BWC074 - Kamera beurat awakna Mini Lampu sareng Kompresi Super Video - 20-25 Jam kanggo 32GB [Taya LCD LCD]

Ngeunaan Alat

  • Tombol Catetan hareup - Tombol rekaman ageung di payun mangrupikeun fitur anu saé anu diperyogikeun ku seueur palanggan, sabab gampang néang tombol REC pikeun ngamimitian ngarékam, hiji rékaman konci.
  • Ngeunaan 10.5 jam umur hirup batré pinuh ku 720P - Kusabab solusi H22 konsumsi daya listrik anu rendah. Alat ieu ngajadikeun kasaimbangan anu hébat antara umur batre & ukuran kaméra. Sahingga éta tiasa ngarekam jam 10.5 jam ngarobih umur batré!
  • LCD di luhur - LCD leutik di luhur nunjukkeun Panyirangan, Batré, Status Rékam, GPS, WIFI
  • 1440p resolusi pidéo super lengkep - Résolusi pidéo 1440P sareng bidang tampilan 140 derajat ngajantenkeun Kaméra Badan Worn ieu mangrupikeun alat anu hadé pikeun moto naon anu anjeun tingali / peryogi.
  • WIFI - Langkung 10 méter WIFI ngalirkeun liwat smartphone, tiasa ngaunduh pidio atanapi ngirim pidéo ka kantor pusat
  • GPS Tagging - Mampuh ngalacak atanapi ningali posisi waktos-ayeuna alat.
  • Wawasan sinar cahaya peuting super - Otomatis ngarékam visi wengi infra red. Nepi ka 10 Méter sareng gambar ramo anu tiasa katingali.
  • H.265 & H.264 video coding - Alat ieu nganggo solusi Ambarella H22 panganyarna sareng téknologi H.265. H.265 bakal ngajantenkeun kaméra kaméra kirang langkung 50% langkung alit tibatan pidéo H.264

BWC 074 utami

BWC 074 Utama 2

spésifikasi

  • dimension: 83mm * 56 mm * 23mm
  • beurat: 123g
  • Pixel Top: 32 M(6144×3456 16:9) (5M/10M/12M/16M/21M/32m)
  • Resolusi video: 1440p 30 / 1296 30P / 1080 30P / 720 30P / 480 30P
  • Hiji Button Record: Tunjang catetan tombol hiji
  • Pra-rékaman / Rékam Post: nuhun
  • LED Bodas: nuhun
  • Mikropon: Mikropon anu Kualitas High-High.
  • Tandha Cai: Pamaké ID, Waktos sareng Tanggal parantos dipasang kana Video.
  • Ukuran Max Gambar: Kaméra 32 Megapixel
  • Format Gambar: JPEG
  • Format pidéo: H.265 sareng format ngodeu pidéo H.264 pikeun pilihan
  • Kapasitas Panyimpen: 32G (16GB / 64G / 128GB)
  • Pamoto Gambar Dina Rékam:nuhun
  • Quality Video:Saé / langkung saé / normal
  • Bagian Video: 5min/10min/15min/30min/45min
  • WIFI :nuhun
  • GPS:nuhun
  • basa:Inggris
  • konci Nada :sokongan
  • Sora volume:sokongan
  • Wawasan Peuting:sokongan
  • Layar LCD: Henteu gaduh
  • Reset konci: nuhun
  • Gambar / konci Video: nuhun
  • Transfer Video: USB 2.0
  • Rakaman Sudut: Lega derajat Angle 140
  • Wawasan Peuting: Nepi ka 10 Méter sareng Pangwanohna Anu Katempo
  • Tahan cai : IP67
  • Klip: Clip Metal High Quality sareng Gelar Rotasi 360
  • batre tipe: 2800 mAH Litium
  • Waktu Ngecas: jam 4
  • Hirup batré: jam 12
  • Tingkat Batré: Indikator Visual
  • unik ID jumlah / unit: Kalebet ID alat 5 angka ID sareng ID pulisi 6 angka
  • Kecap aksés ngajagaan: Pikeun nyetél sandi administrator pikeun ngawenangkeun ngahapus software. Pangguna ngan ukur tiasa ningali pidio tapi moal tiasa ngahapus éta.
  • Modeu panutup: nuhun
  • Fungsi bisu: nuhun
  • ngagawekeun hawa: -30 ~ 60 Gelar Celsius
  • Suhu panyimpen: -30 ~ 60 Gelar Celsius

