Kaméra Awak Leverage pikeun mastikeun Kasalametan Karyawan ku Perusahaan

  • 0

Kaméra Awak Leverage pikeun mastikeun Kasalametan Karyawan ku Perusahaan

Kaméra Awak Leverage pikeun mastikeun Kasalametan Karyawan ku Perusahaan

Kaméra di mana waé. Masing-masing urang tiasa nangkep kahirupan sadinten ku telepon sélulér. Biasana, jalma-jalma condong kalakuanana anu hadé nalika aranjeunna terang aranjeunna keur diawaskeun. Malahan saran yén batur ningali téh condong mangaruhan jalma. Panginten, urang bakal ngan ukur laku nalika urang ningali tanda "CCTV rékaman 24 / 7" sanaos kaméra leres henteu dirékam. Kaméra awakna aktif dipaké di agénsi penegak hukum sareng rumah sakit. Tapi, éta tiasa dianggo dina kamekaran tatanén, pertambangan, konstruksi, sareng transportasi. Widang pertambangan sareng pertanian anu sok pinuh ku résiko tiasa katutup ku nganggo kaméra awak nganggo WIFI sareng sistem tracking GPS.
Kaméra Kaméra Badan Awas anu tiasa ngagem sacara gampang tiasa nyimpen paguneman antara pembeli sareng penjual dina waktos kasép sareng engké dina audio sareng pidéo ieu dirékam tiasa dianggo pikeun bukti. Para patani, pangusaha, bank, perusahaan asuransi, petugas penyelamat di departemén seuneu bahkan ogé pamaréntah tiasa nganggo kaméra awak pikeun ngawaskeun pagawé na sareng nampi ancaman.
Ieu sababaraha widang dimana kaméra awak tiasa mantuan.

1. Tatanén
2. Pertambangan
3. Pangwangunan
4. Manufaktur
5. kandaraan
6. Komunikasi
7. Palayanan listrik, Gas sareng jasa saniter
8. Dagang Grosir
9. Dagang ritel
10. Kauangan, asuransi, sareng jasa perumahan

pertanian

Industri pertanian bakal janten langkung penting tibatan kantos sateuacanna dina sababaraha dekade ka hareup. Dunya kedah ngahasilkeun 70% langkung seueur tuangeun dina 2050 tibatan anu di 2006 dina waktos ngasupan populasi Bumi, numutkeun kana Organisasi PBB sareng Organisasi Pertanian. Pikeun nyumponan paménta ieu, patani sareng perusahaan tatanén milarian kana Internet of Things pikeun analytics sareng kamampuan produksi anu langkung ageung.
Saban patani bakal ngartos kasusah ngajaga tanahna aman. Salaku tuan tanah, teu biasa anu gaduh rébuan hektar. Hésé pisan pikeun patroli sareng ngamankeun unggal bagian jeung tetep ngalanggar. Langkung sering ti henteu, pelanggar teu gaduh niat jahat. Gampang titajong kana kebon pertanian tanpa sadar. Nanging, aya kalana, maling atanapi malah anu protés bakal milarian kana harta anjeun. Ieu sababaraha saran anu saé pikeun ngabantosan ieu.

• Tanda cara anu sederhana pikeun ngawatesan nu nyiksa, maling, sareng demonstran nganggo tanda-tanda di sabudeureun wates bumi anjeun.
• Ngadamel pagawé anjeun pikeun mastikeun yén éta bagian tina padamelan na pikeun ngalaporkeun sagala kagiatan anu curiga atanapi ngalanggar.
• Halangan fisik Salah sahiji cara anu gampang pikeun ngabéréskeun ieu nyaéta pikeun ngalaksanakeun halangan fisik. Ieu tiasa pager atanapi kawat macan upami anjeun raoseun khusus pencegahan.
• Alarm sareng sensor gerak kaméra CCTV sareng kaméra ngagem awak anu masihan bukti
• Tagkeun kendaraan anjeun nganggo sistem GPS nganggo awak anu gampang dipilarian

Mesin pertanian, kebon, kebon susu, sareng kebon ageung sareng mahal, sareng mesin sanés sadayana anu peryogi kalana sanggup mésér sareng nyimpen éta. Usaha nyéwa peralatan ngagampangkeun aksés alat ieu upami diperyogikeun, tapi kumaha urang tiasa ngajantenkeun bisnis sareng produk urang?
Sistem panjagaan pidéo umum pisan sareng populér, sanaos tiasa langkung hésé pikeun maling pikeun maok traktor lawan baju haneut, sadaya bisnis ritel kedah waspada kana karusakan ti maling. Kaméra panjagaan tiasa ngawaskeun kebon, kebon sareng, sawah sakitar jam, sanaos anjeun ka luar kantor tapi anjeun hoyong awaskeun kaméra awak-awak pagawé anjeun ngarékam unggal vidéo menit sareng ogé audio anu CCTV henteu tiasa ngarékam . Salaku tambahan, sistem panjagaan tiasa dianggo pikeun ngawaskeun interaksi palanggan, ngalacak penanganan artos dina cash register, sareng mastikeun sadayana padamel sareng palanggan anjeun nuturkeun standar kaamanan di sakuriling peralatan.
Ngawaskeun usaha tatanén anjeun mangrupikeun cara pinter pikeun ngirangan karugian sareng ngamaksimalkeun kauntungan. Masang kaméra awak kaamanan tegalan ngabantosan anjeun pikeun niténan naon anu lumangsung nalika anjeun teu tiasa aya.

