Downsides tina kaméra Awak-Worn ku Patugas Polda

  • 0

Downsides tina kaméra Awak-Worn ku Patugas Polda

Downsides kaméra Awak Worn ku Patugas Polda

Pamakéan kaméra awak ku penegak hukum mangrupikeun matéri anu kontroversial. Sanajan téknologi sapertos tiasa ngabantosan petugas pulisi ku ngahalang kalakuan fisik anu henteu pantes sareng nyayogikeun warga anu parantos dituduh teu adil kajahatan kalayan bukti, ngaluarkeun transparansi di sabudeureun gambar-gambar ieu masih didebat.

Bantahanna nyaéta kaméra awak teu merta ngabantosan pikeun ngabéréskeun sengketa anu kapolisian dina ngalaksanakeun policing, sabab pilihan sudut pamotoan video meureun henteu ngawakilan sakabeh kanyataan, gambar-gambar henteu méh kabeneran, tapi ogé ngalibatkeun masalah panyalindungan privasi. Pikeun pulisi, salian masalah anggaran, kaméra bakal seueur ningkat beban kerja administrasi ti kantor pulisi, kusabab éta mangrupikeun pangolahan data anu ageung pikeun ngaropéa, nyimpen sareng nganalisa video anu direbut ku kaméra.

Salaku conto, kawijakan anu ngusulkeun anyar bakal nyéwa perwira pikeun nyayogikeun gambar dina dinten 45, anu bakal ngaktifkeun sasadiaan ayeuna yén gambar bakal dipiceun kacuali aranjeunna penting pikeun percobaan.

Rangkep pikeun ngakses sareng ngedit gambar

Studi nunjukkeun yén kaméra awak ngagaduhan pangaruh saeutik dina nyiksa polisi, tapi footage tiasa kapendak dina pendakwa pidana, ngarah kana ngadopsi téknologi gancang ieu.

Tapi, téknologi ieu henteu tanpa résiko sareng ayeuna sigana yén bukti poténsial ieu tiasa dirobih atanapi dipiceun kusabab sababaraha karentanan kana parangkat lunak anu diwangun kana kaméra.

Dina sadaya kasus, kerentanan kaamanan ngamungkinkeun para paluruh nyababkeun karusakan, kaasup ngahapus gambar, ngarobih eusi, ngarobih struktur file, sareng sepi ngunduh gambar énggal. dirobih.

https://www.google.com/search?q=What+are+the+limitations+of+Police+body+worn+cameras%3F&sxsrf=ACYBGNRQM-zYi8vCqjTx-hOKV9UB4GMFkQ:1571828502607&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwidya68nbLlAhXDqo8KHS1_AlYQ_AUIEygC&biw=1533&bih=801#imgdii=nr2elcV0oAlkVM:&imgrc=vAWgM9MiDiTAMM:

Masalah kaamanan sareng alat ieu parantos langkung jero. Mitchell ogé nyumputkeun masalah kaamanan anu aya hubunganana sareng aplikasi ponsel, parangkat lunak sareng jasa awan anu nyambungkeun ku kaméra, kitu ogé kagunaan kapercayaan gampang-jelas-dipercaya.

Henteu aya énkripsi atanapi Signing pidéo

Euweuh terminal anu diuji ngagunakeun pangayoman kriptografi sareng henteu aya file video anu ditandatanganan sacara digital. Upami lembaga pulisi hoyong nganggo téknologi ieu pikeun ngumpulkeun bukti, henteuna tandatangan mangrupakeun masalah serius.

Tanpa tandatangan, eusi pidéo teu tiasa disahkeun sacara leres atanapi dikaluarkeun sareng timestamp - anu tiasa tangtangan bukti. Serangan panyerang tiasa, ngarobih gambar tanpa kamungkinan pikeun ngadeteksi manipulasi jinis ieu.

Pulisi ogé tiasa di résiko sabab tina masalah kaamanan sanésna. Kajaba modél CeeSc, kabéh kaméra anu diuji gaduh kamampuan radio Wi-Fi sareng teu tiasa leres masker alamat IP anu aya dina alat éta.

Ieu ngandung harti yén saurang panyerang tiasa mendakan pamawa éta, nyababkeun masalah kaamanan serius pikeun pulisi, khususna dina hal operasi nyamar. Alamat IP ogé tiasa dilacak pikeun mendakan kamungkinan percepatan kagiatan kaméra, anu tiasa nunjukkeun razia rencanana.

Éta waé mungkin pikeun masang parangkat lunak jahat dina kaméra awak, anu bakal nyababkeun panyerang kanggo nabrak jabatanana, nimbulkeun gangguan atanapi malah ngalaksanakeun pangawasan jauh tanpa kanyahoan ku pangguna.

