Kauntunganna Kaméra Awak ku Industri

  • 0

Kauntunganna Kaméra Awak ku Industri

Kaméra nganggo awak nganggo mimiti ti jabatan pulisi, aya anu peryogi pariksa seueur keluhan anu datang ti warga. Pamaréntah dina peryogi peryogi kauninga naon perwira anu kalebet. Ieu nyangking kaméra nganggo awak pikeun ayana, aranjeunna mangrupikeun alat kaméra anu tiasa dianggo dina awak anu tiasa dianggo ningali naon waé anu dilakukeun dina hiji jalma. Ieu hususna kapake kanggo pulisi anu sanés nalika ditugaskeun, nyusun program éta leres-leres ngabantosan sabab mantuan ngabantosan keluhan anu datang ngeunaan kakuatan anu henteu perlu sareng paripolah anu henteu kedah profésional. Sapanjang sababaraha taun, industri sanésna parantos ngamimitian ngalaksanakeun kaméra awak kana program kerja na. Hal ieu dipercaya yén sakumaha anu parantos ngabantosan departemén pulisi sacara saé, éta ogé tiasa ngabantosan aranjeunna dina cara anu ageung nalika urang ngalih ka generasi industri kagiatan salajengna. Sababaraha industri dimana aranjeunna dianggo nyaéta:

  1. pertanian
  2. pertambangan
  3. nu ngeunaan jeung susunan
  4. Manufaktur
  5. kandaraan
  6. komunikasi
  7. Listrik, gas sareng jasa saniter
  8. Dagang Grosir
  9. dagang eceran
  10. Keuangan, asuransi sareng perumahan

pertanian: Sektor pertanian dimekarkeun dina tingkat anu lumayan pisan sareng rupa-rupa parabot sareng mesin anu diadaptasi. Nalika di tegalan, pagawé anu ngagem kaméra awakna tiasa ngarékam kagiatan sapopoé sareng masihan panon tambahan anu bakal ngabuktoskeun kana karya anu diaku dilakukeun. Éta tiasa dianggo ku staf anu ngasupan sapi, pagawé anu ngempelkeun endog bahkan pikeun panen manual anu henteu ngalibetkeun panggunaan traktor. Ngagaduhan kaméra awakna pasti bakal damel seueur monitoring di tegalan gampang pisan. Éta ogé bakal mastikeun kabuktian, dina hal-hal anu leungiteun barang atanapi hasilna jauh kirang tina anu diperkirakeun. Nalika saurang padamelan dipidangkeun sato pikeun dijual tiasa, éta hadé pikeun ngagaduhan kaméra anu nganggo awak anu bakal ngawaskeun sato ditingalikeun ku katingali ku rupa na atanapi pikeun ngalatih pilihan sato ogé pikeun milih. Pikeun para pagawé anu nyetir traktor, gaduh kaméra awakna tiasa ngabantosan terang sabaraha bajak anu aranjeunna lakukeun sareng kumaha ogé maranéhna ngalaksanakeun tugasna. Sanaos sadaya ieu dilebetkeun, kéngingkeun aya ruangan pangladén dimana sadayana ieu tiasa katingali atanapi dikelompokeun sacara real-time. Éta ogé tiasa disimpen salaku bukti iraha waé panginten peryogi aya sanksi atanapi malah karung pagawe. Ngamankeun kaamanan di tegalan ngagem kaméra awak ogé tiasa ningkatkeun kaamanan dina tegalan, sahingga ngamungkinkeun pikeun saha waé anu asup jeung kaluar gerbang. Kaméra nu nganggo awakna pasti tiasa nyandak usaha tatanén pikeun fase salajengna.

