BWCDS010-16PD - OMG 16 Palabuhan Badan Kaméra Darmaga Awak Wéb kalayan Pintonan

BWCDS010-16PD - OMG 16 Pelabuhan Badan Kamét Pamiatan Awak sareng Pintonan - Sisi Pameunteu

Fitur:

  • Upload file
  • Waktu Tangkal Pangiriman
  • Waktu koréksi
  • Oge otomatis
  • Otomatis kosong
  • Otong otomatis

BWCDS010-16PD - OMG 16 Palabuhan Badan Kamét Pamiatan Awak sareng Pintonan - Slot View

spésifikasi

Sistem Parangkat Lunak

Sistem operasi: Sistem Win7 standar, pilihan XP / Win8 / sistem Win10
Manajemén Stasiun Dok Sistem manajemén data sareng audio

Konfigurasi Hardware

Struktur sareng Penampilan: Tembok desain témbok-dipasang, lambaran logam, CsNC machining, gloss tinggi, finish baking dll.
Layar cabak: 17.3 inci kapasitif multi-kabaran
USB Interface: HUB industri 16-port, idéntifikasi mandiri, catu daya mandiri, 1.6 port palabuhan kiwari, sareng antarmuka 2 * 2.0USB
Layar LCD: Layar LCD 17.3 inci
audio: Realtek ALC887 terpadu, chip audio 8 saluran
warna: 16.2M
kacaangan: 250cd / ㎡
resolusi: 1920 x 1080
Kontras: 1000: 01: 00
Multi-fungsi: Jaringan jaringan WiFi, éksternal pidéo HDMI HD dorong tampilan anu ageung
PCBA: PCBA terpadu industri
Memori Kamampuh: 4GB
CPU: Intel l3 3110 Dual-Inti 2.4hz
SSD: SSD
Network Interface: Realtek onboard RTL8111F Gigabit LAN
Panyimpenan Hard Disk: Tingkat pemantauan, standar 4T, 4 bays, rojongan maksimal 40T, ngadukung pikeun fungsi parangkat disk (opsional)

Fungsi Aplikasi

kempelan: Ngarojong 16 kaméra ngagem awak kanggo kempelan serentak sareng ngecas
Koleksi data otomatis: Data otomatis dikumpulkeun saatos kaméra awak diaksés. Numutkeun nomer aparat kapulisian, nomer alat sareng tanggal koleksi, klasifikasi disimpen sareng ditugaskeun ka perwira pulisi anu leres.
Pangiriman data laju anu gancang: 300M / min Gancangna, pangguna tiasa ngaropea ngan ukur hiji kaméra kaméra anu tiasa dipasang pikeun unggah data. Atanapi aya sababaraha kaméra anu nganggo awak anu unggah data dina waktos anu sami. Téknologi unggah multi-data pikeun leres-leres ngagunakeun hardware di stasion dok.
Unggah File: Fungsi unggah prioritas, anjeun tiasa ngaitikeun sagala kaméra anu dipasihan awak. Kaméra awak diunggah heula, sareng kaméra awakna sanés ngantosan.
Metoda operasi: Touch kamampuan sareng keyboard sareng mouse dual control
Panyimpen disk: Otomatis ngalih tempat neundeun otomatis, ngadukung sababaraha disk disk, otomatis ngalihkeun kana rohangan salajengna upami hiji disk pinuh
Ngecas gancang: Koléksi data kaméra awakna réngsé, sareng sistem inangna sacara otomatis ngecasana.
Ngabereskeun data otomatis: Saatos ngumpulkeun data, data sareng audio di jero kaméra awak sacara otomatis diberesihan.
Jalanan Pangiriman: Dukungan jalanan transmisi. Kaayaan kabeneran kaméra awak nalika impor henteu mangaruhan integritas sareng keunikan data impor.
Tempoan data: Ngarojong ningali, maén, ékspor, sareng mupus data impor di stasion dok
Waktu otomatis otomatis tina alat: Ngarojong kalibrasi otomatis kaméra ngagem awakna ngaliwatan stasiun dok sareng nyingkronkeun sareng server waktos.
Fungsi nyokot file: Ngarooskeun, milarian, ngékspor, sareng ngatur audio sareng video anu dipikahoyong dumasar kana sababaraha pilihan sapertos nami pulisi, waktos, sareng jinis file.
Fungsi ékspor data: Pangguna tiasa ngékspor data éta ijin ka alat panyimpen anu khusus, sareng data éta tiasa disetél ka diékspor ukur ka cakram U khusus kaamanan umum.
Perlindungan kaamanan: Henteu masalah data aya dina server atanapi stasiun docking, éta henteu hadé pikeun pangguna ahir, anu teu tiasa beroperasi dina data anu kaluar tina sistem