kandaraan

Unggal kolotna pikasieuneun pisan nyaéta pikeun budak rumaja na pikeun aub dina kacilakaan mobil. Hanjakalna, kolot leres anu prihatin. Cukang lantaran paling maot di kalangan rumaja nyaéta fatitas kendaraan bermotor. Ngagaduhan kendaraan anak anjeun dipasang alat nyukcruk GPS cam awak pikeun ngawaskeun kabiasaan nyetirna atanapi nyegah aranjeunna nyetir wengi tiasa sacara drastis nurunkeun kasempatan ka aranjeunna tina kacilakaan. Tina laju perjalanan ka lokasi anu pas, sepuh nampi aksés penting inpormasi pikeun ngabantosan budakna. Aman Kaméra Badan Worn Mini sareng Enkripsi [Kalayan LCD Screen] (BWC060) mangrupikeun alat anu saé pikeun kolot sareng perusahaan pikeun ngaidentipikasi panggerak sareng barudak.
Nomer panumpang dina karéta, beus sareng jasa nyewa swasta nuju unggal taun sareng telepon pikeun transparansi anu langkung ageung sareng akuntabilitas masarakat. Pamakéan téknologi pidéo nganggo awak kanggo naékna dina jaringan angkutan ageung pikeun ngaréspon telepon ieu.
Téknologi video nganggo awak ayeuna dianggo pikeun dianggo dina tilu cara khusus;

1. Nanganan keluhan palanggan nganggo gambar video anu nuju dianggo henteu nganggo keluhan online pikeun nyiptakeun efisiensi ngalaporkeun langsung di jaringan angkutan.
2. Karyawan sareng personel pangiriman nganggo téknologi pidéo nganggo awak pikeun tujuan jaminan kualitas salaku buktina pangiriman sareng tanda tangan anu direbut ku kaméra.
3. Salaku pencegahan anu hadé ngalawan panipuan tikét sareng tingkah laku anti sosial.
Virgin Trains parantos janten operator karéta UK anu munggaran anu nyayogikeun kaméra anu dianggo ku awak pikeun nutupan sadaya jalma payun na, hasilna serangan ka staf murag langkung ti satengah. Hasil tina survey ngungkabkeun yén langkung ti 80% staf ngaraos langkung aman dina damel nalika nganggo bodycams sareng ampir 90% bakal nyarankeun aranjeunna ka kolega.

TRADE Bener

Kaméra awakna tiasa dianggo pikeun ngajagi staf ritel, sipat sareng masarakat umum. Panaliti nunjukkeun yén kaméra anu nganggo layon Awak gaduh pangaruh anu pikaresepeun sareng ukuran anu ngadukung pikeun ngirangan kekerasan, ancaman, sareng nyiksa damel. Kaméra ogé tiasa gaduh pangaruh positip dina ngarobih paripolah pagawé sareng palanggan nalika sadar yén ayeuna nuju damel.
Tujuan tina kaméra nganggo awak nyaéta ngirangan kekerasan ka arah kaméra, nyayogikeun bukti interaksi / tindakan anu dilakukeun pikeun mastikeun tuduhan sareng masihan pandangan anu teu dipikiran sareng adil tina kajadian, interaksi atanapi padamelan. CCTV mangrupikeun alat anu saé éta henteu ngagaduhan audio, tapi kaméra awak nawiskeun rojongan tambahan sareng buktos.
Puseur ritel tiasa nganggo kaméra awak pangakuan raray pikeun ngirangan panipuan sareng maling. Perusahaan unggah foto jalma-jalma anu hoyong ditingali, sapertos toko-toko anu disebat, karyawan anu teu hina atanapi jalmi-jalmi anu séjén, kana sistem. Sistim ieu teras ngadakan jalma-jalma di toko. Maling di eceran ogé aya di lokét pamariksaan amargi kasir gagal nyeken produk pikeun babaturan sareng kulawarga. Sistem, sapertos Stop Lift sareng kaméra kaamanan sareng ngungkit intelijen jieunan pikeun ngirim gera sapertos ieu kajantenan.
Aya merek, sapertos, anu henteu ngahibur ngagem nanaon anu sanés ku alarem panik wirang kusabab ku persépsi ku nasabah anu aranjeunna diawaskeun. Éta mangrupikeun alesan dalil sareng ngalawan penjaga kaamanan ritel di panto éta mangrupikeun panginget fisik anu bakal janten maling maling.

