Brosur: BWC043 - Kaméra Awak Awak Pulisi Affordable

  • -

Brosur: BWC043 - Kaméra Awak Awak Pulisi Affordable

  • Vérsi
  • download
  • Ukuran file 473.02 KB
  • file Count
  • jieun Tanggal Ayeuna Januari 31, 2020
  • panungtungan diropéa Januari 31, 2020

Brosur: BWC043 - Kaméra Awak Awak Pulisi Affordable

resolusi video: 2304 * 1296 30fps
2560 * 1080P (1080P 30fps)
1920 * 1080P (1080P 45fps)
1920 * 1080P (1080P 30fps)
1440 * 1080P (1080P 30fps)
1280 * 720P (720P 60fps)
1280 * 720P (720P 30fps)
848 * 480P (480P 30fps)

resolusi poto: 7808 * 4392 (34M)
2688 * 1512 (4M)
3200 * 1800 (6M)
4032 * 2268 (9M)
4800 * 2700 (13M)
5632 * 3168 (18M)
6400 * 3600 (23M)

format vidéo: MOV
format poto: JPEG
sensor: Sony323 1 / 2.9 "CMOS
lensa: 6G lénsa lega
Nempo Angle: Angle diagonal: 150 °
Angle horizontal:122 °
Angle nangtung:63 °

Rotasi Angle tina lensa: teu
Jumlah kaméra: hiji kaméra standar, rojongan pilihan kaméra HD 720p éksternal Connect
LCD: 2inch
Diwangun-dina mémori (NAND atawa atawa): 8MB atawa flash
cache internal: 512Mb DDR2 (ngawangun-di)
Ngarojong gudang éksternal (kartu TF atanapi Micro SD): Max 128GB
WIFI: rojongan WiFi
Micophone: sokongan
Jelema nu ngomong: sokongan
LED visi Peuting: 10pcs tinggi-kakuatan disorot 850 lampu LED infra red
Eusian lampu: 2pcs lampu bodas eusian lampu.
laser: sokongan
lampu warning Flash: lampu warning Beureum sarta bulao Flash
IRCUT: sokongan
USB: ngecas USB, modeu disk U, éksternal USB HD port input kaméra.
Basa panganteur multi-fungsi: sokongan
Modél batré: volume tinggi tekanan tinggi polimér litium.
kapasitas batre: 2850mA (No LCD rekaman 1080p pikeun 11hours)
Alat konsumsi kakuatan Maximum: 230mA / 4.2V (No ngecas)
Kakuatan ngecas parabot: 5V 2A adaptor, base gancang ngecas 1.2a, USB normal ngecas 350mA.
fungsi PC: rojongan MSDC (Ngaliwatan software manajemén)
USB: USB 2.0 (FS)

fitur hardware
- USB 2.0 (FS)
- Kakuasa tinggi 10pcs anu disorot 850 lampu LED infra red
- Lampu bodas 2pcs eusian lampu.
- Karya panggunaan daya rendah (batré litium 4.2V catu daya 1080p pidéo maksimal 230mA)
- ngadukung GPS (opsional)
- ngadukung WIFI (meunang milih)

fitur software
- Setel résolusi video sareng poto
- resolusi pidéo standar mangrupikeun 1280 * 720 30P
- resolusi pidéo standar nyaéta 2688 * 1512 (4M)
- Paket file video berasingan ngagunakeun téknologi segmen anu lancar。
- Rojongan operasi APP mobile, alat kontrol ngalangkungan APP: poto, video, playback, jsb
- Setél waktos kanggo ngabenerkeun mesin
- Proses enkripsi file pribumi, ngalangkungan manajemén sandi USB tina file audio.
- Netepkeun nomer ID pulisi, KTP
- Dukung koordinat GPS, ID pulisi, ID alat, waktos
sarta watermarks séjén, dina poto atawa payil video
- Rojongan sambungkeun tambahan 720P kaméra (meunang milih)
- Rojongan panyimpenan video sareng saluran dua-saluran
- Fungsi refill inféksi: otomatis muka, nalika
lingkungan nu poék, éta otomatis bakal ngamimitian infra red
pencahyaan.

basa: Inggris, Basajan Cina, Cina Tradisional. bisa
jadi ngaropéa.
System: Windows XP / Vista / 7, 8
catetan rujukan video: 1920*1080P 30fps 60mins/7GB
Ukuran alat: 80mm * 60mm * 28mm