Nanging, cam-cam nampilkeun sababaraha tantangan anu aya hubunganna sareng aspék téknologi, sabab neundeun sareng ngédit ratusan jam pidéo mangrupikeun tugas anu lumayan pisan.

Masalah téknis mangrupikeun masalah utama: waktos ngundeur gambar tiasa panjang, anu nambihan beban kerjaana. Salah sahiji panaliti ngaidentipikasi naékna tingkat burnout diantawis patugas pulisi anu mawa kaméra sareng nunjukkeun yén kanaékan beban kerja.

Piksel potona rendah (30-40 juta). Dina kaayaan cahaya panonpoe anu kuat, lampu beureum teu tiasa diakui. Bukti henteu ngayakinkeun. Lampu LED dipaké pikeun ngeusi lampu. Pangaruh poto wengi kirang, sareng seueur poto anu teu leres. Ogé, sistem rumit, réliabilitas goréng, pangropéa ageung, biaya anu luhur, jasa palayanan pondok, sareng pamasangan sareng debugging sesah. Pulisi éléktronik vidéo ieu gaduh fenomena kacilakaan suhu tinggi komputer industri parapatan atawa komputer anu dipasang.

Kamera digital anu fokus sacara fokus teu tiasa nangkep terus-terusan, sareng kaméra digital SLR tiasa nangkep terus-terusan. Tapi harga kaméra SLR digital mangrupikeun 5-6 kali tina kaméra digital anu tetep-fokus. Kahirupan lampu éléktronik henteu salami LED ngisi lampu, sareng éta kedah diganti sering (2-3 bulan), tapi pangaruh lampu ngeusian tina lampu éléktronik anu pangsaéna.

Anu pamungkas, harga anu luhur, reliabilitas, stabilitas kedah langkung ningkat, produkna seueur masalah dina prosés pamakean, produsén ogé ningkatkeun desain produk pikeun kabutuhan sabenerna tina Body-cam.

kacindekan

Upami hiji Body-cam anu dianggo, mangrupikeun alesan-aturan aturan hukum yén gambar-gambar anu dipaké pikeun ngabuktikeun salah laku warga sareng pulisi. Tangtosna, prinsip panyalindungan data kedah dipilampah, khususna, prinsip minimization data. Sacara hormat ieu, henteu kedah sumping ka aplikasi terbatas tina Body-cam. Sasuai, kaayaan hukumna kedah disaluyukeun sahingga korban pangawasan pidéo ngagaduhan aksés kana data sareng pamakean Bodycam henteu ngan ukur dina kawijaksanaan pulisi. Salaku conto, éta tiasa dibayangkeun yén Awak-cam sacara otomatis dihurungkeun dina kaayaan-kaayaan anu tangtu sareng warga anu kapangaruhan tiasa nungtut kana Kaméra Body-cam upami henteu satuju sareng perilaku pulisi. Ayeuna, Awak-cam mangrupikeun ancaman hiji-sisi, sabab dianggo sacara éksklusif pikeun ngorbankeun warga, henteu paduli naha pulisi ngalakukeun sacara hukum atanapi henteu.


2832 Jumlah Tampilan 4 pintonan Dinten
Nyitak Friendly, PDF & Email

Leave a Reply

Taros Kami

OMG Kamanusaan sarta Studi Palanggan

whatsapp

Singapura + 65 8333 4466

Jakarta + 62 8113 80221


email: sales@omg-solutions.com
or
Eusian dina Wangun panalungtikan & urang meunang deui ka anjeun dina 2 WIB

Kantor Batam OMG Solutions @ Terminal Feri Harbourbay

Office Batam OMG Solusi @ Pelabuhan-Bay-Ferry-Terminal

OMG Solutions mésér unit kantor di Batam. Pembentukan R&D Team urang di Batam nyaéta pikeun masihan inovasi paningkatan pikeun ngalayanan konsumén anyar & anu tos aya.
Didatangan Kantor kami di Terminal Feri Batam @ Harbourbay.

