Kaméra Awak-Lawas: Ngaronjatkeun Hubungan Pagawé Pasién-Kaséhatan di Rumah Sakit

  • 0

Kaméra Awak-Lawas: Ngaronjatkeun Hubungan Pagawé Pasién-Kaséhatan di Rumah Sakit

Kaméra nu nganggo awakna, sapertos anu nunjukkeun, mangrupikeun alat anu ngagem dina awak kanggo ngarékam kagiatan si para pamakai. Kaméra ieu biasana dianggo ku agénsi penegak hukum, sapertos departemén pulisi supados ngabantosan ngarengsekeun kejahatan. Aya pamutahiran anu hébat dina kekecapan sareng reliabilitas, sareng aya ogé penurunan panggunaan kakuatan ku patugas. Aya ogé parantos aya pamutahiran ti warga, sabab jumlah tuduhan salah pulisi ogé parantos murag. Kaméra nu nganggo awakna ayeuna dianggap pikeun diimplementasikeun dina industri anu sanés. kayaning kasehatan. Industri ieu contona parantos mutuskeun pikeun ngadamel téknologi ieu ngabantosan para padamel kasehatan pikeun ngalaksanakeun tugasna langkung hadé.

Di Inggris, sababaraha fasilitas perawatan kaséhatan parantos ngamimitian nganggo alat sapertos kitu. Numutkeun kana studi anu dilakukeun salami tilu bulan di Rumah Sakit Ratu Elizabeth di Birmingham, Inggris, parantos aya turunna kekerasan di rumah sakit ku 28%. Patugas kaamanan di rumah sakit ngagem kaméra awak séri RS. Kalayan kaméra ieu, aranjeunna tiasa ngarekam unggal ancaman nyiksa verbal atanapi tindakan fisik ngalawan aranjeunna. Éta ogé tiasa néwak ancaman naon waé atanapi kabiasaan teu masuk akal, sareng karep énggal sareng énggal liwat rékaman tina kaméra. Salaku conto, aya kasus pasien awéwé anu nolak ninggalkeun jabatan darurat sareng nungtut ubar resép teras dituduh karyawan pelecehan séksual. Kaméra awak dina hal ieu dibuktikeun mangpaat nalika anjeunna dilaporkeun yén anjeunna dirékam. Panalungtikan sacara umum nunjukkeun yén kaméra awak ogé kapaké dina sektor kasehatan ogé.

Di Hillington NHS Rumah Sakit NHS, ogé di Inggris, fasilitas kasehatan ngadopsi nganggo kaméra nganggo awak. Pejabat kaamanan anu ngagem parangkat ieu nyarios ngawartosan pasien anu aranjeunna bakal kacatet upami aranjeunna salah ngalaksanakeun atanapi polah dina sagala cara anu henteu pantes. Hasilna ieu, aya réduksi ageung dina kekerasan. Kaméra malah tiasa mendeteksi cacad dina pangawasan CCTV anu disimpen di rumah sakit sakitar ku kaméra awakna gaduh kauntungan pikeun ngumpul bukti dina jarak anu caket. Kaméra malah tiasa ngenalkeun staf anu teu otorisasi anu nyuhunkeun asupna kana hiji departemen. Di Rumah Sakit Cardiff di Wales, perwira kaamanan dina kaméra ngarah utamina kaayaan kasar. Pasén sadar yén naon waé rakaman anu dirékam tiasa dianggo ngalawan aranjeunna di pengadilan, sareng salaku hasilna, kekerasan sareng kabiasaan anu henteu pantes parantos turun di rumah sakit anu nganggo kaméra nganggo awak.

Kaméra Awak-Lawas: Naha Kedah Dipidinan di Pasilitas Kaséhatan?

Rumah sakit téh tempat dimana privasi pasién sareng sémah penting mertimbangkeun kaayaan hukum sareng peraturan anu ditungtut kasehatan. Aya aturan anu ketat pisan anu ngatur panggunaan sareng ngaleupaskeun inpormasi pasien anu peryogi khusus. Seueur perawatan pasien sapertos dimimitian di departemén darurat, anu mangrupikeun aréa anu peryogi langkung kaamanan, ku kituna ngalangkungan seueur staf anu nganggo kaméra awak. Wawancara sareng saksi wawancara ogé diayakeun ku aparat penegak hukum di jabatan ieu. Nanging, jalma anu nganggo kaméra kedah ati-ati tina naon anu aranjeunna pilih pikeun néwak, sabab tempat ieu sigana bakal ngalebetkeun pasien sareng korban anu bakal nilaenan kabébasan dina kaayaan sénsitipna. Seueur panyadia palayanan kasehatan parantos ngembangkeun kawijakan sareng prosedur anu detil anu ditampi sareng pantes ku alat-alat rekaman ieu. Salaku conto, persetujuan verbal atanapi ijin tiasa dipenta ti pasién sateuacan kasugas nyatakeun perawatan kaséhatan.