Dagang Grosir

Dina laporan pangénggalna, "Pemasaran Biometrik 2019," mendakan yén sanaos kaprihatinan, pangecér ngajalajah téknologi biometrik, kalebet pelacak tingkah laku sareng pangakuan raray sareng sora, pikeun iklan sareng udagan promosi. Sistem ieu tiasa ngaidentipikasi sareng ngalacak pembeli di toko bata-na-mortir sareng diajar karesepna, sapertos kumaha pangecér online nganggo cookies. Inpormasi éta tiasa dianggo pikeun berinteraksi sareng aranjeunna ngalangkungan teleponna, signage di toko atanapi ku cara anu sanés.
Tingkat kajahatan naékna sareng serangan teroris di sakumna dunya ngagampangkeun paménta pikeun perbaikan dina strategi panjagaan rupa-rupa daérah. Kaméra awakna nyayogikeun tempoan anu jelas sareng inpormasi sacara nyata ngeunaan kagiatan anu bade di sakitar. Sapertos dina bisnis naon waé sareng inventaris fisik, maling mangrupikeun kajadian anu sering pisan anu nyéwa bisnis rébuan, upami henteu jutaan, dollar sataun. Karyawan anu tanggung jawab kanggo sajumlah ageung barang anu dicolong, tapi pikeun pemborong, aya ogé pikahariwangeun batur pikeun maok produk salami diangkut. Mastikeun yén anjeun gaduh ukuran kaamanan anu kuat dina tempatna. Karyawan kedah ngagem kaméra awak pikeun ngadamel bukti dina barang anu dipaling sareng kaméra awak kalayan GPS nyukcruk dina kandaraan pikeun milarian lokasi kendaraan dipaling kalayan produk.

pertambangan

Salila sababaraha taun, téknologi pidéo parantos dianggo pikeun ngabiayaan paparan pekerja kana sababaraha jinis rereged. Helmet-Cam nganggo GPS mangrupikeun téknologi anu sederhana sareng murah pikeun nyetél sareng dianggo. Éta diwangun ku kaméra pidéo anu ringan, metoda kanggo alat perumahan dina cara anu ngamungkinkeun para panambang ngalaksanakeun pagawéan.
Jelas, sistem naon waé anu ngabantosan staf kaamanan museurkeun kana kagiatan anu langkung mangpaat nambahan efisiensi sareng ningkatkeun kaamanan. Tapi kasadiaan sistem kaamanan pidéo ngaropéa anu terpadu sareng sistem kontrol sareng manajemén anu sanés tiasa nyayogikeun seueur operasi pertambangan kalayan alat anu pohara kuat anu tiasa ngamajukeun mangpaat anu penting di daérah anu sanés, sapertos kaamanan sareng pamrosésan pangolahan contona. Sakali manajer ngémutan kakawasaan di hujung jariana, aranjeunna ningali kasempetan anyar pikeun nerapkeun éta sareng nilai tambihan anu ageung tiasa diturunkeun tina investasi.
Kaméra pangenalan manusa di lawang sareng jalan kaluar bakal ngawas saha anu datang sareng anu nuju angkat. Kaseueuran tambang gaduh kaamanan sareng checkpoints, janten cukup waktos pikeun nyandak poto jelas. Penegak hukum OMG parantos ngembangkeun sistem pangenalan pameunteu anu kalebet fungsi ngabandingkeun manusa pikeun ngenalkeun jalma sareng nyegah panyangka atanapi jalma anu didaptarkeun ti hideung teu lebet kana premis tambang.
urang teu ngobrol di dieu ngeunaan produk luar-the-rak. Salaku pembeli poténsial, anjeun kedah ngaidentipikasi panyadia anu cocog anu gaduh produk sareng pangalaman anu relevan, sareng anjeun ogé kedah mastikeun yén sistem anu dipilihna parantos dimekarkeun sareng dipasang sacara suksés. Siga produk OMG kaméra nganggo awak ngabantuan pagawé dina pertambangan pikeun nyandak pidio tina kaayaan sareng helm sareng GPS sareng GPS ngabantuan dina padamelan para pekerja di handapeun bukit sareng GPS bakal ngalacak tempat perwira.