Panganteur Inangna

Tombol Pindah: 1
disada: sokongan
rojongan: 1

Ciri fisik:

Sasayogian tanaga: Pabrik listrik 250W Industri
Lingkungan damel: -10 ℃ ka -50 ℃
Suhu disimpen: -20 ℃ ka -60 ℃
Modeu catu daya: AC 110-220V
beurat: 30KG
ukuran: 840mm * 500mm * 120mm

Nyitak Friendly, PDF & Email

Taros Kami

OMG Kamanusaan sarta Studi Palanggan

whatsapp

Singapura + 65 8333 4466

Jakarta + 62 8113 80221


email: sales@omg-solutions.com
or
Eusian dina Wangun panalungtikan & urang meunang deui ka anjeun dina 2 WIB

Kantor Batam OMG Solutions @ Terminal Feri Harbourbay

Office Batam OMG Solusi @ Pelabuhan-Bay-Ferry-Terminal

[embedyt] https://www.youtube.com/watch?v=MZOOThkg_oU [/ embedyt]

OMG Solutions mésér unit kantor di Batam. Pembentukan R&D Team urang di Batam nyaéta pikeun masihan inovasi paningkatan pikeun ngalayanan konsumén anyar & anu tos aya.
Didatangan Kantor kami di Terminal Feri Batam @ Harbourbay.