pertambangan: Kelengkapan pagawean dina industri pertambangan leres-leres ngatur aranjeunna dina tingkat anu sanés, éta ngajantenkeun komunikasi sareng instruksi panyebaran mungkin. Éta ngajantenkeun manajemén proyék jauh anu jéntré ku anjeun tiasa tebih pisan, tapi tetep koordinat pagawe anjeun masihan aranjeunna spésifikasi dina instruksi ngeunaan anu kedah dilakukeun sareng kumaha éta kedah dilakukeun. Nalika sistem kaméra awak diadopsi aya turunna ongkos transportasi sabab anjeun henteu kedah ngarambat turun pikeun pangawasan sareng laporan, anjeun tiasa ningali naon anu dipigawe sapertos anu dilakukeun. Kalayan kaméra anu dianggo nalika hasilna dilakukeun, aya kanaékan utama efisiensi para padamelan, nyarios leres pisan aranjeunna sadayana dipantau sareng input hasilna diawaskeun di dinya, sadaya anu bakal getol masihan anu pangsaéna pikeun hasilna. Kaamanan real-time parantos ningkat upami pagawe tiasa ngingetkeun bahaya anu bakal diperhatoskeun ku anu damel, aranjeunna ogé gampang dihadiran salaku pangaturan perlakuan tiasa dilakukeun kalayan gancang. Kalayan bentuk video langsung diaktifkeun sareng audio 2 arah dimana panempo sareng para pagawé tiasa komunikasi, komunikasi cukup penting sareng nyalametkeun setrés anu loba ngahalangan seueur karusakan anu bakal dilakukeun. Pidéo pidato sarébu gambar, sareng gambar tina kaméra awak anjeun tiasa ngabela:

  • Perselisihan Buruh
  • Sengketa pangiriman bahan
  • Klaim asuransi
  • Ngaku jaminan

konstruksi: nganggakeun buruh dina bantosan konstruksi dina cara naon waé, anjeun tiasa gaduh aranjeunna ngalaksanakeun sababaraha karya konstruksi biasa sedengkeun pangawasan lingkunganana sareng bahya tiasa ditinggalkeun ka tim pengawasan. Bisi kacilakaan anu lumangsung pisan dina situs-situs konstruksi gambar-gambar tiasa dianggo pikeun méréskeun hal-hal. Ieu kalebet kaasup mariksa naha aranjeunna nuturkeun aturan kaamanan sareng peraturan atanapi upami aranjeunna bahkan nalika kacilakaan kajantenan. Ngabantosan para pagawé dina kaméra ngagem awak tiasa ngabantosan kaamanan di daérah, éta tiasa komunikasi antara tim kaamanan sareng buruh situs konstruksi pisan gancang sareng kuat. Ogé, tanaga kaamanan dina situs konstruksi bakal mendakan kaméra awak salaku mangpaat pisan, sabab bakal tiasa langsung ngalaporkeun saha waé anu ngalebetkeun kana situs sareng mariksa naha aranjeunna ngagaduhan otorisasi pikeun ngalakukeunana ogé. Ieu mangrupikeun cara anu sanés pikeun ningkatkeun kaamanan situs. Dina hal kacilakaan utama, gambar tina kaméra bodywork tiasa dianggo pikeun kumaha ogé nalungtik naon anu parantos kajantenan, maenkeun cuplikan ngan saukur tiasa ngajelaskeun ka hiji organisasi kumaha kacilakaan kajantenan. Kalayan kaméra lensa anu kuat, gambar anu berkualitas luhur tiasa dicandak dina lokasi anu spesip pisan dina hiji struktur sareng dianggo pikeun validasi atanapi panjelasan.

Manufaktur: bari penting pisan yén dina industri manufaktur unggal produk / saé anu didamel kedah sesuai sareng standar anu dipasihkeun. Aya cacad sakitar, janten penting pisan yén produk nalika pasangan babarengan ditingali sareng diawaskeun. Éta ogé penting yén pikeun industri anu ngalibatkeun perakitan bagian, aranjeunna sadayana dirakit saé sareng aranjeunna sadayana cocog sareng standar. Ngagaduhan kaméra anu dianggo ku awak tiasa dimungkinkeun pikeun mariksa sareng mastikeun yén unggal produk anu dilakukeun, aranjeunna cocog sareng standar produksi perusahaan sareng anu cacat tiasa dipotong sahenteuna. Kaméra awak ogé penting kumargi dina kasus kacilakaan dimana sababaraha insiden kajantenan sareng manajeménna kedah tanggel waler, pidéo pidéo tina kajadian éta tiasa dileupaskeun sareng dianggo méréskeun hal-hal. Ningali pidéo anu cocog sareng kasaksian kuli ku gancang nyandak tanggung jawab sareng netep. Kaméra awak bakal ngamungkinkeun para karyawan anu jaga pengawasan tiasa ningali naon anu dilakukeun ku unggal pagawé. Ku ngawaskeun sacara raket ku cara ieu, janten langkung gampang pikeun ngalakukeun penilaian pagawé pikeun mecat anu teu puguh sareng henteu serius bari ngamajukeun sareng ningkatkeun gaji anu serius. Sakali padamel sadar yén aranjeunna diawaskeun, éta nyiptakeun kasadaran ieu dina aranjeunna anu ngadorong aranjeunna pikeun ngalakukeun anu langkung saé bari janten langkung bakti pikeun digawé. Éta ngirangan kendor sareng ngadorong damel leres-leres mastikeun kaunggulan.

