Brosur: BWC043 - Kaméra Dipaké Awak Pulisi Murah

  • -

Brosur: BWC043 - Kaméra Dipaké Awak Pulisi Murah

  • Vérsi
  • download 27
  • Ukuran file 473.02 KB
  • file Count 1
  • jieun Tanggal Ayeuna Januari 31, 2020
  • panungtungan diropéa Januari 31, 2020

Brosur: BWC043 - Kaméra Awak Awak Pulisi Affordable

resolusi video: 2304 * 1296 30fps
2560 * 1080P (1080P 30fps)
1920 * 1080P (1080P 45fps)
1920 * 1080P (1080P 30fps)
1440 * 1080P (1080P 30fps)
1280 * 720P (720P 60fps)
1280 * 720P (720P 30fps)
848 * 480P (480P 30fps)

resolusi poto: 7808 * 4392 (34M)
2688 * 1512 (4M)
3200 * 1800 (6M)
4032 * 2268 (9M)
4800 * 2700 (13M)
5632 * 3168 (18M)
6400 * 3600 (23M)

format vidéo: MOV
format poto: JPEG
sensor: Sony323 1 / 2.9 "CMOS
lensa: 6G lénsa lega
Nempo Angle: Angle diagonal: 150 °
Angle horizontal:122 °
Angle nangtung:63 °

Rotasi Angle tina lensa: teu
Jumlah kaméra: hiji kaméra standar, rojongan pilihan kaméra HD 720p éksternal Connect
LCD: 2inch
Diwangun-dina mémori (NAND atawa atawa): 8MB atawa flash
cache internal: 512Mb DDR2 (ngawangun-di)
Ngarojong gudang éksternal (kartu TF atanapi Micro SD): Max 128GB
WIFI: rojongan WiFi
Micophone: sokongan
Jelema nu ngomong: sokongan
LED visi Peuting: 10pcs tinggi-kakuatan disorot 850 lampu LED infra red
Eusian lampu: 2pcs lampu bodas eusian lampu.
laser: sokongan
lampu warning Flash: lampu warning Beureum sarta bulao Flash
IRCUT: sokongan
USB: ngecas USB, modeu disk U, éksternal USB HD port input kaméra.
Basa panganteur multi-fungsi: sokongan
Modél batré: volume tinggi tekanan tinggi polimér litium.
kapasitas batre: 2850mA (No LCD rekaman 1080p pikeun 11hours)
Alat konsumsi kakuatan Maximum: 230mA / 4.2V (No ngecas)
Kakuatan ngecas parabot: 5V 2A adaptor, base gancang ngecas 1.2a, USB normal ngecas 350mA.
fungsi PC: rojongan MSDC (Ngaliwatan software manajemén)
USB: USB 2.0 (FS)

fitur hardware
- USB 2.0 (FS)
- Kakuasa tinggi 10pcs anu disorot 850 lampu LED infra red
- Lampu bodas 2pcs eusian lampu.
- Karya panggunaan daya rendah (batré litium 4.2V catu daya 1080p pidéo maksimal 230mA)
- ngadukung GPS (opsional)
- ngadukung WIFI (meunang milih)

fitur software
- Setel résolusi video sareng poto
- resolusi pidéo standar mangrupikeun 1280 * 720 30P
- resolusi pidéo standar nyaéta 2688 * 1512 (4M)
- Paket file video berasingan ngagunakeun téknologi segmen anu lancar。
- Rojongan operasi APP mobile, alat kontrol ngalangkungan APP: poto, video, playback, jsb
- Setél waktos kanggo ngabenerkeun mesin
- Proses enkripsi file pribumi, ngalangkungan manajemén sandi USB tina file audio.
- Netepkeun nomer ID pulisi, KTP
- Dukung koordinat GPS, ID pulisi, ID alat, waktos
sarta watermarks séjén, dina poto atawa payil video
- Rojongan sambungkeun tambahan 720P kaméra (meunang milih)
- Rojongan panyimpenan video sareng saluran dua-saluran
- Fungsi refill inféksi: otomatis muka, nalika
lingkungan nu poék, éta otomatis bakal ngamimitian infra red
pencahyaan.

basa: Inggris, Basajan Cina, Cina Tradisional. bisa
jadi ngaropéa.
System: Windows XP / Vista / 7, 8
catetan rujukan video: 1920*1080P 30fps 60mins/7GB
Ukuran alat: 80mm * 60mm * 28mm

 

Awak dipaké Kamera - 2

 

Awak dipaké Kamera - 3

 

Awak dipaké Kamera - 4

 

Awak dipaké Kamera - 5

 

Awak dipaké Kamera - 6

 

Kontinyu Rekaman Video pikeun 11 jamAwak dipaké Kamera - 7

Awak dipaké Kamera - 8

 

Awak dipaké Kamera - 9

 

