Metodeu Pamaréntah tiasa dianggo pikeun Ngalindungan Jaringan kanggo Kaméra Awak Worn

  • 0

Metodeu Pamaréntah tiasa dianggo pikeun Ngalindungan Jaringan kanggo Kaméra Awak Worn

Téhnik anu Govermnent tiasa dianggo pikeun Ngalindungan Jaringan kanggo Kamera Worn Awak

Isu nontéhnik anu paling utama anu parantos ngadaptarkeun pertukaran naon waé ngeunaan cara ngagunakeun kaméra anu nganggo awak (BWCS) nyaéta panyalindungan. Milih iraha ngarekam komunikasi tetep aya waé anu tiasa disebatkeun. Sababaraha promotor BWC nyatakeun sadaya hubungan antara pulisi sareng buka anu kedah kacatet, sedengkeun anu sanés hoyong ningali pejabat ngagunakeun kurungan dina milih nalika rék ngarékam. Dina interim éta, dina 12 nyatakeun aya undang-undang anu peryogi sadayana pasamoan pikeun assent sateuacan aya akun anu tiasa kajantenan.

Pertimbangan kabijakan pikeun masalah ieu diréparikeun sareng pasti. Nanging, éta naékkeun pamikiran IT dasar: kaamanan. Hal sabalikna pasti tina otoritas lingkungan anu kapilih kedah ningal nyaéta fitur dina tulisan anu caket ngeunaan émbaran pecah ngajantenkeun ratusan atanapi rébuan dokumen video. Lantaran kitu waé, CIO kedah latihan deui kusabab kagajaan dina nyusun kumaha kaamanan dokumén pidéo bakal ditangani.

Ngeunaan susunan di tempat, CIO kedah ngukur patarosan sapertos "sabaraha" sareng "kumaha hébat" disarengan aksés. Pikeun kantor palaksanaan hukum anu mikirkeun susunan panyimpenan daérah, pilihan kedah ngémutan hal-hal kaamanan kerangka sapertos kitu. Pangaturan panyimpenan anu disebarkeun tiasa masihan sababaraha organisasi otorisasi hukum, khususna anu alit, kalayan tingkat kaamanan anu aranjeunna moal tiasa janten tanpa anu sanés.

Tapi, nalika Forum Peneliti Eksekutif Polda nyampurnakeun, susunan awan meryogikeun CIO sareng organisasi pelaksanaan undang-undang pikeun nyampurnakeun teu kagayangan alatan ngajamin yén rantaian hak asuh pikeun pidéo sacara légal diatur. Kaamanan séjén pokus kanggo dipikirkeun nalika nganalisis susunan panyebaran distribusi luar diantarana nyaéta:

  • Gawé sareng sudagar anu dipercaya.
  • Buka perjanjian anu sah anu ngatur hubungan anu ngajual sareng mastikeun inpormasi kantor.
  • Ngagunakeun kerangka anu parantos damel di jalan satapak pikeun ngantosan inpormasi ngarobih sareng aksés anu henteu disatujuan.
  • Ngamangpaatkeun kerangka anu ngagaduhan strategi padet pikeun program tulangan inpormasi.
  • Konsép sareng jaksa sareng penaséhat sah sateuacan netepkeun kana kacindekan resmi.

Kaméra Angkatna Awak sareng Ngamankeun Jaringan Pamaréntah:

Dina kasempetan pareum yén kaméra pikeun ditingkatkeun ka seragam pulisi nyaéta masihan setélan targét pikeun pangalamanana ku populasi umum, dina waktos éta, sacara sah, rékaman anu dilakukeun kedah tetep aman sareng henteu suci. Ieu kanggo perhatian anu sah pikeun ngalaksanakeun undang-undang, anu tiasa ngamangpaatkeun rekaman éta salaku bukti pikeun duanana hasil dakwaan sareng pikeun ngabebaskeun pejabat anu tiasa disalahkeun sacara teu adil pikeun kalakuan musibah, sareng masarakat umum, anu bakal aya anu teu nyurung insentip tina pidéo pilem anu saurang pejabat anu nyalahkeun kalakuan goréng ngagaduhan pilihan pikeun ngarobih atanapi dilereskeun sakedap.