transportasi: Industri transportasi parantos dipikanyaho nganggo kaméra pikeun ngawas supir pikeun waktos ayeuna, aranjeunna ogé nganggo GPS pikeun ngalacak gerakan barang sareng lokasi supirna anu nganggo jasa pikeun nyetir komérsial. Kaméra nu nganggo awakna tiasa dianggo ku supir treuk, taksi malah airforce sareng kaptén laut. Ngagaduhan kaméra awak dina supir utamina pisan mujarab, aranjeunna tiasa dipantau pikeun terang upami aranjeunna patuh kana hukum patalimarga sareng nungtut kana aturan sareng paraturan. Éta ngagampangkeun perhatosan supir anu ngahirupkeun sareng aranjeunna. Seueur supir truk nginum nalika nyetir, aranjeunna tungtungna mabok tungtungna nyababkeun kacilakaan anu matak ngarusak perusahaan anu aranjeunna damel. Staf hawa dina pesawat tiasa didamel kanggo nganggo kaméra nganggo awak anu terang sareng mariksa jalma-jalma ngalayang dina pesawat udara tinangtu. Kalayan perangkat lunak pangenal raray, janten gampang ngalacak para penjahat anu panginten bakal naék kana beus atanapi pesawat. Anjeun tiasa sacara gampang reroute sababaraha perjalanan anu anjeun terang dimana supirna badé, sababaraha supir eureun di saban daérah kusabab seueur alesan anu teu aya gunana, kalayan kaméra awak anjeun bakal tiasa ningali gerakna bari ogé ngawaskeun kagiatanana anu nyababkeun jalanna .

komunikasi: sektor komunikasi panginten tiasa janten sektor anu peryogi kaméra awak anu paling seueur, inpormasi penting pisan sanaos ti saprak éta kantos janten ayeuna langkung penting. Dina industri komunikasi dimana hubungan kami ka jalma pikeun nyebarkeun inpormasi nuju dikelompokeun, penting aranjeunna dipantau utamana pikeun optimasi kinerja. Ngagaduhan kaméra dina aranjeunna ngabantosan terang naon anu aranjeunna lakukeun, ngamungkinkeun pikeun pariksa pendekatan maranéhna pikeun ngarengsekeun masalah komunikasi nalika aya sauran. Éta ogé matak ngagampangkeun ningali naon anu diperyogikeun insinyur loka-hususna nalika nyobian calibrate alat. Nalika instruksi dirumuskeun tina lokasi jauh kalayan bantosan kaméra awak, tiasa waé ningali upami inpormasi ieu dituturkeun ka hurup atanapi aranjeunna teu dipaliré. Kalayan kaméra awakna sareng damel usaha gabungan tiasa dilakukeun ku ahli sanés dina lapangan nalika anjeunna ngabimbing insinyur lapangan pikeun ngarengsekeun sababaraha masalah alat komunikasi. Janten gancang pikeun ngarengsekeun hiji masalah estu saé sapertos anu langkung gancang masalah anu dihadiran pikeun langkung wareg dina sistem amanah na. Éta tetep hadé pikeun dicatet yén kaméra-awak anu kadangu ngagemna moal leres-leres méréskeun hal-hal, sakapeung panginten langkung ti hiji kaméra pikeun ngalaksanakeun pinuh panalungtikan pikeun hiji matéri.

