BWC075 - OMG Dunya Paling leutik di Kaméra Pamaréntahan Kaméra Pamaréntahan Mini

BWC075 - OMG Dunya Kecil Pulisi Mini Pamaréntahan Badan Kaméra v2-0

gambaran

Kaméra awak pulisi sering dianggo ku penegak hukum pikeun ngarekam interaksina ka masarakat atanapi ngumpulkeun bukti video dina pamandangan kajahatan.

Dinten ayeuna ogé seueur dianggo dina militér, jasa umum sareng pangawasan warga.

BWC075 Kaméra Worn Camera nyaéta produk pang anyarna anu dikembangkeun ku OMG Solutions sareng anu na DESA KONSEP DUMADAKAN DUMADANG CAMERA sajauh ieu.

  • Ukuran Leutik Ultra 65mm * 45mm * 28mm
  • Komplési Kuasa Sedeng
  • HEVC / H.265, Video Compress with High Quality and Low Bit Cost
  • Kirang tibatan 2GB Dijajah pikeun Rekam Jam 1 dina 1080P
  • IP65 Waterproof sareng 2 Méter-shock buktina
  • Stabilisasi Gambar EIS
  • Luhureun Jam 8 Rekam Kontinyu dina 1080P
  • Rojongan Résolusi Ultrahigh 2560 * 1440 / 30P (2K)
  • Widang Éléktrum Lebar, Candak Sadaya Situasi

BWC075 - Dunia Leutik Polda Mini Réncang Kaméra Ngalamut Kaméra 08

6G Lensik Optik

BWC075 - Kaméra Daérah Pamaréntahan Badan Polda Mini Paling Leutik Dunya

BWC075 - Kaméra Pamaréntahan Badan Pamaréntahan Mini Leutik Dunya - Wawasan Peuting

Ukuran Mini Mini

BWC075 - Dunia Leutik Polda Mini Réncang Kaméra Ngalamut Kaméra 06

gambar h.264-vs-h.265-in-gambar

Ukuran Video & Bit rate Perbandingan Kamera Worn Badan BWC076
Resolusi pidéo encoding

wujud jeung ukuran

Kualitas pidéo (5mins Masing)
Best dengda biasa
Ukuran Video Laju bit Ukuran Video Laju bit Ukuran Video Laju bit
2560 * 1440 30p H264 580MB 16MB / S 510MB 14MB / S 440MB 12MB / S
H265 300MB 8MB / S 260MB 7MB / S 220MB 6MB / S
2304 * 1296 30p H264 440MB 12MB / S 370MB 10MB / S 300MB 8MB / S
H265 220MB 6MB / S 190MB 5MB / S 150MB 4MB / S
1920 * 1080 30p H264 300MB 8MB / S 260MB 7MB / S 220MB 6MB / S
H265 150MB 4MB / S 130MB 3.5MB / S 120MB 3MB / S
1440 * 1080 30p H264 260MB 7MB / S 220MB 6MB / S 190MB 5MB / S
H265 130MB 3.5MB / S 120MB 3MB / S 100MB 2.5MB / S
1280 * 720 60p H264 260MB 7MB / S 220MB 6MB / S 190MB 5MB / S
H265 130MB 3.5MB / S 120MB 3MB / S 100MB 2.5MB / S
1280 * 720 30p H264 220MB 6MB / S 190MB 5MB / S 150MB 4MB / S
H265 120MB 3MB / S 100MB 2.5MB / S 80MB 2MB / S
848 * 480 30p H264 90MB 3MB / S 80MB 2.5MB / S 80MB 2MB / S
H265 50MB 1.25MB / S 50MB 1.15MB / S 40MB 1MB / S