Steve Ward, pulisi sateuacanna sareng CEO Vievu, anu nyayogikeun kaméra sareng program kaméra ageman awakna, nyatakeun anjeunna ningali ati-ati dugi ka satengah taun payun, nalika organisasi damel kerjasama sareng Microsoft pikeun masihan panyimpenan anu disebarkeun ngamangpaatkeun Azure. Awan Pamaréntah, anu minuhan tungtunan FBI's Criminal Justice Information Systems (CJIS).

"Industri swasta di Amérika, aranjeunna henteu gaduh panyilidikan anu sami sareng organisasi pamaréntah," saur Ward. "Kami parantos ngagaduhan administrasi berbasis awan, aya dua belas di antaranya di luar sana yén bisnis swasta mana waé tiasa neraskeun nyimpen inpormasi, tapi pamaréntah mangrupikeun mahluk alternatif. Janten dugi ka ayeuna deui, susunan awan anu minuhan tungtunan FBI teu aya. Éta mangrupikeun ton anu teu dipercaya. Palaksanaan hukum ngan saukur henteu curhat ka dinya, éta henteu minuhan pedoman anu aranjeunna kedah patuh, sahingga aranjeunna henteu mindahkeun éta. " Kaleresan, FBI ngalaporkeun di 2012 yén sagala administrasi awan anu ditawarkeun ka kantor otorisasi hukum kedah satuju kana kabutuhan kaamanan CJIS.

Jelas, kaamanan sanés masalah utama nalika ngémutan nyimpen pilem vidéo. Nalika unggal organisasi ngaaktualisikeun sistem nyalira pikeun némbak konéksi pejabat di lapangan, Uni Kebebasan Sipil Amérika parantos naros ka divisi pulisi pikeun ngaeksekusi "susunan sakumna kantor anu paréntah yén pulisi ngahirupkeun akun unggal kolaborasi sareng masarakat umum." PERF sadar yén sababaraha kantor tiasa ngartos kana pendekatan éta, tapi nganuhunkeun yén sababaraha pangalaman kalayan terbuka meryogikeun perlindungan, khususna pidato anu aya korban jiwa atanapi saksi anu henteu pikaresepeun pikeun koordinasi upami pengumumanana kacatet. "Metodologi anu langkung has" nyaéta pikeun pejabat pikeun ngan ukur ngadamel kaméra na "salami pangalaman hukum anu aya hubunganana sareng latihan, contona, pangeureunan patalimarga, tangkepan, pamilarian, pamariksaan silang, sareng minat," laporan PERF nyatakeun. Salajengna, sacara umum, "pendekatan, kanggo seuseueurna, nunjukkeun yén upami sagala gagal, pejabat kedah nyatet," sakumaha anu dituduhkeun ku laporan.

Sanaos pendekatan, organisasi anu ngamangpaatkeun kaméra ageman awak bakal ngahasilkeun pilem anu saé. Prosedur anu parantos lami tina sponsor pilem dina bunderan nempatkeun jauh ka pulisi sanés ngan ukur ngabubarkeun kapercayaan terbuka pikeun program sapertos kitu - sabab éta ngamungkinkeun aksés kana rékaman - éta ogé saluran dina SDM sareng rencana pengeluaran.

"Sateuacanna, saurang perwira pulisi diperyogikeun pikeun ngontrak pagawé, kedah mésér kamar tambahan, diperyogikeun kanggo mayar batur pikeun leres-leres lebet sareng sacara fisik ngawaskeun sareng nyandangkeun rékaman sacara rutin, sareng kuring pikir anjeun tiasa ngabayangkeun kumaha mahalna sareng pikaboseneun éta, "Ward saur.

Kamar Pikeun Inovasi:

Sedengkeun awan parantos siap-siap pikeun prosedur serius inpormasi dina kaayaan kaméra ieu, inovasi masih gaduh kasempetan pikeun langkung saé. Pamasaran pilem video anu diprogram tina kaméra ka awan sigana sampurna, tapi dasarna henteu turun ka bumi. Misalna sareng Vievu, contona, pejabat kedah nyandak kamérana deui ka komando pusat khususna, sacara fisik dikaitkeun kana PC, sareng ngabeungbeurat rékaman kana kerangka panyimpenan anu disebarkeun nyalira.

