BWC065 - Kaméra OMG Helmet 4G WIFI Kaméra Kasalametan Kepala Kaméra

BWC065 - Kamét Helmet 4G WIFI Kaméra Kasalametan Kepala Kaméra - Halaman Utama

Ngeunaan Produkna:

  • 4G Helmet kaméra HD Live Video: Nyiaran langsung video HD-ayeuna dina situs liwat T8, ngadukung stasion dispatching tingkat-tingkat sareng terminal mobile anu sanés pikeun ningali vidéo langsung, sareng netepkeun telepon konperénsi multi-partai pikeun diskusi sareng ngaleupaskeun paréntah.
  • 4G Helmet Kaméra HD Video Real-time Transmission:
    • i) Paréntah Visual sareng Dispatch: Video HD Real-time 2-Voice Voice; Siaran Langsung Langsung Dipasanging Video Langsung, Dipanjang ku sababaraha jalmi diskusi Sora 2; Video Distributing, Storage Local and Video Real-time Return.
    • ii) Panyebaran Video Video: Pidéo sareng Real-time Video, Sakabéh Balik deui ka Pangladén, Sakabeh Jalan Panyawat Lokal 4G Helmet
  • HD Panyebaran Awan Panyebaran HD shooting: Pam neuleuman Di-Loka sareng Manajemén Transmisi -Worker Candak Gambar (atanapi Pidéo) dina tempat sareng Ungguhna ka Panyimpen Awan. Pusat Komando Nampi Deui Dina Waktos sareng Bisa Cék Éta Deui.
  • SOS Hiji Tombol Alarem: Nalika kaayaan darurat, klik tombol SOS dina kaméra helm pikeun ngalaporkeun pidéo sareng waktos anjeun nyata ka pusat paréntah sareng disada sirénna. Komando pusat paréntah bakal langsung ningali pidéo perwira penegak hukum sareng lokasina anu pas. Aplikasi mobile anu sanés dina grup anu sami ogé bakal nampi inpormasi alarem sacara personil sacara real waktos, sareng tiasa terang lokasi GIS anggota tim sacara real waktos, sareng angkat ka pamandangan pikeun nyalametkeun dukungan numutkeun navigasi peta.
  • Komando Datar sareng Dispatch Dumasar GIS: Lokasi Anggota, Lacak Sejarah Rendering nyata-waktos, Pamilihan Online Hiji Button Circle Pilihan, Paréntah Gancang.
  • Tingkat Perlindungan IP66
  • Grup Grup: Pamaké tiasa Mimiti atanapi Nampi Intercom Sora salami aranjeunna dina sinyalna 4G atanapi Network Network, henteu paduli Watesan Geografi; Dhukungan Obrolan Grup tetap, Obrolan Grup Sementara sareng ceramah Narrow Broadband.

BWC065 - Kaméra Helmet Kaméra Kasalametan Kaméra 4G WIFI XNUMXG - Témbongkeun Multi

BWC065 - Kaméra Helmet 4G WIFI Kaméra Kasalametan Kepala Kaméra

BWC065 - Kamét Helmet 4G WIFI Kaméra Kasalametan Kepala S3

BWC065 - Kamét Helmet 4G WIFI Kaméra Kasalametan Kepala S1

spésifikasi:

System operasi : Android

Video / Audio

skéma video : H.264
Format video: MP4
skéma audio: G711
Input audio / kaluaran: Ngadukung

Kodeu komprési

Resolusi video: 1080P / 720P / VGA
Kotakna Laju video: 1080p @ 25fps / 720p @ 25fps
Laju pidéo laju: Bisa diatur
lokasi: Panyungsi GPS atanapi Beidou

panyimpenan

Kamampuhan Maksimum: Diwangun dina Memori: 32GB / 64GB / 128GB

Sambungan nirkabel

4G: TD-SCDMA / EVDO / WCDMA / LTE-TDD FDD
Wifi: Rojongan 802.11b / g protokol, 2.4GHz
Wi-Fi Enkripsi: WPA, WPA2, protokol enkripsi WEP

