Disumputkeun Kamera Mini Spy Video (SPY006)

kaméra nenjo Mini 960P HD Hidden Noise aktivasina nanjung kaméra kalawan Motion deteksi - Main

  • nenjo kaméra disumputkeun Mini nyaeta camera.It pangleutikna sadunya pisan fashionable na wearable sarta cocog kalayan sagala jinis parabot portabel. Aplikasi: surfing, barzakh, Olahraga Sapédah nyetir, motor, Lanyard kongkorong jeung saterusna.
  • Super Long waktos ngarékam: Diwangun-di 800 ma batré litium, rékaman jam 9 sustainable.
  • Sora & Motion diaktipkeun: Motion diaktipkeun ngarekam, sora atawa sora diaktipkeun rekaman deteksi jeung ngarékam video sacara manual anu bisa standby 6 poé, sampurna salaku kaméra nenjo atawa kaméra nanjung. sensitipitas sora luhur ngaktipkeun, kaméra otomatis bakal mimiti catetan nalika sora di sabudeureun kaméra téh leuwih ti 60 decibel (sora nyarita Normal atawa footsteps).
  • FULL Kamera HD 960P:
    • Resolusi video: 1280x960P;
    • Resolusi gambar: 1.3MP (1280 × 1024 VGA).
    • Kaluaran Interface: Micro USB.
  • Pisan leutik tur Lightweigh, Panyungsi-di mikropon: PC Shell, LWH: 2.3 × 0.9 × 0.6 inci; Net: 25g; Desain kompak, Hotspot handheld DV DC Anti ngocok; rojongan kartu TF nepi ka 32GB. Rojongan pikeun ngarékam siklik.

kaméra nenjo Mini 960P HD Hidden Noise aktivasina nanjung kaméra kalawan Motion deteksi - Fitur

kaméra nenjo Mini 960P HD Hidden Noise aktivasina nanjung kaméra kalawan Motion deteksi - Card TF

kaméra nenjo Mini 960P HD kaméra kalawan Motion deteksi - calakan Sora deteksi Video

kaméra nenjo Mini 960P HD kaméra kalawan Motion deteksi - Motion Dection ngaheéat Mémori

kaméra nenjo Mini 960P HD kaméra kalawan Motion deteksi - Aplikasi

kaméra nenjo Mini 960P HD Hidden Noise aktivasina nanjung kaméra kalawan Motion deteksi - Assessories

kaunggulan

  • Kaméra mini pangleutikna: LWH: 2.3 × 0.9 × 0.6 inci.
  • Alus master chip, brings kualitas jeung ngarékam HD épék stabil.
  • Diwangun-di 800 ma batré litium, rekaman jam video 9 sustainable.
  • Sora diaktipkeun rekaman.
  • Resolusi Video HD: 1280x960P; Resolusi Gambar: 1.3MP (1280 × 1024 VGA)

langkung Fungsi

  • Pisan leutik sarta volume, jadi anjeun bisa kalayan gampang nyumputkeun eta tanpa keur noticed. Kantor, lalampahan, warung, imah aman pikeun kagunaan béda (barudak, pets, babysitter, urang heubeul).
  • rekaman loop anu defaulted pikeun nimpa ka file pangkolotna jeung newest (file video 10-menit).
  • Gerak deteksi: Lamun gerak nu dideteksi, kaméra bakal ngamimitian ngarekam otomatis.
  • kakuatan pinter, brings konsumsi kakuatan ultra-lemah sareng waktos ngarékam panjang.
  • Web Kamera: Ngan ngarojong dina Sistim Windows8.
  • Rojongan ngecas bari ngarekam (kudu nyambung ka colokan USB).

Tips haneut

  • Kusabab produk milik HD DV, kakuatan Anak ayeuna téh leuwih badag batan nu ti definition.It standar nyaéta normal nu cangkang na bisa jadi panas dina use.Don't salempang ngeunaan masalah ieu ,. Produk geus kaliwat nguji rigorous sarta kualitas anu sampurna.
  • Mangga teu make sora & Motion diaktipkeun fungsi dina lingkungan ribut, Bakal boga pangaruh.
  • Ogé, urang ngingetkeun yén anjeun kedah ngareset eta lamun teu dianggo dina pamakéan.
  • kaméra ieu teu wifi, punten nyelapkeun kartu memori ka card reader pikeun nempo video
  • kaméra ieu teu kaasup kartu SD, u kedah mésér kartu memori sacara papisah

rarancang

Desain pangleutikna, anjeun tiasa nempatkeun kaméra rusiah on bookshelves, desks atanapi mana sejenna anu henteu sigana conspicuous ngajaga lembur, kulawarga sareng bisnis.

