Kauntungan tina Kaméra Awak-Worn dina Rumah Sakit

  • 0

Kauntungan tina Kaméra Awak-Worn dina Rumah Sakit

Kauntungan Kamera Worn Awak dina Rumah Sakit

Kaméra Awak-Worn Dianggo dina fasilitas Kaséhatan

Élmu sareng téknologi parantos lengkep nutupan dunya salami sababaraha taun ka pengker. Urang tiasa ningali seueur papanggihan énggal anu dilakukeun unggal dinten pikeun betah sareng dukungan urang. Saban jalma dikurilingan ku panemuan téknologi ieu. Kaamanan sareng panjagaan parantos tangtangan ayeuna paribasa. Kami parantos katingal sajumlah ageung kanggo masalah kaamanan. Salah sahiji barang anu paling éfisién anu dianggo ayeuna nyaéta Kaméra Awak Worn.

Kaméra Awak Worn mangrupikeun kaméra khusus anu masihan dukungan sareng cadangan kanggo jalma anu nganggo éta. Éta témpél kana awak pangguna sareng éta rékaman kana hal-hal anu ditingali ku pangguna. Kaméra nu nganggo awakna tiasa milih tren luhur ayeuna sapoé. Sakumaha aranjeunna parantos efektif sareng mangpaat.

Kaméra awak nganggo dasarna dilakukeun pikeun dipaké ku jabatan pulisi pikeun ngabantosan patugas kapulisian dina panalungtikan, pamariksaan sareng panjagaan. Tapi ayeuna, aranjeunna parantos biasa dianggo dina widang anu sanés ogé. Conto anu paling saé pikeun panggunaan nyaéta di fasilitas perawatan kaséhatan.

Pamakéan kaméra nganggo awak di fasilitas kasehatan:

Fasilitas kasehatan parantos ngawitan nganggo kaméra nganggo awak kanggo sababaraha tujuan. Trend ieu tos dimimitian pikeun sababaraha taun. Utamina, kaméra nganggo awakna dianggo pikeun pangawasan sareng ngarékam di lawang tina fasilitas ieu. Sanaos tujuan ieu, kaméra-kaméra ieu ngagaduhan seueur aplikasi anu sanés. Pangguna penting kaméra ieu nyaéta pikeun ngawas kalakuan pasien anu cacad méntal. Kaméra anu nganggo awakna ogé parantos nyuda prilaku anu kasar ku staf fasilitas kaséhatan ka arah pasien sareng anu ngagaduhan. Ieu parantos nyababkeun panurunan utama dina kajadian telenges di rumah sakit sareng klinik. Kaméra nu nganggo awakna ogé dianggo dina perawat pikeun nguji kaahliannana sareng ny nunjukkeun kasalahanna. Gemblengna, urang tiasa gaduh seueur aplikasi tina kaméra anu nganggo awak, tapi, dina pamanggih urang, éta henteu kedah dianggo di fasilitas perawatan kasihatan ngaganggu privasi ka staf rumah sakit ogé penderita sareng anu caket. Hayu urang gaduh rinci dina sadaya aspék ieu teras sumping ka hasilna anu saé.

Marilah urang tingali sababaraha panggunaan kaméra anu nganggo awak di fasilitas asuhan kaséhatan.

Kaamanan sareng Pengawasan:

Kaamanan mangrupikeun salah sahiji tantangan anu paling hese anu jalma ayeuna kedah disayuhan. Ku sabab kitu, aranjeunna ngagunakeun sababaraha jinis gadget kaamanan pikeun tujuan ieu. Nalika urang ngobrol ngeunaan kaméra nganggo awak, hayu urang ningali pagelaran di fasilitas perawatan kaséhatan. Fasilitas kasehatan parantos ngawitan nganggo kaméra ngagem awak kanggo kaamanan sareng tujuan pangawasan. Biasana, kaméra-kamera ieu dipasang ka jasad para penjaga kaamanan anu nangtung di lawang panto utama. Anjeun kedah panginten panginten kunaon henteu nganggo kaméra CCTV pikeun tujuan ieu. Tapi upami urang ningali, nganggé kaméra nganggo awak nganggo dua tujuan sareng ngagaduhan kaunggulan anu langkung ageung.