nu ngeunaan jeung susunan

Kaméra nganggo awak (BWC), ogé katelah kaméra awak sareng pidéo nganggo awak, atanapi kaméra tiasa ngagem mangrupikeun audio, video, atanapi sistem rékaman fotografik. Karyawan sareng majikan dina industri konstruksi terus nyanghareupan seueur résiko sareng tantangan. Ti slip sareng ragrag sareng gangguan na hubunganana sareng cuaca pikeun kahuruan sareng peralatan anu dipaling, situs konstruksi bakal nyanghareupan résiko teu kaétang unggal dinten. Kaméra awak masihan bukti saleresna anu kajantenan sareng ngajagi instrumen anu dipaling.
Seuneu situs konstruksi sanés jarang. Cahaya tunggal tina pasir, welder, roko, kawat listrik, cahaya samentawis sareng anu sanésna bakal gampang nyetél kai, pangleyur, bungkusan atanapi bénsin sadayana dipendakan dina situs konstruksi na seuneu. Kaméra awak anu ngagem ku pagawe damel alarm dina bahaya na GPS masihan pitunjuk pikeun patugas dimana seuneu ngalebur.
Situs padamelan anu henteu dijaga tiasa nyababkeun karusakan anu teu kanyahoan tina pipa bocor atanapi beku, damel panas anu nyentuh, sareng maling / vandalisme alat sareng bahan. Kaméra awak atanapi helm OMG kalayan kaméra mangrupikeun pilihan anu pangsaéna pikeun pagawé pikeun ngagem nalika ngayakeun perlindungan, sakapeung padamelan henteu resep sareng anu sanés hoyong damel babarengan sareng nyiptakeun kekerasan di tempat kerja, upami aranjeunna terang yén aranjeunna aya syuting ngarobih paripolahna sadetik.

Manufaktur

Pabrik mangrupikeun ngolah bahan baku atanapi bagian kana barang réngsé ngalangkungan alat, tenaga kerja manusa, mesin, sareng pangolahan kimia. Pabrikan skala ageung ngamungkinkeun produksi massal barang nganggo sajumlah ageung tenaga kerja sareng téknologi maju. Téhnik manufaktur anu cekap ngamungkinkeun pabrik pikeun ngamangpaatkeun ékonomi skala, ngahasilkeun langkung seueur unit kalayan harga nu langkung handap.
Urang terang yén nurutkeun aturan ékonomi sajumlah buruh kurang produktif. Nalika rébuan pagawe di hiji tempat maka 100% kasempatan sababaraha pagawéna henteu jalanna éfisién, ku kituna maksakeun kaméra awakna dina pagawé bakal masihan data yén pagawé henteu hasil éfisién tapi nyandak gaji unggal bulan. Bréh, kaméra awak méré bukti jalma-jalma pagawean anu mutuskeun aturan perusahaan. Katilu, kaamanan mangrupikeun faktor utama organisasi naon, perusahaan atanapi toko kaméra awakna masihan hasil jual produk anu dicolong. Kaméra CCTV mangrupikeun alat pangawas kuno tapi henteu ngarékam audio, tapi nganggo kaméra awakna, para buruh pasar uninga kana persepsi pembeli naon anu dikira ngeunaan produkna.

komunikasi

Kaméra kaamanan mangrupikeun bagian tina kahirupan sapopoe. Éta minangka bagian penting tina unggal rencana kaamanan organisasi. Éta ogé kedah janten bagian tina rencana relief musibah anjeun. Seueur organisasi teu ningalikeun mangpaat anu tiasa gaduh kaméra kaamanan di kadua teras. Komunikasi dina organisasi nyakup sadaya alat, sacara formal sareng informal, anu mana inpormasi diturunkeun, kahandap, sareng dina jaringan manajer sareng karyawan dina bisnis. Ieu rupa-rupa modeu komunikasi anu tiasa dianggo pikeun nyebarkeun inpormasi resmi antara karyawan sareng manajemén, pikeun nukeur réncang sareng rumor, atanapi naon waé. Janten, upami karyawan ngagem kaméra awak maka inpormasi resmi henteu tiasa ngabahas sareng henteu kasép sapertos gosip.
Salila sajarah mimiti perusahaan Amérika, anu bentang deui sakedik langkung ti 150 taun, manajemén Amérika dioperasikeun salaku perusahaan komunikasi "luhur-handap" ketat. Naon waé anu ceuk mayoritas perusahaan éta hukum. Upami perusahaan ngagaduhan panitia manajemen senior, strategi pikeun ngalakukeun sagala hal ti ngajual produk dugi ka ngurus padamel bakal dibahas di tukangeun panto anu ditutup. Sakali kaputusan-kaputusan éta dilakukeun ku manajer, tingkat manajemén anu langkung handap dipénta pikeun nempatkeun kaputusan éta dina pangaruh. Karyawan gaduh sakedik input. Aranjeunna ngalakukeun sakumaha anu dicarioskeun atanapi mendakan padamelan di tempat sanés.

