BWC089 - OMG 16 Jam Sajarah Politérs Lampu Pariwarna Langsing (Sudut Lebar 170-Gelar)

BWC089 - 16 Jam Pulisi Awas Polisi Long Long - Halaman Utama 03

fitur utama

- rékaman 34MP.
- Rarancang pinter, 128g hungkul.
- Diwangun dina batré 4000mAH - rékaman 16 jam.
- Rojongan kaméra mini éksternal, nyata 720P. (pilihan)
- Rojongan mareuman mode modeu video, ngarékam pidéo tanpa sora; pareum, pidéo nganggo sora.
- Fungsi ngarekam disumputkeun, teu aya sora sareng lampu indikator nalika kaméra damel.
- Fungsi tina visi wengi anu kuat, tiasa ningali penampilan manusa jelas dugi ka 15M di gelap lengkep.
- Tombol warna kanggo tombol "listrik tanaga / pareum"
- Tambak dina stasiun ngecas gampang pikeun ngecas.
- Video penting anu dikedalkeun sareng fungsi dikunci.
- Alarem sora & lampu kilat.
- Hiji tombol ngarekam, ngarékam gelung, Fungsi deteksi Gerak, teu kedah sono gambar penegak hukum.
- Fungsi ngarekam disumputkeun, teu aya sora indikasi & lampu nalika kaméra damel.
- Teras gancang sareng mundur deui 1-128X.
- Fungsi karakterasi superimposisi, sadaya pidio sareng gambar bakal napel waktos, ID alat, ID pulisi sareng inpormasi anu sanés, aranjeunna henteu tiasa diédit atanapi nyusun ulang, nyayogikeun bukti sah anu langkung efektif.
- Pra-ngarekam pidéo, fungsi rekaman diperpanjang, ulah luput gambar penegak hukum.
- Fungsi utama, nyaéta ngarékam pidéo, moto poto-rekaman sora.
- Puter audio, video sareng poto dina adegan
- Data video bakal dipisahkeun sareng disimpen sacara otomatis, masing-masing pilihan 5/10/15/20 menit, ngahindar leungitna data disababkeun ku operasi anu lepat.
- Fungsi pidéo dina hurung / pareum, upami mareuman sora video, video ngarékam teu aya sora.
- Ganda panyaring dua kali, teu aya warna anu matak siang, langkung jelas dina waktos wengi.
- Teu tiasa katingal atanapi ngahapus data ngarékam file, kacuali otorisasi.
- Kalayan klip puteran 2pcs.
- Fungsi anti-goyangkeun, ngadukung anjeun nyandak poto anu langkung jelas.
- anti cai: IP67
- Sambungkeun PC langsung, perlindungan sandi.
- Diwangun dina WIFI (pilihan)
- Diwangun dina GPS (pilihan)

spésifikasi Infobox

Nyarios

  • Resolusi video: 2304*1296P 30P;1920*1080P 30P,1280*720 60P,1280*720 30P, 848*480 30P
  • Video Format: H.264 MPEG4
  • audio: Mikropon anu Kualitas High-High.
  • Format Audio: AAC2./MP3
  • Tandha Cai: Pamaké ID, Waktos sareng Tanggal Kapel Anu dipasang dina Video
  • kaméra: 34 Kaméra piksel Kaméra 3Mega kalayan jotosan anu dibébaskeun (5/10 / XNUMXphotos)
  • resolusi poto: 4M(2688*1512 16:9), 8M(3226*1814 16:9), 12M(4838*2722 16:9),
    14M(5376*3024 16:9), 34M(7696*4329 16:9)
  • Nembak Snap: Capture Poto Salila Rekaman Video
  • Kamampuh neundeun: 16G / 32G / 64G / 128G
  • Tingkat Panyimpen: Indikator Visual
  • basa: Inggris / Russina / Polandia / Cina
  • Zum asup / kaluar: 1-128X
  • Hiji Rekaman Tombol: sokongan
  • Teraskeun gancang: sokongan
  • Balik deui: sokongan
  • Pangwanoh gerak: sokongan
  • Catetan Loop: sokongan
  • IR Lampu: 2 IR Lampu
  • Cahaya Bantuan: Kalayan hiji lampu bodas, ngadukung alarem

