Disumputkeun Kamera Mini Spy Video (SPY006)

kaméra nenjo Mini 960P HD Hidden Noise aktivasina nanjung kaméra kalawan Motion deteksi - Main

  • Mini spy camera anu disumputkeun mangrupikeun kaméra pangleutikna sadunya. Éta modis pisan sareng tiasa dianggo sareng cocog sareng sadaya jinis alat portabel. Aplikasi: Surf, Hiking, Sports Bike Driving, Motorbike, Lanyard Kalung sareng sajabina.
  • Super Long waktos ngarékam: Diwangun-di 800 ma batré litium, rékaman jam 9 sustainable.
  • Sora & Gerak Diaktipkeun: Motion diaktipkeun ngarekam, sora atawa sora diaktipkeun rekaman deteksi jeung ngarékam video sacara manual anu bisa standby 6 poé, sampurna salaku kaméra nenjo atawa kaméra nanjung. sensitipitas sora luhur ngaktipkeun, kaméra otomatis bakal mimiti catetan nalika sora di sabudeureun kaméra téh leuwih ti 60 decibel (sora nyarita Normal atawa footsteps).
  • FULL Kamera HD 960P:
    • Resolusi video: 1280x960P;
    • Resolusi gambar: 1.3MP (1280 × 1024 VGA).
    • Kaluaran Interface: Micro USB.
  • Pisan leutik tur Lightweigh, Panyungsi-di mikropon: PC Shell, LWH: 2.3 × 0.9 × 0.6 inci; Bersih: 25g; Desain kompak, Portabel genggem DV DC, Anti Goyang; ngadukung kartu TF dugi ka 32GB. Pangrojong pikeun rékaman siklik.

kaméra nenjo Mini 960P HD Hidden Noise aktivasina nanjung kaméra kalawan Motion deteksi - Fitur

kaméra nenjo Mini 960P HD Hidden Noise aktivasina nanjung kaméra kalawan Motion deteksi - Card TF

 

 

kaméra nenjo Mini 960P HD kaméra kalawan Motion deteksi - calakan Sora deteksi Video

kaméra nenjo Mini 960P HD kaméra kalawan Motion deteksi - Motion Dection ngaheéat Mémori

kaméra nenjo Mini 960P HD kaméra kalawan Motion deteksi - Aplikasi

kaméra nenjo Mini 960P HD Hidden Noise aktivasina nanjung kaméra kalawan Motion deteksi - Assessories

kaunggulan

  • Kaméra mini pangleutikna: LWH : 2.3 × 0.9 × 0.6 inci.
  •  Alus master chip, brings kualitas jeung ngarékam HD épék stabil.
  • Diwangun-di 800 ma batré litium, rekaman jam video 9 sustainable.
  • Sora diaktipkeun rekaman.
  • Resolusi Pidéo HD: 1280x960P; Resolusi Gambar: 1.3MP (1280 × 1024 VGA)

langkung Fungsi

  • Pisan leutik sarta volume, jadi anjeun bisa kalayan gampang nyumputkeun eta tanpa keur noticed. Kantor, lalampahan, warung, imah aman pikeun kagunaan béda (barudak, pets, babysitter, urang heubeul).
  •  rekaman loop anu defaulted pikeun nimpa ka file pangkolotna jeung newest (file video 10-menit).
  •  Gerak deteksi: Lamun gerak nu dideteksi, kaméra bakal ngamimitian ngarekam otomatis.
  • kakuatan pinter, brings konsumsi kakuatan ultra-lemah sareng waktos ngarékam panjang.
  • Web Kamera: Ngan ngarojong dina Sistim Windows8.
  • Rojongan ngecas bari ngarekam (kudu nyambung ka colokan USB).