Awak dipaké Kamera - 10

 

Awak dipaké Kamera - 11

 

BWC043 - Pidéo Kaméra Awak Worn Pidéo

 

Nyitak Friendly, PDF & Email

Taros Kami

OMG Kamanusaan sarta Studi Palanggan

whatsapp

Singapura + 65 8333 4466

Jakarta + 62 8113 80221


email: sales@omg-solutions.com
or
Eusian dina Wangun panalungtikan & urang meunang deui ka anjeun dina 2 WIB

Kantor Batam OMG Solutions @ Terminal Feri Harbourbay

Office Batam OMG Solusi @ Pelabuhan-Bay-Ferry-Terminal

[embedyt] https://www.youtube.com/watch?v=MZOOThkg_oU [/ embedyt]

OMG Solutions mésér unit kantor di Batam. Pembentukan R&D Team urang di Batam nyaéta pikeun masihan inovasi paningkatan pikeun ngalayanan konsumén anyar & anu tos aya.
Didatangan Kantor kami di Terminal Feri Batam @ Harbourbay.

Perusahaan Top 500 Singapura 2018 & 2019

Singapura Top 500 usaha 2018

kaméra Tipe


Halaman Kategori

   Kaméra Live Stream 4G
   Artikel - Kaméra Awak Worn
    ↳ Pengawasan Penguasaan UU sareng Confidentiality di Asia
    ↳ Pangabutuh Kaméra Angkatna sareng Balukar Ka Polisi sareng Publik
    ↳ Inovasi Téhnologi Awak-Worn Salila Taun-taun
    ↳ Naha Kaméra Awak Worn ngabantosan Administrasi Hukum?
    ↳ Balukar dina Pengawal Kaamanan nganggo Kaméra Awak-Worn
    ↳ Hak istimewa ngagunakeun Kaméra Polda Awas-Polda
    ↳ Kaméra Awak Worn: Taktik Anu Bakal Ngabantosan di Rumah sakit
    ↳ Pengenalan Pangenal Raga di Kaméra Awak Worn
    ↳ Nunjuk ka Catet sateuacan Mésér Kamera Worn-Awak
    ↳ Perlindungan Jaringan Pamaréntahan ku Bantuan Kaméra Awak Worn
    ↳ Kaméra Awak Leverage pikeun mastikeun Kasalametan Karyawan ku Perusahaan
    ↳ Ngenalkeun Skema sareng Pembelajaran ngeunaan Kaméra Awak-Worn
    ↳ Prosedur pikeun Ngagunakeun Kaméra Awak-Worn
    ↳ Kaméra Awak-Lawas: Ngaronjatkeun Hubungan Pagawé Pasién-Kaséhatan di Rumah Sakit
    ↳ Kaméra Awak Pulisi Worn Kaméra diperkirakeun pikeun Pituduh Pangenal Muka
    ↳ Milih Kaméra Saatos Worn-Proper
    ↳ Téhnik Aman Digunakeun Pamaréntah pikeun Ngalindungan Platform Kaméra Badan Worn
    ↳ Kauntunganna Kaméra Awak ku Industri
    ↳ Ngalaksanakeun Program Kaméra Badan Worn sareng Kelas
    ↳ Métode Panganggo Kaméra Awak-Worn
    ↳ Kauntungan tina Kaméra Awak-Worn dina Rumah Sakit
    ↳ Promosi Pangenal Ramo Pikeun Patugas Penguasaan Hukum Kaméra Awak-Worn Kaméra
    ↳ Tangtukeun kaméra Badag Worn-Body
    ↳ Metodeu Pamaréntah tiasa dianggo pikeun Ngalindungan Jaringan kanggo Kaméra Awak Worn
    ↳ Utilitas kaméra Kaméra Lawas ku Industri
    ↳ Skéma Nimukeun Pikeun Kaméra Worn sareng Kamari Diajar
    ↳ Tungtunan pikeun Pamakéan Kaméra Awak Worn
    ↳ Pangenal Raga Datang Kaméra Pamiasan Awas Polda
    ↳ Milih Kaméra Badan Wani anu Katuhu
    ↳ Jaringan Kaméra Awak-Worn Aman pikeun Pamaréntah
    ↳ Pamakéan Kaméra Awak-Worn ku Industri
    ↳ Ngalaksanakeun Program Kaméra Badan Worn Rekomendasi sareng Palajaran Diajar
    ↳ Wawasan Warga Kaméra Awak Worn
    ↳ Usaha Téknologi Kamera Worn-Awak
    ↳ Kauntungan Poténsi Kaméra Worn Pikeun Awak pikeun penegak UU
    ↳ Perusahaan Kaamanan - Kumaha Balukar Kamera Pamanas Awak Pulisi
    ↳ 5 Hal-hal Anu Tiasa Ngeunaan Kaméra Awak Polisi