Awak dipaké Kamera - 2

Awak dipaké Kamera - 3

Awak dipaké Kamera - 4

Awak dipaké Kamera - 5

Awak dipaké Kamera - 6

Kontinyu Rekaman Video pikeun 11 jamAwak dipaké Kamera - 7

Awak dipaké Kamera - 8

Awak dipaké Kamera - 9

Awak dipaké Kamera - 10

Awak dipaké Kamera - 11

BWC043 - Pidéo Kaméra Awak Worn Pidéo

Nyitak Friendly, PDF & Email

Taros Kami

OMG Kamanusaan sarta Studi Palanggan

whatsapp

Singapura + 65 8333 4466

Jakarta + 62 8113 80221


email: sales@omg-solutions.com
or
Eusian dina Wangun panalungtikan & urang meunang deui ka anjeun dina 2 WIB

Kantor Batam OMG Solutions @ Terminal Feri Harbourbay

Office Batam OMG Solusi @ Pelabuhan-Bay-Ferry-Terminal

[embedyt] https://www.youtube.com/watch?v=MZOOThkg_oU [/ embedyt]

OMG Solutions mésér unit kantor di Batam. Pembentukan R&D Team urang di Batam nyaéta pikeun masihan inovasi paningkatan pikeun ngalayanan konsumén anyar & anu tos aya.
Didatangan Kantor kami di Terminal Feri Batam @ Harbourbay.