Dina mimiti, kaméra nganggo awak tiasa masihan panjagaan lengkep sareng ngarékam unggal-unggal jalma anu ngalangkungan lawang. Éta ngagaduhan sudut anu langkung ageung alatan gerakanna bébas. Janten, éta tiasa nutupan wewengkon anu langkung ageung pikeun rékaman.

Kadua, éta bakal ngarékam kalakuan penjaga anu gaduh kaméra némpél kana awakna. Sareng hasilna, aranjeunna bakal nunjukkeun tingkah laku anu hadé ka masarakat. Bakal turunkeun jumlah kajadian kekerasan ku jumlah anu ageung. Janten, urang jelas tiasa ningali yén kaméra nganggo awakna langkung efektif.

Kekerasan kontrol:

Kekerasan parantos janten masalah utama di tempat-tempat umum. Sarua deui masalahna sareng fasilitas perawatan kaséhatan. Kajadian kekerasan tiasa ngarusak repét fasilitas anu ageung sareng tiasa ngaganggu pasién sareng rencang sanés. Urang ngan ukur tiasa ngaharepkeun rumah sakit atanapi staf kaamanan pikeun nunjukkeun kekerasan ka masarakat. Tapi ogé, aya seueur kasus anu kekerasan anu parah disababkeun ku pasien anu nyababkeun masalah kanggo rumah sakit sareng ogé, gangguan pikeun pasien. Pikeun ieu, kami nganggo kaméra nganggo awak. Kaméra ieu dipaké pikeun ngawas laku lampah staf kana pasien. Kalayan kaméra anu dipasang dina awakna, staf bakal nyobian anu pangsaéna pikeun nunjukkeun kalakuan anu lumayan. Dina hal anu sami, upami aya pasien atanapi rencang nunjukeun kekerasan anu, maka staf bebas nyarios yén aranjeunna dirékam. Ku cara ieu, kaméra nganggo awak tiasa masihan pitulung anu hébat pikeun ngendalikeun kekerasan dina fasilitas perawatan kaséhatan.

Pangimeutan sareng Pelatihan Dokter:

Kaméra nu nganggo awakna ngagaduhan anu hadé dina fasilitas perawatan kaséhatan. Aranjeunna dianggo pikeun ngawas kaahlian tina dokter SMP sareng perawat ku manula. Perawat dibéré kursus khusus pikeun padamelan na. Aranjeunna ngagaduhan kawajiban pikeun ngurus pasiénna, nyayogikeun médis sareng ngurus kabutuhanana ogé. Aranjeunna ogé ngabantosan dokter dina nanganan pasien. Paripolah perawat penting pisan. Kami parantos dibahas yén kaméra nganggo awak anu dianggo pikeun ngawas kabiasaanna. Tapi dina waktos anu sami, éta tiasa dianggo pikeun ngawas kaahlianna.

Aya kalolobaan hiji atanapi dua dokter senior di fasilitas anu janten tim dokter SMP. Aranjeunna tiasa gampang ngawas juniors na sareng tiasa nunjukkeun kasalahanana. Ieu masihan aranjeunna kauntungan pikeun ngajar juniorna sacara gampang.

Naha kaméra ngabutuhkeun awakna diidinan dina fasilitas kaséhatan?

Téknologi kaméra anu nganggo awak di lingkungan kasehatan mangrupikeun perhatian utama ngeunaan ekspektasi privasi pasien sareng sémah. Dina pamanggih kuring, panggunaan kaméra anu nganggo awak ieu kedah dugi ka staf kaamanan sareng perwira pulisi anu datang ka fasilitas rumah sakit pikeun aya pernyataan saksi atanapi panalungtikan. Aya korban sareng saksi wawancara anu sering dilakukeun dina fasilitas kasehatan ku pejabat penegak hukum. Naha urang ngabatesan kaméra pikeun nganggo pulisi sareng petugas kaamanan? Hayu urang milarian alesan utama pikeun ieu:

Kekurangan Utama Kaméra Worn Awak dina Pasipatan Kaséhatan:

Kaméra anu nganggo awakna ngagaduhan seueur kauntungan ku cara dianggunakeun di fasilitas perawatan kaséhatan tapi dina waktos anu sareng, aya karugian utama anu ngarusak sagala hal anu saé anu dilakukeun ku kaméra. Masalahna nyaetaPrivasi Pasén ".

Fasilitas kaséhatan pinuh ku jalma-jalma sadayana. Dina hal ieu, aya seueur anu henteu kéngingkeun kabébasan na ngahalangan. Tapi jumlah anu pantes kaméra anu nganggo awakna henteu ngantepkeun éta ngalakukeunana. Kalayan sabagéan ageung anggota staf anu nganggo kaméra nganggo awak, janten sesah pikeun jalma nyalametkeun diri. Sareng urang teu gaduh undang-undang sareng undang-undang khusus anu ngadukung panggunaan kaméra nganggo awak ngaganggu privasi batur. Anu paling penting, aya seueur pasién, anu aya dina kaayaan parah pisan. Karyawan henteu tiasa nganggo kaméra pikeun tujuan diajar ngajar atanapi kabiasaan upami ngarusak privasi batur. Hal ieu teras janten jinis kagiatan haram anu ngarusak repute fasilitas kaséhatan sarta ogé ngajadikeun pangadatangan sareng pasien henteu bagja anu mangrupikeun hal anu goréng. Janten, naha urang peryogi jinis alat sapertos anu ngarusak sisi salain ti ngabantosan éta? Hal ieu bakal ngakibatkeun turunna kaméra awak-lungse dina fasilitas perawatan kaséhatan.

Kumaha carana ngajawab masalah ieu?

Pasilitas kaséhatan dinten ieu henteu hirupkeun kana ekspektasi pasienna. Ieu sabab panggunaan kaméra anu nganggo awak nganggo ngarusak pasilitas kasehatan langsung ku ngaganggu privasi palamar sareng penderita. Naha urang tiasa udagan pikeun ngajawab masalah ieu?

Perhatosan utama urang nyaéta privasi di dieu, anu kaganggu ku ngarékam jalma dina kaméra bari anjeunna henteu hoyong anu aya. Éta tiasa gaduh solusi. Jumlah kaméra nganggo awak kudu turun ka tingkat gedé. Dibikeun kaayaan ieu, para staf kedah henteu diidinan ngagunakeun kaméra-awak anu diturutan dina fasilitas éta. Éta ngan ukur diidinan ka staf kaamanan anu tetep aya di lawang fasilitas. Hasilna, sajumlah kaméra leutik tiasa dihindari anu tiasa ngaleungitkeun faktor gangguan privasi.

Ogé, kedah aya tim anggota khusus pangkat senior anu kedah tanggung jawab pikeun sadaya rékaman anu dilakukeun ku kaméra. Aranjeunna kedah nyimpen dirékam dina hak asuhna sareng kedah tetep waé pribadi. Ku cara kieu, rékamanna bakal aman sareng bakal ngémutan sémah sareng pasien.

Aya ogé kedah aya undang-undang sareng undang-undang anu nyayogikeun solusi saimbang pikeun kadua pihak pikeun satuju. Satuluyna dua pihak bakal nurut kana aturan éta. Éta bakal muka ngagunakeun kaméra anu nganggo awak di pasilitas dina sababaraha tingkat sareng dina waktos anu sami, éta moal ngaganggu privasi pasién.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Leave a Reply

Taros Kami

OMG Kamanusaan sarta Studi Palanggan

whatsapp

Singapura + 65 8333 4466

Jakarta + 62 8113 80221


email: sales@omg-solutions.com
or
Eusian dina Wangun panalungtikan & urang meunang deui ka anjeun dina 2 WIB

Kantor Batam OMG Solutions @ Terminal Feri Harbourbay

Office Batam OMG Solusi @ Pelabuhan-Bay-Ferry-Terminal

[embedyt] https://www.youtube.com/watch?v=MZOOThkg_oU [/ embedyt]

OMG Solutions mésér unit kantor di Batam. Pembentukan R&D Team urang di Batam nyaéta pikeun masihan inovasi paningkatan pikeun ngalayanan konsumén anyar & anu tos aya.
Didatangan Kantor kami di Terminal Feri Batam @ Harbourbay.