pakét Kandungan

  1. Kaméra Awak
  2. AC Pangecas
  3. sambungan kabel USB
  4. Stasiun dok
  5. Sabuk Klip
  6. Bahu Jalan Klip
  7. Manual pamaké


2952 Jumlah Tampilan 2 pintonan Dinten
Nyitak Friendly, PDF & Email

Taros Kami

OMG Kamanusaan sarta Studi Palanggan

whatsapp

Singapura + 65 8333 4466

Jakarta + 62 8113 80221


email: sales@omg-solutions.com
or
Eusian dina Wangun panalungtikan & urang meunang deui ka anjeun dina 2 WIB

Kantor Batam OMG Solutions @ Terminal Feri Harbourbay

Office Batam OMG Solusi @ Pelabuhan-Bay-Ferry-Terminal

OMG Solutions mésér unit kantor di Batam. Pembentukan R&D Team urang di Batam nyaéta pikeun masihan inovasi paningkatan pikeun ngalayanan konsumén anyar & anu tos aya.
Didatangan Kantor kami di Terminal Feri Batam @ Harbourbay.

Singapura Top 500 Usaha 2018 & 2019

Singapura Top 500 usaha 2018

kaméra Tipe


Halaman Kategori

Kaméra Live Stream 4G
Asesoris - Kaméra Angkat Worn
Artikel - Kaméra Awak Worn
Pengawasan Penguasaan UU sareng Confidentiality di Asia
Ngenalkeun Bantahan Ka Kaméra Awak Worn ku Gawé
Kapercayaan umum dina kaméra Awak-Worn
Inovasi Téhnologi Awak-Worn Salila Taun-taun
Naha Kaméra Awak Worn ngabantosan Administrasi Hukum?
Balukar dina Pengawal Kaamanan nganggo Kaméra Awak-Worn
Downsides tina kaméra Awak-Worn ku Patugas Polda
Hak istimewa ngagunakeun Kaméra Polda Awas-Polda
Kaméra Awak-Worn Henteu janten Putusan Akhir
Kaméra Awak Worn: Taktik Anu Bakal Ngabantosan di Rumah sakit
Pengenalan Pangenal Raga di Kaméra Awak Worn
Nunjuk ka Catet sateuacan Mésér Kamera Worn-Awak
Perlindungan Jaringan Pamaréntahan ku Bantuan Kaméra Awak Worn
Kaméra Awak Leverage pikeun mastikeun Kasalametan Karyawan ku Perusahaan
Ngenalkeun Skema sareng Pembelajaran ngeunaan Kaméra Awak-Worn
Koréksi Polda nganggo kaméra Awak-Worn
Alesanna Kaméra Kuda Awak Wulung tiasa henteu jelas Hungkul
Prosedur pikeun Ngagunakeun Kaméra Awak-Worn
Kaméra Awak-Worn ditunda pikeun Paké dina fasilitas Kaséhatan
Kaméra Awak Pulisi Worn Kaméra diperkirakeun pikeun Pituduh Pangenal Muka
Milih Kaméra Saatos Worn-Proper
Téhnik Aman Digunakeun Pamaréntah pikeun Ngalindungan Platform Kaméra Badan Worn
Kauntunganna Kaméra Awak ku Industri
Ngalaksanakeun Program Kaméra Badan Worn sareng Kelas
Ngaronjatkeun Masalah Uninga dina Kaamanan sareng Pribadi dina Kaméra Awak-Worn Polda
Kaméra Awak Worn teu tiasa Ngeunaan Sadaya Situasi
Métode Panganggo Kaméra Awak-Worn
Kauntungan tina Kaméra Awak-Worn dina Rumah Sakit
Promosi Pangenal Ramo Pikeun Patugas Penguasaan Hukum Kaméra Awak-Worn Kaméra