pamakéan

Padumukan & Usaha kaamanan migunakeun: Real-waktu ngawaskeun nenjo sakumaha nanjung Cam, Cam piaraan tetep hiji panon on orok Anjeun saeutik tur pets, kaamanan imah, ngawaskeun bisnis rusiah.

parameter

  • Éféktif piksel 1.3MP
  • Gambar: jpg; Video Format AVI
  • Video Resolusi 1280 × 960 30fps
  • Operating System: ngan ngarojong jandela 10 (inlucde) dihandap sarta Mac
  • Ngarojong Card Tipe TF; ngarojong Max. Kapasitas: 32GB (henteu kaasup)
  • Kaluaran Interface Micro USB
  • Batré Kamampuh Saleresna: 800 mah
  • Batré Ngecas Time: jam 2-3

Nyitak Friendly, PDF & Email

Taros Kami

OMG Kamanusaan sarta Studi Palanggan

whatsapp

Singapura + 65 8333 4466

Jakarta + 62 8113 80221


email: sales@omg-solutions.com
or
Eusian dina Wangun panalungtikan & urang meunang deui ka anjeun dina 2 WIB

Kantor Batam OMG Solutions @ Terminal Feri Harbourbay

Office Batam OMG Solusi @ Pelabuhan-Bay-Ferry-Terminal

[embedyt] https://www.youtube.com/watch?v=MZOOThkg_oU [/ embedyt]

OMG Solutions mésér unit kantor di Batam. Pembentukan R&D Team urang di Batam nyaéta pikeun masihan inovasi paningkatan pikeun ngalayanan konsumén anyar & anu tos aya.
Didatangan Kantor kami di Terminal Feri Batam @ Harbourbay.