spésifikasi

Lampu Bodas: sokongan
Gambar sensor:
OV4689-2A 1/3 ″
CMOS Sensor:
4M piksel
Médan Angle: ≥110 °
piksel: Piksel maksimum nyaéta dugi ka 32M, (5M / 8M / 10M / 12M / 16M / 21M / 32M)
Sambungkeun Panganteur: Micro USB 2.0 port Bottom diperpanjang (opsional)
basa: Cina / Inggris / (OEM)
Resolusi video: Multiple Recording Resolution, 2560×1440/30P, 2304×1296/30P, 1920×1080/30P, 1280×720/30P, 848×480/30P
Layar Ngajaga: 30 detik / 1 min / 3 mins / 5 mins
Format video / encoding: MP4 H.264 / H.265
Tombol: sokongan
Teraskeun gancang: 2X, 4X, 8X
Layar LCD: 1.54 inci layar warna resolusi TFT-LCD High
REW: 2X, 4X, 8X
Maén balik: sokongan
Laju saeutik video coding: 2.5-10Mbps
Pangiriman pidéo: USB2.0
Format Audio: AAC
Nomer ID unik: Kalebet ID alat 7 angka ID sareng ID pulisi 6 angka sareng tanggal
Menembak Burst: sokongan
Poto Format: JPG
Nembak Snap: Capture Poto Salila Rekaman Video
Kamampuh neundeun:
32GB: Simpen file video langkung ti 16 jam ngarékam,
64GB: Simpen file video langkung tina 32 rékaman '.
128GB: Simpen file video langkung tina 64 rékaman '.
Tingkat Panyimpen: Indikator Visual nganggo alarem audio
Indikator Lampu: Modeu sayaga, Ngecas, Rékam
batre
Type: Diwangun-di 2500mAh Li-ion batré
Ngecas waktu: Kurang ti 240 mins
Waktu Rékam: 10 jam jam 1080P
Tingkat Batré: Indikator Visual nganggo alarem sora
Waktu boot-up: Kirang tibatan 3-5
Fungsi Rakaman
Catetan Hiji-Klik: Rojongan hiji-hiji pikeun ngamimitian ngarobih pidéo najan kaméra pareum.
Fungsi pra-catetan: Dukungan ≥5 detik Pra-catetan
Fungsi pos-catetan: ≥30mins post-record dina unggal résolusi
Quality Video: Rupa Super / Rupa / Biasa
Infrabeureum: Otomatis / Sacara manual (4 lampu infra red terang)
Wengi Visi: 10 méter
Pituduh Aktipkeun: Geter, Visual sareng Tactile Geter Konpirmasi Aktipkeun Rekam sareng Eureun
Waktu Dipisahkeun: 1 min / 3 mins / 5 mins / 10 mins / 15 mins / 30 mins
Tembakan Burst: 2/3/5/10/20
batur
Perlindungan kecap konci: Pangguna tiasa ningali ukur file tapi henteu tiasa ngahapus, ngan ukur pangurus tiasa ngatur aranjeunna nganggo sandi sandi anu pas
dimension: 65mmx45mmx28mm
beurat: 95g
Suhu bisa dipake: -20 ~ 55 ℃
hawa neundeun: -40 ~ 80 ℃
Tahan cai: IP67
Klip: Kualitas High, ngadukung 360 ° puteran
Pembungkusan standar: Pangecas / Kabel USB / Long Clip / Manual pangguna / CD


3284 Jumlah Tampilan 4 pintonan Dinten
Nyitak Friendly, PDF & Email

istilah pilarian asup:

  • کوچکترین دوربین متحرک (3)

Taros Kami

OMG Kamanusaan sarta Studi Palanggan

whatsapp

Singapura + 65 8333 4466

Jakarta + 62 8113 80221


email: sales@omg-solutions.com
or
Eusian dina Wangun panalungtikan & urang meunang deui ka anjeun dina 2 WIB

Kantor Batam OMG Solutions @ Terminal Feri Harbourbay

Office Batam OMG Solusi @ Pelabuhan-Bay-Ferry-Terminal

OMG Solutions mésér unit kantor di Batam. Pembentukan R&D Team urang di Batam nyaéta pikeun masihan inovasi paningkatan pikeun ngalayanan konsumén anyar & anu tos aya.
Didatangan Kantor kami di Terminal Feri Batam @ Harbourbay.