Singapura Top 500 Usaha 2018 & 2019

Singapura Top 500 usaha 2018

kaméra Tipe


Halaman Kategori

Kaméra Live Stream 4G
Artikel - Kaméra Awak Worn
Pengawasan Penguasaan UU sareng Confidentiality di Asia
Pangabutuh Kaméra Angkatna sareng Balukar Ka Polisi sareng Publik
Inovasi Téhnologi Awak-Worn Salila Taun-taun
Naha Kaméra Awak Worn ngabantosan Administrasi Hukum?
Balukar dina Pengawal Kaamanan nganggo Kaméra Awak-Worn
Hak istimewa ngagunakeun Kaméra Polda Awas-Polda
Kaméra Awak Worn: Taktik Anu Bakal Ngabantosan di Rumah sakit
Pengenalan Pangenal Raga di Kaméra Awak Worn
Nunjuk ka Catet sateuacan Mésér Kamera Worn-Awak
Perlindungan Jaringan Pamaréntahan ku Bantuan Kaméra Awak Worn
Kaméra Awak Leverage pikeun mastikeun Kasalametan Karyawan ku Perusahaan
Ngenalkeun Skema sareng Pembelajaran ngeunaan Kaméra Awak-Worn
Prosedur pikeun Ngagunakeun Kaméra Awak-Worn
Kaméra Awak-Lawas: Ngaronjatkeun Hubungan Pagawé Pasién-Kaséhatan di Rumah Sakit
Kaméra Awak Pulisi Worn Kaméra diperkirakeun pikeun Pituduh Pangenal Muka
Milih Kaméra Saatos Worn-Proper
Téhnik Aman Digunakeun Pamaréntah pikeun Ngalindungan Platform Kaméra Badan Worn
Kauntunganna Kaméra Awak ku Industri
Ngalaksanakeun Program Kaméra Badan Worn sareng Kelas
Métode Panganggo Kaméra Awak-Worn
Kauntungan tina Kaméra Awak-Worn dina Rumah Sakit
Promosi Pangenal Ramo Pikeun Patugas Penguasaan Hukum Kaméra Awak-Worn Kaméra
Tangtukeun kaméra Badag Worn-Body
Metodeu Pamaréntah tiasa dianggo pikeun Ngalindungan Jaringan kanggo Kaméra Awak Worn
Utilitas kaméra Kaméra Lawas ku Industri
Skéma Nimukeun Pikeun Kaméra Worn sareng Kamari Diajar
Tungtunan pikeun Pamakéan Kaméra Awak Worn
Pangenal Raga Datang Kaméra Pamiasan Awas Polda
Milih Kaméra Badan Wani anu Katuhu
Jaringan Kaméra Awak-Worn Aman pikeun Pamaréntah
Pamakéan Kaméra Awak-Worn ku Industri
Ngalaksanakeun Program Kaméra Badan Worn Rekomendasi sareng Palajaran Diajar
Wawasan Warga Kaméra Awak Worn
Usaha Téknologi Kamera Worn-Awak
Kauntungan Poténsi Kaméra Worn Pikeun Awak pikeun penegak UU
Perusahaan Kaamanan - Kumaha Balukar Kamera Pamanas Awak Pulisi
5 Hal-hal Anu Tiasa Ngeunaan Kaméra Awak Polisi
Kaunggulan tina ngagunakeun Kaméra Peringatan Badan Polda
Kaméra Awak Pulisi sareng Pribadi
Kumaha kaméra ngabantosan kaméra ngabantosan penegak hukum?
Pangaruh Kaméra Saatos Awak dina Penjaga Kaamanan
Artikel
Kauntungan tina kaméra awak Polda
Tetep dina kaméra kaméra ngagem awak
Awak dipaké kaméra
