BWC061 - Jam Long OMG [16 Jam] Kaméra Kaméra Worn Rékam

BWC061 - Jam Long OMG [16 Jam] Kaméra Kaméra Worn Rékam

BWC061 - Jam Long OMG [16 Wengi] Ngarékam Kaméra Worn Awak - Témbongkeun Béda

BWC061 - Jam Long OMG [16 Jam] Ngarékam Kaméra Worn Awak - Fitur

Panjelasan Produk

  • Chipset Ambarella A7
  • Sensor CMOS
  • 36 MegaPixel, 2304 * Rekaman 1296P HD
  • 6000mAh Batré Litium Anu Bisa Ngagawang deui, Sacara Rakaman Pikeun Jam 14 di 1080P, Jam 14 sareng Menara 30 dina 720P, Waktu sayaga nyaéta Jam 18 sareng Waktu Ngecas nyaéta jam 8
  • 140 Gelar Gelombang Gelombang Gelombang Gelar
  • IP66, adaptasi kana sagala rupa lingkungan
  • 2.5 Méter Drop
  • Dina Syarat Matt, Hurungkeun Lampu IR tiasa nyandak Video Terus-terusan pikeun Jam 8
  • 1-16x Digital Zoom
  • Panyungsi In HD HD 2.0 Inch, Diagonal> 52mm
  • Super Infrared, Gaduh Cahaya Infrared 10, Anjeun tiasa ningali Pameunteu Manusia Dina Méter 8 sareng Outline Awak dina 12 Méter
  • Fungsi Deteksi Gerak
  • Fungsi Alarm Darurat, Pencét Long Tombol Alarm pikeun Ngaktipkeun Alarm Sora-Lampu

Awak Worn Camera - Aplikasi

BWC004 - OMG Ruggedized Casing Pamiatan Awas Polisi Awak - Aplikasi

Awak Worn Camera - IP Visi Wengi

BWC061 - Jam Long OMG [16 Wengi] Ngarékam kaméra Worn Awak - Gambar Utama - IR 140 Gelar Peuting-Visi

Lensar Hébat ULTRA - 36 Megapixel

BWC061 - Sajam panjang OMG [16 WIB] Kaméra Kaméra Badan Rakaman - 18 Hrs Sayaga - 36 Megapixel

Batré Hirup Batré panjang - Ngarobih 16 Jam dirékam 18 Jam sayaga

BWC061 - Jam Long OMG [16 Wengi] Ngarékam kaméra Worn Awak - 18 Hrs Sayaga

parameter téknis

sistim

  • Sistem operasi: Chipset Ambarella A7
  • kaméra: 140º
  • neundeun: 16G / 32G / 64G / 128G
  • Digital: 16 kali (Resolusi maksimum moal tiasa difokuskeun)
  • Sistem anu cocog Windows (98/2000 / ME / XP / 7/8/10) , Catat: Win 8/10 kedah nyetél tanda nganonkeun digital
  • layar: Layar HD 2.0 inci , diagonal≥51mm
  • Maén balik: Dukungan (pidéo balik / video / poto audio dina situs)
  • Pangwanoh gerak: Dukungan (Objék layar gerak sareng otomatis mode video)
  • sora: sokongan
  • Modeu mobil: Dukungan (Éta tiasa dianggo salaku perékam nyetir nalika dilengkepan cangkir nyeuseup mobil khusus)
  • Fungsi alarem: Dukungan (Long pencét konci ménu tiasa ngaktipkeun alarem sareng lampu kilat)

video

  • video: MOV / MP4 / AVI
  • resolusi: 2560×1080/30P, 2304×1296/30P, 1920×1080/30P, 1280×720 60P/30P, 848X480 60P/30P
  • video: Ngahurungkeun rékaman sareng vidéo nalika pareum.
  • Medar catetan: Dukungan (Nalika mémori parantos lengkep, sistem otomatis ngahapus vidéo sateuacana sareng teras dirékam.)
  • Maju / tibalik: Kali 1-128 gancang maju ngabalikeun.
  • Rekaman pra / post-: Dukungan (Pra-rékaman salami 26 detik nalika resolusi standar sareng post-recording tiasa disetel.)

kamera

  • gambar: JPEG
  • kaméra: 36M(8000X4500), 33M(7696X4329), 16M(4608×3456)

rekaman

  • audio: WAV
  • ngarékam: Ngarojong rekaman anu papisah, buktos sora ganda Mike.