Listrik, gas sareng jasa kebersihan: gaduh kaméra nganggo awak bari ngalayanan kutub listrik atanapi sigana jaringan tiasa pisan nguntungkeun, ku cara ieu tiasa dilaksanakeun ku téknisi ieu sacara real-time sareng ogé ngabenerkeun anjeunna nalika anjeunna ngalakukeun kasalahan. Penting pisan pikeun bisa komunikasi sareng karyawan nalika tiasa ngawaskeun padamelan sareng kéngingkeun apdet kana kamajuanana. Di industri gas, di titik ékstraksi anu gaduh kaméra awak tiasa ngabantosan monitor upami para padamelan ngalaksanakeun etika kaamanan sareng henteu ngalaksanakeun perbuatan kriminal. Di hiji toko eceran di sababaraha daérah anu ngical komérsial bénsin tiasa dilakukeun pikeun nganggo kaméra awak pikeun ngabantosan sabaraha penjualan anu aranjeunna lakukeun sareng upami penjualan dilakukeun dina video cocog laporan penjualan anu dikintunkeun sacara rutin. Palayanan sanitasi kedah aya hubungan sanitasi sareng para sanitasi pagawe anu padamelan ieu dilakukeun, ku kaméra awakna ngagem janten gampang pisan pikeun ningali sabaraha pagawéan anu dilakukeun ku padamel sareng sabaraha usaha anu nempatkeun kana ngajantenkeun masarakat beresih sareng sanitisasi. Kalayan kaméra karyawan tiasa gampang nangtukeun saha anu damel saé pikeun cocog sareng saratana sareng penampilan anu henteu sering.

Dagang Grosir: dina industri penjualan dimana di mana sering seueur kotak sareng karting panyadia ka tempat anu beragam dimana aranjeunna dipénta, penting pisan yén aya panon anu caket kana para pagawé salaku mobil bisa leungit upami kurang perhatian dibayar ka. kagiatan anu teraskeun. Ngadopsi program kaméra nganggo awak tiasa katingali salaku léngkah anu dipikabutuh ku arah anu leres sabab janten kamungkinan ningali naon anu nyéépkeun pagawé waktosna ngalakukeun. Gaduhan kaméra awak condong ngirangan slacking sareng rada nyiptakeun rasa kesadaran anu ngajaga di drijiwang. Ieu mangrupikeun jenis sumanget unggal karyawan anu bakal dipikacinta, kalayan kaméra dina bodybuilders maranéhna bakal kurang rawan pikeun nyolong atanapi malah ngalakukeun kajahatan tina sagala pagawean. Sekuritas ogé ngagaduhan bagian maén dina sistem ageung sabab éta bakal dilengkepan kaméra, diwajibkeun parios sadayana anu asup sareng kaluar tina industri. Nalika naroskeun ngabersihan sareng ogé mariksa naon kendaraan anu tinggalkeun, aranjeunna ngagaduhan peran anu penting pisan pikeun maling curah. Penting di aranjeunna anu aya dina kontrol sareng aksés aksés dimana pidio sareng rakaman anu tiasa diperhatoskeun boh dirékam atanapi sacara real-time, jalma sadar pisan sareng tiasa ngartos sadayana kaayaan nalika ditilik kaayaan.

Dagang eceran: sapertos perdagangan grosir, perdagangan ritel ngabutuhkeun seueur monitoring sareng perhatian. Ngagaduhan CCTV panginten henteu cekap diperlukeun pikeun méréskeun hal, ku gaduh kaméra awakna masihan kamampuan ningali naon anu anjeun lakukeun ku salesperson. Ngadamel kaméra waé sacara alami ningkatkeun tingkat kasadaran, ku kituna damel para pekerja tunduh kana aturan organisasi sareng peraturan. Anu damel kirang séhat sareng teu tiasa maok, kaméra awak ogé ngabantosan yén jumlah palanggan dina pidéo tally kalayan laporan penjualan. Nalika aya kasus rugi atanapi henteu kapendem pikeun produk, salah sahiji tempat anu pangsaéna pikeun ngamimitian Panaliti nyaéta cuplikan cam awak. Kalayan perangko waktos dina pidéo, tiasa dilacak tanggal anu produk khususna dijual sareng milari naon anu leres-leres kajadian. Dina kasus rugi artos, nganggo kaméra awakna, éta bakal ditingalikeun dina layar nalika individu ngarampok ngokolakeun kontanna. Kalayan bukti sapertos ieu, janten kamungkinan pikeun ngagem sareng néwak individu sapertos kitu. Kalayan bukti-bukti anjeun badé nyayogikeun éta mangrupikeun hal anu gampang pikeun dieusian.

Keuangan, Asuransi sareng perumahan: dina sektor perbankan sareng keuangan dimana aya seueur aliran aliran sareng kas artos, jalma condong janten ngagoda pikeun jaga. Ieu salah sareng dihukum pisan, cacah atanapi nanganan artos teu masihan hak ka aranjeunna. Gaduhan kaméra ngagem-awak dina kasus sapertos kieu tiasa ngabuktikeun langkung éfisién kumargi teu aya anu bakal nyoba maok artos upami kagiatanna disawang. Industri asuransi ngurus ngajamin sipat, barang sareng kahirupan. Kaméra awakna tiasa dianggo ku agén nalika kaluar tugas sareng tiasa dirévisi ulang penilaian. Pidio tina pidio na tiasa dianggo salaku bagian pangalaman anu tiasa dianggo pikeun pendidikan engké. Aranjeunna tiasa ngalakukeun kasalahan dina kawijakan asuransi atanapi pendekatan, tapi penting aranjeunna diajar tina kasalahan anu janten hadé. Manajemén perumahan hasil utami kalayan ngajual tanah sareng harta, éta ogé tiasa dianggo pikeun nyandak gambar atanapi gambar perumahan khusus anu tiasa dikirim ka lembaga pamiji. Manajemén perumahan janten langkung saé kalayan kaméra rusak awak najan ngalakukeun naon waé anu nyata sareng serius anu anjeun peryogikeun kaméra anu kuat pisan pikeun épékna dilakukeun sacara akurat. Kusabab gambar anu leres pisan dianggo sareng diperyogikeun dina ngokolakeun perumahan, ku sabab éta penting pisan kaméra lénsa jinis anu kuat pisan.

Ayeuna sakumna séktor ieu parantos dijelaskeun sakeudeung sareng urang ayeuna terang betapa pentingna kaméra anu nganggo awakna tiasa. Éféktivitasna kumaha efisien maranéhna tiasa ngajantenkeun industri urang kedah janten faktor anu utamina. Kalayan ieu sadayana nyarios penting yén urang terang kana masalah anu paling umum sareng kaméra kedah dihindari. Isu privasi mangrupikeun masalah utama ku kaméra sacara umum, upami anjeun nganggo kaméra awakna penting pisan anjeun patuh hukum kaayaan ngeunaan aranjeunna. Ogé penting pisan yén nalika ngarékam jalma kedah sadar kana naon anu kajantenan. Lepatna ngan saukur ngarekam jalma tanpa pangaweruhna. Nalika ngarékam sareng warga nagara naroskeun anjeun ngeureunkeun éta penting pisan anu anjeun lakukeun atanapi anu bakal dituduh dina sababaraha tuduhan. Nalika dunungan milih pikeun nganggo kaméra anu nganggo awak penting penting para karyawan dimaklumkeun, aranjeunna kedah satuju sareng ngadaptarkeun ogé aranjeunna kedah dilatih kumaha ngagunakeun modél sapertos profésional.

Kritikus parantos nunjukkeun sababaraha rupa masalah anu épék kompléks ngalibetkeun privasi warga, aksés rékaman pribadi sareng ngarékam penduduk anu rentan nyaéta barudak. Ieu mangrupikeun masalah anu dikritik ku para kritikus salaku masalah anu timbul tina panggunaan kaméra-awak anu aya dina masarakat. Hasilna ieu agénsi penegak hukum nyayogikeun latihan anu ketat sareng ogé gaduh aturan sareng kawijakan ngeunaan panggunaan kaméra pikeun ngindarkeun masalah bari nyobian ngarengsekeun hiji. Tapi pikeun pangguna swasta anu hoyong nganggo alat anu sami, éta penting pikeun aranjeunna terang yén hukum-hukum privasi kedah dipatuhkeun.

Pangaruh tina kaméra Awak-dipaké

Kesadaran diri: ieu kedah sadar yén anjeun diawaskeun, ieu ogé disadaran kasadaran obyektif. Kasadaran umumna ningkat nalika hiji jalma sadar yén aranjeunna diawaskeun. Modifikasi paripolah terjadi sareng aya saklar pikeun tingkah laku anu ditampi sacara sosial, ku ieu dibuktikeun yén sagala hal anu ngajantenkeun hiji fokus kana diri aranjeunna sacara umum ningkatkeun kasadaran diri. Kaméra nu nganggo awakna mangrupikeun salah sahiji seueur cara pikeun ningkatkeun kasadaran diri sipil sareng ngajantenkeun sadar kana tindakan maranéhna ayeuna diawaskeun sareng dirékam. Ieu padika pikeun ngajantenkeun aranjeunna ngajantenkeun salah sareng nyinggung hukum. Timer sadar diri mangrupikeun faktor konci anu kapok kanggo dimangpaatkeun, sakali waé hiji jalma sadar yén ieu dirékam aranjeunna sacara alami bertindak leres sareng ngalihkeun kana kalakuanana anu saé.

Rekomendasi pikeun panggunaan téknologi

Rekomendasi pikeun téknologi pamakean nyaéta:

  1. Video kedahna tingkat pigura sahenteuna sahenteuna pigura 25 per detik (fps)
  2. Batré kaméra anu dianggo kedah dijalankeun sahenteuna 3 jam tanpa maot
  3. Resolusi gambar kedah sahenteuna tina 480p ie. 640 X 480
  4. Sistem kaméra kedah ngagaduhan garansi minimal sataun ti perusahaan mana waé anu nuju dibeli
  5. Panyimpenan kaméra kedah tiasa néwak minimal 3 jam rekaman nalika disetél dina setting minimum na
  6. Kamera kedah gaduh setélan lampu hampang khusus anu ngamungkinkeun gampang dirékam sanajan aya anu henteu terang
3825 Jumlah Tampilan 4 pintonan Dinten
Nyitak Friendly, PDF & Email

Leave a Reply

Taros Kami

OMG Kamanusaan sarta Studi Palanggan

whatsapp

Singapura + 65 8333 4466

Jakarta + 62 8113 80221


email: sales@omg-solutions.com
or
Eusian dina Wangun panalungtikan & urang meunang deui ka anjeun dina 2 WIB

Kantor Batam OMG Solutions @ Terminal Feri Harbourbay

Office Batam OMG Solusi @ Pelabuhan-Bay-Ferry-Terminal

[embedyt] https://www.youtube.com/watch?v=MZOOThkg_oU [/ embedyt]

OMG Solutions mésér unit kantor di Batam. Pembentukan R&D Team urang di Batam nyaéta pikeun masihan inovasi paningkatan pikeun ngalayanan konsumén anyar & anu tos aya.
Didatangan Kantor kami di Terminal Feri Batam @ Harbourbay.