Palayanan listrik, Gas sareng jasa saniter

Organisasi listrik umumna ngabahayakeun tina kanyataan yén bahkan kurang séhat tina hal tiasa ngajantenkeun hirup hiji jalma. Kamampuan kamampuan kaméra-layon salaku inovasi observasi oge nyata pikeun kantor listrik. Kauntungan tina Pamaké Kaméra Angkat dina Badan Listrik Ngagaduhan wawakil pikeun matuh aturan kaamanan salami jam kerja maranéhanana di tempat bahkan bahkan sakedik teu aya perhatian ku para pekerja nyababkeun kajahatan anu leres. Pikeun pariksa kajadian anu asli, éta dasar pikeun masukan ka sadaya standar sareng pedoman. Tetep pelanggaran sareng jalmi anu teu katampi tina bangsal organisasi listrik, henteu éksklusif pikeun mariksa deui cilaka, salian ti éta, pikeun ngalindunganana tina perumahan listrik anu bahaya.
Pola inovasi réa nyetir gas sareng minyak iklan. Organisasi minyak sareng gas di Amérika Serikat Amérika Serikat parantos masihan kaméra ngagem awakna kanggo kaamanan sareng staf lapangan. Alesan saatos observasi kaméra nyaéta pikeun ngagedékeun efektivitas kaamanan, jaga awas dina tanaga staf. Ku ngamangpaatkeun kaméra nganggo awak ku kaamanan sareng staf lapangan organisasi kedah ngudag tujuan.
Ku ngamangpaatkeun kaméra anu dianggo ku awak dina bantosan kabersihan, di jero nagara limbah steril sareng alat bantu pribadi tiasa ditaksir sareng ditaksir bari néwak gambar anu maju. Anjeun bakal ngakuan sababaraha masalah sareng kacenderunganana langsung. Misalna, CASA Sanitary Wares Factory, Kanada masihan kaméra nganggo awak ka spesialis sareng staf sanésna dina jam kawajibanna. Aranjeunna ngamangpaatkeun Kaméra Paké Awak dina ngiringan:

• Saring para kuli naha aranjeunna ngajaga prinsip organisasi atanapi henteu nonton kendali bahan limbah
• Awas bahan sampah
• Ngidinan survey portabel pikeun nonton di luar situs pikeun
• Alesan layar pikeun hartos sareng bencana anu sanés
• Ngajaga pelanggaran sareng jalma-jalma anu henteu katampa tina lahan lapangan minyak
• Layar para kuli naha aranjeunna patuh sareng prinsip organisasi atanapi henteu
• Nampilkeun gambar widang generasi gas
• Lalairan ngadalikeun bahan limbah
• Pantang nyandak sareng ngancurkeun
• Ngijinkeun ulasan portabel pikeun nonton di luar situs pikeun
• Alesan layar pikeun hartos sareng bencana anu sanés

Kauangan, asuransi, sareng jasa perumahan

Asosiasi artos anu aya hubunganana sapertos bank déwasa salaku pertubuhan anu paling terjamin di bumi. Kami endip artos, hiasan, sareng arsip penting ku gumantung kana éta. Ku cara kieu, kerangka observasi pidéo pilihan kanggo organisasi moneter ieu. Kalayan pamekaran anu ayeuna dina inovasi canggih sareng persépsi IP, seueur bank ngaharepkeun ngabantosan kamajuan kerangka kaamanan ku ngalaksanakeun sumber dina inovasi anyar ieu. Kaméra anu nganggo awak sareng kerangka persepsi kaméra CCTV kalayan panalungtikan pidéo ujung, contona, pangakuan rai muka adaptasi kana masalah pamariksaan cek di bank ku inpormasi bursa babad sareng gambar gambar tina pelanggaran hukum. Data ieu mangpaat pikeun merhatikeun pelaku sareng ngabantuan mastikeun akun klien. Kaméra nganggo awakna tiasa ningkatkeun kapercayaan klien dina bank. Beuki dipastikeun bank mangrupikeun, anu bakal langkung pasti klien. Kerangka pangintipan video bank anu épéktip ngalangkungan kaméra ngagem awak sareng kaméra CCTV mendakan mangpaat pisan. Kaméra anu nganggo awakna parantos ngalih ka arah unggal kantor. Ampir, unggal industri narékahan nyaluyukeun éta pikeun pangamatan karyawan na. Nya kitu, instansi asuransi ngusahakeun ngamangpaatkeun ngarékam pidéo dina waktu kajadianana pikeun nunjukkeun atanapi teu daek tugas, sareng aranjeunna bahkan usaha pikeun ekstrem sapertos nyobian ngamangpaatkeun ngarékam pidéo hiji jalma di bumi atanapi di tempat terbuka pikeun nunjukkeun yén individu éta ngalegaan tatu na. Ku cara kieu, pamakean kaméra-kaméra nyisihkeun artos anu langkung saé tina asosiasi saprak kaméra awak méré bukti naha buruh ieu mumpuni pikeun masihan kas perlindungan. Ieu mangrupikeun hal anu agénsi asuransi ngagem dina pamakean kaméra awak.
Kauntungan tina kaméra nganggo Awak di Bank sareng organisasi anu aya artos:

• Bank tetep difokuskeun kana pelanggaran hukum milarian cicilan utama. Pangalusna pangaturan pangintipan kaméra ogé nganggo kaméra tiasa nyulik leuweung.
• Dina akun ngeunaan maling sareng perédah anu dirékam pilem kaméra awakna tiasa dimanfaatkeun pikeun mikawanoh tersangka.