Singapura Top 500 Usaha 2018 & 2019

Singapura Top 500 usaha 2018

kaméra Tipe


Halaman Kategori

Kaméra Live Stream 4G
Artikel - Kaméra Awak Worn
Pengawasan Penguasaan UU sareng Confidentiality di Asia
Pangabutuh Kaméra Angkatna sareng Balukar Ka Polisi sareng Publik
Inovasi Téhnologi Awak-Worn Salila Taun-taun
Naha Kaméra Awak Worn ngabantosan Administrasi Hukum?
Balukar dina Pengawal Kaamanan nganggo Kaméra Awak-Worn
Hak istimewa ngagunakeun Kaméra Polda Awas-Polda
Kaméra Awak Worn: Taktik Anu Bakal Ngabantosan di Rumah sakit
Pengenalan Pangenal Raga di Kaméra Awak Worn
Nunjuk ka Catet sateuacan Mésér Kamera Worn-Awak
Perlindungan Jaringan Pamaréntahan ku Bantuan Kaméra Awak Worn
Kaméra Awak Leverage pikeun mastikeun Kasalametan Karyawan ku Perusahaan
Ngenalkeun Skema sareng Pembelajaran ngeunaan Kaméra Awak-Worn
Prosedur pikeun Ngagunakeun Kaméra Awak-Worn
Kaméra Awak-Lawas: Ngaronjatkeun Hubungan Pagawé Pasién-Kaséhatan di Rumah Sakit
Kaméra Awak Pulisi Worn Kaméra diperkirakeun pikeun Pituduh Pangenal Muka
Milih Kaméra Saatos Worn-Proper
Téhnik Aman Digunakeun Pamaréntah pikeun Ngalindungan Platform Kaméra Badan Worn
Kauntunganna Kaméra Awak ku Industri
Ngalaksanakeun Program Kaméra Badan Worn sareng Kelas
Métode Panganggo Kaméra Awak-Worn
Kauntungan tina Kaméra Awak-Worn dina Rumah Sakit
Promosi Pangenal Ramo Pikeun Patugas Penguasaan Hukum Kaméra Awak-Worn Kaméra
Tangtukeun kaméra Badag Worn-Body
Metodeu Pamaréntah tiasa dianggo pikeun Ngalindungan Jaringan kanggo Kaméra Awak Worn
Utilitas kaméra Kaméra Lawas ku Industri
Skéma Nimukeun Pikeun Kaméra Worn sareng Kamari Diajar
Tungtunan pikeun Pamakéan Kaméra Awak Worn
Pangenal Raga Datang Kaméra Pamiasan Awas Polda
Milih Kaméra Badan Wani anu Katuhu
Jaringan Kaméra Awak-Worn Aman pikeun Pamaréntah
Pamakéan Kaméra Awak-Worn ku Industri
Ngalaksanakeun Program Kaméra Badan Worn Rekomendasi sareng Palajaran Diajar
Wawasan Warga Kaméra Awak Worn
Usaha Téknologi Kamera Worn-Awak
Kauntungan Poténsi Kaméra Worn Pikeun Awak pikeun penegak UU
Perusahaan Kaamanan - Kumaha Balukar Kamera Pamanas Awak Pulisi
5 Hal-hal Anu Tiasa Ngeunaan Kaméra Awak Polisi
Kaunggulan tina ngagunakeun Kaméra Peringatan Badan Polda
Kaméra Awak Pulisi sareng Pribadi
Kumaha kaméra ngabantosan kaméra ngabantosan penegak hukum?
Pangaruh Kaméra Saatos Awak dina Penjaga Kaamanan
Artikel
Kauntungan tina kaméra awak Polda
Tetep dina kaméra kaméra ngagem awak
Awak dipaké kaméra
Asesoris Kamera Worn Awak
Stasion dok kaméra dina awak
Kaméra Kepala-Atur
anyar
Uncategorized - Kaméra Awak Worn
BWC071 - Kaméra Sanés Awak Sareng Mini Tambahan
BWC066 - Kepala Polda Kaméra Polda Pelor Cam pikeun Helmet
Ngamankeun Awak Mini dipaké kaméra kalawan Énkripsi [Jeung LCD Screen] (BWC060)
BWA012 - Stasiun Dok 10 Palabuhan - Sistem Manajemén Bukti
Konci Vidéo (BWA010)
Dipaké Pulisi Mini HD Awak kaméra, 12MP OV2710 140 Gelar kaméra, H.264 MOV, 1080P, TF Max 128G, Long Time Gawé (BWC053)
OMG Wifi Mini Olahraga Gerakan Olahraga Helmet (BWC049)
Mini Spy Kamera - Hidden Pocket Pen Kamera 170 Gelar Wide Angle lensa (SPY018)
OMG Kaméra Lawas Worn Affordable OMN (BWC4)
Kacamata Wungu Awak Smart Smart (BWC042)
pidio
BWC040 - Kaméra Awak Awak HD Affordable
Batré anu tiasa dicabut - Kaméra Worn Awak (BWC037)
Kaméra Awak Kaayaan - Stasiun Docking Station 8 (BWC036)
Awak Worn Camera - 3G, 4G, Wi-Fi, Live streaming, Jauh kontrol langsung, Bluetooth, Mobile APP (IOS + Android), 8hrs ngarékam sinambung, kontrol slide touch. (BWC035)
Awak Worn Camera - Kaméra Awak Wifi (BWC034)
Awak Worn Camera - Novatek 96650 chipset, Panyimpen kartu Panyungsi (BWC033)
Awak Worn Camera - Ambarella A7LA50 chipset, 140Degree Wide angle, 128GB Max storage, GPS built-in (BWC031)
Awak Worn Camera - Ambarella A7LA50 chipset, 140Degree Wide angle, 128GB Max storage, GPS built-in (BWC030)
Awak Worn Camera - Ambarella A7LA50 chipset, 170Degree Wide sudut, 128GB Max panyimpenan, Jenis batré anu tiasa dicabut (BWC028)
Awak Worn Camera - Ambarella A7LA50 chipset, 170 Gelar sudut Gelar, 128GB Max panyimpenan (BWC026)
Awak Worn Camera - Novatek 96650 chipset (BWC025)
Kamera Worn Awak - Dua batré 2500mAh tiasa diganti (BWC024)
Kaméra Worn Awak Liar Kaayaan SD (BWC021)
Kaméra OMG 4G Worn Awak (BWC012)
Removable Batre GPS Awak dipaké Pulisi kaméra [140deg] (BWC006)
BWC007 OMG - Kaméra Worn Awak Ambarella A12 / WIFI Video Live Stream / Sajam Gawé Long
OMG 12 Palabuhan Badan Kaméra Darmaga Kaméra Awak (BWC001)
Disumputkeun Kamera Mini Spy Video (SPY006)
Disumputkeun Kamera Spy Pocket Pen Video (SPY009)
Tombol kamera (SPY031)
WiFi Pen Kamera DVR, P2P, IP, recorder 1080P Video, App Control (SPY086)
WiFi Rapat Rekaman Pen, H.264,1080p, Motion deteksi, SD Card Max 128G (SPY091)
produk
Digital Voice & Video Recorder, Video 1080p, Suara 512kbps, Rotasi Degung 180 (SPY106)
Kaméra Awak Awak / Manajemén Bukti Digital (BWC008)
Listing jobs

Bérita paling énggal