Perusahaan Top 500 Singapura 2018 & 2019

Singapura Top 500 usaha 2018

kaméra Tipe


Halaman Kategori

   Kaméra Live Stream 4G
   Artikel - Kaméra Awak Worn
    ↳ Pengawasan Penguasaan UU sareng Confidentiality di Asia
    ↳ Pangabutuh Kaméra Angkatna sareng Balukar Ka Polisi sareng Publik
    ↳ Inovasi Téhnologi Awak-Worn Salila Taun-taun
    ↳ Naha Kaméra Awak Worn ngabantosan Administrasi Hukum?
    ↳ Balukar dina Pengawal Kaamanan nganggo Kaméra Awak-Worn
    ↳ Hak istimewa ngagunakeun Kaméra Polda Awas-Polda
    ↳ Kaméra Awak Worn: Taktik Anu Bakal Ngabantosan di Rumah sakit
    ↳ Pengenalan Pangenal Raga di Kaméra Awak Worn
    ↳ Nunjuk ka Catet sateuacan Mésér Kamera Worn-Awak
    ↳ Perlindungan Jaringan Pamaréntahan ku Bantuan Kaméra Awak Worn
    ↳ Kaméra Awak Leverage pikeun mastikeun Kasalametan Karyawan ku Perusahaan
    ↳ Ngenalkeun Skema sareng Pembelajaran ngeunaan Kaméra Awak-Worn
    ↳ Prosedur pikeun Ngagunakeun Kaméra Awak-Worn
    ↳ Kaméra Awak-Lawas: Ngaronjatkeun Hubungan Pagawé Pasién-Kaséhatan di Rumah Sakit
    ↳ Kaméra Awak Pulisi Worn Kaméra diperkirakeun pikeun Pituduh Pangenal Muka
    ↳ Milih Kaméra Saatos Worn-Proper
    ↳ Téhnik Aman Digunakeun Pamaréntah pikeun Ngalindungan Platform Kaméra Badan Worn
    ↳ Kauntunganna Kaméra Awak ku Industri
    ↳ Ngalaksanakeun Program Kaméra Badan Worn sareng Kelas
    ↳ Métode Panganggo Kaméra Awak-Worn
    ↳ Kauntungan tina Kaméra Awak-Worn dina Rumah Sakit
    ↳ Promosi Pangenal Ramo Pikeun Patugas Penguasaan Hukum Kaméra Awak-Worn Kaméra
    ↳ Tangtukeun kaméra Badag Worn-Body
    ↳ Metodeu Pamaréntah tiasa dianggo pikeun Ngalindungan Jaringan kanggo Kaméra Awak Worn
    ↳ Utilitas kaméra Kaméra Lawas ku Industri
    ↳ Skéma Nimukeun Pikeun Kaméra Worn sareng Kamari Diajar
    ↳ Tungtunan pikeun Pamakéan Kaméra Awak Worn
    ↳ Pangenal Raga Datang Kaméra Pamiasan Awas Polda
    ↳ Milih Kaméra Badan Wani anu Katuhu
    ↳ Jaringan Kaméra Awak-Worn Aman pikeun Pamaréntah
    ↳ Pamakéan Kaméra Awak-Worn ku Industri
    ↳ Ngalaksanakeun Program Kaméra Badan Worn Rekomendasi sareng Palajaran Diajar
    ↳ Wawasan Warga Kaméra Awak Worn
    ↳ Usaha Téknologi Kamera Worn-Awak
    ↳ Kauntungan Poténsi Kaméra Worn Pikeun Awak pikeun penegak UU
    ↳ Perusahaan Kaamanan - Kumaha Balukar Kamera Pamanas Awak Pulisi
    ↳ 5 Hal-hal Anu Tiasa Ngeunaan Kaméra Awak Polisi
    ↳ Kaunggulan tina ngagunakeun Kaméra Peringatan Badan Polda
    ↳ Kaméra Awak Pulisi sareng Pribadi
    ↳ Kumaha kaméra ngabantosan kaméra ngabantosan penegak hukum?
    ↳ Pangaruh Kaméra Saatos Awak dina Penjaga Kaamanan
    ↳ Artikel
    ↳ Kauntungan tina kaméra awak Polda
    ↳ Tetep dina kaméra kaméra ngagem awak
   Awak dipaké kaméra
    ↳ BWC097-WF4G - OMG Android Wifi 3G / 4G Bluetooth Walkie Talkie kalayan Kaméra Radio Dua Jalan
    ↳ BWC095 - Kaméra Awak Bateri OMG dicabut OMG
    ↳ BWC094 - Kaméra Angkat Badan Mini Affordable OMG
    ↳ BWC089 - OMG 16 Jam Sajarah Politérs Lampu Pariwarna Langsing (Sudut Lebar 170-Gelar)
    ↳ BWC090 - Kaméra Awak Polisi beurat OMG Kaméra Pikeun Pengawal Kaamanan (Sudut Lebar 170-Gelar 12 Dinten Gawé)
    ↳ BWC081 - Kaméra Polda Awak Warga Mini OMG Ultra Mini (140 gelar + Visi Wengi)
    ↳ BWC075 - OMG Dunya Paling leutik di Kaméra Pamaréntahan Kaméra Pamaréntahan Mini
    ↳ BWC074 - OMG Mini Lampu beurat Lawas Awak Kaméra sareng Super Video Compression - 20-25 Jam kanggo 32GB [Teu aya LCD LCD]
