Usaha Téknologi Kamera Worn-Awak

  • 0
Usaha Téknologi Kamera Worn-Awak

Usaha Téknologi Kamera Worn-Awak

Salah sahiji hal anu penting pikeun téknologi nyaéta tumuhna sareng évolusi. Mimitian ti sanés tapi ngan ukur sapotong téknologi basajan, tapi kana waktosna tumbuh dina umur énggal nambihan langkung seueur fitur anu langkung akang sareng langkung ramah. Komputer dina hiji waktos sakali ngeusian kamar sareng ageung pisan. Ayeuna komputerna tiasa sakedik janten pas kana palem, sami katingal pikeun kaméra. Kaméra beuki hadé dina jéntré spésifikasi sareng sering ningkat, ieu parantos nyababkeun panaliti sareng pencipta bahkan ngadamel langkung seueur jinis kaméra anu nyababkeun logika masa lalu. Aya paménta parantos nyumponan kabutuhan kaamanan di masarakat

Sering aya rapat-rapat awal subuh dimana lulugu nyarios ka petugas sanés, éta biasana ngeunaan prakték anu aman sareng lalaki pikeun ngarekam naon waé patepungan pidana pikeun ngabantosan panyelidikan sareng komprési. Tapi waktos ogé kajadian nalika rekaman ieu dipenta salami waktos ditaliti sareng sagala hal anu dilaporkeun nyaéta: "Sir kajadian pisan gancang sahingga teu ampir cukup waktu pikeun dipasang dina kaméra" ieu nyababkeun seueur gangguan dina kakuatan pulisi , henteu mampuh ngahasilkeun bukti pidéo sok meunang perkawis pajeulit. Kasus pajabat-warga nagara éta sering pisan berleluasa sareng hiji-hijina jalan pikeun nganyahokeun mangrupikeun bukti-bukti yén éta henteu kajantenan sapertos anu dicarioskeun.

Waktu anu henteu tiasa ngarekam lumangsungna laun-laun janten kakurangan utama dina kakuatan pulisi maju, dimana panggunaan kaméra ngagem awak anu utami. Perwira bener-bener teu tiasa disalahkeun, hese dina kaayaan anu susah sareng anu mimiti aya dina pikiran anjeun ngarékam ku anjeun tiasa nunjukkeun bukti salajengna. Sakali kakuatan pulisi henteu tiasa nyayogikeun bukti pidéo anu aya dina kawijakan na, amanah masarakat leungit sareng janten sesah pisan pikeun nangani kasus éta. Kadang-kadang, sanaos janten kabutuhan disiplin nalika patugas ngalaksanakeun tugas teladan atanapi ngawatesan kaayaan anu bahaya pisan anu parantos ningkat. Ieu mangrupikeun kasus anu henteu katetepkeun, hiji perwira anu leres-leres damel tapi henteu tiasa nyayogikeun bukti pidéo dihukum. Teu aya anu resep dihukum utamina lamun aranjeunna dilakukeun. Malahan kapala pulisi tiasa sangsara sacara politik nalika kaayaan sapertos kitu kajantenan dina kaayaan nasabahna, éta tiasa nyababkeun demokrasi atanapi patarosan.

Urang parantos aya dina kaayaan énggal, generasi munggaran tina kaméra ngagem na awak teu tiasa dibandingkeun sareng kaméra generasi anu pangahirna. Sateuacana urang ngagaduhan artais anu peryogi pencét tombol sacara manual pikeun ngamimitian ngarékam, sakumaha anu dijelaskeun saméméhna ieu nyababkeun seueur masalah. Aya ogé anu kéngingkeun yén kedah ngagem stasiun darmaga pikeun ngarobih rékaman tina kaméra. Ieu sadayana tiasa pisan nungtut sareng teu pikaresepeun. Ti saprak jaman baheula, téknologi penegak hukum geus nyata mekar ku cara anu utama, intelijen ayeuna parantos langkung umum. Dina jaman anu anyar, téknologi cerdas mangrupikeun pidato kota, automasi nuju dititik unggal-unggal bagian téknologi. Pikeun ngahurungkeun kaméra anu nganggo awak, téknologi automation pinter ngalakukeun ieu. Ieu parantos ngajantenkeun cara ngarékam dumasar kana kabijakan anu langkung akurat sareng henteu tiasa dipercaya.

