BWC089 - OMG 16 Jam Sajarah Politérs Lampu Pariwarna Langsing (Sudut Lebar 170-Gelar)

BWC089 - 16 Jam Pulisi Awas Polisi Long Long - Halaman Utama 03

fitur utama

- rékaman 34MP.
- Desain pinter, 128g hungkul.
- Diwangun dina batré 4000mAH - ngarékam 16 jam.
- Dukung kaméra mini éksternal, 720P nyata. (pilihan)
- Dukungan mareuman audio tina mode pidéo, rékaman pidéo tanpa sora; hurungkeun éta, pidéo kalayan sora.
- Fungsi rékaman disumputkeun, teu aya sora sareng teu lampu indikator nalika kaméra jalan.
- Fungsi visi wengi anu kuat, tiasa ningali penampilan jalma anu jelas nepi ka 15M dina kaayaan gelap.
- Tombol warni pikeun tombol "power on / off".
- Serelek di stasiun pangisianan gampang pikeun ngeusi batre.
- Pidéo penting nyatakeun sareng pungsi dikonci.
- Alarm sora & flash.
- Hiji perekaman tombol, rékaman loop, fungsi deteksi Gerak, tong luput gambar panerapan hukum naon waé.
- Fungsi rékaman disumputkeun, teu aya sora & lampu indikator nalika kaméra jalan.
- Maju sareng mundur 1-128X.
- Fungsi superimposisi karakter, sadaya pidéo sareng gambar bakal dilampirkeun ku waktos, ID alat, ID pulisi sareng inpormasi sanés, aranjeunna henteu tiasa diédit atanapi disusun deui, nyayogikeun bukti hukum anu langkung épéktip.
- Pra-ngarékam pidéo, fungsi rékaman diperpanjang, tong kantun gambar penegak hukum naon waé.
- Fungsi utama, nyaéta rékaman video, poto-motret 、 rekaman sora.
- Puterkeun audio, video sareng poto dina pamandangan
- Data pidéo bakal dipilah sareng disimpen sacara otomatis, unggal 5/10/15/20 menit pilihan, nyingkahan leungitna data anu disababkeun ku operasi anu lepat.
- Sora pidéo ngahurungkeun / mareuman fungsi, nalika mareuman sora pidéo, pidéo pidéo henteu disada.
- Ganti filter dua kali, teu aya warna dina siang, langkung jelas dina waktos wengi.
- Teu tiasa milarian atanapi mupus data rékaman file, kacuali otorisasi.
- Kalayan rotasi klip 2 pcs.
- Fungsi anti ngocok, ngadukung anjeun nyandak poto anu langkung jelas.
- Waterproof: IP67
- Sambungkeun PC sacara langsung, panangtayungan sandi.
- Diwangun dina WIFI (pilihan)
- Diwangun dina GPS (pilihan)

spésifikasi Infobox

Nyarios

  • Resolusi video: 2304*1296P 30P;1920*1080P 30P,1280*720 60P,1280*720 30P, 848*480 30P
  • Video Format: H.264 MPEG4
  • audio: Mikropon anu Kualitas High-High.
  • Format Audio: AAC2./MP3
  • Tandha Cai: Pamaké ID, Waktos sareng Tanggal Kapel Anu dipasang dina Video
  • kaméra: 34 Kaméra piksel Kaméra 3Mega kalayan jotosan anu dibébaskeun (5/10 / XNUMXphotos)
  • resolusi poto: 4M(2688*1512 16:9), 8M(3226*1814 16:9), 12M(4838*2722 16:9),
    14M(5376*3024 16:9), 34M(7696*4329 16:9)
  • Nembak Snap: Capture Poto Salila Rekaman Video
  • Kamampuh neundeun: 16G / 32G / 64G / 128G
  • Tingkat Panyimpen: Indikator Visual
  • basa: Inggris / Russina / Polandia / Cina
  • Zum asup / kaluar: 1-128X
  • Hiji Rekaman Tombol: sokongan
  • Teraskeun gancang: sokongan
  • Balik deui: sokongan
  • Pangwanoh gerak: sokongan
  • Catetan Loop: sokongan
  • IR Lampu: 2 IR Lampu
  • Cahaya Bantuan: Kalayan hiji lampu bodas, ngadukung alarem