Profesional perumahan anu ngamangpaatkeun kaamanan sacara ati-ati sareng tetep waspada di lapangan masih tiasa janten target para penjahat.

Dupi anjeun kéngingkeun kaméra awak? Praktisi gaduh réaksi campuran kana patarosan éta. Ningali deui Hinkel nyebatkeun panyerang anjeunna tiasa dicegah upami anjeunna ngagem kaméra awakna tapi teu kedah. Anjeunna henteu isin ngeunaan ngungkabkeun identitasna atanapi nyayogikeun salinan lisénsi na. Pikeun jalma sapertos anjeunna anu henteu sieun sieun kakeunaan, bakal aya alat rekaman sapertos awakna tiasa gaduh pangaruh kana perilaku? "Kuring nyangka léngkah-léngkah pencegahan sareng diajar kumaha henteu diri anjeun dina kaayaan anu saé langkung penting," saur Hinkel, nambahan yén latihan pertahanan diri sareng pendidikan kaamanan nawiskeun solusi jangka panjang ti alat-alat anu dimaksud pikeun dianggo. "Kuring pikir anjeun kedah nyiapkeun pola pikir anjeun."

Rujukan

Anon., Nd [Online]
Sayogi di: https://www.pinnacleresponse.com/body-worn-cameras-for-rail-transportation-and-logistics
CONTRIBUTOR, S., 22 APRIL 2019. STORES MAJALAH NRF. [Online]
Sayogi di: https://stores.org/2019/04/22/captured-on-camera/
Éropa, LM, Juli 5, 2017. LPM. [Online]
Sayogi di: https://losspreventionmedia.com/body-worn-camera-policy-retailers/
Adang, C., nd Rujukan pikeun bisnis. [Online]
Sayogi di: https://www.referenceforbusiness.com/encyWiki/Clo-Con/Communication-in-Organizations.html
Rebecca Webb, Sep 26, 2017. Hébat Bahaya. [Online]
Sayogi di: https://www.clearrisk.com/risk-management-blog/7-risks-wholesaler-must-prepare-for
Kaamanan, R., ndang Kaamanan Kaamanan. [Online]
Sayogi di: https://www.rewiresecurity.co.uk/blog/the-true-cost-of-vehicle-tracking

4168 Jumlah Tampilan 1 pintonan Dinten
Nyitak Friendly, PDF & Email

Leave a Reply

Taros Kami

OMG Kamanusaan sarta Studi Palanggan

whatsapp

Singapura + 65 8333 4466

Jakarta + 62 8113 80221


email: sales@omg-solutions.com
or
Eusian dina Wangun panalungtikan & urang meunang deui ka anjeun dina 2 WIB

Kantor Batam OMG Solutions @ Terminal Feri Harbourbay

Office Batam OMG Solusi @ Pelabuhan-Bay-Ferry-Terminal

[embedyt] https://www.youtube.com/watch?v=MZOOThkg_oU [/ embedyt]

OMG Solutions mésér unit kantor di Batam. Pembentukan R&D Team urang di Batam nyaéta pikeun masihan inovasi paningkatan pikeun ngalayanan konsumén anyar & anu tos aya.
Didatangan Kantor kami di Terminal Feri Batam @ Harbourbay.