    ↳ Kaunggulan tina ngagunakeun Kaméra Peringatan Badan Polda
    ↳ Kaméra Awak Pulisi sareng Pribadi
    ↳ Kumaha kaméra ngabantosan kaméra ngabantosan penegak hukum?
    ↳ Pangaruh Kaméra Saatos Awak dina Penjaga Kaamanan
    ↳ Artikel
    ↳ Kauntungan tina kaméra awak Polda
    ↳ Tetep dina kaméra kaméra ngagem awak
   Awak dipaké kaméra
   Asesoris Kamera Worn Awak
   Stasion dok kaméra dina awak
   Kaméra Kepala-Atur
   anyar
   Range produk
   Uncategorized - Kaméra Awak Worn
    ↳ BWC071 - Kaméra Sanés Awak Sareng Mini Tambahan
    ↳ BWC066 - Kepala Polda Kaméra Polda Pelor Cam pikeun Helmet
    ↳ Ngamankeun Awak Mini dipaké kaméra kalawan Énkripsi [Jeung LCD Screen] (BWC060)
    ↳ BWA012 - Stasiun Dok 10 Palabuhan - Sistem Manajemén Bukti
    ↳ Konci Vidéo (BWA010)
    ↳ Dipaké Pulisi Mini HD Awak kaméra, 12MP OV2710 140 Gelar kaméra, H.264 MOV, 1080P, TF Max 128G, Long Time Gawé (BWC053)
    ↳ OMG Wifi Mini Olahraga Gerakan Olahraga Helmet (BWC049)
    ↳ Mini Spy Kamera - Hidden Pocket Pen Kamera 170 Gelar Wide Angle lensa (SPY018)
    ↳ OMG Kaméra Lawas Worn Affordable OMN (BWC4)
    ↳ Kacamata Wungu Awak Smart Smart (BWC042)
    ↳ pidio
    ↳ BWC040 - Kaméra Awak Awak HD Affordable
    ↳ Batré anu tiasa dicabut - Kaméra Worn Awak (BWC037)
    ↳ Kaméra Awak Kaayaan - Stasiun Docking Station 8 (BWC036)
    ↳ Awak Worn Camera - 3G, 4G, Wi-Fi, Live streaming, Jauh kontrol langsung, Bluetooth, Mobile APP (IOS + Android), 8hrs ngarékam sinambung, kontrol slide touch. (BWC035)
    ↳ Awak Worn Camera - Kaméra Awak Wifi (BWC034)
    ↳ Awak Worn Camera - Novatek 96650 chipset, Panyimpen kartu Panyungsi (BWC033)
    ↳ Awak Worn Camera - Ambarella A7LA50 chipset, 140Degree Wide angle, 128GB Max storage, GPS built-in (BWC031)
    ↳ Awak Worn Camera - Ambarella A7LA50 chipset, 140Degree Wide angle, 128GB Max storage, GPS built-in (BWC030)
    ↳ Awak Worn Camera - Ambarella A7LA50 chipset, 170Degree Wide sudut, 128GB Max panyimpenan, Jenis batré anu tiasa dicabut (BWC028)
    ↳ Awak Worn Camera - Ambarella A7LA50 chipset, 170 Gelar sudut Gelar, 128GB Max panyimpenan (BWC026)
    ↳ Awak Worn Camera - Novatek 96650 chipset (BWC025)
    ↳ Kamera Worn Awak - Dua batré 2500mAh tiasa diganti (BWC024)
    ↳ Kaméra Worn Awak Liar Kaayaan SD (BWC021)
    ↳ Kaméra OMG 4G Worn Awak (BWC012)
    ↳ Removable Batre GPS Awak dipaké Pulisi kaméra [140deg] (BWC006)
    ↳ BWC007 OMG - Kaméra Worn Awak Ambarella A12 / WIFI Video Live Stream / Sajam Gawé Long
    ↳ OMG 12 Palabuhan Badan Kaméra Darmaga Kaméra Awak (BWC001)
    ↳ Disumputkeun Kamera Mini Spy Video (SPY006)
    ↳ Disumputkeun Kamera Spy Pocket Pen Video (SPY009)
    ↳ Tombol kamera (SPY031)
    ↳ WiFi Pen Kamera DVR, P2P, IP, recorder 1080P Video, App Control (SPY086)
    ↳ WiFi Rapat Rekaman Pen, H.264,1080p, Motion deteksi, SD Card Max 128G (SPY091)
    ↳ produk
    ↳ Digital Voice & Video Recorder, Video 1080p, Suara 512kbps, Rotasi Degung 180 (SPY106)
    ↳ Kaméra Awak Awak / Manajemén Bukti Digital (BWC008)
    ↳ Listing jobs
   video
    ↳ Pidéo Footage

Bérita paling énggal