Kaméra Awak Pulisi sareng Pribadi

  • 0
Kaméra Awak Pulisi sareng Pribadi

Kaméra Awak Pulisi sareng Pribadi

Nalika pulisi AS ngawaskeun anu diperhatoskeun ku warga anu aranjeunna dilayanan, seueur kantor anu nyekup kaméra anu tiasa ngagem pikeun ngalaporkeun kerjasama sareng masarakat sacara umum. Pulisi sareng aktivis hak anu sami parantos dipercaya kajadian babad anu waspada bakal ngabantosan kakuatan jahat ngalawan pejabat sapertos paningkatan lugas kumaha cara ngubaran warga pulisi. Sakumaha kitu, laporan anu dikaluarkeun pikeun minggu ayeuna alamat sabaraha kantor hukum wajib ngabébaskeun kabuka ngeunaan pamakean kaméra-sareng rekaman anu aranjeunna kumpulkeun.

Dampak Kaméra Awak dina Jalma sareng Laju Kajahatan:

Scorecard kaméra anu dianggo awak panganyarna tina The Leadership Conference on Sipil sareng Hak Asasi Manusa, damel sareng inovasi sareng perusahaan konsultan pendekatan Upturn, mariksa 50 kantor pulisi AS sareng nyatakeun aranjeunna kaserang dina bagian ageung tina dalapan kriteria ujian. Patokan ieu ngalebetkeun kumaha ogé pulisi ngamankeun perlindungan jalma-jalma anu aranjeunna rékaman, henteu paduli naha pejabat diidinan ngaudit pilem sateuacan ngadokuméntasikeun laporanana, dugi ka mana rékamanana diayakeun sareng naha jalma biasa tiasa ningali pilem anu aranjeunna tampilkeun. Rupa-rupa asosiasi persamaan sosial, promotor kaamanan sareng sumber berita ngawangun kriteria dina Méi 2015 pikeun mangaruhan kumaha kantor ngajalankeun sareng ngamangpaatkeun inovasi.

Teu aya babagian anu ngagaduhan nilai lulus dina sadaya kelas. Kaleresan ngan ukur 13 kali lolos marshal di sababaraha daérah, sakumaha Wade Henderson, présidén sareng CEO Konférénsi Kapamingpinan, kumpulan papayung kabébasan sosial anu dipiguraan taun 1950 kanggo nyarios sareng sababaraha asosiasi kalebet NAACP sareng ACLU. Kantor pulisi di Ferguson, Mo., sareng Fresno, Calif., Ngalalaworakeun kana minuhan patokan naon waé ogé. Ferguson narik perhatian dunya dua taun sateuacanna nalika pulisi di dinya lirén némbak budak ngora Afrika-Amérika Michael Brown, ngadorong perdebatan bangsa ngeunaan cara otorisasi hukum ngubaran minoritas.

Patalina jeung masalah kaméra nganggo:

Grup hak sipil ogé hariwang yén pamrograman biometrik kalayan kamampuan pangakuan raray tiasa dimangpaatkeun pikeun ngabédakeun jalma dina pilem kaméra, sareng kaméra skor tingkat kadalapan skor scorecard gumantung kana naha aranjeunna nyebat poin rusak pikeun panggunaan biometrik. Inovasi anu diarepkeun bakal langsung ningali jalma dina kaméra meryogikeun campuran kakuatan penanganan, itungan sareng umur batre kaméra anu teu acan aya — nanging anu tiasa robih gancang nalika Taser International sareng panyipta-paméran awak-kaméra sanésna numuwuhkeun kamampuan hirup. Naon deui, pangakuan raray tina nyimpen gambar sapertos ayeuna aya.

Grup hak sipil anu sieun ku pulisi bakal ngagunakeun kaméra salaku méréskeun pakakas panitén nalika ningali lingkungan minoritas, saur Henderson dina wawancara umum. Sababaraha kantor parantos diréaksikeun kana kahariwangan ieu ku maksa pedoman pikeun ngahambat pembuangan inovasi-pamuka raray — sateuacan éta tiasa diaksés. Departemen Pulisi Baltimore mangrupikeun hiji-hijina dina scorecard debut Kepemimpinan Konperénsi sataun anu strategi na dugi ka ayeuna maksa milarian biometrik pilem. Papan skor paling anyar dina Konperénsi nunjukkeun yén pulisi di Baltimore County, Boston, Cincinnati, Montgomery County, Md., Sareng Parker, Colo., Ogé ngagaduhan larangan biometrik tambihan.