Tips haneut

  •  Kusabab produk milik HD DV, kakuatan Anak ayeuna téh leuwih badag batan nu ti definition.It standar nyaéta normal nu cangkang na bisa jadi panas dina use.Don't salempang ngeunaan masalah ieu ,. Produk geus kaliwat nguji rigorous sarta kualitas anu sampurna.
  •  Punten entong nganggo fungsi Sora & Gerak diaktipkeun dina lingkungan anu ribut, Éta moal aya pangaruhna.
  • Ogé, kami ngingetan yén anjeun kedah ngareset deui upami éta henteu tiasa dianggo.
  • kaméra ieu teu wifi, punten nyelapkeun kartu memori ka card reader pikeun nempo video
  • Kaméra ieu henteu kalebet kartu sd, anjeun kedah mésér kartu mémori nyalira

rarancang

Desain pangleutikna, anjeun tiasa nempatkeun kaméra rusiah dina rak buku, méja atanapi dimana waé anu henteu katingaleun pikeun mayungan bumi, kulawarga sareng bisnis.

pamakéan

Kaamanan padumukan & Bisnis nganggo: Pamantauan mata-mata waktos-waktos sakumaha Nanny cam, cam piaraan pikeun niténan orok alit sareng piaraan anjeun, kaamanan bumi, pangawasan bisnis rahasia.

parameter

  • Éféktif piksel 1.3MP
  • Gambar: jpg; Video Format AVI
  • Resolusi Pidéo 1280 × 960 30fps
  • Operating System: ngan ngarojong jandela 10 (inlucde) dihandap sarta Mac
  • Ngarojong Card Tipe TF; ngarojong Max. Kapasitas: 32GB (henteu kaasup)
  • Kaluaran Interface Micro USB
  • Batré Kamampuh Saleresna: 800 mah
  • Batré Ngecas Time: jam 2-3

 

5489 Jumlah Tampilan 3 pintonan Dinten
Nyitak Friendly, PDF & Email

Taros Kami

OMG Kamanusaan sarta Studi Palanggan

whatsapp

Singapura + 65 8333 4466

Jakarta + 62 8113 80221


email: sales@omg-solutions.com
or
Eusian dina Wangun panalungtikan & urang meunang deui ka anjeun dina 2 WIB

Kantor Batam OMG Solutions @ Terminal Feri Harbourbay

Office Batam OMG Solusi @ Pelabuhan-Bay-Ferry-Terminal

[embedyt] https://www.youtube.com/watch?v=MZOOThkg_oU [/ embedyt]

OMG Solutions mésér unit kantor di Batam. Pembentukan R&D Team urang di Batam nyaéta pikeun masihan inovasi paningkatan pikeun ngalayanan konsumén anyar & anu tos aya.
Didatangan Kantor kami di Terminal Feri Batam @ Harbourbay.