Perusahaan Top 500 Singapura 2018 & 2019

Singapura Top 500 usaha 2018

kaméra Tipe


Halaman Kategori

   Kaméra Live Stream 4G
   Artikel - Kaméra Awak Worn
    ↳ Pengawasan Penguasaan UU sareng Confidentiality di Asia
    ↳ Pangabutuh Kaméra Angkatna sareng Balukar Ka Polisi sareng Publik
    ↳ Inovasi Téhnologi Awak-Worn Salila Taun-taun
    ↳ Naha Kaméra Awak Worn ngabantosan Administrasi Hukum?
    ↳ Balukar dina Pengawal Kaamanan nganggo Kaméra Awak-Worn
    ↳ Hak istimewa ngagunakeun Kaméra Polda Awas-Polda
    ↳ Kaméra Awak Worn: Taktik Anu Bakal Ngabantosan di Rumah sakit
    ↳ Pengenalan Pangenal Raga di Kaméra Awak Worn
    ↳ Nunjuk ka Catet sateuacan Mésér Kamera Worn-Awak
    ↳ Perlindungan Jaringan Pamaréntahan ku Bantuan Kaméra Awak Worn
    ↳ Kaméra Awak Leverage pikeun mastikeun Kasalametan Karyawan ku Perusahaan
    ↳ Ngenalkeun Skema sareng Pembelajaran ngeunaan Kaméra Awak-Worn
    ↳ Prosedur pikeun Ngagunakeun Kaméra Awak-Worn
    ↳ Kaméra Awak-Lawas: Ngaronjatkeun Hubungan Pagawé Pasién-Kaséhatan di Rumah Sakit
    ↳ Kaméra Awak Pulisi Worn Kaméra diperkirakeun pikeun Pituduh Pangenal Muka
    ↳ Milih Kaméra Saatos Worn-Proper
    ↳ Téhnik Aman Digunakeun Pamaréntah pikeun Ngalindungan Platform Kaméra Badan Worn
    ↳ Kauntunganna Kaméra Awak ku Industri
    ↳ Ngalaksanakeun Program Kaméra Badan Worn sareng Kelas
    ↳ Métode Panganggo Kaméra Awak-Worn
    ↳ Kauntungan tina Kaméra Awak-Worn dina Rumah Sakit
    ↳ Promosi Pangenal Ramo Pikeun Patugas Penguasaan Hukum Kaméra Awak-Worn Kaméra
    ↳ Tangtukeun kaméra Badag Worn-Body
    ↳ Metodeu Pamaréntah tiasa dianggo pikeun Ngalindungan Jaringan kanggo Kaméra Awak Worn
    ↳ Utilitas kaméra Kaméra Lawas ku Industri
    ↳ Skéma Nimukeun Pikeun Kaméra Worn sareng Kamari Diajar
    ↳ Tungtunan pikeun Pamakéan Kaméra Awak Worn
    ↳ Pangenal Raga Datang Kaméra Pamiasan Awas Polda
    ↳ Milih Kaméra Badan Wani anu Katuhu
    ↳ Jaringan Kaméra Awak-Worn Aman pikeun Pamaréntah
    ↳ Pamakéan Kaméra Awak-Worn ku Industri
    ↳ Ngalaksanakeun Program Kaméra Badan Worn Rekomendasi sareng Palajaran Diajar
    ↳ Wawasan Warga Kaméra Awak Worn
    ↳ Usaha Téknologi Kamera Worn-Awak
    ↳ Kauntungan Poténsi Kaméra Worn Pikeun Awak pikeun penegak UU
    ↳ Perusahaan Kaamanan - Kumaha Balukar Kamera Pamanas Awak Pulisi
    ↳ 5 Hal-hal Anu Tiasa Ngeunaan Kaméra Awak Polisi
    ↳ Kaunggulan tina ngagunakeun Kaméra Peringatan Badan Polda
    ↳ Kaméra Awak Pulisi sareng Pribadi
    ↳ Kumaha kaméra ngabantosan kaméra ngabantosan penegak hukum?
    ↳ Pangaruh Kaméra Saatos Awak dina Penjaga Kaamanan
    ↳ Artikel
    ↳ Kauntungan tina kaméra awak Polda
    ↳ Tetep dina kaméra kaméra ngagem awak
   Awak dipaké kaméra
    ↳ BWC097-WF4G - OMG Android Wifi 3G / 4G Bluetooth Walkie Talkie kalayan Kaméra Radio Dua Jalan
    ↳ BWC095 - Kaméra Awak Bateri OMG dicabut OMG
    ↳ BWC094 - Kaméra Angkat Badan Mini Affordable OMG
    ↳ BWC089 - OMG 16 Jam Sajarah Politérs Lampu Pariwarna Langsing (Sudut Lebar 170-Gelar)
    ↳ BWC090 - Kaméra Awak Polisi beurat OMG Kaméra Pikeun Pengawal Kaamanan (Sudut Lebar 170-Gelar 12 Dinten Gawé)
    ↳ BWC081 - Kaméra Polda Awak Warga Mini OMG Ultra Mini (140 gelar + Visi Wengi)
    ↳ BWC075 - OMG Dunya Paling leutik di Kaméra Pamaréntahan Kaméra Pamaréntahan Mini
    ↳ BWC074 - OMG Mini Lampu beurat Lawas Awak Kaméra sareng Super Video Compression - 20-25 Jam kanggo 32GB [Teu aya LCD LCD]