Singapura Top 500 Usaha 2018 & 2019

Singapura Top 500 usaha 2018

kaméra Tipe


Halaman Kategori

Kaméra Live Stream 4G
Asesoris - Kaméra Angkat Worn
Artikel - Kaméra Awak Worn
Pengawasan Penguasaan UU sareng Confidentiality di Asia
Ngenalkeun Bantahan Ka Kaméra Awak Worn ku Gawé
Kapercayaan umum dina kaméra Awak-Worn
Inovasi Téhnologi Awak-Worn Salila Taun-taun
Naha Kaméra Awak Worn ngabantosan Administrasi Hukum?
Balukar dina Pengawal Kaamanan nganggo Kaméra Awak-Worn
Downsides tina kaméra Awak-Worn ku Patugas Polda
Hak istimewa ngagunakeun Kaméra Polda Awas-Polda
Kaméra Awak-Worn Henteu janten Putusan Akhir
Kaméra Awak Worn: Taktik Anu Bakal Ngabantosan di Rumah sakit
Pengenalan Pangenal Raga di Kaméra Awak Worn
Nunjuk ka Catet sateuacan Mésér Kamera Worn-Awak
Perlindungan Jaringan Pamaréntahan ku Bantuan Kaméra Awak Worn
Kaméra Awak Leverage pikeun mastikeun Kasalametan Karyawan ku Perusahaan
Ngenalkeun Skema sareng Pembelajaran ngeunaan Kaméra Awak-Worn
Koréksi Polda nganggo kaméra Awak-Worn
Alesanna Kaméra Kuda Awak Wulung tiasa henteu jelas Hungkul
Prosedur pikeun Ngagunakeun Kaméra Awak-Worn
Kaméra Awak-Worn ditunda pikeun Paké dina fasilitas Kaséhatan
Kaméra Awak Pulisi Worn Kaméra diperkirakeun pikeun Pituduh Pangenal Muka
Milih Kaméra Saatos Worn-Proper
Téhnik Aman Digunakeun Pamaréntah pikeun Ngalindungan Platform Kaméra Badan Worn
Kauntunganna Kaméra Awak ku Industri
Ngalaksanakeun Program Kaméra Badan Worn sareng Kelas
Ngaronjatkeun Masalah Uninga dina Kaamanan sareng Pribadi dina Kaméra Awak-Worn Polda
Kaméra Awak Worn teu tiasa Ngeunaan Sadaya Situasi
Métode Panganggo Kaméra Awak-Worn
Kauntungan tina Kaméra Awak-Worn dina Rumah Sakit
Promosi Pangenal Ramo Pikeun Patugas Penguasaan Hukum Kaméra Awak-Worn Kaméra
Tangtukeun kaméra Badag Worn-Body
Metodeu Pamaréntah tiasa dianggo pikeun Ngalindungan Jaringan kanggo Kaméra Awak Worn
Utilitas kaméra Kaméra Lawas ku Industri
Skéma Nimukeun Pikeun Kaméra Worn sareng Kamari Diajar
Ngaronjatkeun Kahariosan Kasalametan sareng Kamerabatan Ngahasilkeun Kaméra Pamaréntahan Kaméra Polda
Kunaon Awak-Cam Futejil Bisa Henteu Hémutan Anu Tepang
Tungtunan pikeun Pamakéan Kaméra Awak Worn
Kaméra Worn Awak Dipaké dina fasilitas Kaséhatan
Pangenal Raga Datang Kaméra Pamiasan Awas Polda
Milih Kaméra Badan Wani anu Katuhu
Jaringan Kaméra Awak-Worn Aman pikeun Pamaréntah
Pamakéan Kaméra Awak-Worn ku Industri
Ngalaksanakeun Program Kaméra Badan Worn Rekomendasi sareng Palajaran Diajar
Kaméra Awak Pulisi Ngalamun Ngaronjatkeun Kaamanan sareng Masalah Pribadi
Kumaha Pamilihan Kaméra Patugas Awas Badan Ngalamar Kamungkinan Kabiasaan di Asia
Karyawan Patalina kana Pamakéan Kaméra Awak-Worn
Wawasan Warga Kaméra Awak Worn
Usaha Téknologi Kamera Worn-Awak
Kauntungan Poténsi Kaméra Worn Pikeun Awak pikeun penegak UU
Perusahaan Kaamanan - Kumaha Balukar Kamera Pamanas Awak Pulisi
Sanaos Batasan, Kaméra Awak Pulisi Masih Luhur
Awak dipaké kaméra
BWC095-WF - WIFI GPS Live Streaming Camera Awak (Batré Ngapus)
BWC094 - Kaméra Sanés Awak Awak Mampir Mini (Kartu SD Dipiceunkeun)
BWC089 - 16 Jam Kaméra Awak Polisi Ngageet Panjang (Lebet Lebar 170-Gelar)
BWC090 - Kaméra Awak Polisi beurat beurat pikeun Pengawal Kaamanan (Sudut Lebar 170-Gelar 12 Dinten Gawé)
BWC083 - Kaméra Awak Polisi Berat Badag Pikeun Pengawal Kaamanan (Waterproof, Lebar Lebar 130-Gelar, 12 Karya Gawé, 1080p HD)
