BWC071 - Kaméra Sanés Awak Sareng Mini Tambahan

BWC071 - Kamera Mini Awak Worn Mini 01 700x

BWC071 - Kamera Mini Awak Worn Mini 01-1 700x

• Ultra Leutik Ukuran 65mm * 45mm * 28mm
• Kakuatan Lemah pamakeanana barang
• HEVC / H.265, Video Compress with High Quality and Low Bit Cost
• Kirang Tina 2GB Dijajah pikeun Rekam Jam 1 dina 1080P
• IP67 Waterproof sareng 2 Méter-shock buktina
• Stabilisasi Gambar EIS
• Kapasitas Kapasitas 2300mAh Luhur, langkungna Jam 8 Rékam Teras dina 1080P
• Rojongan Resolusi Ultrahigh 2560 * 1440P / 30FP (2K)
• 140 ° Widang of View, