika parantos dimuat kana sistem manajemén pidéo. File tiasa ditingali ukur dina komputer anu otorisasi sareng ukur ku pangguna anu nganggo sandi anu cocog pikeun muka konci enkripsi. Sistem ngajaga log inpormasi inpormasi tina unggal tindakan sareng kajadian anu dilakukeun dina file dina sistem ti mimiti waé nalika éta diunggah sareng salami hirupna. Log Inok nyathet waktos / tanggal kalakuan éta, pangguna anu ngalaksanakeunana, komputer dimana kalakuan éta dilaksanakeun, sareng katerangan kalakuan éta sorangan. Fitur tambahan nawiskeun kamampuan pikeun nyumput file, anu tiasa dianggo nalika bahan responsif parantos diunggah. Berkas anu disumputkeun ngan ukur tiasa ditingali ku tingkat pangguna sakumaha anu ditetepkeun ku administrator. Ieu ngabantuan pikeun ngajantenkeun inpormasi bahkan dina jero jabatan pulisi.

video rekaman sering disimpen dina alat anu teras diunggah tina stasiun dok di bagian akhir peralihan - stasiun docking ogé ngecas kaméra pikeun saklar salajengna. Kanggo sabagéan ageung modél produsén, pangguna akhir tiasa milih antara panyimpenan lokal sareng neundeun awan. Sanaos aksés aksés, ngawartosan urang sarujuk yén agénsi penegak hukum anu nyeri kalayan nyimpen solusi dina méga. Mayoritas klien kami nganggo panyimpen overcloud lokal. Kauntungan tina neundeun awan mangrupikeun file tiasa diasupan tina mana waé lokasi sareng Internét; mangkaning, ieu tiasa ditingali salaku karugian ku sababaraha kakurangan kaamanan data.

sababaraha nagara henteu betah sareng data-dataana diayakeun di pusat data diluar pantai sareng ngagaduhan kawijakan pasti anu henteu ngijinkeun ieu. Aya salah paham yén neundeun lokal tiasa pisan langkung meryogikeun perhatian sareng pelestarian ti batan awan nalika ngahasilkeun jumlah data video anu ageung.

Vizucop urang Barnes nambihan perhatian tambahan: naon anu tumiba kana data saatos kontrak heula lekasan? Atuh ngucapkeun yén anjeun ngagaduhan kontrak tilu taun sareng anjeun ngatur pikeun pencét langkung murah nalika berakhir. Bakal instansi tiasa mindahkeun inpormasi anu disimpen?

Anu seukeut angkat ka payuneun kaméra awak sareng dana anu tiasa ditampi parantos kéngingkeun seueur modél ka pasar. Anu mésér kedah sadar sareng pastikeun yén mésér ti produsén anu dianggap tinggi anu tiasa nawiskeun dukungan anu saé.

anjeun kedah ningal ketahanan kaméra, mangrupikeun perusahaanna mantep atanapi mangrupikeun ti batur anu mendakan sumber anu murah di nagara deungeun dimana teu aya dukungan. Palayanan palanggan anu ageung di industri ieu, lembaga penegak hukum kedah ngajawab waktos gancang. Janten panyadia kaméra mirah bakal oyag, biaya jasa saatos jualan tiasa ngahapus pamaén anu langkung alit.

Naon kedah anjeun émut dina émut nalika nyandak Kaméra Awak Worn? Agénsi kudu ngémutan sadayana tina alat ka aplikasi mobile sareng sadayana prosés ti néwak ka pengadilan kalebet ngarékam catetan penting, ngarobih detil resep sapertos piring lisénsi sareng pameunteu, ngabagi sareng ngatur kasus, sareng masihan ngarékam pidéo di pengadilan. Kami ajak klien pikeun mertimbangkeun kualitas teu ngan ukur kaméra nganggo awak sorangan tapi ogé sistem manajemén buktina anu bakal ngamanah data anu aranjeunna kumpulkeun.

loba jasa darurat ayeuna nuju di tingkat katilu atanapi kaopatna kanggo meuli kaméra Worn Camera. Naon anu kedah disangka pendatang? Kami nyarankeun yén pembeli kedah naroskeun ka diri sorangan:

  • Naha kaméra Awak Worn na cocog pikeun paménta?
  • Kumaha carana urang mindahkeun sadaya rekaman pidéo anu dikumpulkeun kana sistem panyimpen?
  • Waktu éfisién?
  • Kumaha carana urang tiasa ngecas deui alat-alat ieu sareng pangropéa dibutuhkeun?
  • Kumaha cara urang tiasa ngatur data ieu suksés: lokal atanapi dina awan?
  • Sabaraha harga na unggal solusi na naon?
  • Sabaraha harga Kamera Awak-Worn?
  • Naon garansi anu aya hubunganana sareng kasalahan / rusak?