Sanaos ngaluarkeun privasi tiasa waé prihatin, panggunaan kaméra awak -na parantos ngabuktikeun mangpaatna nalika dilaksanakeun di rumah sakit. Kalayan langkah-langkah anu leres pikeun nyusun masalah naon waé anu janten kabijakan privasi, alat-alat ieu pasti mangrupikeun alat anu efisien sareng efektif pikeun industri kasehatan.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Leave a Reply

Taros Kami

OMG Kamanusaan sarta Studi Palanggan

whatsapp

Singapura + 65 8333 4466

Jakarta + 62 8113 80221


email: sales@omg-solutions.com
or
Eusian dina Wangun panalungtikan & urang meunang deui ka anjeun dina 2 WIB

Kantor Batam OMG Solutions @ Terminal Feri Harbourbay

Office Batam OMG Solusi @ Pelabuhan-Bay-Ferry-Terminal

[embedyt] https://www.youtube.com/watch?v=MZOOThkg_oU [/ embedyt]

OMG Solutions mésér unit kantor di Batam. Pembentukan R&D Team urang di Batam nyaéta pikeun masihan inovasi paningkatan pikeun ngalayanan konsumén anyar & anu tos aya.
Didatangan Kantor kami di Terminal Feri Batam @ Harbourbay.