Singapura Top 500 Usaha 2018 & 2019

Singapura Top 500 usaha 2018

kaméra Tipe


Halaman Kategori

Kaméra Live Stream 4G
Artikel - Kaméra Awak Worn
Pengawasan Penguasaan UU sareng Confidentiality di Asia
Pangabutuh Kaméra Angkatna sareng Balukar Ka Polisi sareng Publik
Inovasi Téhnologi Awak-Worn Salila Taun-taun
Naha Kaméra Awak Worn ngabantosan Administrasi Hukum?
Balukar dina Pengawal Kaamanan nganggo Kaméra Awak-Worn
Hak istimewa ngagunakeun Kaméra Polda Awas-Polda
Kaméra Awak Worn: Taktik Anu Bakal Ngabantosan di Rumah sakit
Pengenalan Pangenal Raga di Kaméra Awak Worn
Nunjuk ka Catet sateuacan Mésér Kamera Worn-Awak
Perlindungan Jaringan Pamaréntahan ku Bantuan Kaméra Awak Worn
Kaméra Awak Leverage pikeun mastikeun Kasalametan Karyawan ku Perusahaan
Ngenalkeun Skema sareng Pembelajaran ngeunaan Kaméra Awak-Worn
Prosedur pikeun Ngagunakeun Kaméra Awak-Worn
Kaméra Awak-Lawas: Ngaronjatkeun Hubungan Pagawé Pasién-Kaséhatan di Rumah Sakit
Kaméra Awak Pulisi Worn Kaméra diperkirakeun pikeun Pituduh Pangenal Muka
Milih Kaméra Saatos Worn-Proper
Téhnik Aman Digunakeun Pamaréntah pikeun Ngalindungan Platform Kaméra Badan Worn
Kauntunganna Kaméra Awak ku Industri
Ngalaksanakeun Program Kaméra Badan Worn sareng Kelas
Métode Panganggo Kaméra Awak-Worn
Kauntungan tina Kaméra Awak-Worn dina Rumah Sakit
Promosi Pangenal Ramo Pikeun Patugas Penguasaan Hukum Kaméra Awak-Worn Kaméra
Tangtukeun kaméra Badag Worn-Body
Metodeu Pamaréntah tiasa dianggo pikeun Ngalindungan Jaringan kanggo Kaméra Awak Worn
Utilitas kaméra Kaméra Lawas ku Industri
Skéma Nimukeun Pikeun Kaméra Worn sareng Kamari Diajar
Tungtunan pikeun Pamakéan Kaméra Awak Worn
Pangenal Raga Datang Kaméra Pamiasan Awas Polda
Milih Kaméra Badan Wani anu Katuhu
Jaringan Kaméra Awak-Worn Aman pikeun Pamaréntah
Pamakéan Kaméra Awak-Worn ku Industri
Ngalaksanakeun Program Kaméra Badan Worn Rekomendasi sareng Palajaran Diajar
Wawasan Warga Kaméra Awak Worn
Usaha Téknologi Kamera Worn-Awak
Kauntungan Poténsi Kaméra Worn Pikeun Awak pikeun penegak UU
Perusahaan Kaamanan - Kumaha Balukar Kamera Pamanas Awak Pulisi
5 Hal-hal Anu Tiasa Ngeunaan Kaméra Awak Polisi
Kaunggulan tina ngagunakeun Kaméra Peringatan Badan Polda
Kaméra Awak Pulisi sareng Pribadi
Kumaha kaméra ngabantosan kaméra ngabantosan penegak hukum?
Pangaruh Kaméra Saatos Awak dina Penjaga Kaamanan
Artikel
Kauntungan tina kaméra awak Polda
Tetep dina kaméra kaméra ngagem awak
Awak dipaké kaméra
Asesoris Kamera Worn Awak
Stasion dok kaméra dina awak
Kaméra Kepala-Atur
anyar
Uncategorized - Kaméra Awak Worn
BWC071 - Kaméra Sanés Awak Sareng Mini Tambahan
BWC066 - Kepala Polda Kaméra Polda Pelor Cam pikeun Helmet
Ngamankeun Awak Mini dipaké kaméra kalawan Énkripsi [Jeung LCD Screen] (BWC060)
BWA012 - Stasiun Dok 10 Palabuhan - Sistem Manajemén Bukti
Konci Vidéo (BWA010)
Dipaké Pulisi Mini HD Awak kaméra, 12MP OV2710 140 Gelar kaméra, H.264 MOV, 1080P, TF Max 128G, Long Time Gawé (BWC053)
OMG Wifi Mini Olahraga Gerakan Olahraga Helmet (BWC049)
Mini Spy Kamera - Hidden Pocket Pen Kamera 170 Gelar Wide Angle lensa (SPY018)
OMG Kaméra Lawas Worn Affordable OMN (BWC4)
Kacamata Wungu Awak Smart Smart (BWC042)
pidio
BWC040 - Kaméra Awak Awak HD Affordable
Batré anu tiasa dicabut - Kaméra Worn Awak (BWC037)
Kaméra Awak Kaayaan - Stasiun Docking Station 8 (BWC036)
Awak Worn Camera - 3G, 4G, Wi-Fi, Live streaming, Jauh kontrol langsung, Bluetooth, Mobile APP (IOS + Android), 8hrs ngarékam sinambung, kontrol slide touch. (BWC035)
Awak Worn Camera - Kaméra Awak Wifi (BWC034)
Awak Worn Camera - Novatek 96650 chipset, Panyimpen kartu Panyungsi (BWC033)
Awak Worn Camera - Ambarella A7LA50 chipset, 140Degree Wide angle, 128GB Max storage, GPS built-in (BWC031)
Awak Worn Camera - Ambarella A7LA50 chipset, 140Degree Wide angle, 128GB Max storage, GPS built-in (BWC030)
Awak Worn Camera - Ambarella A7LA50 chipset, 170Degree Wide sudut, 128GB Max panyimpenan, Jenis batré anu tiasa dicabut (BWC028)
Awak Worn Camera - Ambarella A7LA50 chipset, 170 Gelar sudut Gelar, 128GB Max panyimpenan (BWC026)
Awak Worn Camera - Novatek 96650 chipset (BWC025)
Kamera Worn Awak - Dua batré 2500mAh tiasa diganti (BWC024)
Kaméra Worn Awak Liar Kaayaan SD (BWC021)
Kaméra OMG 4G Worn Awak (BWC012)
Removable Batre GPS Awak dipaké Pulisi kaméra [140deg] (BWC006)
BWC007 OMG - Kaméra Worn Awak Ambarella A12 / WIFI Video Live Stream / Sajam Gawé Long
OMG 12 Palabuhan Badan Kaméra Darmaga Kaméra Awak (BWC001)
Disumputkeun Kamera Mini Spy Video (SPY006)
Disumputkeun Kamera Spy Pocket Pen Video (SPY009)
Tombol kamera (SPY031)
WiFi Pen Kamera DVR, P2P, IP, recorder 1080P Video, App Control (SPY086)
WiFi Rapat Rekaman Pen, H.264,1080p, Motion deteksi, SD Card Max 128G (SPY091)
produk
Digital Voice & Video Recorder, Video 1080p, Suara 512kbps, Rotasi Degung 180 (SPY106)
Kaméra Awak Awak / Manajemén Bukti Digital (BWC008)
Listing jobs

Bérita paling énggal