Perusahaan Top 500 Singapura 2018 & 2019

Singapura Top 500 usaha 2018

kaméra Tipe


Halaman Kategori

   Kaméra Live Stream 4G
   Artikel - Kaméra Awak Worn
    ↳ Pengawasan Penguasaan UU sareng Confidentiality di Asia
    ↳ Pangabutuh Kaméra Angkatna sareng Balukar Ka Polisi sareng Publik
    ↳ Inovasi Téhnologi Awak-Worn Salila Taun-taun
    ↳ Naha Kaméra Awak Worn ngabantosan Administrasi Hukum?
    ↳ Balukar dina Pengawal Kaamanan nganggo Kaméra Awak-Worn
    ↳ Hak istimewa ngagunakeun Kaméra Polda Awas-Polda
    ↳ Kaméra Awak Worn: Taktik Anu Bakal Ngabantosan di Rumah sakit
    ↳ Pengenalan Pangenal Raga di Kaméra Awak Worn
    ↳ Nunjuk ka Catet sateuacan Mésér Kamera Worn-Awak
    ↳ Perlindungan Jaringan Pamaréntahan ku Bantuan Kaméra Awak Worn
    ↳ Kaméra Awak Leverage pikeun mastikeun Kasalametan Karyawan ku Perusahaan
    ↳ Ngenalkeun Skema sareng Pembelajaran ngeunaan Kaméra Awak-Worn
    ↳ Prosedur pikeun Ngagunakeun Kaméra Awak-Worn
    ↳ Kaméra Awak-Lawas: Ngaronjatkeun Hubungan Pagawé Pasién-Kaséhatan di Rumah Sakit
    ↳ Kaméra Awak Pulisi Worn Kaméra diperkirakeun pikeun Pituduh Pangenal Muka
    ↳ Milih Kaméra Saatos Worn-Proper
    ↳ Téhnik Aman Digunakeun Pamaréntah pikeun Ngalindungan Platform Kaméra Badan Worn
    ↳ Kauntunganna Kaméra Awak ku Industri
    ↳ Ngalaksanakeun Program Kaméra Badan Worn sareng Kelas
    ↳ Métode Panganggo Kaméra Awak-Worn
    ↳ Kauntungan tina Kaméra Awak-Worn dina Rumah Sakit
    ↳ Promosi Pangenal Ramo Pikeun Patugas Penguasaan Hukum Kaméra Awak-Worn Kaméra
    ↳ Tangtukeun kaméra Badag Worn-Body
    ↳ Metodeu Pamaréntah tiasa dianggo pikeun Ngalindungan Jaringan kanggo Kaméra Awak Worn
    ↳ Utilitas kaméra Kaméra Lawas ku Industri
    ↳ Skéma Nimukeun Pikeun Kaméra Worn sareng Kamari Diajar
    ↳ Tungtunan pikeun Pamakéan Kaméra Awak Worn
    ↳ Pangenal Raga Datang Kaméra Pamiasan Awas Polda
    ↳ Milih Kaméra Badan Wani anu Katuhu
    ↳ Jaringan Kaméra Awak-Worn Aman pikeun Pamaréntah
    ↳ Pamakéan Kaméra Awak-Worn ku Industri
    ↳ Ngalaksanakeun Program Kaméra Badan Worn Rekomendasi sareng Palajaran Diajar
    ↳ Wawasan Warga Kaméra Awak Worn
    ↳ Usaha Téknologi Kamera Worn-Awak
    ↳ Kauntungan Poténsi Kaméra Worn Pikeun Awak pikeun penegak UU
    ↳ Perusahaan Kaamanan - Kumaha Balukar Kamera Pamanas Awak Pulisi
    ↳ 5 Hal-hal Anu Tiasa Ngeunaan Kaméra Awak Polisi
    ↳ Kaunggulan tina ngagunakeun Kaméra Peringatan Badan Polda
    ↳ Kaméra Awak Pulisi sareng Pribadi
    ↳ Kumaha kaméra ngabantosan kaméra ngabantosan penegak hukum?
    ↳ Pangaruh Kaméra Saatos Awak dina Penjaga Kaamanan
    ↳ Artikel
    ↳ Kauntungan tina kaméra awak Polda
    ↳ Tetep dina kaméra kaméra ngagem awak
   Awak dipaké kaméra
    ↳ BWC095 - Kaméra Awak Bateri OMG dicabut OMG
    ↳ BWC094 - Kaméra Angkat Badan Mini Affordable OMG
    ↳ BWC089 - OMG 16 Jam Sajarah Politérs Lampu Pariwarna Langsing (Sudut Lebar 170-Gelar)
    ↳ BWC090 - Kaméra Awak Polisi beurat OMG Kaméra Pikeun Pengawal Kaamanan (Sudut Lebar 170-Gelar 12 Dinten Gawé)
    ↳ BWC081 - Kaméra Polda Awak Warga Mini OMG Ultra Mini (140 gelar + Visi Wengi)
    ↳ BWC075 - OMG Dunya Paling leutik di Kaméra Pamaréntahan Kaméra Pamaréntahan Mini
    ↳ BWC074 - OMG Mini Lampu beurat Lawas Awak Kaméra sareng Super Video Compression - 20-25 Jam kanggo 32GB [Teu aya LCD LCD]
    ↳ BWC058 - Kaméra Worn Awak Awak OMG Mini - Komprési Video Super - 20-25 Jam kanggo 32GB