Asesoris Kamera Worn Awak
Stasion dok kaméra dina awak
Kaméra Kepala-Atur
anyar
Uncategorized - Kaméra Awak Worn
BWC071 - Kaméra Sanés Awak Sareng Mini Tambahan
BWC066 - Kepala Polda Kaméra Polda Pelor Cam pikeun Helmet
Ngamankeun Awak Mini dipaké kaméra kalawan Énkripsi [Jeung LCD Screen] (BWC060)
BWA012 - Stasiun Dok 10 Palabuhan - Sistem Manajemén Bukti
Konci Vidéo (BWA010)
Dipaké Pulisi Mini HD Awak kaméra, 12MP OV2710 140 Gelar kaméra, H.264 MOV, 1080P, TF Max 128G, Long Time Gawé (BWC053)
OMG Wifi Mini Olahraga Gerakan Olahraga Helmet (BWC049)
Mini Spy Kamera - Hidden Pocket Pen Kamera 170 Gelar Wide Angle lensa (SPY018)
OMG Kaméra Lawas Worn Affordable OMN (BWC4)
Kacamata Wungu Awak Smart Smart (BWC042)
pidio
BWC040 - Kaméra Awak Awak HD Affordable
Batré anu tiasa dicabut - Kaméra Worn Awak (BWC037)
Kaméra Awak Kaayaan - Stasiun Docking Station 8 (BWC036)
Awak Worn Camera - 3G, 4G, Wi-Fi, Live streaming, Jauh kontrol langsung, Bluetooth, Mobile APP (IOS + Android), 8hrs ngarékam sinambung, kontrol slide touch. (BWC035)
Awak Worn Camera - Kaméra Awak Wifi (BWC034)
Awak Worn Camera - Novatek 96650 chipset, Panyimpen kartu Panyungsi (BWC033)
Awak Worn Camera - Ambarella A7LA50 chipset, 140Degree Wide angle, 128GB Max storage, GPS built-in (BWC031)
Awak Worn Camera - Ambarella A7LA50 chipset, 140Degree Wide angle, 128GB Max storage, GPS built-in (BWC030)
Awak Worn Camera - Ambarella A7LA50 chipset, 170Degree Wide sudut, 128GB Max panyimpenan, Jenis batré anu tiasa dicabut (BWC028)
Awak Worn Camera - Ambarella A7LA50 chipset, 170 Gelar sudut Gelar, 128GB Max panyimpenan (BWC026)
Awak Worn Camera - Novatek 96650 chipset (BWC025)
Kamera Worn Awak - Dua batré 2500mAh tiasa diganti (BWC024)
Kaméra Worn Awak Liar Kaayaan SD (BWC021)
Kaméra OMG 4G Worn Awak (BWC012)
Removable Batre GPS Awak dipaké Pulisi kaméra [140deg] (BWC006)
BWC007 OMG - Kaméra Worn Awak Ambarella A12 / WIFI Video Live Stream / Sajam Gawé Long
OMG 12 Palabuhan Badan Kaméra Darmaga Kaméra Awak (BWC001)
Disumputkeun Kamera Mini Spy Video (SPY006)
Disumputkeun Kamera Spy Pocket Pen Video (SPY009)
Tombol kamera (SPY031)
WiFi Pen Kamera DVR, P2P, IP, recorder 1080P Video, App Control (SPY086)
WiFi Rapat Rekaman Pen, H.264,1080p, Motion deteksi, SD Card Max 128G (SPY091)
produk
Digital Voice & Video Recorder, Video 1080p, Suara 512kbps, Rotasi Degung 180 (SPY106)
Kaméra Awak Awak / Manajemén Bukti Digital (BWC008)
Listing jobs

Bérita paling énggal