Singapura Top 500 Usaha 2018 & 2019

Singapura Top 500 usaha 2018

kaméra Tipe


Halaman Kategori

Kaméra Live Stream 4G
Asesoris - Kaméra Angkat Worn
Artikel - Kaméra Awak Worn
Pengawasan Penguasaan UU sareng Confidentiality di Asia
Ngenalkeun Bantahan Ka Kaméra Awak Worn ku Gawé
Kapercayaan umum dina kaméra Awak-Worn
Inovasi Téhnologi Awak-Worn Salila Taun-taun
Naha Kaméra Awak Worn ngabantosan Administrasi Hukum?
Balukar dina Pengawal Kaamanan nganggo Kaméra Awak-Worn
Downsides tina kaméra Awak-Worn ku Patugas Polda
Hak istimewa ngagunakeun Kaméra Polda Awas-Polda
Kaméra Awak-Worn Henteu janten Putusan Akhir
Kaméra Awak Worn: Taktik Anu Bakal Ngabantosan di Rumah sakit
Pengenalan Pangenal Raga di Kaméra Awak Worn
Nunjuk ka Catet sateuacan Mésér Kamera Worn-Awak
Perlindungan Jaringan Pamaréntahan ku Bantuan Kaméra Awak Worn
Kaméra Awak Leverage pikeun mastikeun Kasalametan Karyawan ku Perusahaan
Ngenalkeun Skema sareng Pembelajaran ngeunaan Kaméra Awak-Worn
Koréksi Polda nganggo kaméra Awak-Worn
Alesanna Kaméra Kuda Awak Wulung tiasa henteu jelas Hungkul
Prosedur pikeun Ngagunakeun Kaméra Awak-Worn
Kaméra Awak-Worn ditunda pikeun Paké dina fasilitas Kaséhatan
Kaméra Awak Pulisi Worn Kaméra diperkirakeun pikeun Pituduh Pangenal Muka
Milih Kaméra Saatos Worn-Proper
Téhnik Aman Digunakeun Pamaréntah pikeun Ngalindungan Platform Kaméra Badan Worn
Kauntunganna Kaméra Awak ku Industri
Ngalaksanakeun Program Kaméra Badan Worn sareng Kelas
Ngaronjatkeun Masalah Uninga dina Kaamanan sareng Pribadi dina Kaméra Awak-Worn Polda
Kaméra Awak Worn teu tiasa Ngeunaan Sadaya Situasi
Métode Panganggo Kaméra Awak-Worn
Kauntungan tina Kaméra Awak-Worn dina Rumah Sakit
Promosi Pangenal Ramo Pikeun Patugas Penguasaan Hukum Kaméra Awak-Worn Kaméra
Tangtukeun kaméra Badag Worn-Body
Metodeu Pamaréntah tiasa dianggo pikeun Ngalindungan Jaringan kanggo Kaméra Awak Worn
Utilitas kaméra Kaméra Lawas ku Industri
Skéma Nimukeun Pikeun Kaméra Worn sareng Kamari Diajar
Ngaronjatkeun Kahariosan Kasalametan sareng Kamerabatan Ngahasilkeun Kaméra Pamaréntahan Kaméra Polda
Kunaon Awak-Cam Futejil Bisa Henteu Hémutan Anu Tepang
Tungtunan pikeun Pamakéan Kaméra Awak Worn
Kaméra Worn Awak Dipaké dina fasilitas Kaséhatan
Pangenal Raga Datang Kaméra Pamiasan Awas Polda
Milih Kaméra Badan Wani anu Katuhu
Jaringan Kaméra Awak-Worn Aman pikeun Pamaréntah
Pamakéan Kaméra Awak-Worn ku Industri
Ngalaksanakeun Program Kaméra Badan Worn Rekomendasi sareng Palajaran Diajar
Kaméra Awak Pulisi Ngalamun Ngaronjatkeun Kaamanan sareng Masalah Pribadi
Kumaha Pamilihan Kaméra Patugas Awas Badan Ngalamar Kamungkinan Kabiasaan di Asia
Karyawan Patalina kana Pamakéan Kaméra Awak-Worn
Wawasan Warga Kaméra Awak Worn
Usaha Téknologi Kamera Worn-Awak
Kauntungan Poténsi Kaméra Worn Pikeun Awak pikeun penegak UU
Perusahaan Kaamanan - Kumaha Balukar Kamera Pamanas Awak Pulisi
Sanaos Batasan, Kaméra Awak Pulisi Masih Luhur
Awak dipaké kaméra
BWC095-WF - WIFI GPS Live Streaming Camera Awak (Batré Ngapus)
BWC094 - Kaméra Sanés Awak Awak Mampir Mini (Kartu SD Dipiceunkeun)
BWC089 - 16 Jam Kaméra Awak Polisi Ngageet Panjang (Lebet Lebar 170-Gelar)
BWC090 - Kaméra Awak Polisi beurat beurat pikeun Pengawal Kaamanan (Sudut Lebar 170-Gelar 12 Dinten Gawé)
BWC083 - Kaméra Awak Polisi Berat Badag Pikeun Pengawal Kaamanan (Waterproof, Lebar Lebar 130-Gelar, 12 Karya Gawé, 1080p HD)