A Pendapat anu léngkah pikeun ngayakeun nyaéta saeutikna tilu padagang anu ngiringan pikeun bisnis anjeun, ngasingkeun tilu komponén utama tina solusi Badan Worn Kaméra: alat kaméra (kualitas gambar, fungsionalitas, umur batré, kakuatan, garansi ngagantian, ngecas) solusi panyimpen (anjeun badé neundeun lokal atanapi méga? Kumaha anjeun milarian rékaman vidéo tangtu? Seueur jalma anu tiasa ngahontal gambarna? Naha éta matuh sareng standar pangadilan manajemén bukti? Naon rencana anjeun kaluar upami anjeun hoyong ngarobih panyadia ?) Teras ngeunaan kacangan sareng bolts alternatif ti harga (éta meunteun terus terang, atanapi kontrak bulanan? Naha biaya hardware dihiji nganggo panyimpen neuleuman?).

Zepcam's van der Aa nunjukkeun ngagunakeun solusi méga supados anjeun teu ngagaduhan masalah ngadegkeun IT dina organisasi anjeun - sareng mendakan mana kaunggulan nyata dina organisasi anjeun. Janten, anjeun kedah ngamimitian ngembangkeun rencana pikeun skala.

anjeun meureun panginten kedah ngadeukeutan payun, anjeunna nunjukkeun. Naha paparan anjeun ngajual tempat buktina? Dupi éta tiasa nyetak langkung kaméra? Naha éta disiapkeun pikeun redaction video atanapi analytics? Naha éta tiasa dipasang kana sistem séjén? Penting pikeun ngagaduhan platform anu ngagaduhan élastisitas, ceuk nunjuk.

jeung mendakan batur anu tiasa dipercanten. Catatan Whitley Pinnacle: Salaku Kaméra Awak Worn Kaméra tos janten langkung lega katampi, aya banjir produk anu langkung mirah. Nalika anjeun ningal produk anu nyorong spés, kanyataanna éta paling dipikaresep moal ngalakukeunana.

Sababaraha titik dasar anu anjeun kedah jaga dina pikiran anjeun, naon anu anjeun nyobian dicandak ku kaméra anu nganggo awak? Seueur konsumén henteu nganggap yén sateuacan badé kana prosés na. Ngobrol sareng palanggan anu nganggo produk sareng henteu janten buta.

Naon pikirkeun dos utami sareng anu sanés mésér Kaméra anu nganggo awak.

  • Naha mikirkeun total aliran konfirmasi sareng data anu anjeun badé kumpulkeun - anjeun peryogi sistem anu tiasa ngatur éta sareng mastikeun yén ranté buktos anu dikonservasi.
  • Éta tiasa ngurus éta sareng mastikeun yén bukti sanésna dilestarikan.
  • Naha anggap Badan Worn Kaméra sanés upami anjeun henteu dina séktor kaamanan umum - upami karyawan anjeun sering dina kaayaan dimana éta kecap salah saurang jalma anu sanés, aranjeunna tiasa nyéépkeun tagihan hukum sareng ngahukum paripolah anu goréng.
  • Pikeun ngalengkepan studi pilot pikeun ngaraoskeun kauntungan sareng kauntungan anu diperyogikeun pikeun ngagulung Kaméra Awak-Worn sakuliah organisasi anjeun.
  • Tong hilap mikirkeun masa depan –pencét kumaha syarat anjeun tiasa robih sareng naha sistem anu anjeun tempo bakal cekap pikeun ngadukung aranjeunna.
  • Entong nandatanganan garis anu titik-titik tanpa mikir upami henteu bakal dikonci.