    ↳ BWC058 - Kaméra Worn Awak Awak OMG Mini - Komprési Video Super - 20-25 Jam kanggo 32GB
    ↳ BWC061 - Jam Long OMG [16 Jam] Kaméra Kaméra Worn Rékam
    ↳ BWC055 - SDG Removable SD Card Mini Awak Worn Camera
    ↳ OMG Lampu Badan WIFI Berat Badan WIFI Kaméra, Video 1728 * 1296 30fps, H.264, 940NM Nightvision (BWC052)
    ↳ BWC041 - Kaméra Baduy Baduy OMG Badge
    ↳ Kaméra Warga Badag OMG Mini, Video 2K (SPY195)
    ↳ BWC010 - Kaméra Awak Badan Pulisi Mini OMG, 1296p, 170Deg, 12 Jam, Visi wengi
    ↳ BWC004 - OMG Ruggedized Casing Pamiatan Awak Polda Pulisi
    ↳ BWC003 - Kaméra Piduh Badan Pulisi Mini OMG
    ↳ Kamera Tombol OMG Dipasang, Perekam Video Otomatis Gerak (SPY045B)
    ↳ OMG WIFI Kaméra Kaamanan Dipasangna Kaméra 12MP, 1296P, H.264, Kontrol App (SPY084)
   Asesoris Kamera Worn Awak
   Stasion dok kaméra dina awak
   Kaméra Kepala-Atur
   anyar
   Uncategorized - Kaméra Awak Worn
    ↳ BWC071 - Kaméra Sanés Awak Sareng Mini Tambahan
    ↳ BWC066 - Kepala Polda Kaméra Polda Pelor Cam pikeun Helmet
    ↳ Ngamankeun Awak Mini dipaké kaméra kalawan Énkripsi [Jeung LCD Screen] (BWC060)
    ↳ BWA012 - Stasiun Dok 10 Palabuhan - Sistem Manajemén Bukti
    ↳ Konci Vidéo (BWA010)
    ↳ Dipaké Pulisi Mini HD Awak kaméra, 12MP OV2710 140 Gelar kaméra, H.264 MOV, 1080P, TF Max 128G, Long Time Gawé (BWC053)
    ↳ OMG Wifi Mini Olahraga Gerakan Olahraga Helmet (BWC049)
    ↳ Mini Spy Kamera - Hidden Pocket Pen Kamera 170 Gelar Wide Angle lensa (SPY018)
    ↳ OMG Kaméra Lawas Worn Affordable OMN (BWC4)
    ↳ Kacamata Wungu Awak Smart Smart (BWC042)
    ↳ pidio
    ↳ BWC040 - Kaméra Awak Awak HD Affordable
    ↳ Batré anu tiasa dicabut - Kaméra Worn Awak (BWC037)
    ↳ Kaméra Awak Kaayaan - Stasiun Docking Station 8 (BWC036)
    ↳ Awak Worn Camera - 3G, 4G, Wi-Fi, Live streaming, Jauh kontrol langsung, Bluetooth, Mobile APP (IOS + Android), 8hrs ngarékam sinambung, kontrol slide touch. (BWC035)
    ↳ Awak Worn Camera - Kaméra Awak Wifi (BWC034)
    ↳ Awak Worn Camera - Novatek 96650 chipset, Panyimpen kartu Panyungsi (BWC033)
    ↳ Awak Worn Camera - Ambarella A7LA50 chipset, 140Degree Wide angle, 128GB Max storage, GPS built-in (BWC031)
    ↳ Awak Worn Camera - Ambarella A7LA50 chipset, 140Degree Wide angle, 128GB Max storage, GPS built-in (BWC030)
    ↳ Awak Worn Camera - Ambarella A7LA50 chipset, 170Degree Wide sudut, 128GB Max panyimpenan, Jenis batré anu tiasa dicabut (BWC028)
    ↳ Awak Worn Camera - Ambarella A7LA50 chipset, 170 Gelar sudut Gelar, 128GB Max panyimpenan (BWC026)
    ↳ Awak Worn Camera - Novatek 96650 chipset (BWC025)
    ↳ Kamera Worn Awak - Dua batré 2500mAh tiasa diganti (BWC024)
    ↳ Kaméra Worn Awak Liar Kaayaan SD (BWC021)
    ↳ Kaméra OMG 4G Worn Awak (BWC012)
    ↳ Removable Batre GPS Awak dipaké Pulisi kaméra [140deg] (BWC006)
    ↳ BWC007 OMG - Kaméra Worn Awak Ambarella A12 / WIFI Video Live Stream / Sajam Gawé Long
    ↳ OMG 12 Palabuhan Badan Kaméra Darmaga Kaméra Awak (BWC001)
    ↳ Disumputkeun Kamera Mini Spy Video (SPY006)
    ↳ Disumputkeun Kamera Spy Pocket Pen Video (SPY009)
    ↳ Tombol kamera (SPY031)
    ↳ WiFi Pen Kamera DVR, P2P, IP, recorder 1080P Video, App Control (SPY086)
    ↳ WiFi Rapat Rekaman Pen, H.264,1080p, Motion deteksi, SD Card Max 128G (SPY091)
    ↳ produk
    ↳ Digital Voice & Video Recorder, Video 1080p, Suara 512kbps, Rotasi Degung 180 (SPY106)
    ↳ Kaméra Awak Awak / Manajemén Bukti Digital (BWC008)
    ↳ Listing jobs

Bérita paling énggal