Singapura Top 500 Usaha 2018 & 2019

Singapura Top 500 usaha 2018

kaméra Tipe


Halaman Kategori

Kaméra Live Stream 4G
Artikel - Kaméra Awak Worn
Pengawasan Penguasaan UU sareng Confidentiality di Asia
Pangabutuh Kaméra Angkatna sareng Balukar Ka Polisi sareng Publik
Inovasi Téhnologi Awak-Worn Salila Taun-taun
Naha Kaméra Awak Worn ngabantosan Administrasi Hukum?
Balukar dina Pengawal Kaamanan nganggo Kaméra Awak-Worn
Hak istimewa ngagunakeun Kaméra Polda Awas-Polda
Kaméra Awak Worn: Taktik Anu Bakal Ngabantosan di Rumah sakit
Pengenalan Pangenal Raga di Kaméra Awak Worn
Nunjuk ka Catet sateuacan Mésér Kamera Worn-Awak
Perlindungan Jaringan Pamaréntahan ku Bantuan Kaméra Awak Worn
Kaméra Awak Leverage pikeun mastikeun Kasalametan Karyawan ku Perusahaan
Ngenalkeun Skema sareng Pembelajaran ngeunaan Kaméra Awak-Worn
Prosedur pikeun Ngagunakeun Kaméra Awak-Worn
Kaméra Awak-Lawas: Ngaronjatkeun Hubungan Pagawé Pasién-Kaséhatan di Rumah Sakit
Kaméra Awak Pulisi Worn Kaméra diperkirakeun pikeun Pituduh Pangenal Muka
Milih Kaméra Saatos Worn-Proper
Téhnik Aman Digunakeun Pamaréntah pikeun Ngalindungan Platform Kaméra Badan Worn
Kauntunganna Kaméra Awak ku Industri
Ngalaksanakeun Program Kaméra Badan Worn sareng Kelas
Métode Panganggo Kaméra Awak-Worn
Kauntungan tina Kaméra Awak-Worn dina Rumah Sakit
Promosi Pangenal Ramo Pikeun Patugas Penguasaan Hukum Kaméra Awak-Worn Kaméra
Tangtukeun kaméra Badag Worn-Body
Metodeu Pamaréntah tiasa dianggo pikeun Ngalindungan Jaringan kanggo Kaméra Awak Worn
Utilitas kaméra Kaméra Lawas ku Industri
Skéma Nimukeun Pikeun Kaméra Worn sareng Kamari Diajar
Tungtunan pikeun Pamakéan Kaméra Awak Worn
Pangenal Raga Datang Kaméra Pamiasan Awas Polda
Milih Kaméra Badan Wani anu Katuhu
Jaringan Kaméra Awak-Worn Aman pikeun Pamaréntah
Pamakéan Kaméra Awak-Worn ku Industri
Ngalaksanakeun Program Kaméra Badan Worn Rekomendasi sareng Palajaran Diajar
Wawasan Warga Kaméra Awak Worn
Usaha Téknologi Kamera Worn-Awak
Kauntungan Poténsi Kaméra Worn Pikeun Awak pikeun penegak UU
Perusahaan Kaamanan - Kumaha Balukar Kamera Pamanas Awak Pulisi
5 Hal-hal Anu Tiasa Ngeunaan Kaméra Awak Polisi
Kaunggulan tina ngagunakeun Kaméra Peringatan Badan Polda
Kaméra Awak Pulisi sareng Pribadi
Kumaha kaméra ngabantosan kaméra ngabantosan penegak hukum?
Pangaruh Kaméra Saatos Awak dina Penjaga Kaamanan
Artikel
Kauntungan tina kaméra awak Polda
Tetep dina kaméra kaméra ngagem awak
Awak dipaké kaméra
Asesoris Kamera Worn Awak
Stasion dok kaméra dina awak
Kaméra Kepala-Atur
anyar
Uncategorized - Kaméra Awak Worn
BWC071 - Kaméra Sanés Awak Sareng Mini Tambahan
BWC066 - Kepala Polda Kaméra Polda Pelor Cam pikeun Helmet
Ngamankeun Awak Mini dipaké kaméra kalawan Énkripsi [Jeung LCD Screen] (BWC060)
BWA012 - Stasiun Dok 10 Palabuhan - Sistem Manajemén Bukti
Konci Vidéo (BWA010)
Dipaké Pulisi Mini HD Awak kaméra, 12MP OV2710 140 Gelar kaméra, H.264 MOV, 1080P, TF Max 128G, Long Time Gawé (BWC053)
OMG Wifi Mini Olahraga Gerakan Olahraga Helmet (BWC049)
Mini Spy Kamera - Hidden Pocket Pen Kamera 170 Gelar Wide Angle lensa (SPY018)
OMG Kaméra Lawas Worn Affordable OMN (BWC4)
Kacamata Wungu Awak Smart Smart (BWC042)
pidio
BWC040 - Kaméra Awak Awak HD Affordable
Batré anu tiasa dicabut - Kaméra Worn Awak (BWC037)
Kaméra Awak Kaayaan - Stasiun Docking Station 8 (BWC036)
Awak Worn Camera - 3G, 4G, Wi-Fi, Live streaming, Jauh kontrol langsung, Bluetooth, Mobile APP (IOS + Android), 8hrs ngarékam sinambung, kontrol slide touch. (BWC035)
Awak Worn Camera - Kaméra Awak Wifi (BWC034)
Awak Worn Camera - Novatek 96650 chipset, Panyimpen kartu Panyungsi (BWC033)
Awak Worn Camera - Ambarella A7LA50 chipset, 140Degree Wide angle, 128GB Max storage, GPS built-in (BWC031)
Awak Worn Camera - Ambarella A7LA50 chipset, 140Degree Wide angle, 128GB Max storage, GPS built-in (BWC030)
Awak Worn Camera - Ambarella A7LA50 chipset, 170Degree Wide sudut, 128GB Max panyimpenan, Jenis batré anu tiasa dicabut (BWC028)
Awak Worn Camera - Ambarella A7LA50 chipset, 170 Gelar sudut Gelar, 128GB Max panyimpenan (BWC026)
Awak Worn Camera - Novatek 96650 chipset (BWC025)
Kamera Worn Awak - Dua batré 2500mAh tiasa diganti (BWC024)
Kaméra Worn Awak Liar Kaayaan SD (BWC021)
Kaméra OMG 4G Worn Awak (BWC012)
Removable Batre GPS Awak dipaké Pulisi kaméra [140deg] (BWC006)
BWC007 OMG - Kaméra Worn Awak Ambarella A12 / WIFI Video Live Stream / Sajam Gawé Long
OMG 12 Palabuhan Badan Kaméra Darmaga Kaméra Awak (BWC001)
Disumputkeun Kamera Mini Spy Video (SPY006)
Disumputkeun Kamera Spy Pocket Pen Video (SPY009)
Tombol kamera (SPY031)
WiFi Pen Kamera DVR, P2P, IP, recorder 1080P Video, App Control (SPY086)
WiFi Rapat Rekaman Pen, H.264,1080p, Motion deteksi, SD Card Max 128G (SPY091)
produk
Digital Voice & Video Recorder, Video 1080p, Suara 512kbps, Rotasi Degung 180 (SPY106)
Kaméra Awak Awak / Manajemén Bukti Digital (BWC008)
Listing jobs

Bérita paling énggal