Sanaos kanyataan yén produk na dimaksudkeun pikeun ngajantenkeun pajabat henteu ngaco sareng rékaman sateuacan nempatkeunana dina awan, prosedur na masih nyéépkeun tempat pikeun salah. Strategi tiasa maréntahkeun yén pajabat mindahkeun seuseueurna rékamanana, tapi éta sigana moal ngeureunkeun pejabat ku hal pikeun kabur ngabasmi gadget sateuacan mésér pilem anu aya implikasi. Terlebih deui, cara hariwang ku biaya kapasitas nunjukkeun yén seueur pejabat ngagaduhan kasempetan pikeun milih iraha ngarékam asosiasi naon anu tiasa janten panto kabuka pikeun paséa.

Dina kamajuan anu mayeng dina otorisasina hukum parantos ngajantenkeun kaméra awak-awak kabutuhan mutlak, inovasi parantos maju pikeun ngajantenkeunana cekap berharga pikeun aparatasi anu jauh. Departemen Ekuitas AS telat ngalaporkeun program kasus uji coba $ 20 juta anu ngalangkungan éta bakal nyubsidi panggunaan pikeun seueur kantor otorisasi hukum, nyarankeun ieu bakal dugi ka kanyataan anu langkung ageung tibatan pola dina panerapan hukum. Ogé, ku panon Vievu, anu diperyogikeun ku aranjeunna mangrupikeun tempat anu dijagaan pikeun nyimpen sadaya pidéo na.

"Pola pangageungna di industri kuring nyaéta awan Microsoft Azure anu dikonfirmasi ku CJIS anu urang damel," saur Ward. "Éta kaunggulan anu béda, sareng éta anu bakal ngajantenkeun sadaya parobihan di divisi administrasi."

Normalna, panyimpenan anu disebarkeun mangrupikeun jawaban anu pantes pikeun masalah éta, utamina sabab ngabatesan aksés pejabat pikeun rékaman. Janten, salami waktos anu cekap, naroskeun ka kantor persyaratan hukum pikeun gumantung kana inpormasi anu lemes sapertos ka awan éta sanés tugas anu saderhana. Laporan (PDF) ngeunaan kaméra anu dipaké pikeun panerapan hukum anu dibébaskeun dina bulan Séptember 2014 ku Forum Panilitian Eksekutif Polisi (PERF) ngingetkeun organisasi pikeun "nganggap padagang luar sacara ati-ati," sareng nyarios yén seueur pangurus pulisi patepung pikeun laporan anu fokus kana pentingna tina badé kana perjanjian anu sah sareng anu nyéépkeun panyimpenan.

kacindekan:

Dukungan pikeun CCTV pikaresepeun, tapi, buktina henteu ngayakinkeun. Éta dikumpulkeun salami waktos anu pondok teuing, dina kaayaan anu teu tiasa diragukeun, sareng tanpa hormat pikeun acara anu tiasa diukur. Rupa-rupa kelas kalakuan salah sacara teu langsung digabungkeun, nyamar poténsial paningkatan dina sababaraha sareng ngirangan batur. Pamanggihan samentawis Ditton nyaéta yén CCTV ngirangan kalepatan dina titik fokus sakitar 20% - tetep tokoh anu kedah diperhatoskeun, kumaha ogé anu tiasa langkung hadé ku cara tradisional anu maju pikeun nyanghareupan otorisasina hukum.

Laporan Kantor Pusat anu teras-terasan (CCTV caket dieu museur - ngalaporkeun 68 dina pangakuan salah sareng panyingkiran panyingkiran) ngabahas kakurangan asli dina jaminan kerangka CCTV. Laporan éta nyayogikeun buktina yén cara na kirang pikaresepeun tibatan anu dibayangkeun sateuacanna, sareng yén pangaruh kana kalakuan salah henteu saluyu. Misalna, di Newcastle, tingkat pelanggaran salah turun di zona sanés dina panineungan CCTV (perampokan turun 57% di zona anu ditinjau di daérah pusat kota) ogé ogé turun 39% di daérah anu sanés diawasi. Sababaraha pelanggaran nolak langkung penting dina daérah anu henteu diawasi (perampokan umum turun ku 11% dina titik fokus, sareng ku 18% di tempat sanés).