Tangtukeun kaméra Badag Worn-Body
Metodeu Pamaréntah tiasa dianggo pikeun Ngalindungan Jaringan kanggo Kaméra Awak Worn
Utilitas kaméra Kaméra Lawas ku Industri
Skéma Nimukeun Pikeun Kaméra Worn sareng Kamari Diajar
Ngaronjatkeun Kahariosan Kasalametan sareng Kamerabatan Ngahasilkeun Kaméra Pamaréntahan Kaméra Polda
Kunaon Awak-Cam Futejil Bisa Henteu Hémutan Anu Tepang
Tungtunan pikeun Pamakéan Kaméra Awak Worn
Kaméra Worn Awak Dipaké dina fasilitas Kaséhatan
Pangenal Raga Datang Kaméra Pamiasan Awas Polda
Milih Kaméra Badan Wani anu Katuhu
Jaringan Kaméra Awak-Worn Aman pikeun Pamaréntah
Pamakéan Kaméra Awak-Worn ku Industri
Ngalaksanakeun Program Kaméra Badan Worn Rekomendasi sareng Palajaran Diajar
Kaméra Awak Pulisi Ngalamun Ngaronjatkeun Kaamanan sareng Masalah Pribadi
Kumaha Pamilihan Kaméra Patugas Awas Badan Ngalamar Kamungkinan Kabiasaan di Asia
Karyawan Patalina kana Pamakéan Kaméra Awak-Worn
Wawasan Warga Kaméra Awak Worn
Usaha Téknologi Kamera Worn-Awak
Kauntungan Poténsi Kaméra Worn Pikeun Awak pikeun penegak UU
Perusahaan Kaamanan - Kumaha Balukar Kamera Pamanas Awak Pulisi
Sanaos Batasan, Kaméra Awak Pulisi Masih Luhur
Awak dipaké kaméra
BWC095-WF - WIFI GPS Live Streaming Camera Awak (Batré Ngapus)
BWC094 - Kaméra Sanés Awak Awak Mampir Mini (Kartu SD Dipiceunkeun)
BWC089 - 16 Jam Kaméra Awak Polisi Ngageet Panjang (Lebet Lebar 170-Gelar)
BWC090 - Kaméra Awak Polisi beurat beurat pikeun Pengawal Kaamanan (Sudut Lebar 170-Gelar 12 Dinten Gawé)
BWC083 - Kaméra Awak Polisi Berat Badag Pikeun Pengawal Kaamanan (Waterproof, Lebar Lebar 130-Gelar, 12 Karya Gawé, 1080p HD)
BWC081 - Kaméra Awak Awak Polisi Wani Mini Mini WIFI (140 Gelar + Visi Wengi)
BWC075 - OMG Dunya Paling leutik di Kaméra Pamaréntahan Kaméra Pamaréntahan Mini
BWC074 - Kamera beurat awakna Mini Lampu sareng Kompresi Super Video - 20-25 Jam kanggo 32GB [Taya LCD LCD]
BWC058 - Kaméra Worn Awak Awak OMG Mini - Komprési Video Super - 20-25 Jam kanggo 32GB
BWC061 - Jam Long OMG [16 Jam] Kaméra Kaméra Worn Rékam
BWC055 - SD Card Dipindahkeun Mini Card Worn Camera Kaméra
Beurat Awak lampu WiFi Hukum penegak dipaké kaméra, Video 1728 * 1296 30fps, H.264, 940NM Nightvision (BWC052)
BWC041 - Kaméra Baduy Baduy OMG Badge
Kaméra Warga Badag OMG Mini, Video 2K (SPY195)
BWC010 - Kaméra Pamaréntahan Badan Pulisi Mini, 1296p, 170Deg, 12 Jam, Visi Peuting
BWC004 - OMG Ruggedized Casing Pamiatan Awak Polda Pulisi
BWC003 - Kaméra Angkat Badan Pulisi Mini