TINJAAN VIDEO / GAMBAR

  • Layar LCD: 2 tampilan T inci LCD TFT-LCD High-Resolusi
  • Putereun Audio: sokongan
  • Transfer Video: USB 2.0

kamera

  • Rakaman Sudut: Lega derajat Angle 170
  • Wengi Visi: Nepi ka 10 Méter sareng Pangwanohna Anu Katempo
  • Klip: Klip berkualitas High sareng 360 derajat Rotasi

batre

  • Type: Panyungsi batré Litium 3600mAH
  • Ngecas Time: 240 menit
  • Rékam Kontinyu: Jam 16
  • Peringatan Batré rendah: Beep Tandha sareng waspada sora

batur

  • Perlindungan Kecap aksés: Nyetél sandi administrator pikeun ngawenangkeun ngahapus. Pangguna ngan ukur tiasa ningali pidio tapi moal tiasa ngahapus éta.
  • Pra-rékaman & Post-record: 5-10 detik pre-record / post-catetan
  • peupeus: 3/5/10 Dijupuk gambar nyandak gambar
  • dimension: 78 mm * 59 mm * 27mm
  • beurat: 128g
  • Suhu bisa dipake: -40 ~ 60 derajat Celsius
  • hawa neundeun: -40 ~ 55 derajat Celsius
2503 Jumlah Tampilan 1 pintonan Dinten
Nyitak Friendly, PDF & Email

Taros Kami

OMG Kamanusaan sarta Studi Palanggan

whatsapp

Singapura + 65 8333 4466

Jakarta + 62 8113 80221


email: sales@omg-solutions.com
or
Eusian dina Wangun panalungtikan & urang meunang deui ka anjeun dina 2 WIB

Kantor Batam OMG Solutions @ Terminal Feri Harbourbay

Office Batam OMG Solusi @ Pelabuhan-Bay-Ferry-Terminal

[embedyt] https://www.youtube.com/watch?v=MZOOThkg_oU [/ embedyt]

OMG Solutions mésér unit kantor di Batam. Pembentukan R&D Team urang di Batam nyaéta pikeun masihan inovasi paningkatan pikeun ngalayanan konsumén anyar & anu tos aya.
Didatangan Kantor kami di Terminal Feri Batam @ Harbourbay.