"Pemanfaatan biometrik bakal janten masalah utami-sareng sanés di masa depan anu jauh pisan," saur James Coldren, ngawasan eksékutip pikeun program ekuitas di CNA Institute for Public Research, asosiasi panalungtikan sareng panyilidikan anu sanés kauntungan. "Éta mirip naon deui. Biometrik tiasa ngadamel masalah upami henteu dikontrol atanapi dipariksa sareng jalma anu ngagaduhan udagan anu pikareueuseun ngagunakeun éta ku cara kitu. " Coldren sareng William Sousa, kapala Pusat Kajahatan sareng Kawijakan Kaadilan di Universitas Nevada, Las Vegas, nyetir panilitian tina program lari eksperimen kaméra anu dianggo awak Polisi Metropolitan Las Vegas. Aranjeunna henteu kalibet sareng panilitian Konferensi Kepemimpinan tapi parantos mendakan ngaliwatan éksplorasi yén, saatos sababaraha halangan anu mendakan, kantor pulisi ngondang kaméra anu dipaké awak. "[Di Las Vegas] divisi mendakan yén rékaman anu manpaat pikeun anu jujur ​​sareng pikareueuseun pikeun tanggung jawab," saur Coldren.

Sanaos aya naon dina cakrawala, isu anu béda langkung meres tibatan biometrik, saur Michael White, guru kriminologi di Arizona State University anu parantos ngajieun kaméra nganggo awak pikeun US Justice of Justice (DoJ). "Kuring kantos nguping sababaraha diskusi ngeunaan poténsial [kagunaan biometrik] tapi kuring henteu terang ngeunaan organisasi naon waé anu gancang gerak dina jalur éta dina waktos ayeuna." Tina kriteria anu dipuseurkeun di Konperénsi Kepemimpinan, anu paling ageung kalebet nalika pejabat nyatet sareng kumaha aranjeunna ngamankeun panyalindungan poko-khususna jalma-jalma anu dieksploitasi salah. Masalah kaamanan sapertos kitu parantos muncul nalika kantor-kantor tertentu ngadamel saluran YouTube pikeun rékamanana.

Rasa masalah ngeunaan pembiayaan kaméra:

Seueur divisi nuduhkeun biaya salaku halangan pikeun ngamangpaatkeun inovasi. Kaméra sorangan tiasa ngalegaan tina biaya $ 300 dugi ka $ 800 per pejabat, kalayan sajumlah ageung dolar sacara progresif nyéépkeun unggal bulan ka bulan stockpiling video saatos sababaraha waktos. Pangeluaranna henteu nanaon tapi sesah pikeun dipastikeun: alat-alat, nyiapkeun sareng nyimpen informasi. Dana investasi, salaku conto, nurunkeun klaim atanapi hubungan jaringan anu kirang, janten sakumaha sanésna, henteu sadayana saderhana ngaévaluasi, saur White, ko-eksekutif grup anu ngalatih sareng ngabantun bermacam kantor otorisasi hukum anu proyék kaméra na dibiayaan ku DoJ's Bureau of Justice Assistance (BJA) Program Pelaksana Pilot. Nanging, Bodas panginten panginten sabagéan biaya bakal saimbang. "Sababaraha kantor pulisi anu ageung pisan rutin mayar $ 10 sahenteuna juta taunan unggal taun," saur anjeunna. "Dina kasempetan yén kaméra anu dipaké awak ngirangan angka éta, éta mangrupikeun positip anu luar biasa."

BJA nganggo scorecard nyalira pikeun meunteun pendekatan kaméra departemén anu nganggo kriteria 17 wajib pikeun subsidi, kalebet aparat pejabat nyarios nalika aranjeunna kedah akrédér kaméra awakna sareng cara aman ngarékam ngarékam ka PC kantor. Aya leresan anu leres ieu panataan nyaéta nampi panyelidikan sapertos kieu: BJA parantos resmi ngiringan langkung ti $ 19 juta ka kantor 73 di seluruh bangsa kanggo mésér kerangka kaméra anu tiasa dicabut.