Kamera Tombol OMG Dipasang, Perekam Video Otomatis Gerak (SPY045B)
WiFi Hotspot Wearable Kaamanan 12MP kaméra, 1296P, H.264, kontrol App (SPY084)
Kaméra Kepala-Atur
anyar
Uncategorized - Kaméra Awak Worn
BWC071 - Kaméra Sanés Awak Sareng Mini Tambahan
BWC066 - Kepala Polda Kaméra Polda Pelor Cam pikeun Helmet
Ngamankeun Awak Mini dipaké kaméra kalawan Énkripsi [Jeung LCD Screen] (BWC060)
BWA012 - Stasiun Dok 10 Palabuhan - Sistem Manajemén Bukti
Konci Vidéo (BWA010)
Dipaké Pulisi Mini HD Awak kaméra, 12MP OV2710 140 Gelar kaméra, H.264 MOV, 1080P, TF Max 128G, Long Time Gawé (BWC053)
OMG Wifi Mini Olahraga Gerakan Olahraga Helmet (BWC049)
Mini Spy Kamera - Hidden Pocket Pen Kamera 170 Gelar Wide Angle lensa (SPY018)
OMG Kaméra Lawas Worn Affordable OMN (BWC4)
Kacamata Wungu Awak Smart Smart (BWC042)
pidio
BWC040 - Kaméra Awak Awak HD Affordable
Batré anu tiasa dicabut - Kaméra Worn Awak (BWC037)
Stasion palabuhan OMG 8 sareng Tampilan (BWC038)
Kaméra Awak Kaayaan - Stasiun Docking Station 8 (BWC036)
Awak Worn Camera - 3G, 4G, Wi-Fi, Live streaming, Jauh kontrol langsung, Bluetooth, Mobile APP (IOS + Android), 8hrs ngarékam sinambung, kontrol slide touch. (BWC035)
Awak Worn Camera - Kaméra Awak Wifi (BWC034)
Awak Worn Camera - Novatek 96650 chipset, Panyimpen kartu Panyungsi (BWC033)
Awak Worn Camera - Ambarella A7LA50 chipset, 140Degree Wide angle, 128GB Max storage, GPS built-in (BWC031)
Awak Worn Camera - Ambarella A7LA50 chipset, 140Degree Wide angle, 128GB Max storage, GPS built-in (BWC030)
Awak Worn Camera - Ambarella A7LA50 chipset, 170Degree Wide sudut, 128GB Max panyimpenan, Jenis batré anu tiasa dicabut (BWC028)
Awak Worn Camera - Ambarella A7LA50 chipset, 170 Gelar sudut Gelar, 128GB Max panyimpenan (BWC026)
Awak Worn Camera - Novatek 96650 chipset (BWC025)
Kamera Worn Awak - Dua batré 2500mAh tiasa diganti (BWC024)
Kaméra Worn Awak Liar Kaayaan SD (BWC021)
Kaméra OMG 4G Worn Awak (BWC012)
Removable Batre GPS Awak dipaké Pulisi kaméra [140deg] (BWC006)
OMG 12 Palabuhan Badan Kaméra Darmaga Kaméra Awak (BWC001)
Disumputkeun Kamera Mini Spy Video (SPY006)
Disumputkeun Kamera Spy Pocket Pen Video (SPY009)
Tombol kamera (SPY031)
WiFi Pen Kamera DVR, P2P, IP, recorder 1080P Video, App Control (SPY086)
WiFi Rapat Rekaman Pen, H.264,1080p, Motion deteksi, SD Card Max 128G (SPY091)
produk
Digital Voice & Video Recorder, Video 1080p, Suara 512kbps, Rotasi Degung 180 (SPY106)
Kaméra Awak Awak / Manajemén Bukti Digital (BWC008)
Listing jobs

Bérita paling énggal