Perusahaan Top 500 Singapura 2018 & 2019

Singapura Top 500 usaha 2018

kaméra Tipe


Halaman Kategori

   Kaméra Live Stream 4G
   Artikel - Kaméra Awak Worn
    ↳ Pengawasan Penguasaan UU sareng Confidentiality di Asia
    ↳ Pangabutuh Kaméra Angkatna sareng Balukar Ka Polisi sareng Publik
    ↳ Inovasi Téhnologi Awak-Worn Salila Taun-taun
    ↳ Naha Kaméra Awak Worn ngabantosan Administrasi Hukum?
    ↳ Balukar dina Pengawal Kaamanan nganggo Kaméra Awak-Worn
    ↳ Hak istimewa ngagunakeun Kaméra Polda Awas-Polda
    ↳ Kaméra Awak Worn: Taktik Anu Bakal Ngabantosan di Rumah sakit
    ↳ Pengenalan Pangenal Raga di Kaméra Awak Worn
    ↳ Nunjuk ka Catet sateuacan Mésér Kamera Worn-Awak
    ↳ Perlindungan Jaringan Pamaréntahan ku Bantuan Kaméra Awak Worn
    ↳ Kaméra Awak Leverage pikeun mastikeun Kasalametan Karyawan ku Perusahaan
    ↳ Ngenalkeun Skema sareng Pembelajaran ngeunaan Kaméra Awak-Worn
    ↳ Prosedur pikeun Ngagunakeun Kaméra Awak-Worn
    ↳ Kaméra Awak-Lawas: Ngaronjatkeun Hubungan Pagawé Pasién-Kaséhatan di Rumah Sakit
    ↳ Kaméra Awak Pulisi Worn Kaméra diperkirakeun pikeun Pituduh Pangenal Muka
    ↳ Milih Kaméra Saatos Worn-Proper
    ↳ Téhnik Aman Digunakeun Pamaréntah pikeun Ngalindungan Platform Kaméra Badan Worn
    ↳ Kauntunganna Kaméra Awak ku Industri
    ↳ Ngalaksanakeun Program Kaméra Badan Worn sareng Kelas
    ↳ Métode Panganggo Kaméra Awak-Worn
    ↳ Kauntungan tina Kaméra Awak-Worn dina Rumah Sakit
    ↳ Promosi Pangenal Ramo Pikeun Patugas Penguasaan Hukum Kaméra Awak-Worn Kaméra
    ↳ Tangtukeun kaméra Badag Worn-Body
    ↳ Metodeu Pamaréntah tiasa dianggo pikeun Ngalindungan Jaringan kanggo Kaméra Awak Worn
    ↳ Utilitas kaméra Kaméra Lawas ku Industri
    ↳ Skéma Nimukeun Pikeun Kaméra Worn sareng Kamari Diajar
    ↳ Tungtunan pikeun Pamakéan Kaméra Awak Worn
    ↳ Pangenal Raga Datang Kaméra Pamiasan Awas Polda
    ↳ Milih Kaméra Badan Wani anu Katuhu
    ↳ Jaringan Kaméra Awak-Worn Aman pikeun Pamaréntah
    ↳ Pamakéan Kaméra Awak-Worn ku Industri
    ↳ Ngalaksanakeun Program Kaméra Badan Worn Rekomendasi sareng Palajaran Diajar
    ↳ Wawasan Warga Kaméra Awak Worn
    ↳ Usaha Téknologi Kamera Worn-Awak
    ↳ Kauntungan Poténsi Kaméra Worn Pikeun Awak pikeun penegak UU
    ↳ Perusahaan Kaamanan - Kumaha Balukar Kamera Pamanas Awak Pulisi
    ↳ 5 Hal-hal Anu Tiasa Ngeunaan Kaméra Awak Polisi
    ↳ Kaunggulan tina ngagunakeun Kaméra Peringatan Badan Polda
    ↳ Kaméra Awak Pulisi sareng Pribadi
    ↳ Kumaha kaméra ngabantosan kaméra ngabantosan penegak hukum?
    ↳ Pangaruh Kaméra Saatos Awak dina Penjaga Kaamanan
    ↳ Artikel
    ↳ Kauntungan tina kaméra awak Polda
    ↳ Tetep dina kaméra kaméra ngagem awak
   Awak dipaké kaméra
    ↳ BWC095 - Kaméra Awak Bateri OMG dicabut OMG
    ↳ BWC094 - Kaméra Angkat Badan Mini Affordable OMG
    ↳ BWC089 - OMG 16 Jam Sajarah Politérs Lampu Pariwarna Langsing (Sudut Lebar 170-Gelar)
    ↳ BWC090 - Kaméra Awak Polisi beurat OMG Kaméra Pikeun Pengawal Kaamanan (Sudut Lebar 170-Gelar 12 Dinten Gawé)
    ↳ BWC081 - Kaméra Polda Awak Warga Mini OMG Ultra Mini (140 gelar + Visi Wengi)
    ↳ BWC075 - OMG Dunya Paling leutik di Kaméra Pamaréntahan Kaméra Pamaréntahan Mini
    ↳ BWC074 - OMG Mini Lampu beurat Lawas Awak Kaméra sareng Super Video Compression - 20-25 Jam kanggo 32GB [Teu aya LCD LCD]
    ↳ BWC058 - Kaméra Worn Awak Awak OMG Mini - Komprési Video Super - 20-25 Jam kanggo 32GB