Wawasan anu salah sakali-ayeuna, upami iraha waé, cermin téori yén CCTV ngan ukur ngaleungitkeun kajahatan kana téritori diluar ruang lingkup kaméra. Salah sahiji sorotan praktek observasi ayeuna nyaéta yén kaméra sacara rutin diwanohkeun dina zona usaha ngajakan tinggi. Anu salah tiasa waé kadorong tina zona bisnis bernilai tinggi kana ngajakan lokasi lokal anu saé. Komite sering nyarios yén hese nentang panyéndahan rangka sapertos kitu.

4215 Jumlah Tampilan 1 pintonan Dinten
Nyitak Friendly, PDF & Email

Leave a Reply

Taros Kami

OMG Kamanusaan sarta Studi Palanggan

whatsapp

Singapura + 65 8333 4466

Jakarta + 62 8113 80221


email: sales@omg-solutions.com
or
Eusian dina Wangun panalungtikan & urang meunang deui ka anjeun dina 2 WIB

Kantor Batam OMG Solutions @ Terminal Feri Harbourbay

Office Batam OMG Solusi @ Pelabuhan-Bay-Ferry-Terminal

[embedyt] https://www.youtube.com/watch?v=MZOOThkg_oU [/ embedyt]

OMG Solutions mésér unit kantor di Batam. Pembentukan R&D Team urang di Batam nyaéta pikeun masihan inovasi paningkatan pikeun ngalayanan konsumén anyar & anu tos aya.
Didatangan Kantor kami di Terminal Feri Batam @ Harbourbay.