Standar umurna anyar pikeun rekaman otomatis anu didorong kawijakan

Pasukan pulisi parantos ngalih ngagunakeun kaméra otomatis umur anu anyar anu dipicu pikeun dirékam ku sorangan, dirékam otomatis parantos dirangkul jelas-jelas pikeun ngecék kamunduran anu diturunkeun ku generasi kolot anu diperyogikeun. Ku cara nempatkeun parangkat otomatis ieu para perwira dina tugas, aranjeunna ayeuna tiasa ngalaksanakeun tugasna langkung éfisién. Kaméra awak anu didorong ku software parangkat tiasa diprogram sareng mimitian sareng ngeureunkeun sadayana saluyu sareng kabijakan rekaman khusus agénsi. Ngaliwat hawa (OTA) update anu tiasa dikirim sareng diunduh ku kaméra dina lapangan. Rékam dumasar kana kawijakan, ayeuna parantos janten patuh konsisten sareng kabijakan lembaga anu kantos mekar. Dina basa sejen, parobahan anu dilakukeun tiasa disaluyukeun gampang ku ngan saukur ngamutahirkeun kamera anjeun.

Pamasangan sensor kendaraan otomatis ngamungkinkeun ngamungkinkeun kaputusan, anu ngabantosan catetan pemicu automasi nalika tindakan khusus dilakukeun ka kendaraan. Salaku conto, rékamanna tiasa dimimitian nalika lampu darurat kendaraan patroli diaktipkeun sareng panto dibuka. Ieu mangrupikeun téknologi automation saderhana pisan efisien. Sababaraha sensor kendaraan séjén anu ngarobih ngarékam kaméra nyaéta:

  • Rifle sareng konci shotgun
  • Laju kendaraan
  • Sensor ngadat

Ieu mangrupikeun sensor anu otomatis memicu rékaman. Aya ogé téknologi anu ngaktifkeun salami suksés leumpang, kalayan kamajuan téknologi accelerometer. Kaméra umur anyar bisa nangtukeun naha aya patugas ngajalankeun atanapi anu nuju, ieu bakal otomatis ngarekam rékaman kaméra. Tandha yen bisa memicu diri nalika salah saurang petugas turun; ieu dianggo dina cara anu pinter, upami aya saurang perwira dina kasulitan sareng meryogikeun kedah dicadangkeun. Sistimna dimimitian ngarékam otomatis sareng nyauran deui dua menit pidéo sareng audio, ieu dianggo pikeun ngageter sareng nelepon perhatian perwira anu caket. Sistem henteu ngan ukur ngageterkeun perwira caket dieu ti sabab ayeuna GPS dipasang di aranjeunna. Lokasi perwira turun ogé dikirimkeun bareng waspada marabahaya. Hal ieu ngamungkinkeun respon anu langkung gancang sareng pendekatan anu langkung saé pikeun kaayaan sapertos kitu.

Automation kaulinan tukang

Salah sahiji téknologi anu paling canggih anu aya di sekitar nyaéta telepon-Aided Dispatch (CAD) sacara komputer, ieu ngawenangkeun kabijakan dumasar sacara otomatis sacara otomatis. Éta otomatis nyathet nalika patugas nampi telepon pikeun jasa. Zona aksi ku kituna ngahurungkeun kaméra saatos patugas dugi ka lokasi anu ditugaskeun, lokasina ieu tiasa ngalebetkeun daérah anu nembak. Zona aksi ieu tiasa diawali ku CAD atanapi tiasa disetél sacara manual.