Eusian Lampu

Lampu bodas 2pcs 2W bodas, kalayan lampu jauh sareng caket cahaya 20 méter jelas, 30 meter manusa jelas

parameter séjén

LED Indikator: Lampu LED tinggi
Lampu posisi laser: Taruhan laser laser pikeun ngabantosan pamoto dina posisi némbak
panyalindungan: Tingkat perlindungan IP66
Fungsi log: Ngadukung
Suhu gawe: -20 ℃ ~ + 60 ℃
Digawe Humidity: 40% –90%
batre: Batré polimér litium polumér, tunggal batré 6000 mAh
Time ngagawekeun kontinyu: Langkung Ti jam 8

Nyitak Friendly, PDF & Email

Taros Kami

OMG Kamanusaan sarta Studi Palanggan

whatsapp

Singapura + 65 8333 4466

Jakarta + 62 8113 80221


email: sales@omg-solutions.com
or
Eusian dina Wangun panalungtikan & urang meunang deui ka anjeun dina 2 WIB

Kantor Batam OMG Solutions @ Terminal Feri Harbourbay

Office Batam OMG Solusi @ Pelabuhan-Bay-Ferry-Terminal

[embedyt] https://www.youtube.com/watch?v=MZOOThkg_oU [/ embedyt]

OMG Solutions mésér unit kantor di Batam. Pembentukan R&D Team urang di Batam nyaéta pikeun masihan inovasi paningkatan pikeun ngalayanan konsumén anyar & anu tos aya.
Didatangan Kantor kami di Terminal Feri Batam @ Harbourbay.