    ↳ BWC058 - Kaméra Worn Awak Awak OMG Mini - Komprési Video Super - 20-25 Jam kanggo 32GB
    ↳ BWC061 - Jam Long OMG [16 Jam] Kaméra Kaméra Worn Rékam
    ↳ BWC055 - SDG Removable SD Card Mini Awak Worn Camera
    ↳ OMG Lampu Badan WIFI Berat Badan WIFI Kaméra, Video 1728 * 1296 30fps, H.264, 940NM Nightvision (BWC052)
    ↳ BWC041 - Kaméra Baduy Baduy OMG Badge
    ↳ Kaméra Warga Badag OMG Mini, Video 2K (SPY195)
    ↳ BWC010 - Kaméra Awak Badan Pulisi Mini OMG, 1296p, 170Deg, 12 Jam, Visi wengi
    ↳ BWC004 - OMG Ruggedized Casing Pamiatan Awak Polda Pulisi
    ↳ BWC003 - Kaméra Piduh Badan Pulisi Mini OMG
    ↳ Kamera Tombol OMG Dipasang, Perekam Video Otomatis Gerak (SPY045B)
    ↳ OMG WIFI Kaméra Kaamanan Dipasangna Kaméra 12MP, 1296P, H.264, Kontrol App (SPY084)
   Asesoris Kamera Worn Awak
   Stasion dok kaméra dina awak
   Kaméra Kepala-Atur
   anyar
   Uncategorized - Kaméra Awak Worn
    ↳ BWC071 - Kaméra Sanés Awak Sareng Mini Tambahan
    ↳ BWC066 - Kepala Polda Kaméra Polda Pelor Cam pikeun Helmet
    ↳ Ngamankeun Awak Mini dipaké kaméra kalawan Énkripsi [Jeung LCD Screen] (BWC060)
    ↳ BWA012 - Stasiun Dok 10 Palabuhan - Sistem Manajemén Bukti
    ↳ Konci Vidéo (BWA010)
    ↳ Dipaké Pulisi Mini HD Awak kaméra, 12MP OV2710 140 Gelar kaméra, H.264 MOV, 1080P, TF Max 128G, Long Time Gawé (BWC053)
    ↳ OMG Wifi Mini Olahraga Gerakan Olahraga Helmet (BWC049)
    ↳ Mini Spy Kamera - Hidden Pocket Pen Kamera 170 Gelar Wide Angle lensa (SPY018)
    ↳ OMG Kaméra Lawas Worn Affordable OMN (BWC4)
    ↳ Kacamata Wungu Awak Smart Smart (BWC042)
    ↳ pidio
    ↳ BWC040 - Kaméra Awak Awak HD Affordable
    ↳ Batré anu tiasa dicabut - Kaméra Worn Awak (BWC037)
    ↳ Kaméra Awak Kaayaan - Stasiun Docking Station 8 (BWC036)
    ↳ Awak Worn Camera - 3G, 4G, Wi-Fi, Live streaming, Jauh kontrol langsung, Bluetooth, Mobile APP (IOS + Android), 8hrs ngarékam sinambung, kontrol slide touch. (BWC035)
    ↳ Awak Worn Camera - Kaméra Awak Wifi (BWC034)
    ↳ Awak Worn Camera - Novatek 96650 chipset, Panyimpen kartu Panyungsi (BWC033)
    ↳ Awak Worn Camera - Ambarella A7LA50 chipset, 140Degree Wide angle, 128GB Max storage, GPS built-in (BWC031)
    ↳ Awak Worn Camera - Ambarella A7LA50 chipset, 140Degree Wide angle, 128GB Max storage, GPS built-in (BWC030)
    ↳ Awak Worn Camera - Ambarella A7LA50 chipset, 170Degree Wide sudut, 128GB Max panyimpenan, Jenis batré anu tiasa dicabut (BWC028)
    ↳ Awak Worn Camera - Ambarella A7LA50 chipset, 170 Gelar sudut Gelar, 128GB Max panyimpenan (BWC026)
    ↳ Awak Worn Camera - Novatek 96650 chipset (BWC025)
    ↳ Kamera Worn Awak - Dua batré 2500mAh tiasa diganti (BWC024)
    ↳ Kaméra Worn Awak Liar Kaayaan SD (BWC021)
    ↳ Kaméra OMG 4G Worn Awak (BWC012)
    ↳ Removable Batre GPS Awak dipaké Pulisi kaméra [140deg] (BWC006)
    ↳ BWC007 OMG - Kaméra Worn Awak Ambarella A12 / WIFI Video Live Stream / Sajam Gawé Long
    ↳ OMG 12 Palabuhan Badan Kaméra Darmaga Kaméra Awak (BWC001)
    ↳ Disumputkeun Kamera Mini Spy Video (SPY006)
    ↳ Disumputkeun Kamera Spy Pocket Pen Video (SPY009)
    ↳ Tombol kamera (SPY031)
    ↳ WiFi Pen Kamera DVR, P2P, IP, recorder 1080P Video, App Control (SPY086)
    ↳ WiFi Rapat Rekaman Pen, H.264,1080p, Motion deteksi, SD Card Max 128G (SPY091)
    ↳ produk
    ↳ Digital Voice & Video Recorder, Video 1080p, Suara 512kbps, Rotasi Degung 180 (SPY106)
    ↳ Kaméra Awak Awak / Manajemén Bukti Digital (BWC008)
    ↳ Listing jobs

Bérita paling énggal