Dina kacindekan, sakumaha rékaman dumasar kawijakan tetep janten standar, agénsi penegak hukum nguntungkeun tina patuh kana kabijakan sapertos kasalahan manusa sareng bias implisit dihapus. Rékam otomatis ngajantenkeun pidéo diperyogikeun khusus dina waktos anu penting. Téknologi sateuacanna sadayana ningkatkeun kapercayaan masarakat, transparansi, sareng akuntabilitas di masarakat nalika jasa ieu disayogikeun.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Leave a Reply

Taros Kami

OMG Kamanusaan sarta Studi Palanggan

whatsapp

Singapura + 65 8333 4466

Jakarta + 62 8113 80221


email: sales@omg-solutions.com
or
Eusian dina Wangun panalungtikan & urang meunang deui ka anjeun dina 2 WIB

Kantor Batam OMG Solutions @ Terminal Feri Harbourbay

Office Batam OMG Solusi @ Pelabuhan-Bay-Ferry-Terminal

[embedyt] https://www.youtube.com/watch?v=MZOOThkg_oU [/ embedyt]

OMG Solutions mésér unit kantor di Batam. Pembentukan R&D Team urang di Batam nyaéta pikeun masihan inovasi paningkatan pikeun ngalayanan konsumén anyar & anu tos aya.
Didatangan Kantor kami di Terminal Feri Batam @ Harbourbay.