At ahir debat urang, urang masihan pandangan ti Michael Barsky Laku Superintendent di Polisi Toronto. Anjeunna nunjukkeun yén dina milih solusi kaméra anu dipasihan awakna anu pas pikeun sakuliling anjeun, anjeun kedah panginten heula badé nganggo alat anu anjeun. Sakali anjeun parantos mutuskeun pikeun alat dina lingkungan anjeun, anjeun kedah pendak sareng pejabat éta dina hak asasi manusa, kabébasan, sareng kabébasan inpormasi, union anu cocog, sareng nuntut pengacara. Pamaén konci ieu bakal nginpokeun tugas anjeun, sareng nungtun anjeun ka jalan anu pas, kalayan masihan caket kana kapadulian sareng saratana.

Tim anjeun teras kedah nangtukeun naon syarat wajib anu anjeun yakin pikeun téknologi, kalebet kaméra, software, prosés pangakuan, sareng panyimpen. Lajeng, sareng teras salajengna, bakal anjeun leres disimpen pikeun leres naha aya solusi anu sah pikeun kaperluan anjeun, kalayan biaya anu murah.

3094 Jumlah Tampilan 1 pintonan Dinten
Nyitak Friendly, PDF & Email

Leave a Reply

Taros Kami

OMG Kamanusaan sarta Studi Palanggan

whatsapp

Singapura + 65 8333 4466

Jakarta + 62 8113 80221


email: sales@omg-solutions.com
or
Eusian dina Wangun panalungtikan & urang meunang deui ka anjeun dina 2 WIB

Kantor Batam OMG Solutions @ Terminal Feri Harbourbay

Office Batam OMG Solusi @ Pelabuhan-Bay-Ferry-Terminal

[embedyt] https://www.youtube.com/watch?v=MZOOThkg_oU [/ embedyt]

OMG Solutions mésér unit kantor di Batam. Pembentukan R&D Team urang di Batam nyaéta pikeun masihan inovasi paningkatan pikeun ngalayanan konsumén anyar & anu tos aya.
Didatangan Kantor kami di Terminal Feri Batam @ Harbourbay.

