Metodeu Pamaréntah tiasa dianggo pikeun Ngalindungan Jaringan kanggo Kaméra Awak Worn

  • 0

Metodeu Pamaréntah tiasa dianggo pikeun Ngalindungan Jaringan kanggo Kaméra Awak Worn

Téhnik anu Govermnent tiasa dianggo pikeun Ngalindungan Jaringan kanggo Kamera Worn Awak

Isu nontéhnik anu paling utama anu parantos ngadaptarkeun pertukaran naon waé ngeunaan cara ngagunakeun kaméra anu nganggo awak (BWCS) nyaéta panyalindungan. Milih iraha ngarekam komunikasi tetep aya waé anu tiasa disebatkeun. Sababaraha promotor BWC nyatakeun sadaya hubungan antara pulisi sareng buka anu kedah kacatet, sedengkeun anu sanés hoyong ningali pejabat ngagunakeun kurungan dina milih nalika rék ngarékam. Dina interim éta, dina 12 nyatakeun aya undang-undang anu peryogi sadayana pasamoan pikeun assent sateuacan aya akun anu tiasa kajantenan.

Pertimbangan kabijakan pikeun masalah ieu diréparikeun sareng pasti. Nanging, éta naékkeun pamikiran IT dasar: kaamanan. Hal sabalikna pasti tina otoritas lingkungan anu kapilih kedah ningal nyaéta fitur dina tulisan anu caket ngeunaan émbaran pecah ngajantenkeun ratusan atanapi rébuan dokumen video. Lantaran kitu waé, CIO kedah latihan deui kusabab kagajaan dina nyusun kumaha kaamanan dokumén pidéo bakal ditangani.

Kalayan perkawis susunan tempat, CIO kedah ngukur pertanyaan sapertos "sabaraha" sareng "saé" sareng aksés. Pikeun panerapan hukum kantor anu mikirkeun ka setélan neundeun régional, pilihanna kedahna mikirkeun ramifikasi kaamanan tina kerangka sapertos kitu. Panyusunan panyebaran anu disebarkeun tiasa masihan sababaraha organisasi otorisasi hukum, khususna anu sakedik, sareng tingkat kaamanan aranjeunna moal tiasa nyiptakeun tanpa batur.

Tapi, nalika Forum Peneliti Eksekutif Polda nyampurnakeun, susunan awan meryogikeun CIO sareng organisasi pelaksanaan undang-undang pikeun nyampurnakeun teu kagayangan alatan ngajamin yén rantaian hak asuh pikeun pidéo sacara légal diatur. Kaamanan séjén pokus kanggo dipikirkeun nalika nganalisis susunan panyebaran distribusi luar diantarana nyaéta:

  • Gawé sareng sudagar anu dipercaya.
  • Pindah kana perjanjian anu sah anu ngurus hubungan anu ngajual sareng mastikeun inpormasi kantor.
  • Ngagunakeun kerangka anu parantos damel di jalan satapak pikeun ngantosan inpormasi ngarobih sareng aksés anu henteu disatujuan.
  • Ngamangpaatkeun kerangka anu ngagaduhan strategi padet pikeun program tulangan inpormasi.
  • Konsép sareng jaksa sareng penaséhat sah sateuacan netepkeun kana kacindekan resmi.

Kaméra Angkatna Awak sareng Ngamankeun Jaringan Pamaréntah:

Dina kasempetan pareum yén kaméra pikeun ditingkatkeun ka seragam pulisi nyaéta masihan setélan targét pikeun pangalamanana ku populasi umum, dina waktos éta, sacara sah, rékaman anu dilakukeun kedah tetep aman sareng henteu suci. Ieu kanggo perhatian anu sah pikeun ngalaksanakeun undang-undang, anu tiasa ngamangpaatkeun rekaman éta salaku bukti pikeun duanana hasil dakwaan sareng pikeun ngabebaskeun pejabat anu tiasa disalahkeun sacara teu adil pikeun kalakuan musibah, sareng masarakat umum, anu bakal aya anu teu nyurung insentip tina pidéo pilem anu saurang pejabat anu nyalahkeun kalakuan goréng ngagaduhan pilihan pikeun ngarobih atanapi dilereskeun sakedap.