BWC081 - Kaméra Awak Awak Polisi Wani Mini Mini WIFI (140 Gelar + Visi Wengi)
BWC075 - OMG Dunya Paling leutik di Kaméra Pamaréntahan Kaméra Pamaréntahan Mini
BWC074 - Kamera beurat awakna Mini Lampu sareng Kompresi Super Video - 20-25 Jam kanggo 32GB [Taya LCD LCD]
BWC058 - Kaméra Worn Awak Awak OMG Mini - Komprési Video Super - 20-25 Jam kanggo 32GB
BWC061 - Jam Long OMG [16 Jam] Kaméra Kaméra Worn Rékam
BWC055 - SD Card Dipindahkeun Mini Card Worn Camera Kaméra
Beurat Awak lampu WiFi Hukum penegak dipaké kaméra, Video 1728 * 1296 30fps, H.264, 940NM Nightvision (BWC052)
BWC041 - Kaméra Baduy Baduy OMG Badge
Kaméra Warga Badag OMG Mini, Video 2K (SPY195)
BWC010 - Kaméra Pamaréntahan Badan Pulisi Mini, 1296p, 170Deg, 12 Jam, Visi Peuting
BWC004 - OMG Ruggedized Casing Pamiatan Awak Polda Pulisi
BWC003 - Kaméra Angkat Badan Pulisi Mini
Kamera Tombol OMG Dipasang, Perekam Video Otomatis Gerak (SPY045B)
WiFi Hotspot Wearable Kaamanan 12MP kaméra, 1296P, H.264, kontrol App (SPY084)
Kaméra Kepala-Atur
anyar
Uncategorized - Kaméra Awak Worn
BWC071 - Kaméra Sanés Awak Sareng Mini Tambahan
BWC066 - Kepala Polda Kaméra Polda Pelor Cam pikeun Helmet
Ngamankeun Awak Mini dipaké kaméra kalawan Énkripsi [Jeung LCD Screen] (BWC060)
BWA012 - Stasiun Dok 10 Palabuhan - Sistem Manajemén Bukti
Konci Vidéo (BWA010)
Dipaké Pulisi Mini HD Awak kaméra, 12MP OV2710 140 Gelar kaméra, H.264 MOV, 1080P, TF Max 128G, Long Time Gawé (BWC053)
OMG Wifi Mini Olahraga Gerakan Olahraga Helmet (BWC049)
Mini Spy Kamera - Hidden Pocket Pen Kamera 170 Gelar Wide Angle lensa (SPY018)
OMG Kaméra Lawas Worn Affordable OMN (BWC4)
Kacamata Wungu Awak Smart Smart (BWC042)
pidio
BWC040 - Kaméra Awak Awak HD Affordable
Batré anu tiasa dicabut - Kaméra Worn Awak (BWC037)
Stasion palabuhan OMG 8 sareng Tampilan (BWC038)
Kaméra Awak Kaayaan - Stasiun Docking Station 8 (BWC036)
Awak Worn Camera - 3G, 4G, Wi-Fi, Live streaming, Jauh kontrol langsung, Bluetooth, Mobile APP (IOS + Android), 8hrs ngarékam sinambung, kontrol slide touch. (BWC035)
Awak Worn Camera - Kaméra Awak Wifi (BWC034)
Awak Worn Camera - Novatek 96650 chipset, Panyimpen kartu Panyungsi (BWC033)
Awak Worn Camera - Ambarella A7LA50 chipset, 140Degree Wide angle, 128GB Max storage, GPS built-in (BWC031)
Awak Worn Camera - Ambarella A7LA50 chipset, 140Degree Wide angle, 128GB Max storage, GPS built-in (BWC030)
Awak Worn Camera - Ambarella A7LA50 chipset, 170Degree Wide sudut, 128GB Max panyimpenan, Jenis batré anu tiasa dicabut (BWC028)
Awak Worn Camera - Ambarella A7LA50 chipset, 170 Gelar sudut Gelar, 128GB Max panyimpenan (BWC026)
Awak Worn Camera - Novatek 96650 chipset (BWC025)
Kamera Worn Awak - Dua batré 2500mAh tiasa diganti (BWC024)
Kaméra Worn Awak Liar Kaayaan SD (BWC021)
Kaméra OMG 4G Worn Awak (BWC012)
Removable Batre GPS Awak dipaké Pulisi kaméra [140deg] (BWC006)
OMG 12 Palabuhan Badan Kaméra Darmaga Kaméra Awak (BWC001)
Disumputkeun Kamera Mini Spy Video (SPY006)
Disumputkeun Kamera Spy Pocket Pen Video (SPY009)
Tombol kamera (SPY031)
WiFi Pen Kamera DVR, P2P, IP, recorder 1080P Video, App Control (SPY086)
WiFi Rapat Rekaman Pen, H.264,1080p, Motion deteksi, SD Card Max 128G (SPY091)
produk
Digital Voice & Video Recorder, Video 1080p, Suara 512kbps, Rotasi Degung 180 (SPY106)
Kaméra Awak Awak / Manajemén Bukti Digital (BWC008)
Listing jobs

Bérita paling énggal