Perusahaan Top 500 Singapura 2018 & 2019

Singapura Top 500 usaha 2018

kaméra Tipe


Halaman Kategori

   Kaméra Live Stream 4G
   Artikel - Kaméra Awak Worn
    ↳ Pengawasan Penguasaan UU sareng Confidentiality di Asia
    ↳ Pangabutuh Kaméra Angkatna sareng Balukar Ka Polisi sareng Publik
    ↳ Inovasi Téhnologi Awak-Worn Salila Taun-taun
    ↳ Naha Kaméra Awak Worn ngabantosan Administrasi Hukum?
    ↳ Balukar dina Pengawal Kaamanan nganggo Kaméra Awak-Worn
    ↳ Hak istimewa ngagunakeun Kaméra Polda Awas-Polda
    ↳ Kaméra Awak Worn: Taktik Anu Bakal Ngabantosan di Rumah sakit
    ↳ Pengenalan Pangenal Raga di Kaméra Awak Worn
    ↳ Nunjuk ka Catet sateuacan Mésér Kamera Worn-Awak
    ↳ Perlindungan Jaringan Pamaréntahan ku Bantuan Kaméra Awak Worn
    ↳ Kaméra Awak Leverage pikeun mastikeun Kasalametan Karyawan ku Perusahaan
    ↳ Ngenalkeun Skema sareng Pembelajaran ngeunaan Kaméra Awak-Worn
    ↳ Prosedur pikeun Ngagunakeun Kaméra Awak-Worn
    ↳ Kaméra Awak-Lawas: Ngaronjatkeun Hubungan Pagawé Pasién-Kaséhatan di Rumah Sakit
    ↳ Kaméra Awak Pulisi Worn Kaméra diperkirakeun pikeun Pituduh Pangenal Muka
    ↳ Milih Kaméra Saatos Worn-Proper
    ↳ Téhnik Aman Digunakeun Pamaréntah pikeun Ngalindungan Platform Kaméra Badan Worn
    ↳ Kauntunganna Kaméra Awak ku Industri
    ↳ Ngalaksanakeun Program Kaméra Badan Worn sareng Kelas
    ↳ Métode Panganggo Kaméra Awak-Worn
    ↳ Kauntungan tina Kaméra Awak-Worn dina Rumah Sakit
    ↳ Promosi Pangenal Ramo Pikeun Patugas Penguasaan Hukum Kaméra Awak-Worn Kaméra
    ↳ Tangtukeun kaméra Badag Worn-Body
    ↳ Metodeu Pamaréntah tiasa dianggo pikeun Ngalindungan Jaringan kanggo Kaméra Awak Worn
    ↳ Utilitas kaméra Kaméra Lawas ku Industri
    ↳ Skéma Nimukeun Pikeun Kaméra Worn sareng Kamari Diajar
    ↳ Tungtunan pikeun Pamakéan Kaméra Awak Worn
    ↳ Pangenal Raga Datang Kaméra Pamiasan Awas Polda
    ↳ Milih Kaméra Badan Wani anu Katuhu
    ↳ Jaringan Kaméra Awak-Worn Aman pikeun Pamaréntah
    ↳ Pamakéan Kaméra Awak-Worn ku Industri
    ↳ Ngalaksanakeun Program Kaméra Badan Worn Rekomendasi sareng Palajaran Diajar
    ↳ Wawasan Warga Kaméra Awak Worn
    ↳ Usaha Téknologi Kamera Worn-Awak
    ↳ Kauntungan Poténsi Kaméra Worn Pikeun Awak pikeun penegak UU
    ↳ Perusahaan Kaamanan - Kumaha Balukar Kamera Pamanas Awak Pulisi
    ↳ 5 Hal-hal Anu Tiasa Ngeunaan Kaméra Awak Polisi
    ↳ Kaunggulan tina ngagunakeun Kaméra Peringatan Badan Polda
    ↳ Kaméra Awak Pulisi sareng Pribadi
    ↳ Kumaha kaméra ngabantosan kaméra ngabantosan penegak hukum?
    ↳ Pangaruh Kaméra Saatos Awak dina Penjaga Kaamanan
    ↳ Artikel
    ↳ Kauntungan tina kaméra awak Polda
    ↳ Tetep dina kaméra kaméra ngagem awak
   Awak dipaké kaméra
    ↳ BWC097-WF4G - OMG Android Wifi 3G / 4G Bluetooth Walkie Talkie kalayan Kaméra Radio Dua Jalan
    ↳ BWC095 - Kaméra Awak Bateri OMG dicabut OMG
    ↳ BWC094 - Kaméra Angkat Badan Mini Affordable OMG
    ↳ BWC089 - OMG 16 Jam Sajarah Politérs Lampu Pariwarna Langsing (Sudut Lebar 170-Gelar)
    ↳ BWC090 - Kaméra Awak Polisi beurat OMG Kaméra Pikeun Pengawal Kaamanan (Sudut Lebar 170-Gelar 12 Dinten Gawé)
    ↳ BWC081 - Kaméra Polda Awak Warga Mini OMG Ultra Mini (140 gelar + Visi Wengi)
    ↳ BWC075 - OMG Dunya Paling leutik di Kaméra Pamaréntahan Kaméra Pamaréntahan Mini
    ↳ BWC074 - OMG Mini Lampu beurat Lawas Awak Kaméra sareng Super Video Compression - 20-25 Jam kanggo 32GB [Teu aya LCD LCD]