4130 Jumlah Tampilan 2 pintonan Dinten
Nyitak Friendly, PDF & Email

Leave a Reply

Taros Kami

OMG Kamanusaan sarta Studi Palanggan

whatsapp

Singapura + 65 8333 4466

Jakarta + 62 8113 80221


email: sales@omg-solutions.com
or
Eusian dina Wangun panalungtikan & urang meunang deui ka anjeun dina 2 WIB

Kantor Batam OMG Solutions @ Terminal Feri Harbourbay

Office Batam OMG Solusi @ Pelabuhan-Bay-Ferry-Terminal

[embedyt] https://www.youtube.com/watch?v=MZOOThkg_oU [/ embedyt]

OMG Solutions mésér unit kantor di Batam. Pembentukan R&D Team urang di Batam nyaéta pikeun masihan inovasi paningkatan pikeun ngalayanan konsumén anyar & anu tos aya.
Didatangan Kantor kami di Terminal Feri Batam @ Harbourbay.

Perusahaan Top 500 Singapura 2018 & 2019

Singapura Top 500 usaha 2018

kaméra Tipe


Halaman Kategori

   Kaméra Live Stream 4G
   Artikel - Kaméra Awak Worn
    ↳ Pengawasan Penguasaan UU sareng Confidentiality di Asia
    ↳ Pangabutuh Kaméra Angkatna sareng Balukar Ka Polisi sareng Publik
    ↳ Inovasi Téhnologi Awak-Worn Salila Taun-taun
    ↳ Naha Kaméra Awak Worn ngabantosan Administrasi Hukum?
    ↳ Balukar dina Pengawal Kaamanan nganggo Kaméra Awak-Worn
    ↳ Hak istimewa ngagunakeun Kaméra Polda Awas-Polda
    ↳ Kaméra Awak Worn: Taktik Anu Bakal Ngabantosan di Rumah sakit
    ↳ Pengenalan Pangenal Raga di Kaméra Awak Worn
    ↳ Nunjuk ka Catet sateuacan Mésér Kamera Worn-Awak
    ↳ Perlindungan Jaringan Pamaréntahan ku Bantuan Kaméra Awak Worn
    ↳ Kaméra Awak Leverage pikeun mastikeun Kasalametan Karyawan ku Perusahaan
    ↳ Ngenalkeun Skema sareng Pembelajaran ngeunaan Kaméra Awak-Worn
    ↳ Prosedur pikeun Ngagunakeun Kaméra Awak-Worn
    ↳ Kaméra Awak-Lawas: Ngaronjatkeun Hubungan Pagawé Pasién-Kaséhatan di Rumah Sakit
    ↳ Kaméra Awak Pulisi Worn Kaméra diperkirakeun pikeun Pituduh Pangenal Muka
    ↳ Milih Kaméra Saatos Worn-Proper
    ↳ Téhnik Aman Digunakeun Pamaréntah pikeun Ngalindungan Platform Kaméra Badan Worn
    ↳ Kauntunganna Kaméra Awak ku Industri
    ↳ Ngalaksanakeun Program Kaméra Badan Worn sareng Kelas
    ↳ Métode Panganggo Kaméra Awak-Worn
    ↳ Kauntungan tina Kaméra Awak-Worn dina Rumah Sakit
    ↳ Promosi Pangenal Ramo Pikeun Patugas Penguasaan Hukum Kaméra Awak-Worn Kaméra
    ↳ Tangtukeun kaméra Badag Worn-Body
    ↳ Metodeu Pamaréntah tiasa dianggo pikeun Ngalindungan Jaringan kanggo Kaméra Awak Worn
    ↳ Utilitas kaméra Kaméra Lawas ku Industri
    ↳ Skéma Nimukeun Pikeun Kaméra Worn sareng Kamari Diajar
    ↳ Tungtunan pikeun Pamakéan Kaméra Awak Worn
    ↳ Pangenal Raga Datang Kaméra Pamiasan Awas Polda
    ↳ Milih Kaméra Badan Wani anu Katuhu
    ↳ Jaringan Kaméra Awak-Worn Aman pikeun Pamaréntah
    ↳ Pamakéan Kaméra Awak-Worn ku Industri
    ↳ Ngalaksanakeun Program Kaméra Badan Worn Rekomendasi sareng Palajaran Diajar
    ↳ Wawasan Warga Kaméra Awak Worn
    ↳ Usaha Téknologi Kamera Worn-Awak
    ↳ Kauntungan Poténsi Kaméra Worn Pikeun Awak pikeun penegak UU
    ↳ Perusahaan Kaamanan - Kumaha Balukar Kamera Pamanas Awak Pulisi
    ↳ 5 Hal-hal Anu Tiasa Ngeunaan Kaméra Awak Polisi