Singapura Top 500 Usaha 2018 & 2019

Singapura Top 500 usaha 2018

kaméra Tipe


Halaman Kategori

Kaméra Live Stream 4G
Artikel - Kaméra Awak Worn
Pengawasan Penguasaan UU sareng Confidentiality di Asia
Pangabutuh Kaméra Angkatna sareng Balukar Ka Polisi sareng Publik
Inovasi Téhnologi Awak-Worn Salila Taun-taun
Naha Kaméra Awak Worn ngabantosan Administrasi Hukum?
Balukar dina Pengawal Kaamanan nganggo Kaméra Awak-Worn
Hak istimewa ngagunakeun Kaméra Polda Awas-Polda
Kaméra Awak Worn: Taktik Anu Bakal Ngabantosan di Rumah sakit
Pengenalan Pangenal Raga di Kaméra Awak Worn
Nunjuk ka Catet sateuacan Mésér Kamera Worn-Awak
Perlindungan Jaringan Pamaréntahan ku Bantuan Kaméra Awak Worn
Kaméra Awak Leverage pikeun mastikeun Kasalametan Karyawan ku Perusahaan
Ngenalkeun Skema sareng Pembelajaran ngeunaan Kaméra Awak-Worn
Prosedur pikeun Ngagunakeun Kaméra Awak-Worn
Kaméra Awak-Lawas: Ngaronjatkeun Hubungan Pagawé Pasién-Kaséhatan di Rumah Sakit
Kaméra Awak Pulisi Worn Kaméra diperkirakeun pikeun Pituduh Pangenal Muka
Milih Kaméra Saatos Worn-Proper
Téhnik Aman Digunakeun Pamaréntah pikeun Ngalindungan Platform Kaméra Badan Worn
Kauntunganna Kaméra Awak ku Industri
Ngalaksanakeun Program Kaméra Badan Worn sareng Kelas
Métode Panganggo Kaméra Awak-Worn
Kauntungan tina Kaméra Awak-Worn dina Rumah Sakit
Promosi Pangenal Ramo Pikeun Patugas Penguasaan Hukum Kaméra Awak-Worn Kaméra
Tangtukeun kaméra Badag Worn-Body
Metodeu Pamaréntah tiasa dianggo pikeun Ngalindungan Jaringan kanggo Kaméra Awak Worn
Utilitas kaméra Kaméra Lawas ku Industri
Skéma Nimukeun Pikeun Kaméra Worn sareng Kamari Diajar
Tungtunan pikeun Pamakéan Kaméra Awak Worn
Pangenal Raga Datang Kaméra Pamiasan Awas Polda
Milih Kaméra Badan Wani anu Katuhu
Jaringan Kaméra Awak-Worn Aman pikeun Pamaréntah
Pamakéan Kaméra Awak-Worn ku Industri
Ngalaksanakeun Program Kaméra Badan Worn Rekomendasi sareng Palajaran Diajar
Wawasan Warga Kaméra Awak Worn
Usaha Téknologi Kamera Worn-Awak
Kauntungan Poténsi Kaméra Worn Pikeun Awak pikeun penegak UU
Perusahaan Kaamanan - Kumaha Balukar Kamera Pamanas Awak Pulisi
5 Hal-hal Anu Tiasa Ngeunaan Kaméra Awak Polisi
Kaunggulan tina ngagunakeun Kaméra Peringatan Badan Polda
Kaméra Awak Pulisi sareng Pribadi
Kumaha kaméra ngabantosan kaméra ngabantosan penegak hukum?
Pangaruh Kaméra Saatos Awak dina Penjaga Kaamanan
Artikel
Kauntungan tina kaméra awak Polda
Tetep dina kaméra kaméra ngagem awak
Awak dipaké kaméra
Asesoris Kamera Worn Awak
Stasion dok kaméra dina awak
Kaméra Kepala-Atur
anyar
Uncategorized - Kaméra Awak Worn
BWC071 - Kaméra Sanés Awak Sareng Mini Tambahan
BWC066 - Kepala Polda Kaméra Polda Pelor Cam pikeun Helmet
Ngamankeun Awak Mini dipaké kaméra kalawan Énkripsi [Jeung LCD Screen] (BWC060)
BWA012 - Stasiun Dok 10 Palabuhan - Sistem Manajemén Bukti
Konci Vidéo (BWA010)
Dipaké Pulisi Mini HD Awak kaméra, 12MP OV2710 140 Gelar kaméra, H.264 MOV, 1080P, TF Max 128G, Long Time Gawé (BWC053)
OMG Wifi Mini Olahraga Gerakan Olahraga Helmet (BWC049)
Mini Spy Kamera - Hidden Pocket Pen Kamera 170 Gelar Wide Angle lensa (SPY018)
OMG Kaméra Lawas Worn Affordable OMN (BWC4)
Kacamata Wungu Awak Smart Smart (BWC042)
pidio
BWC040 - Kaméra Awak Awak HD Affordable
Batré anu tiasa dicabut - Kaméra Worn Awak (BWC037)
Kaméra Awak Kaayaan - Stasiun Docking Station 8 (BWC036)
Awak Worn Camera - 3G, 4G, Wi-Fi, Live streaming, Jauh kontrol langsung, Bluetooth, Mobile APP (IOS + Android), 8hrs ngarékam sinambung, kontrol slide touch. (BWC035)
Awak Worn Camera - Kaméra Awak Wifi (BWC034)
Awak Worn Camera - Novatek 96650 chipset, Panyimpen kartu Panyungsi (BWC033)
Awak Worn Camera - Ambarella A7LA50 chipset, 140Degree Wide angle, 128GB Max storage, GPS built-in (BWC031)
Awak Worn Camera - Ambarella A7LA50 chipset, 140Degree Wide angle, 128GB Max storage, GPS built-in (BWC030)
Awak Worn Camera - Ambarella A7LA50 chipset, 170Degree Wide sudut, 128GB Max panyimpenan, Jenis batré anu tiasa dicabut (BWC028)
Awak Worn Camera - Ambarella A7LA50 chipset, 170 Gelar sudut Gelar, 128GB Max panyimpenan (BWC026)
Awak Worn Camera - Novatek 96650 chipset (BWC025)
Kamera Worn Awak - Dua batré 2500mAh tiasa diganti (BWC024)
Kaméra Worn Awak Liar Kaayaan SD (BWC021)
Kaméra OMG 4G Worn Awak (BWC012)
Removable Batre GPS Awak dipaké Pulisi kaméra [140deg] (BWC006)
BWC007 OMG - Kaméra Worn Awak Ambarella A12 / WIFI Video Live Stream / Sajam Gawé Long
OMG 12 Palabuhan Badan Kaméra Darmaga Kaméra Awak (BWC001)
Disumputkeun Kamera Mini Spy Video (SPY006)
Disumputkeun Kamera Spy Pocket Pen Video (SPY009)
Tombol kamera (SPY031)
WiFi Pen Kamera DVR, P2P, IP, recorder 1080P Video, App Control (SPY086)
WiFi Rapat Rekaman Pen, H.264,1080p, Motion deteksi, SD Card Max 128G (SPY091)
produk
Digital Voice & Video Recorder, Video 1080p, Suara 512kbps, Rotasi Degung 180 (SPY106)
Kaméra Awak Awak / Manajemén Bukti Digital (BWC008)
Listing jobs

Bérita paling énggal