    ↳ BWC058 - Kaméra Worn Awak Awak OMG Mini - Komprési Video Super - 20-25 Jam kanggo 32GB
    ↳ BWC061 - Jam Long OMG [16 Jam] Kaméra Kaméra Worn Rékam
    ↳ BWC055 - SDG Removable SD Card Mini Awak Worn Camera
    ↳ OMG Lampu Badan WIFI Berat Badan WIFI Kaméra, Video 1728 * 1296 30fps, H.264, 940NM Nightvision (BWC052)
    ↳ BWC041 - Kaméra Baduy Baduy OMG Badge
    ↳ Kaméra Warga Badag OMG Mini, Video 2K (SPY195)
    ↳ BWC010 - Kaméra Awak Badan Pulisi Mini OMG, 1296p, 170Deg, 12 Jam, Visi wengi
    ↳ BWC004 - OMG Ruggedized Casing Pamiatan Awak Polda Pulisi
    ↳ BWC003 - Kaméra Piduh Badan Pulisi Mini OMG
    ↳ Kamera Tombol OMG Dipasang, Perekam Video Otomatis Gerak (SPY045B)
    ↳ OMG WIFI Kaméra Kaamanan Dipasangna Kaméra 12MP, 1296P, H.264, Kontrol App (SPY084)
   Asesoris Kamera Worn Awak
   Stasion dok kaméra dina awak
   Kaméra Kepala-Atur
   anyar
   Uncategorized - Kaméra Awak Worn
    ↳ BWC071 - Kaméra Sanés Awak Sareng Mini Tambahan
    ↳ BWC066 - Kepala Polda Kaméra Polda Pelor Cam pikeun Helmet
    ↳ Ngamankeun Awak Mini dipaké kaméra kalawan Énkripsi [Jeung LCD Screen] (BWC060)
    ↳ BWA012 - Stasiun Dok 10 Palabuhan - Sistem Manajemén Bukti
    ↳ Konci Vidéo (BWA010)
    ↳ Dipaké Pulisi Mini HD Awak kaméra, 12MP OV2710 140 Gelar kaméra, H.264 MOV, 1080P, TF Max 128G, Long Time Gawé (BWC053)
    ↳ OMG Wifi Mini Olahraga Gerakan Olahraga Helmet (BWC049)
    ↳ Mini Spy Kamera - Hidden Pocket Pen Kamera 170 Gelar Wide Angle lensa (SPY018)
    ↳ OMG Kaméra Lawas Worn Affordable OMN (BWC4)
    ↳ Kacamata Wungu Awak Smart Smart (BWC042)
    ↳ pidio
    ↳ BWC040 - Kaméra Awak Awak HD Affordable
    ↳ Batré anu tiasa dicabut - Kaméra Worn Awak (BWC037)
    ↳ Kaméra Awak Kaayaan - Stasiun Docking Station 8 (BWC036)
    ↳ Awak Worn Camera - 3G, 4G, Wi-Fi, Live streaming, Jauh kontrol langsung, Bluetooth, Mobile APP (IOS + Android), 8hrs ngarékam sinambung, kontrol slide touch. (BWC035)
    ↳ Awak Worn Camera - Kaméra Awak Wifi (BWC034)
    ↳ Awak Worn Camera - Novatek 96650 chipset, Panyimpen kartu Panyungsi (BWC033)
    ↳ Awak Worn Camera - Ambarella A7LA50 chipset, 140Degree Wide angle, 128GB Max storage, GPS built-in (BWC031)
    ↳ Awak Worn Camera - Ambarella A7LA50 chipset, 140Degree Wide angle, 128GB Max storage, GPS built-in (BWC030)
    ↳ Awak Worn Camera - Ambarella A7LA50 chipset, 170Degree Wide sudut, 128GB Max panyimpenan, Jenis batré anu tiasa dicabut (BWC028)
    ↳ Awak Worn Camera - Ambarella A7LA50 chipset, 170 Gelar sudut Gelar, 128GB Max panyimpenan (BWC026)
    ↳ Awak Worn Camera - Novatek 96650 chipset (BWC025)
    ↳ Kamera Worn Awak - Dua batré 2500mAh tiasa diganti (BWC024)
    ↳ Kaméra Worn Awak Liar Kaayaan SD (BWC021)
    ↳ Kaméra OMG 4G Worn Awak (BWC012)
    ↳ Removable Batre GPS Awak dipaké Pulisi kaméra [140deg] (BWC006)
    ↳ BWC007 OMG - Kaméra Worn Awak Ambarella A12 / WIFI Video Live Stream / Sajam Gawé Long
    ↳ OMG 12 Palabuhan Badan Kaméra Darmaga Kaméra Awak (BWC001)
    ↳ Disumputkeun Kamera Mini Spy Video (SPY006)
    ↳ Disumputkeun Kamera Spy Pocket Pen Video (SPY009)
    ↳ Tombol kamera (SPY031)
    ↳ WiFi Pen Kamera DVR, P2P, IP, recorder 1080P Video, App Control (SPY086)
    ↳ WiFi Rapat Rekaman Pen, H.264,1080p, Motion deteksi, SD Card Max 128G (SPY091)
    ↳ produk
    ↳ Digital Voice & Video Recorder, Video 1080p, Suara 512kbps, Rotasi Degung 180 (SPY106)
    ↳ Kaméra Awak Awak / Manajemén Bukti Digital (BWC008)
    ↳ Listing jobs

Bérita paling énggal