    ↳ Kaunggulan tina ngagunakeun Kaméra Peringatan Badan Polda
    ↳ Kaméra Awak Pulisi sareng Pribadi
    ↳ Kumaha kaméra ngabantosan kaméra ngabantosan penegak hukum?
    ↳ Pangaruh Kaméra Saatos Awak dina Penjaga Kaamanan
    ↳ Artikel
    ↳ Kauntungan tina kaméra awak Polda
    ↳ Tetep dina kaméra kaméra ngagem awak
   Awak dipaké kaméra
   Asesoris Kamera Worn Awak
   Stasion dok kaméra dina awak
   Kaméra Kepala-Atur
   anyar
   Range produk
   Uncategorized - Kaméra Awak Worn
    ↳ BWC071 - Kaméra Sanés Awak Sareng Mini Tambahan
    ↳ BWC066 - Kepala Polda Kaméra Polda Pelor Cam pikeun Helmet
    ↳ Ngamankeun Awak Mini dipaké kaméra kalawan Énkripsi [Jeung LCD Screen] (BWC060)
    ↳ BWA012 - Stasiun Dok 10 Palabuhan - Sistem Manajemén Bukti
    ↳ Konci Vidéo (BWA010)
    ↳ Dipaké Pulisi Mini HD Awak kaméra, 12MP OV2710 140 Gelar kaméra, H.264 MOV, 1080P, TF Max 128G, Long Time Gawé (BWC053)
    ↳ OMG Wifi Mini Olahraga Gerakan Olahraga Helmet (BWC049)
    ↳ Mini Spy Kamera - Hidden Pocket Pen Kamera 170 Gelar Wide Angle lensa (SPY018)
    ↳ OMG Kaméra Lawas Worn Affordable OMN (BWC4)
    ↳ Kacamata Wungu Awak Smart Smart (BWC042)
    ↳ pidio
    ↳ BWC040 - Kaméra Awak Awak HD Affordable
    ↳ Batré anu tiasa dicabut - Kaméra Worn Awak (BWC037)
    ↳ Kaméra Awak Kaayaan - Stasiun Docking Station 8 (BWC036)
    ↳ Awak Worn Camera - 3G, 4G, Wi-Fi, Live streaming, Jauh kontrol langsung, Bluetooth, Mobile APP (IOS + Android), 8hrs ngarékam sinambung, kontrol slide touch. (BWC035)
    ↳ Awak Worn Camera - Kaméra Awak Wifi (BWC034)
    ↳ Awak Worn Camera - Novatek 96650 chipset, Panyimpen kartu Panyungsi (BWC033)
    ↳ Awak Worn Camera - Ambarella A7LA50 chipset, 140Degree Wide angle, 128GB Max storage, GPS built-in (BWC031)
    ↳ Awak Worn Camera - Ambarella A7LA50 chipset, 140Degree Wide angle, 128GB Max storage, GPS built-in (BWC030)
    ↳ Awak Worn Camera - Ambarella A7LA50 chipset, 170Degree Wide sudut, 128GB Max panyimpenan, Jenis batré anu tiasa dicabut (BWC028)
    ↳ Awak Worn Camera - Ambarella A7LA50 chipset, 170 Gelar sudut Gelar, 128GB Max panyimpenan (BWC026)
    ↳ Awak Worn Camera - Novatek 96650 chipset (BWC025)
    ↳ Kamera Worn Awak - Dua batré 2500mAh tiasa diganti (BWC024)
    ↳ Kaméra Worn Awak Liar Kaayaan SD (BWC021)
    ↳ Kaméra OMG 4G Worn Awak (BWC012)
    ↳ Removable Batre GPS Awak dipaké Pulisi kaméra [140deg] (BWC006)
    ↳ BWC007 OMG - Kaméra Worn Awak Ambarella A12 / WIFI Video Live Stream / Sajam Gawé Long
    ↳ OMG 12 Palabuhan Badan Kaméra Darmaga Kaméra Awak (BWC001)
    ↳ Disumputkeun Kamera Mini Spy Video (SPY006)
    ↳ Disumputkeun Kamera Spy Pocket Pen Video (SPY009)
    ↳ Tombol kamera (SPY031)
    ↳ WiFi Pen Kamera DVR, P2P, IP, recorder 1080P Video, App Control (SPY086)
    ↳ WiFi Rapat Rekaman Pen, H.264,1080p, Motion deteksi, SD Card Max 128G (SPY091)
    ↳ produk
    ↳ Digital Voice & Video Recorder, Video 1080p, Suara 512kbps, Rotasi Degung 180 (SPY106)
    ↳ Kaméra Awak Awak / Manajemén Bukti Digital (BWC008)
    ↳ Listing jobs
   video
    ↳ Pidéo Footage

Bérita paling énggal