BWC081 - Kaméra Awak Awak Polisi Wani Mini Mini WIFI (140 Gelar + Visi Wengi)
BWC075 - OMG Dunya Paling leutik di Kaméra Pamaréntahan Kaméra Pamaréntahan Mini
BWC074 - Kamera beurat awakna Mini Lampu sareng Kompresi Super Video - 20-25 Jam kanggo 32GB [Taya LCD LCD]
BWC058 - Kaméra Worn Awak Awak OMG Mini - Komprési Video Super - 20-25 Jam kanggo 32GB
BWC061 - Jam Long OMG [16 Jam] Kaméra Kaméra Worn Rékam
BWC055 - SD Card Dipindahkeun Mini Card Worn Camera Kaméra
Beurat Awak lampu WiFi Hukum penegak dipaké kaméra, Video 1728 * 1296 30fps, H.264, 940NM Nightvision (BWC052)
BWC041 - Kaméra Baduy Baduy OMG Badge
Kaméra Warga Badag OMG Mini, Video 2K (SPY195)
BWC010 - Kaméra Pamaréntahan Badan Pulisi Mini, 1296p, 170Deg, 12 Jam, Visi Peuting
BWC004 - OMG Ruggedized Casing Pamiatan Awak Polda Pulisi
BWC003 - Kaméra Angkat Badan Pulisi Mini
Kamera Tombol OMG Dipasang, Perekam Video Otomatis Gerak (SPY045B)
WiFi Hotspot Wearable Kaamanan 12MP kaméra, 1296P, H.264, kontrol App (SPY084)
Kaméra Kepala-Atur
anyar
Uncategorized - Kaméra Awak Worn
BWC071 - Kaméra Sanés Awak Sareng Mini Tambahan
BWC066 - Kepala Polda Kaméra Polda Pelor Cam pikeun Helmet
Ngamankeun Awak Mini dipaké kaméra kalawan Énkripsi [Jeung LCD Screen] (BWC060)
BWA012 - Stasiun Dok 10 Palabuhan - Sistem Manajemén Bukti
Konci Vidéo (BWA010)
Dipaké Pulisi Mini HD Awak kaméra, 12MP OV2710 140 Gelar kaméra, H.264 MOV, 1080P, TF Max 128G, Long Time Gawé (BWC053)
OMG Wifi Mini Olahraga Gerakan Olahraga Helmet (BWC049)
Mini Spy Kamera - Hidden Pocket Pen Kamera 170 Gelar Wide Angle lensa (SPY018)
OMG Kaméra Lawas Worn Affordable OMN (BWC4)
Kacamata Wungu Awak Smart Smart (BWC042)
pidio
BWC040 - Kaméra Awak Awak HD Affordable
Batré anu tiasa dicabut - Kaméra Worn Awak (BWC037)
Stasion palabuhan OMG 8 sareng Tampilan (BWC038)
Kaméra Awak Kaayaan - Stasiun Docking Station 8 (BWC036)
Awak Worn Camera - 3G, 4G, Wi-Fi, Live streaming, Jauh kontrol langsung, Bluetooth, Mobile APP (IOS + Android), 8hrs ngarékam sinambung, kontrol slide touch. (BWC035)
Awak Worn Camera - Kaméra Awak Wifi (BWC034)
Awak Worn Camera - Novatek 96650 chipset, Panyimpen kartu Panyungsi (BWC033)
Awak Worn Camera - Ambarella A7LA50 chipset, 140Degree Wide angle, 128GB Max storage, GPS built-in (BWC031)
Awak Worn Camera - Ambarella A7LA50 chipset, 140Degree Wide angle, 128GB Max storage, GPS built-in (BWC030)
Awak Worn Camera - Ambarella A7LA50 chipset, 170Degree Wide sudut, 128GB Max panyimpenan, Jenis batré anu tiasa dicabut (BWC028)
Awak Worn Camera - Ambarella A7LA50 chipset, 170 Gelar sudut Gelar, 128GB Max panyimpenan (BWC026)
Awak Worn Camera - Novatek 96650 chipset (BWC025)
Kamera Worn Awak - Dua batré 2500mAh tiasa diganti (BWC024)
Kaméra Worn Awak Liar Kaayaan SD (BWC021)
Kaméra OMG 4G Worn Awak (BWC012)
Removable Batre GPS Awak dipaké Pulisi kaméra [140deg] (BWC006)
OMG 12 Palabuhan Badan Kaméra Darmaga Kaméra Awak (BWC001)
Disumputkeun Kamera Mini Spy Video (SPY006)
Disumputkeun Kamera Spy Pocket Pen Video (SPY009)
Tombol kamera (SPY031)
WiFi Pen Kamera DVR, P2P, IP, recorder 1080P Video, App Control (SPY086)
WiFi Rapat Rekaman Pen, H.264,1080p, Motion deteksi, SD Card Max 128G (SPY091)
produk
Digital Voice & Video Recorder, Video 1080p, Suara 512kbps, Rotasi Degung 180 (SPY106)
Kaméra Awak Awak / Manajemén Bukti Digital (BWC008)
Listing jobs

Bérita paling énggal