Perusahaan Top 500 Singapura 2018 & 2019

Singapura Top 500 usaha 2018

kaméra Tipe


Halaman Kategori

   Kaméra Live Stream 4G
   Artikel - Kaméra Awak Worn
    ↳ Pengawasan Penguasaan UU sareng Confidentiality di Asia
    ↳ Pangabutuh Kaméra Angkatna sareng Balukar Ka Polisi sareng Publik
    ↳ Inovasi Téhnologi Awak-Worn Salila Taun-taun
    ↳ Naha Kaméra Awak Worn ngabantosan Administrasi Hukum?
    ↳ Balukar dina Pengawal Kaamanan nganggo Kaméra Awak-Worn
    ↳ Hak istimewa ngagunakeun Kaméra Polda Awas-Polda
    ↳ Kaméra Awak Worn: Taktik Anu Bakal Ngabantosan di Rumah sakit
    ↳ Pengenalan Pangenal Raga di Kaméra Awak Worn
    ↳ Nunjuk ka Catet sateuacan Mésér Kamera Worn-Awak
    ↳ Perlindungan Jaringan Pamaréntahan ku Bantuan Kaméra Awak Worn
    ↳ Kaméra Awak Leverage pikeun mastikeun Kasalametan Karyawan ku Perusahaan
    ↳ Ngenalkeun Skema sareng Pembelajaran ngeunaan Kaméra Awak-Worn
    ↳ Prosedur pikeun Ngagunakeun Kaméra Awak-Worn
    ↳ Kaméra Awak-Lawas: Ngaronjatkeun Hubungan Pagawé Pasién-Kaséhatan di Rumah Sakit
    ↳ Kaméra Awak Pulisi Worn Kaméra diperkirakeun pikeun Pituduh Pangenal Muka
    ↳ Milih Kaméra Saatos Worn-Proper
    ↳ Téhnik Aman Digunakeun Pamaréntah pikeun Ngalindungan Platform Kaméra Badan Worn
    ↳ Kauntunganna Kaméra Awak ku Industri
    ↳ Ngalaksanakeun Program Kaméra Badan Worn sareng Kelas
    ↳ Métode Panganggo Kaméra Awak-Worn
    ↳ Kauntungan tina Kaméra Awak-Worn dina Rumah Sakit
    ↳ Promosi Pangenal Ramo Pikeun Patugas Penguasaan Hukum Kaméra Awak-Worn Kaméra
    ↳ Tangtukeun kaméra Badag Worn-Body
    ↳ Metodeu Pamaréntah tiasa dianggo pikeun Ngalindungan Jaringan kanggo Kaméra Awak Worn
    ↳ Utilitas kaméra Kaméra Lawas ku Industri
    ↳ Skéma Nimukeun Pikeun Kaméra Worn sareng Kamari Diajar
    ↳ Tungtunan pikeun Pamakéan Kaméra Awak Worn
    ↳ Pangenal Raga Datang Kaméra Pamiasan Awas Polda
    ↳ Milih Kaméra Badan Wani anu Katuhu
    ↳ Jaringan Kaméra Awak-Worn Aman pikeun Pamaréntah
    ↳ Pamakéan Kaméra Awak-Worn ku Industri
    ↳ Ngalaksanakeun Program Kaméra Badan Worn Rekomendasi sareng Palajaran Diajar
    ↳ Wawasan Warga Kaméra Awak Worn
    ↳ Usaha Téknologi Kamera Worn-Awak
    ↳ Kauntungan Poténsi Kaméra Worn Pikeun Awak pikeun penegak UU
    ↳ Perusahaan Kaamanan - Kumaha Balukar Kamera Pamanas Awak Pulisi
    ↳ 5 Hal-hal Anu Tiasa Ngeunaan Kaméra Awak Polisi
    ↳ Kaunggulan tina ngagunakeun Kaméra Peringatan Badan Polda
    ↳ Kaméra Awak Pulisi sareng Pribadi
    ↳ Kumaha kaméra ngabantosan kaméra ngabantosan penegak hukum?
    ↳ Pangaruh Kaméra Saatos Awak dina Penjaga Kaamanan
    ↳ Artikel
    ↳ Kauntungan tina kaméra awak Polda
    ↳ Tetep dina kaméra kaméra ngagem awak
   Awak dipaké kaméra
    ↳ BWC095 - Kaméra Awak Bateri OMG dicabut OMG
    ↳ BWC094 - Kaméra Angkat Badan Mini Affordable OMG
    ↳ BWC089 - OMG 16 Jam Sajarah Politérs Lampu Pariwarna Langsing (Sudut Lebar 170-Gelar)
    ↳ BWC090 - Kaméra Awak Polisi beurat OMG Kaméra Pikeun Pengawal Kaamanan (Sudut Lebar 170-Gelar 12 Dinten Gawé)
    ↳ BWC081 - Kaméra Polda Awak Warga Mini OMG Ultra Mini (140 gelar + Visi Wengi)
    ↳ BWC075 - OMG Dunya Paling leutik di Kaméra Pamaréntahan Kaméra Pamaréntahan Mini
    ↳ BWC074 - OMG Mini Lampu beurat Lawas Awak Kaméra sareng Super Video Compression - 20-25 Jam kanggo 32GB [Teu aya LCD LCD]
    ↳ BWC058 - Kaméra Worn Awak Awak OMG Mini - Komprési Video Super - 20-25 Jam kanggo 32GB