Infrabeureum

  • Infrabeureum: tiasa ningali mayunan manusa dina jarak 10 meter sareng outline awakna dina jarak 15 meter
  • Infrabeureum: Manual / otomatis switch

batre

  • kapasitas: Batré litium rechargeable 6000mAh
    ngecas: ≦ 8 jam
  • Ngarekam waktu: Nalika dieusi pinuh, éta tiasa direkam salami 14 jam kalayan résolusi 1080P upami inframerah pareum, sareng 5 jam 40 menit upami inframerah hurung.

Struktur luar

  • beurat: 182g + 15g (alat + klip)
  • ukuran: 83 × 58.5x35mm
  • perlindungan: IP66
  • résistansi: 2.5meters
  • Operasi: -30 ℃ ~ 55 ℃
  • panganteur: USB 2.0

Nyitak Friendly, PDF & Email

Taros Kami

OMG Kamanusaan sarta Studi Palanggan

whatsapp

Singapura + 65 8333 4466

Jakarta + 62 8113 80221


email: sales@omg-solutions.com
or
Eusian dina Wangun panalungtikan & urang meunang deui ka anjeun dina 2 WIB

Kantor Batam OMG Solutions @ Terminal Feri Harbourbay

Office Batam OMG Solusi @ Pelabuhan-Bay-Ferry-Terminal

[embedyt] https://www.youtube.com/watch?v=MZOOThkg_oU [/ embedyt]

OMG Solutions mésér unit kantor di Batam. Pembentukan R&D Team urang di Batam nyaéta pikeun masihan inovasi paningkatan pikeun ngalayanan konsumén anyar & anu tos aya.
Didatangan Kantor kami di Terminal Feri Batam @ Harbourbay.