TINJAAN VIDEO / GAMBAR

  • Layar LCD: 2 tampilan T inci LCD TFT-LCD High-Resolusi
  • Putereun Audio: sokongan
  • Transfer Video: USB 2.0

kamera

  • Rakaman Sudut: Lega derajat Angle 170
  • Wengi Visi: Nepi ka 10 Méter sareng Pangwanohna Anu Katempo
  • Klip: Klip berkualitas High sareng 360 derajat Rotasi

batre

  • Type: Panyungsi batré Litium 3600mAH
  • Ngecas Time: 240 menit
  • Rékam Kontinyu: Jam 16
  • Peringatan Batré rendah: Beep Tandha sareng waspada sora

batur

  • Perlindungan Kecap aksés: Nyetél sandi administrator pikeun ngawenangkeun ngahapus. Pangguna ngan ukur tiasa ningali pidio tapi moal tiasa ngahapus éta.
  • Pra-catetan & Catatan Tulisan: 5-10 detik pre-record / post-catetan
  • peupeus: 3/5/10 Dijupuk gambar nyandak gambar
  • dimension: 78 mm * 59 mm * 27mm
  • beurat: 128g
  • Suhu bisa dipake: -40 ~ 60 derajat Celsius
  • hawa neundeun: -40 ~ 55 derajat Celsius
Nyitak Friendly, PDF & Email

Taros Kami

OMG Kamanusaan sarta Studi Palanggan

whatsapp

Singapura + 65 8333 4466

Jakarta + 62 8113 80221


email: sales@omg-solutions.com
or
Eusian dina Wangun panalungtikan & urang meunang deui ka anjeun dina 2 WIB

Kantor Batam OMG Solutions @ Terminal Feri Harbourbay

Office Batam OMG Solusi @ Pelabuhan-Bay-Ferry-Terminal

[embedyt] https://www.youtube.com/watch?v=MZOOThkg_oU [/ embedyt]

OMG Solutions mésér unit kantor di Batam. Pembentukan R&D Team urang di Batam nyaéta pikeun masihan inovasi paningkatan pikeun ngalayanan konsumén anyar & anu tos aya.
Didatangan Kantor kami di Terminal Feri Batam @ Harbourbay.