Steve Ward, pulisi sateuacana sareng CEO Vievu, supplier gadget sareng program kaméra awakna, nyatakeun yén anjeunna ningali jarak jauh dugi sakitar satengah taun saacanna, nalika organisasi damel sareng Microsoft pikeun masihan panyebaran panyebaranan ngagunakeun Azure Awan Pamaréntahan, anu nyayogikeun pedoman Sistem Informasi Kaadilan Kriminal FBI (CJIS).

"Industri swasta di Amérika, aranjeunna henteu ngagaduhan panalungtikan anu sami salaku organisasi pamaréntah," saur Ward. "Kami parantos ngadamel administrasi dumasar awan, aya dua welas di luarna yén bisnis swasta tiasa neruskeun nyimpen inpormasi, sanaos pamaréntahan mangrupikeun hal anu sanés. Kituna sakumaha nembe balik, susunan awan anu ngalaksanakeun pedoman FBI teu aya. Éta mangrupikeun ton kasuksesan. Palaksanaan hukum henteu ngan ukur dina éta, éta henteu nedunan pedoman anu diperyogikeun pikeun aranjeunna, ku kituna aranjeunna henteu ngan ukur ngalih jalanna. kantor otorisasina kedah satuju kana kabutuhan kaamanan CJIS.

Jelas, kaamanan sanés mangrupikeun perhatian utama nalika ngémutan ngajauhan pilem. Sanajan unggal organisasi nyiptakeun sistem sorangan pikeun ngahubungan hubungan pejabat di sawah, Amérika Siprus Liberty Union parantos naroskeun perwakilan pulisi pikeun ngalaksanakeun "perangkat jabatan anu diarahkeun supaya pulisi dina akun salami unggal kolaborasi sareng masarakat umum." PERF diakui yén sababaraha kantor tiasa ngartos yén pendekatan éta, tetep ditingalkeun yén sababaraha pangalaman kalayan kabuka meryogikeun panyalindungan, utamina wacana kalayan korban jiwa anu sanés atanapi saksi anu kirang mampir dikelompokeun upami pangumumanna dirékam. "Cara metodeu anu langkung umum" kanggo para pejabat ngan saukur kamérana "salami pangalaman hukum sareng kaperluan latihan, contona, lalu lintas eureun, ngarebut, maluruh, pamariksaan silang, sareng kapentingan," peruse laporan PERF. Salajengna, sacara sakedik, "pendekatan, kanggo sabagian, nunjukkeun yén upami sadayana gagal, pejabat kedah ngarékam," sakumaha anu dituduhkeun ku laporan.

Sanaos pendekatan, organisasi anu ngamangpaatkeun kaméra ngagem awak bakal ngahasilkeun pilem anu saé. Proses leungit usul pikeun pilem dina bunderan anu teu jauh di perwira pulisi sanés ngan ukur amanat kabuka dina program sapertos kitu - sabab éta ngamungkinkeun aksés kana rekaman - éta ogé saluran dina HR sareng rencana belanja.

"Sateuacan éta, perwira pulisi peryogi ka kontrak kontrak, kedah mésér kamar tambahan, diperyogikeun mayar batur pikeun bener-bener asup sareng ngawasi sacara fisik sareng nyusun rekoditas sacara rutin, sareng kuring terang anjeun tiasa ngabayangkeun persis kumaha hargana sareng kejam éta. "Ward nyarios.

Kamar Pikeun Inovasi:

Nalika méga parantos siap kanggo inpormasi serius ngeunaan prosedur kaméra ieu, inovasi masih ngagaduhan kasempetan pikeun langkung saé. Program anu diprogram cocog sareng pilem video ti kaméra ka awan disada sampurna, padahal dasarna henteu turun ka bumi ayeuna. Kalayan Vievu, contona, pejabat kedah nyandak kamérana deui komando sentral khususna, ngahubungkeun aranjeunna ka PC, sareng beungbeurat ngarobih kana kerangka panyebaran anu disebarkeun waé nyalira.