    ↳ BWC061 - Jam Long OMG [16 Jam] Kaméra Kaméra Worn Rékam
    ↳ BWC055 - SDG Removable SD Card Mini Awak Worn Camera
    ↳ OMG Lampu Badan WIFI Berat Badan WIFI Kaméra, Video 1728 * 1296 30fps, H.264, 940NM Nightvision (BWC052)
    ↳ BWC041 - Kaméra Baduy Baduy OMG Badge
    ↳ Kaméra Warga Badag OMG Mini, Video 2K (SPY195)
    ↳ BWC010 - Kaméra Awak Badan Pulisi Mini OMG, 1296p, 170Deg, 12 Jam, Visi wengi
    ↳ BWC004 - OMG Ruggedized Casing Pamiatan Awak Polda Pulisi
    ↳ BWC003 - Kaméra Piduh Badan Pulisi Mini OMG
    ↳ Kamera Tombol OMG Dipasang, Perekam Video Otomatis Gerak (SPY045B)
    ↳ OMG WIFI Kaméra Kaamanan Dipasangna Kaméra 12MP, 1296P, H.264, Kontrol App (SPY084)
   Asesoris Kamera Worn Awak
   Stasion dok kaméra dina awak
   Kaméra Kepala-Atur
   anyar
   Uncategorized - Kaméra Awak Worn
    ↳ BWC071 - Kaméra Sanés Awak Sareng Mini Tambahan
    ↳ BWC066 - Kepala Polda Kaméra Polda Pelor Cam pikeun Helmet
    ↳ Ngamankeun Awak Mini dipaké kaméra kalawan Énkripsi [Jeung LCD Screen] (BWC060)
    ↳ BWA012 - Stasiun Dok 10 Palabuhan - Sistem Manajemén Bukti
    ↳ Konci Vidéo (BWA010)
    ↳ Dipaké Pulisi Mini HD Awak kaméra, 12MP OV2710 140 Gelar kaméra, H.264 MOV, 1080P, TF Max 128G, Long Time Gawé (BWC053)
    ↳ OMG Wifi Mini Olahraga Gerakan Olahraga Helmet (BWC049)
    ↳ Mini Spy Kamera - Hidden Pocket Pen Kamera 170 Gelar Wide Angle lensa (SPY018)
    ↳ OMG Kaméra Lawas Worn Affordable OMN (BWC4)
    ↳ Kacamata Wungu Awak Smart Smart (BWC042)
    ↳ pidio
    ↳ BWC040 - Kaméra Awak Awak HD Affordable
    ↳ Batré anu tiasa dicabut - Kaméra Worn Awak (BWC037)
    ↳ Kaméra Awak Kaayaan - Stasiun Docking Station 8 (BWC036)
    ↳ Awak Worn Camera - 3G, 4G, Wi-Fi, Live streaming, Jauh kontrol langsung, Bluetooth, Mobile APP (IOS + Android), 8hrs ngarékam sinambung, kontrol slide touch. (BWC035)
    ↳ Awak Worn Camera - Kaméra Awak Wifi (BWC034)
    ↳ Awak Worn Camera - Novatek 96650 chipset, Panyimpen kartu Panyungsi (BWC033)
    ↳ Awak Worn Camera - Ambarella A7LA50 chipset, 140Degree Wide angle, 128GB Max storage, GPS built-in (BWC031)
    ↳ Awak Worn Camera - Ambarella A7LA50 chipset, 140Degree Wide angle, 128GB Max storage, GPS built-in (BWC030)
    ↳ Awak Worn Camera - Ambarella A7LA50 chipset, 170Degree Wide sudut, 128GB Max panyimpenan, Jenis batré anu tiasa dicabut (BWC028)
    ↳ Awak Worn Camera - Ambarella A7LA50 chipset, 170 Gelar sudut Gelar, 128GB Max panyimpenan (BWC026)
    ↳ Awak Worn Camera - Novatek 96650 chipset (BWC025)
    ↳ Kamera Worn Awak - Dua batré 2500mAh tiasa diganti (BWC024)
    ↳ Kaméra Worn Awak Liar Kaayaan SD (BWC021)
    ↳ Kaméra OMG 4G Worn Awak (BWC012)
    ↳ Removable Batre GPS Awak dipaké Pulisi kaméra [140deg] (BWC006)
    ↳ BWC007 OMG - Kaméra Worn Awak Ambarella A12 / WIFI Video Live Stream / Sajam Gawé Long
    ↳ OMG 12 Palabuhan Badan Kaméra Darmaga Kaméra Awak (BWC001)
    ↳ Disumputkeun Kamera Mini Spy Video (SPY006)
    ↳ Disumputkeun Kamera Spy Pocket Pen Video (SPY009)
    ↳ Tombol kamera (SPY031)
    ↳ WiFi Pen Kamera DVR, P2P, IP, recorder 1080P Video, App Control (SPY086)
    ↳ WiFi Rapat Rekaman Pen, H.264,1080p, Motion deteksi, SD Card Max 128G (SPY091)
    ↳ produk
    ↳ Digital Voice & Video Recorder, Video 1080p, Suara 512kbps, Rotasi Degung 180 (SPY106)
    ↳ Kaméra Awak Awak / Manajemén Bukti Digital (BWC008)
    ↳ Listing jobs
   video
    ↳ Pidéo Footage

Bérita paling énggal