    ↳ BWC061 - Jam Long OMG [16 Jam] Kaméra Kaméra Worn Rékam
    ↳ BWC055 - SDG Removable SD Card Mini Awak Worn Camera
    ↳ OMG Lampu Badan WIFI Berat Badan WIFI Kaméra, Video 1728 * 1296 30fps, H.264, 940NM Nightvision (BWC052)
    ↳ BWC041 - Kaméra Baduy Baduy OMG Badge
    ↳ Kaméra Warga Badag OMG Mini, Video 2K (SPY195)
    ↳ BWC010 - Kaméra Awak Badan Pulisi Mini OMG, 1296p, 170Deg, 12 Jam, Visi wengi
    ↳ BWC004 - OMG Ruggedized Casing Pamiatan Awak Polda Pulisi
    ↳ BWC003 - Kaméra Piduh Badan Pulisi Mini OMG
    ↳ Kamera Tombol OMG Dipasang, Perekam Video Otomatis Gerak (SPY045B)
    ↳ OMG WIFI Kaméra Kaamanan Dipasangna Kaméra 12MP, 1296P, H.264, Kontrol App (SPY084)
   Asesoris Kamera Worn Awak
   Stasion dok kaméra dina awak
   Kaméra Kepala-Atur
   anyar
   Range produk
   Uncategorized - Kaméra Awak Worn
    ↳ BWC071 - Kaméra Sanés Awak Sareng Mini Tambahan
    ↳ BWC066 - Kepala Polda Kaméra Polda Pelor Cam pikeun Helmet
    ↳ Ngamankeun Awak Mini dipaké kaméra kalawan Énkripsi [Jeung LCD Screen] (BWC060)
    ↳ BWA012 - Stasiun Dok 10 Palabuhan - Sistem Manajemén Bukti
    ↳ Konci Vidéo (BWA010)
    ↳ Dipaké Pulisi Mini HD Awak kaméra, 12MP OV2710 140 Gelar kaméra, H.264 MOV, 1080P, TF Max 128G, Long Time Gawé (BWC053)
    ↳ OMG Wifi Mini Olahraga Gerakan Olahraga Helmet (BWC049)
    ↳ Mini Spy Kamera - Hidden Pocket Pen Kamera 170 Gelar Wide Angle lensa (SPY018)
    ↳ OMG Kaméra Lawas Worn Affordable OMN (BWC4)
    ↳ Kacamata Wungu Awak Smart Smart (BWC042)
    ↳ pidio
    ↳ BWC040 - Kaméra Awak Awak HD Affordable
    ↳ Batré anu tiasa dicabut - Kaméra Worn Awak (BWC037)
    ↳ Kaméra Awak Kaayaan - Stasiun Docking Station 8 (BWC036)
    ↳ Awak Worn Camera - 3G, 4G, Wi-Fi, Live streaming, Jauh kontrol langsung, Bluetooth, Mobile APP (IOS + Android), 8hrs ngarékam sinambung, kontrol slide touch. (BWC035)
    ↳ Awak Worn Camera - Kaméra Awak Wifi (BWC034)
    ↳ Awak Worn Camera - Novatek 96650 chipset, Panyimpen kartu Panyungsi (BWC033)
    ↳ Awak Worn Camera - Ambarella A7LA50 chipset, 140Degree Wide angle, 128GB Max storage, GPS built-in (BWC031)
    ↳ Awak Worn Camera - Ambarella A7LA50 chipset, 140Degree Wide angle, 128GB Max storage, GPS built-in (BWC030)
    ↳ Awak Worn Camera - Ambarella A7LA50 chipset, 170Degree Wide sudut, 128GB Max panyimpenan, Jenis batré anu tiasa dicabut (BWC028)
    ↳ Awak Worn Camera - Ambarella A7LA50 chipset, 170 Gelar sudut Gelar, 128GB Max panyimpenan (BWC026)
    ↳ Awak Worn Camera - Novatek 96650 chipset (BWC025)
    ↳ Kamera Worn Awak - Dua batré 2500mAh tiasa diganti (BWC024)
    ↳ Kaméra Worn Awak Liar Kaayaan SD (BWC021)
    ↳ Kaméra OMG 4G Worn Awak (BWC012)
    ↳ Removable Batre GPS Awak dipaké Pulisi kaméra [140deg] (BWC006)
    ↳ BWC007 OMG - Kaméra Worn Awak Ambarella A12 / WIFI Video Live Stream / Sajam Gawé Long
    ↳ OMG 12 Palabuhan Badan Kaméra Darmaga Kaméra Awak (BWC001)
    ↳ Disumputkeun Kamera Mini Spy Video (SPY006)
    ↳ Disumputkeun Kamera Spy Pocket Pen Video (SPY009)
    ↳ Tombol kamera (SPY031)
    ↳ WiFi Pen Kamera DVR, P2P, IP, recorder 1080P Video, App Control (SPY086)
    ↳ WiFi Rapat Rekaman Pen, H.264,1080p, Motion deteksi, SD Card Max 128G (SPY091)
    ↳ produk
    ↳ Digital Voice & Video Recorder, Video 1080p, Suara 512kbps, Rotasi Degung 180 (SPY106)
    ↳ Kaméra Awak Awak / Manajemén Bukti Digital (BWC008)
    ↳ Listing jobs
   video
    ↳ Pidéo Footage

Bérita paling énggal