Singapura Top 500 Usaha 2018 & 2019

Singapura Top 500 usaha 2018

kaméra Tipe


Halaman Kategori

Kaméra Live Stream 4G
Artikel - Kaméra Awak Worn
Pengawasan Penguasaan UU sareng Confidentiality di Asia
Pangabutuh Kaméra Angkatna sareng Balukar Ka Polisi sareng Publik
Inovasi Téhnologi Awak-Worn Salila Taun-taun
Naha Kaméra Awak Worn ngabantosan Administrasi Hukum?
Balukar dina Pengawal Kaamanan nganggo Kaméra Awak-Worn
Hak istimewa ngagunakeun Kaméra Polda Awas-Polda
Kaméra Awak Worn: Taktik Anu Bakal Ngabantosan di Rumah sakit
Pengenalan Pangenal Raga di Kaméra Awak Worn
Nunjuk ka Catet sateuacan Mésér Kamera Worn-Awak
Perlindungan Jaringan Pamaréntahan ku Bantuan Kaméra Awak Worn
Kaméra Awak Leverage pikeun mastikeun Kasalametan Karyawan ku Perusahaan
Ngenalkeun Skema sareng Pembelajaran ngeunaan Kaméra Awak-Worn
Prosedur pikeun Ngagunakeun Kaméra Awak-Worn
Kaméra Awak-Lawas: Ngaronjatkeun Hubungan Pagawé Pasién-Kaséhatan di Rumah Sakit
Kaméra Awak Pulisi Worn Kaméra diperkirakeun pikeun Pituduh Pangenal Muka
Milih Kaméra Saatos Worn-Proper
Téhnik Aman Digunakeun Pamaréntah pikeun Ngalindungan Platform Kaméra Badan Worn
Kauntunganna Kaméra Awak ku Industri
Ngalaksanakeun Program Kaméra Badan Worn sareng Kelas
Métode Panganggo Kaméra Awak-Worn
Kauntungan tina Kaméra Awak-Worn dina Rumah Sakit
Promosi Pangenal Ramo Pikeun Patugas Penguasaan Hukum Kaméra Awak-Worn Kaméra
Tangtukeun kaméra Badag Worn-Body
Metodeu Pamaréntah tiasa dianggo pikeun Ngalindungan Jaringan kanggo Kaméra Awak Worn
Utilitas kaméra Kaméra Lawas ku Industri
Skéma Nimukeun Pikeun Kaméra Worn sareng Kamari Diajar
Tungtunan pikeun Pamakéan Kaméra Awak Worn
Pangenal Raga Datang Kaméra Pamiasan Awas Polda
Milih Kaméra Badan Wani anu Katuhu
Jaringan Kaméra Awak-Worn Aman pikeun Pamaréntah
Pamakéan Kaméra Awak-Worn ku Industri
Ngalaksanakeun Program Kaméra Badan Worn Rekomendasi sareng Palajaran Diajar
Wawasan Warga Kaméra Awak Worn
Usaha Téknologi Kamera Worn-Awak
Kauntungan Poténsi Kaméra Worn Pikeun Awak pikeun penegak UU
Perusahaan Kaamanan - Kumaha Balukar Kamera Pamanas Awak Pulisi
5 Hal-hal Anu Tiasa Ngeunaan Kaméra Awak Polisi
Kaunggulan tina ngagunakeun Kaméra Peringatan Badan Polda
Kaméra Awak Pulisi sareng Pribadi
Kumaha kaméra ngabantosan kaméra ngabantosan penegak hukum?
Pangaruh Kaméra Saatos Awak dina Penjaga Kaamanan
Artikel
Kauntungan tina kaméra awak Polda
Tetep dina kaméra kaméra ngagem awak
Awak dipaké kaméra
Asesoris Kamera Worn Awak
Stasion dok kaméra dina awak
Kaméra Kepala-Atur
anyar
Uncategorized - Kaméra Awak Worn
BWC071 - Kaméra Sanés Awak Sareng Mini Tambahan
BWC066 - Kepala Polda Kaméra Polda Pelor Cam pikeun Helmet
Ngamankeun Awak Mini dipaké kaméra kalawan Énkripsi [Jeung LCD Screen] (BWC060)
BWA012 - Stasiun Dok 10 Palabuhan - Sistem Manajemén Bukti
Konci Vidéo (BWA010)
Dipaké Pulisi Mini HD Awak kaméra, 12MP OV2710 140 Gelar kaméra, H.264 MOV, 1080P, TF Max 128G, Long Time Gawé (BWC053)
OMG Wifi Mini Olahraga Gerakan Olahraga Helmet (BWC049)
Mini Spy Kamera - Hidden Pocket Pen Kamera 170 Gelar Wide Angle lensa (SPY018)
OMG Kaméra Lawas Worn Affordable OMN (BWC4)
Kacamata Wungu Awak Smart Smart (BWC042)
pidio
BWC040 - Kaméra Awak Awak HD Affordable
Batré anu tiasa dicabut - Kaméra Worn Awak (BWC037)
Kaméra Awak Kaayaan - Stasiun Docking Station 8 (BWC036)
Awak Worn Camera - 3G, 4G, Wi-Fi, Live streaming, Jauh kontrol langsung, Bluetooth, Mobile APP (IOS + Android), 8hrs ngarékam sinambung, kontrol slide touch. (BWC035)
Awak Worn Camera - Kaméra Awak Wifi (BWC034)
Awak Worn Camera - Novatek 96650 chipset, Panyimpen kartu Panyungsi (BWC033)
Awak Worn Camera - Ambarella A7LA50 chipset, 140Degree Wide angle, 128GB Max storage, GPS built-in (BWC031)
Awak Worn Camera - Ambarella A7LA50 chipset, 140Degree Wide angle, 128GB Max storage, GPS built-in (BWC030)
Awak Worn Camera - Ambarella A7LA50 chipset, 170Degree Wide sudut, 128GB Max panyimpenan, Jenis batré anu tiasa dicabut (BWC028)
Awak Worn Camera - Ambarella A7LA50 chipset, 170 Gelar sudut Gelar, 128GB Max panyimpenan (BWC026)
Awak Worn Camera - Novatek 96650 chipset (BWC025)
Kamera Worn Awak - Dua batré 2500mAh tiasa diganti (BWC024)
Kaméra Worn Awak Liar Kaayaan SD (BWC021)
Kaméra OMG 4G Worn Awak (BWC012)
Removable Batre GPS Awak dipaké Pulisi kaméra [140deg] (BWC006)
BWC007 OMG - Kaméra Worn Awak Ambarella A12 / WIFI Video Live Stream / Sajam Gawé Long
OMG 12 Palabuhan Badan Kaméra Darmaga Kaméra Awak (BWC001)
Disumputkeun Kamera Mini Spy Video (SPY006)
Disumputkeun Kamera Spy Pocket Pen Video (SPY009)
Tombol kamera (SPY031)
WiFi Pen Kamera DVR, P2P, IP, recorder 1080P Video, App Control (SPY086)
WiFi Rapat Rekaman Pen, H.264,1080p, Motion deteksi, SD Card Max 128G (SPY091)
produk
Digital Voice & Video Recorder, Video 1080p, Suara 512kbps, Rotasi Degung 180 (SPY106)
Kaméra Awak Awak / Manajemén Bukti Digital (BWC008)
Listing jobs

Bérita paling énggal