Singapura Top 500 Usaha 2018 & 2019

Singapura Top 500 usaha 2018

kaméra Tipe


Halaman Kategori

Kaméra Live Stream 4G
Artikel - Kaméra Awak Worn
Pengawasan Penguasaan UU sareng Confidentiality di Asia
Pangabutuh Kaméra Angkatna sareng Balukar Ka Polisi sareng Publik
Inovasi Téhnologi Awak-Worn Salila Taun-taun
Naha Kaméra Awak Worn ngabantosan Administrasi Hukum?
Balukar dina Pengawal Kaamanan nganggo Kaméra Awak-Worn
Hak istimewa ngagunakeun Kaméra Polda Awas-Polda
Kaméra Awak Worn: Taktik Anu Bakal Ngabantosan di Rumah sakit
Pengenalan Pangenal Raga di Kaméra Awak Worn
Nunjuk ka Catet sateuacan Mésér Kamera Worn-Awak
Perlindungan Jaringan Pamaréntahan ku Bantuan Kaméra Awak Worn
Kaméra Awak Leverage pikeun mastikeun Kasalametan Karyawan ku Perusahaan
Ngenalkeun Skema sareng Pembelajaran ngeunaan Kaméra Awak-Worn
Prosedur pikeun Ngagunakeun Kaméra Awak-Worn
Kaméra Awak-Lawas: Ngaronjatkeun Hubungan Pagawé Pasién-Kaséhatan di Rumah Sakit
Kaméra Awak Pulisi Worn Kaméra diperkirakeun pikeun Pituduh Pangenal Muka
Milih Kaméra Saatos Worn-Proper
Téhnik Aman Digunakeun Pamaréntah pikeun Ngalindungan Platform Kaméra Badan Worn
Kauntunganna Kaméra Awak ku Industri
Ngalaksanakeun Program Kaméra Badan Worn sareng Kelas
Métode Panganggo Kaméra Awak-Worn
Kauntungan tina Kaméra Awak-Worn dina Rumah Sakit
Promosi Pangenal Ramo Pikeun Patugas Penguasaan Hukum Kaméra Awak-Worn Kaméra
Tangtukeun kaméra Badag Worn-Body
Metodeu Pamaréntah tiasa dianggo pikeun Ngalindungan Jaringan kanggo Kaméra Awak Worn
Utilitas kaméra Kaméra Lawas ku Industri
Skéma Nimukeun Pikeun Kaméra Worn sareng Kamari Diajar
Tungtunan pikeun Pamakéan Kaméra Awak Worn
Pangenal Raga Datang Kaméra Pamiasan Awas Polda
Milih Kaméra Badan Wani anu Katuhu
Jaringan Kaméra Awak-Worn Aman pikeun Pamaréntah
Pamakéan Kaméra Awak-Worn ku Industri
Ngalaksanakeun Program Kaméra Badan Worn Rekomendasi sareng Palajaran Diajar
Wawasan Warga Kaméra Awak Worn
Usaha Téknologi Kamera Worn-Awak
Kauntungan Poténsi Kaméra Worn Pikeun Awak pikeun penegak UU
Perusahaan Kaamanan - Kumaha Balukar Kamera Pamanas Awak Pulisi
5 Hal-hal Anu Tiasa Ngeunaan Kaméra Awak Polisi
Kaunggulan tina ngagunakeun Kaméra Peringatan Badan Polda
Kaméra Awak Pulisi sareng Pribadi
Kumaha kaméra ngabantosan kaméra ngabantosan penegak hukum?
Pangaruh Kaméra Saatos Awak dina Penjaga Kaamanan
Artikel
Kauntungan tina kaméra awak Polda
Tetep dina kaméra kaméra ngagem awak
Awak dipaké kaméra
Asesoris Kamera Worn Awak
Stasion dok kaméra dina awak
Kaméra Kepala-Atur
anyar
Uncategorized - Kaméra Awak Worn
BWC071 - Kaméra Sanés Awak Sareng Mini Tambahan
BWC066 - Kepala Polda Kaméra Polda Pelor Cam pikeun Helmet
Ngamankeun Awak Mini dipaké kaméra kalawan Énkripsi [Jeung LCD Screen] (BWC060)
BWA012 - Stasiun Dok 10 Palabuhan - Sistem Manajemén Bukti
Konci Vidéo (BWA010)
Dipaké Pulisi Mini HD Awak kaméra, 12MP OV2710 140 Gelar kaméra, H.264 MOV, 1080P, TF Max 128G, Long Time Gawé (BWC053)
OMG Wifi Mini Olahraga Gerakan Olahraga Helmet (BWC049)
Mini Spy Kamera - Hidden Pocket Pen Kamera 170 Gelar Wide Angle lensa (SPY018)
OMG Kaméra Lawas Worn Affordable OMN (BWC4)
Kacamata Wungu Awak Smart Smart (BWC042)
pidio
BWC040 - Kaméra Awak Awak HD Affordable
Batré anu tiasa dicabut - Kaméra Worn Awak (BWC037)
Kaméra Awak Kaayaan - Stasiun Docking Station 8 (BWC036)
Awak Worn Camera - 3G, 4G, Wi-Fi, Live streaming, Jauh kontrol langsung, Bluetooth, Mobile APP (IOS + Android), 8hrs ngarékam sinambung, kontrol slide touch. (BWC035)
Awak Worn Camera - Kaméra Awak Wifi (BWC034)
Awak Worn Camera - Novatek 96650 chipset, Panyimpen kartu Panyungsi (BWC033)
Awak Worn Camera - Ambarella A7LA50 chipset, 140Degree Wide angle, 128GB Max storage, GPS built-in (BWC031)
Awak Worn Camera - Ambarella A7LA50 chipset, 140Degree Wide angle, 128GB Max storage, GPS built-in (BWC030)
Awak Worn Camera - Ambarella A7LA50 chipset, 170Degree Wide sudut, 128GB Max panyimpenan, Jenis batré anu tiasa dicabut (BWC028)
Awak Worn Camera - Ambarella A7LA50 chipset, 170 Gelar sudut Gelar, 128GB Max panyimpenan (BWC026)
Awak Worn Camera - Novatek 96650 chipset (BWC025)
Kamera Worn Awak - Dua batré 2500mAh tiasa diganti (BWC024)
Kaméra Worn Awak Liar Kaayaan SD (BWC021)
Kaméra OMG 4G Worn Awak (BWC012)
Removable Batre GPS Awak dipaké Pulisi kaméra [140deg] (BWC006)
BWC007 OMG - Kaméra Worn Awak Ambarella A12 / WIFI Video Live Stream / Sajam Gawé Long
OMG 12 Palabuhan Badan Kaméra Darmaga Kaméra Awak (BWC001)
Disumputkeun Kamera Mini Spy Video (SPY006)
Disumputkeun Kamera Spy Pocket Pen Video (SPY009)
Tombol kamera (SPY031)
WiFi Pen Kamera DVR, P2P, IP, recorder 1080P Video, App Control (SPY086)
WiFi Rapat Rekaman Pen, H.264,1080p, Motion deteksi, SD Card Max 128G (SPY091)
produk
Digital Voice & Video Recorder, Video 1080p, Suara 512kbps, Rotasi Degung 180 (SPY106)
Kaméra Awak Awak / Manajemén Bukti Digital (BWC008)
Listing jobs

Bérita paling énggal