Padahal kanyataan yén produk kasebut ditujukeun pikeun ngajaga para pejabat ti kacelakaan dina rekaman sateuacan nempatkeun éta dina méga, prosedur na masih aya ruang pikeun nyalahkeun. Strategi panginten tiasa paréntah pikeun neraskeun mayoritas ngarékamna, tapi sigana anu moal ngeureunkeun hiji pejabat anu ngagaduhan kabur pikeun ngahambat gadget sateuacan ngahémutan pilem anu implicating. Naon deui, cara anu teu salempang kana biaya kapasitas nunjukkeun yén seueur pejabat anu ngagaduhan kasempetan milih nalika ngarekam naon asosiasi anu tiasa ngadamel panto terbuka pikeun sengketa.

Dina acara yén kamajuan anu lumangsung dina otorisasi undang-undang parantos ngajantenkeun kaméra nganggo awak salaku kabutuhan mutlak, inovasi parantos ngajantenkeun aranjeunna cekap berharga pikeun énggal-énggal. Departemen Equity AS telat ngalaporkeun program uji coba $ 20 juta anu ngalangkungan panggunaan pikeun sababaraha kantor otorisasi hukum, nyarankeun ieu mancarkeun hiji kanyataan anu langkung ageung batan pola nerapkeun hukum. Ogé, panon ku Vievu, sadayana anu diperyogikeun mangrupikeun tempat anu dilindungi pikeun nyimpen sadaya pidéo.

"Pola anu paling hébat dina industri kuring nyaéta Microsoft Azure anu dikonfirmasi CJIS anu urang damel sareng," saur Ward. "Ieu kaunggulan anu béda, sareng éta naon anu bakal ngajantenkeun parobahan sagala di divisi administrasi."

Biasana, panyebaran anu disebarkeun mangrupikeun jawaban anu pantes pikeun masalah ieu, khususna nalika ngabantosan lawang para pejabat pikeun rékaman kasebut. Anu janten kitu, kanggo waktos anu lami, naroskeun kantor syarat hukum gumantung kana inpormasi anu alus ka méga henteu mangrupikeun padamel anu saderhana. A laporan (PDF) dina kaméra nganggo awak pikeun palaksanaan hukum dikaluarkeun dina Séptémber 2014 ku Forum Peneliti Eksekutif Polda (PERF) cautioned organisasi pikeun "nganggap para padagang luar negeri sacara ati-ati," sareng nyarios yén seueur pangurus pulisi patepung pikeun laporan anu difokuskeun kana pentingna tina kana perjanjian sah sareng penjual penyebaran anu disebarkeun.

kacindekan:

Pangrojong pikeun CCTV nganéh, nanging, buktina henteu ngabujuk. Éta kabéh dikumpulkeun dina jangka waktu anu pondok, dina kaayaan sual, sareng henteu hormat manah anu tiasa diukur. Rupa-rupa kelas salahna sacara henteu tujuanana digabungkeun, nyababkeun paningkatan poténsial di sababaraha sareng ngirangan dina batur. Pamanggihan samentawis Ditton nyaéta CCTV ngirangan kasalahan dina titik fokus ku sakitar 20% - masih mangrupikeun tokoh anu penting, kumaha ogé anu bakal dituju ku cara sacara tradisional sacara progresif pikeun nganyahokeun otorisasi hukum.

Laporan Home Office anu lumangsung (CCTV caket dieu pokus - ngalaporkeun 68 dina pangakuan salahna sareng panyegahan nyingkahan) ngabongkar kakurangan asli dina garansi kerangka CCTV. Laporan nunjukkeun buktina yén metode anu teu padet tibatan anu saméméhna diperhatoskeun, sareng yén pangaruh dina salah ngalaksanakeun konsisten. Di Newcastle, salaku conto, tingkat salah dina turun dina zona teu aya dina observasi CCTV (perampokan turun ku 57% di zona anu dipantau di daerah kota) tapi éta ogé turun 39% di téritori anu henteu dipantau. Sababaraha pelanggaran nolak sadayana anu langkung penting di daérah anu henteu diawaskeun (perampokan umum diturunkeun ku 11% dina titik fokus, sareng ku 18% di tempat anu sanés).