Singapura Top 500 Usaha 2018 & 2019

Singapura Top 500 usaha 2018

kaméra Tipe


Halaman Kategori

Kaméra Live Stream 4G
Artikel - Kaméra Awak Worn
Pengawasan Penguasaan UU sareng Confidentiality di Asia
Pangabutuh Kaméra Angkatna sareng Balukar Ka Polisi sareng Publik
Inovasi Téhnologi Awak-Worn Salila Taun-taun
Naha Kaméra Awak Worn ngabantosan Administrasi Hukum?
Balukar dina Pengawal Kaamanan nganggo Kaméra Awak-Worn
Hak istimewa ngagunakeun Kaméra Polda Awas-Polda
Kaméra Awak Worn: Taktik Anu Bakal Ngabantosan di Rumah sakit
Pengenalan Pangenal Raga di Kaméra Awak Worn
Nunjuk ka Catet sateuacan Mésér Kamera Worn-Awak
Perlindungan Jaringan Pamaréntahan ku Bantuan Kaméra Awak Worn
Kaméra Awak Leverage pikeun mastikeun Kasalametan Karyawan ku Perusahaan
Ngenalkeun Skema sareng Pembelajaran ngeunaan Kaméra Awak-Worn
Prosedur pikeun Ngagunakeun Kaméra Awak-Worn
Kaméra Awak-Lawas: Ngaronjatkeun Hubungan Pagawé Pasién-Kaséhatan di Rumah Sakit
Kaméra Awak Pulisi Worn Kaméra diperkirakeun pikeun Pituduh Pangenal Muka
Milih Kaméra Saatos Worn-Proper
Téhnik Aman Digunakeun Pamaréntah pikeun Ngalindungan Platform Kaméra Badan Worn
Kauntunganna Kaméra Awak ku Industri
Ngalaksanakeun Program Kaméra Badan Worn sareng Kelas
Métode Panganggo Kaméra Awak-Worn
Kauntungan tina Kaméra Awak-Worn dina Rumah Sakit
Promosi Pangenal Ramo Pikeun Patugas Penguasaan Hukum Kaméra Awak-Worn Kaméra
Tangtukeun kaméra Badag Worn-Body
Metodeu Pamaréntah tiasa dianggo pikeun Ngalindungan Jaringan kanggo Kaméra Awak Worn
Utilitas kaméra Kaméra Lawas ku Industri
Skéma Nimukeun Pikeun Kaméra Worn sareng Kamari Diajar
Tungtunan pikeun Pamakéan Kaméra Awak Worn
Pangenal Raga Datang Kaméra Pamiasan Awas Polda
Milih Kaméra Badan Wani anu Katuhu
Jaringan Kaméra Awak-Worn Aman pikeun Pamaréntah
Pamakéan Kaméra Awak-Worn ku Industri
Ngalaksanakeun Program Kaméra Badan Worn Rekomendasi sareng Palajaran Diajar
Wawasan Warga Kaméra Awak Worn
Usaha Téknologi Kamera Worn-Awak
Kauntungan Poténsi Kaméra Worn Pikeun Awak pikeun penegak UU
Perusahaan Kaamanan - Kumaha Balukar Kamera Pamanas Awak Pulisi
5 Hal-hal Anu Tiasa Ngeunaan Kaméra Awak Polisi
Kaunggulan tina ngagunakeun Kaméra Peringatan Badan Polda
Kaméra Awak Pulisi sareng Pribadi
Kumaha kaméra ngabantosan kaméra ngabantosan penegak hukum?
Pangaruh Kaméra Saatos Awak dina Penjaga Kaamanan
Artikel
Kauntungan tina kaméra awak Polda
Tetep dina kaméra kaméra ngagem awak
Awak dipaké kaméra
Asesoris Kamera Worn Awak
Stasion dok kaméra dina awak
Kaméra Kepala-Atur
anyar
Uncategorized - Kaméra Awak Worn
BWC071 - Kaméra Sanés Awak Sareng Mini Tambahan
BWC066 - Kepala Polda Kaméra Polda Pelor Cam pikeun Helmet
Ngamankeun Awak Mini dipaké kaméra kalawan Énkripsi [Jeung LCD Screen] (BWC060)
BWA012 - Stasiun Dok 10 Palabuhan - Sistem Manajemén Bukti
Konci Vidéo (BWA010)
Dipaké Pulisi Mini HD Awak kaméra, 12MP OV2710 140 Gelar kaméra, H.264 MOV, 1080P, TF Max 128G, Long Time Gawé (BWC053)
OMG Wifi Mini Olahraga Gerakan Olahraga Helmet (BWC049)
Mini Spy Kamera - Hidden Pocket Pen Kamera 170 Gelar Wide Angle lensa (SPY018)
OMG Kaméra Lawas Worn Affordable OMN (BWC4)
Kacamata Wungu Awak Smart Smart (BWC042)
pidio
BWC040 - Kaméra Awak Awak HD Affordable
Batré anu tiasa dicabut - Kaméra Worn Awak (BWC037)
Kaméra Awak Kaayaan - Stasiun Docking Station 8 (BWC036)
Awak Worn Camera - 3G, 4G, Wi-Fi, Live streaming, Jauh kontrol langsung, Bluetooth, Mobile APP (IOS + Android), 8hrs ngarékam sinambung, kontrol slide touch. (BWC035)
Awak Worn Camera - Kaméra Awak Wifi (BWC034)
Awak Worn Camera - Novatek 96650 chipset, Panyimpen kartu Panyungsi (BWC033)
Awak Worn Camera - Ambarella A7LA50 chipset, 140Degree Wide angle, 128GB Max storage, GPS built-in (BWC031)
Awak Worn Camera - Ambarella A7LA50 chipset, 140Degree Wide angle, 128GB Max storage, GPS built-in (BWC030)
Awak Worn Camera - Ambarella A7LA50 chipset, 170Degree Wide sudut, 128GB Max panyimpenan, Jenis batré anu tiasa dicabut (BWC028)
Awak Worn Camera - Ambarella A7LA50 chipset, 170 Gelar sudut Gelar, 128GB Max panyimpenan (BWC026)
Awak Worn Camera - Novatek 96650 chipset (BWC025)
Kamera Worn Awak - Dua batré 2500mAh tiasa diganti (BWC024)
Kaméra Worn Awak Liar Kaayaan SD (BWC021)
Kaméra OMG 4G Worn Awak (BWC012)
Removable Batre GPS Awak dipaké Pulisi kaméra [140deg] (BWC006)
BWC007 OMG - Kaméra Worn Awak Ambarella A12 / WIFI Video Live Stream / Sajam Gawé Long
OMG 12 Palabuhan Badan Kaméra Darmaga Kaméra Awak (BWC001)
Disumputkeun Kamera Mini Spy Video (SPY006)
Disumputkeun Kamera Spy Pocket Pen Video (SPY009)
Tombol kamera (SPY031)
WiFi Pen Kamera DVR, P2P, IP, recorder 1080P Video, App Control (SPY086)
WiFi Rapat Rekaman Pen, H.264,1080p, Motion deteksi, SD Card Max 128G (SPY091)
produk
Digital Voice & Video Recorder, Video 1080p, Suara 512kbps, Rotasi Degung 180 (SPY106)
Kaméra Awak Awak / Manajemén Bukti Digital (BWC008)
Listing jobs

Bérita paling énggal