Singapura Top 500 Usaha 2018 & 2019

Singapura Top 500 usaha 2018

kaméra Tipe


Halaman Kategori

Kaméra Live Stream 4G
Artikel - Kaméra Awak Worn
Pengawasan Penguasaan UU sareng Confidentiality di Asia
Pangabutuh Kaméra Angkatna sareng Balukar Ka Polisi sareng Publik
Inovasi Téhnologi Awak-Worn Salila Taun-taun
Naha Kaméra Awak Worn ngabantosan Administrasi Hukum?
Balukar dina Pengawal Kaamanan nganggo Kaméra Awak-Worn
Hak istimewa ngagunakeun Kaméra Polda Awas-Polda
Kaméra Awak Worn: Taktik Anu Bakal Ngabantosan di Rumah sakit
Pengenalan Pangenal Raga di Kaméra Awak Worn
Nunjuk ka Catet sateuacan Mésér Kamera Worn-Awak
Perlindungan Jaringan Pamaréntahan ku Bantuan Kaméra Awak Worn
Kaméra Awak Leverage pikeun mastikeun Kasalametan Karyawan ku Perusahaan
Ngenalkeun Skema sareng Pembelajaran ngeunaan Kaméra Awak-Worn
Prosedur pikeun Ngagunakeun Kaméra Awak-Worn
Kaméra Awak-Lawas: Ngaronjatkeun Hubungan Pagawé Pasién-Kaséhatan di Rumah Sakit
Kaméra Awak Pulisi Worn Kaméra diperkirakeun pikeun Pituduh Pangenal Muka
Milih Kaméra Saatos Worn-Proper
Téhnik Aman Digunakeun Pamaréntah pikeun Ngalindungan Platform Kaméra Badan Worn
Kauntunganna Kaméra Awak ku Industri
Ngalaksanakeun Program Kaméra Badan Worn sareng Kelas
Métode Panganggo Kaméra Awak-Worn
Kauntungan tina Kaméra Awak-Worn dina Rumah Sakit
Promosi Pangenal Ramo Pikeun Patugas Penguasaan Hukum Kaméra Awak-Worn Kaméra
Tangtukeun kaméra Badag Worn-Body
Metodeu Pamaréntah tiasa dianggo pikeun Ngalindungan Jaringan kanggo Kaméra Awak Worn
Utilitas kaméra Kaméra Lawas ku Industri
Skéma Nimukeun Pikeun Kaméra Worn sareng Kamari Diajar
Tungtunan pikeun Pamakéan Kaméra Awak Worn
Pangenal Raga Datang Kaméra Pamiasan Awas Polda
Milih Kaméra Badan Wani anu Katuhu
Jaringan Kaméra Awak-Worn Aman pikeun Pamaréntah
Pamakéan Kaméra Awak-Worn ku Industri
Ngalaksanakeun Program Kaméra Badan Worn Rekomendasi sareng Palajaran Diajar
Wawasan Warga Kaméra Awak Worn
Usaha Téknologi Kamera Worn-Awak
Kauntungan Poténsi Kaméra Worn Pikeun Awak pikeun penegak UU
Perusahaan Kaamanan - Kumaha Balukar Kamera Pamanas Awak Pulisi
5 Hal-hal Anu Tiasa Ngeunaan Kaméra Awak Polisi
Kaunggulan tina ngagunakeun Kaméra Peringatan Badan Polda
Kaméra Awak Pulisi sareng Pribadi
Kumaha kaméra ngabantosan kaméra ngabantosan penegak hukum?
Pangaruh Kaméra Saatos Awak dina Penjaga Kaamanan
Artikel
Kauntungan tina kaméra awak Polda
Tetep dina kaméra kaméra ngagem awak
Awak dipaké kaméra
Asesoris Kamera Worn Awak
Stasion dok kaméra dina awak
Kaméra Kepala-Atur
anyar
Uncategorized - Kaméra Awak Worn
BWC071 - Kaméra Sanés Awak Sareng Mini Tambahan
BWC066 - Kepala Polda Kaméra Polda Pelor Cam pikeun Helmet
Ngamankeun Awak Mini dipaké kaméra kalawan Énkripsi [Jeung LCD Screen] (BWC060)
BWA012 - Stasiun Dok 10 Palabuhan - Sistem Manajemén Bukti
Konci Vidéo (BWA010)
Dipaké Pulisi Mini HD Awak kaméra, 12MP OV2710 140 Gelar kaméra, H.264 MOV, 1080P, TF Max 128G, Long Time Gawé (BWC053)
OMG Wifi Mini Olahraga Gerakan Olahraga Helmet (BWC049)
Mini Spy Kamera - Hidden Pocket Pen Kamera 170 Gelar Wide Angle lensa (SPY018)
OMG Kaméra Lawas Worn Affordable OMN (BWC4)
Kacamata Wungu Awak Smart Smart (BWC042)
pidio
BWC040 - Kaméra Awak Awak HD Affordable
Batré anu tiasa dicabut - Kaméra Worn Awak (BWC037)
Kaméra Awak Kaayaan - Stasiun Docking Station 8 (BWC036)
Awak Worn Camera - 3G, 4G, Wi-Fi, Live streaming, Jauh kontrol langsung, Bluetooth, Mobile APP (IOS + Android), 8hrs ngarékam sinambung, kontrol slide touch. (BWC035)
Awak Worn Camera - Kaméra Awak Wifi (BWC034)
Awak Worn Camera - Novatek 96650 chipset, Panyimpen kartu Panyungsi (BWC033)
Awak Worn Camera - Ambarella A7LA50 chipset, 140Degree Wide angle, 128GB Max storage, GPS built-in (BWC031)
Awak Worn Camera - Ambarella A7LA50 chipset, 140Degree Wide angle, 128GB Max storage, GPS built-in (BWC030)
Awak Worn Camera - Ambarella A7LA50 chipset, 170Degree Wide sudut, 128GB Max panyimpenan, Jenis batré anu tiasa dicabut (BWC028)
Awak Worn Camera - Ambarella A7LA50 chipset, 170 Gelar sudut Gelar, 128GB Max panyimpenan (BWC026)
Awak Worn Camera - Novatek 96650 chipset (BWC025)
Kamera Worn Awak - Dua batré 2500mAh tiasa diganti (BWC024)
Kaméra Worn Awak Liar Kaayaan SD (BWC021)
Kaméra OMG 4G Worn Awak (BWC012)
Removable Batre GPS Awak dipaké Pulisi kaméra [140deg] (BWC006)
BWC007 OMG - Kaméra Worn Awak Ambarella A12 / WIFI Video Live Stream / Sajam Gawé Long
OMG 12 Palabuhan Badan Kaméra Darmaga Kaméra Awak (BWC001)
Disumputkeun Kamera Mini Spy Video (SPY006)
Disumputkeun Kamera Spy Pocket Pen Video (SPY009)
Tombol kamera (SPY031)
WiFi Pen Kamera DVR, P2P, IP, recorder 1080P Video, App Control (SPY086)
WiFi Rapat Rekaman Pen, H.264,1080p, Motion deteksi, SD Card Max 128G (SPY091)
produk
Digital Voice & Video Recorder, Video 1080p, Suara 512kbps, Rotasi Degung 180 (SPY106)
Kaméra Awak Awak / Manajemén Bukti Digital (BWC008)
Listing jobs

Bérita paling énggal