Wawasan anu salah sakali-ayeuna, upami iraha waé, cermin téori yén CCTV ngan ukur ngaleungitkeun kajahatan kana téritori diluar ruang lingkup kaméra. Salah sahiji sorotan praktek observasi ayeuna nyaéta yén kaméra sacara rutin diwanohkeun dina zona usaha ngajakan tinggi. Anu salah tiasa waé kadorong tina zona bisnis bernilai tinggi kana ngajakan lokasi lokal anu saé. Komite sering nyarios yén hese nentang panyéndahan rangka sapertos kitu.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Leave a Reply

Taros Kami

OMG Kamanusaan sarta Studi Palanggan

whatsapp

Singapura + 65 8333 4466

Jakarta + 62 8113 80221


email: sales@omg-solutions.com
or
Eusian dina Wangun panalungtikan & urang meunang deui ka anjeun dina 2 WIB

Kantor Batam OMG Solutions @ Terminal Feri Harbourbay

Office Batam OMG Solusi @ Pelabuhan-Bay-Ferry-Terminal

[embedyt] https://www.youtube.com/watch?v=MZOOThkg_oU [/ embedyt]

OMG Solutions mésér unit kantor di Batam. Pembentukan R&D Team urang di Batam nyaéta pikeun masihan inovasi paningkatan pikeun ngalayanan konsumén anyar & anu tos aya.
Didatangan Kantor kami di Terminal Feri Batam @ Harbourbay.