    ↳ BWC061 - Jam Long OMG [16 Jam] Kaméra Kaméra Worn Rékam
    ↳ BWC055 - SDG Removable SD Card Mini Awak Worn Camera
    ↳ OMG Lampu Badan WIFI Berat Badan WIFI Kaméra, Video 1728 * 1296 30fps, H.264, 940NM Nightvision (BWC052)
    ↳ BWC041 - Kaméra Baduy Baduy OMG Badge
    ↳ Kaméra Warga Badag OMG Mini, Video 2K (SPY195)
    ↳ BWC010 - Kaméra Awak Badan Pulisi Mini OMG, 1296p, 170Deg, 12 Jam, Visi wengi
    ↳ BWC004 - OMG Ruggedized Casing Pamiatan Awak Polda Pulisi
    ↳ BWC003 - Kaméra Piduh Badan Pulisi Mini OMG
    ↳ Kamera Tombol OMG Dipasang, Perekam Video Otomatis Gerak (SPY045B)
    ↳ OMG WIFI Kaméra Kaamanan Dipasangna Kaméra 12MP, 1296P, H.264, Kontrol App (SPY084)
   Asesoris Kamera Worn Awak
   Stasion dok kaméra dina awak
   Kaméra Kepala-Atur
   anyar
   Range produk
   Uncategorized - Kaméra Awak Worn
    ↳ BWC071 - Kaméra Sanés Awak Sareng Mini Tambahan
    ↳ BWC066 - Kepala Polda Kaméra Polda Pelor Cam pikeun Helmet
    ↳ Ngamankeun Awak Mini dipaké kaméra kalawan Énkripsi [Jeung LCD Screen] (BWC060)
    ↳ BWA012 - Stasiun Dok 10 Palabuhan - Sistem Manajemén Bukti
    ↳ Konci Vidéo (BWA010)
    ↳ Dipaké Pulisi Mini HD Awak kaméra, 12MP OV2710 140 Gelar kaméra, H.264 MOV, 1080P, TF Max 128G, Long Time Gawé (BWC053)
    ↳ OMG Wifi Mini Olahraga Gerakan Olahraga Helmet (BWC049)
    ↳ Mini Spy Kamera - Hidden Pocket Pen Kamera 170 Gelar Wide Angle lensa (SPY018)
    ↳ OMG Kaméra Lawas Worn Affordable OMN (BWC4)
    ↳ Kacamata Wungu Awak Smart Smart (BWC042)
    ↳ pidio
    ↳ BWC040 - Kaméra Awak Awak HD Affordable
    ↳ Batré anu tiasa dicabut - Kaméra Worn Awak (BWC037)
    ↳ Kaméra Awak Kaayaan - Stasiun Docking Station 8 (BWC036)
    ↳ Awak Worn Camera - 3G, 4G, Wi-Fi, Live streaming, Jauh kontrol langsung, Bluetooth, Mobile APP (IOS + Android), 8hrs ngarékam sinambung, kontrol slide touch. (BWC035)
    ↳ Awak Worn Camera - Kaméra Awak Wifi (BWC034)
    ↳ Awak Worn Camera - Novatek 96650 chipset, Panyimpen kartu Panyungsi (BWC033)
    ↳ Awak Worn Camera - Ambarella A7LA50 chipset, 140Degree Wide angle, 128GB Max storage, GPS built-in (BWC031)
    ↳ Awak Worn Camera - Ambarella A7LA50 chipset, 140Degree Wide angle, 128GB Max storage, GPS built-in (BWC030)
    ↳ Awak Worn Camera - Ambarella A7LA50 chipset, 170Degree Wide sudut, 128GB Max panyimpenan, Jenis batré anu tiasa dicabut (BWC028)
    ↳ Awak Worn Camera - Ambarella A7LA50 chipset, 170 Gelar sudut Gelar, 128GB Max panyimpenan (BWC026)
    ↳ Awak Worn Camera - Novatek 96650 chipset (BWC025)
    ↳ Kamera Worn Awak - Dua batré 2500mAh tiasa diganti (BWC024)
    ↳ Kaméra Worn Awak Liar Kaayaan SD (BWC021)
    ↳ Kaméra OMG 4G Worn Awak (BWC012)
    ↳ Removable Batre GPS Awak dipaké Pulisi kaméra [140deg] (BWC006)
    ↳ BWC007 OMG - Kaméra Worn Awak Ambarella A12 / WIFI Video Live Stream / Sajam Gawé Long
    ↳ OMG 12 Palabuhan Badan Kaméra Darmaga Kaméra Awak (BWC001)
    ↳ Disumputkeun Kamera Mini Spy Video (SPY006)
    ↳ Disumputkeun Kamera Spy Pocket Pen Video (SPY009)
    ↳ Tombol kamera (SPY031)
    ↳ WiFi Pen Kamera DVR, P2P, IP, recorder 1080P Video, App Control (SPY086)
    ↳ WiFi Rapat Rekaman Pen, H.264,1080p, Motion deteksi, SD Card Max 128G (SPY091)
    ↳ produk
    ↳ Digital Voice & Video Recorder, Video 1080p, Suara 512kbps, Rotasi Degung 180 (SPY106)
    ↳ Kaméra Awak Awak / Manajemén Bukti Digital (BWC008)
    ↳ Listing jobs
   video
    ↳ Pidéo Footage

Bérita paling énggal