Singapura Top 500 Usaha 2018 & 2019

Singapura Top 500 usaha 2018

kaméra Tipe


Halaman Kategori

Kaméra Live Stream 4G
Artikel - Kaméra Awak Worn
Pengawasan Penguasaan UU sareng Confidentiality di Asia
Pangabutuh Kaméra Angkatna sareng Balukar Ka Polisi sareng Publik
Inovasi Téhnologi Awak-Worn Salila Taun-taun
Naha Kaméra Awak Worn ngabantosan Administrasi Hukum?
Balukar dina Pengawal Kaamanan nganggo Kaméra Awak-Worn
Hak istimewa ngagunakeun Kaméra Polda Awas-Polda
Kaméra Awak Worn: Taktik Anu Bakal Ngabantosan di Rumah sakit
Pengenalan Pangenal Raga di Kaméra Awak Worn
Nunjuk ka Catet sateuacan Mésér Kamera Worn-Awak
Perlindungan Jaringan Pamaréntahan ku Bantuan Kaméra Awak Worn
Kaméra Awak Leverage pikeun mastikeun Kasalametan Karyawan ku Perusahaan
Ngenalkeun Skema sareng Pembelajaran ngeunaan Kaméra Awak-Worn
Prosedur pikeun Ngagunakeun Kaméra Awak-Worn
Kaméra Awak-Lawas: Ngaronjatkeun Hubungan Pagawé Pasién-Kaséhatan di Rumah Sakit
Kaméra Awak Pulisi Worn Kaméra diperkirakeun pikeun Pituduh Pangenal Muka
Milih Kaméra Saatos Worn-Proper
Téhnik Aman Digunakeun Pamaréntah pikeun Ngalindungan Platform Kaméra Badan Worn
Kauntunganna Kaméra Awak ku Industri
Ngalaksanakeun Program Kaméra Badan Worn sareng Kelas
Métode Panganggo Kaméra Awak-Worn
Kauntungan tina Kaméra Awak-Worn dina Rumah Sakit
Promosi Pangenal Ramo Pikeun Patugas Penguasaan Hukum Kaméra Awak-Worn Kaméra
Tangtukeun kaméra Badag Worn-Body
Metodeu Pamaréntah tiasa dianggo pikeun Ngalindungan Jaringan kanggo Kaméra Awak Worn
Utilitas kaméra Kaméra Lawas ku Industri
Skéma Nimukeun Pikeun Kaméra Worn sareng Kamari Diajar
Tungtunan pikeun Pamakéan Kaméra Awak Worn
Pangenal Raga Datang Kaméra Pamiasan Awas Polda
Milih Kaméra Badan Wani anu Katuhu
Jaringan Kaméra Awak-Worn Aman pikeun Pamaréntah
Pamakéan Kaméra Awak-Worn ku Industri
Ngalaksanakeun Program Kaméra Badan Worn Rekomendasi sareng Palajaran Diajar
Wawasan Warga Kaméra Awak Worn
Usaha Téknologi Kamera Worn-Awak
Kauntungan Poténsi Kaméra Worn Pikeun Awak pikeun penegak UU
Perusahaan Kaamanan - Kumaha Balukar Kamera Pamanas Awak Pulisi
5 Hal-hal Anu Tiasa Ngeunaan Kaméra Awak Polisi
Kaunggulan tina ngagunakeun Kaméra Peringatan Badan Polda
Kaméra Awak Pulisi sareng Pribadi
Kumaha kaméra ngabantosan kaméra ngabantosan penegak hukum?
Pangaruh Kaméra Saatos Awak dina Penjaga Kaamanan
Artikel
Kauntungan tina kaméra awak Polda
Tetep dina kaméra kaméra ngagem awak
Awak dipaké kaméra
Asesoris Kamera Worn Awak
Stasion dok kaméra dina awak
Kaméra Kepala-Atur
anyar
Uncategorized - Kaméra Awak Worn
BWC071 - Kaméra Sanés Awak Sareng Mini Tambahan
BWC066 - Kepala Polda Kaméra Polda Pelor Cam pikeun Helmet
Ngamankeun Awak Mini dipaké kaméra kalawan Énkripsi [Jeung LCD Screen] (BWC060)
BWA012 - Stasiun Dok 10 Palabuhan - Sistem Manajemén Bukti
Konci Vidéo (BWA010)
Dipaké Pulisi Mini HD Awak kaméra, 12MP OV2710 140 Gelar kaméra, H.264 MOV, 1080P, TF Max 128G, Long Time Gawé (BWC053)
OMG Wifi Mini Olahraga Gerakan Olahraga Helmet (BWC049)
Mini Spy Kamera - Hidden Pocket Pen Kamera 170 Gelar Wide Angle lensa (SPY018)
OMG Kaméra Lawas Worn Affordable OMN (BWC4)
Kacamata Wungu Awak Smart Smart (BWC042)
pidio
BWC040 - Kaméra Awak Awak HD Affordable
Batré anu tiasa dicabut - Kaméra Worn Awak (BWC037)
Kaméra Awak Kaayaan - Stasiun Docking Station 8 (BWC036)
Awak Worn Camera - 3G, 4G, Wi-Fi, Live streaming, Jauh kontrol langsung, Bluetooth, Mobile APP (IOS + Android), 8hrs ngarékam sinambung, kontrol slide touch. (BWC035)
Awak Worn Camera - Kaméra Awak Wifi (BWC034)
Awak Worn Camera - Novatek 96650 chipset, Panyimpen kartu Panyungsi (BWC033)
Awak Worn Camera - Ambarella A7LA50 chipset, 140Degree Wide angle, 128GB Max storage, GPS built-in (BWC031)
Awak Worn Camera - Ambarella A7LA50 chipset, 140Degree Wide angle, 128GB Max storage, GPS built-in (BWC030)
Awak Worn Camera - Ambarella A7LA50 chipset, 170Degree Wide sudut, 128GB Max panyimpenan, Jenis batré anu tiasa dicabut (BWC028)
Awak Worn Camera - Ambarella A7LA50 chipset, 170 Gelar sudut Gelar, 128GB Max panyimpenan (BWC026)
Awak Worn Camera - Novatek 96650 chipset (BWC025)
Kamera Worn Awak - Dua batré 2500mAh tiasa diganti (BWC024)
Kaméra Worn Awak Liar Kaayaan SD (BWC021)
Kaméra OMG 4G Worn Awak (BWC012)
Removable Batre GPS Awak dipaké Pulisi kaméra [140deg] (BWC006)
BWC007 OMG - Kaméra Worn Awak Ambarella A12 / WIFI Video Live Stream / Sajam Gawé Long
OMG 12 Palabuhan Badan Kaméra Darmaga Kaméra Awak (BWC001)
Disumputkeun Kamera Mini Spy Video (SPY006)
Disumputkeun Kamera Spy Pocket Pen Video (SPY009)
Tombol kamera (SPY031)
WiFi Pen Kamera DVR, P2P, IP, recorder 1080P Video, App Control (SPY086)
WiFi Rapat Rekaman Pen, H.264,1080p, Motion deteksi, SD Card Max 128G (SPY091)
produk
Digital Voice & Video Recorder, Video 1080p, Suara 512kbps, Rotasi Degung 180 (SPY106)
Kaméra Awak Awak / Manajemén Bukti Digital (BWC008)
Listing jobs

Bérita paling énggal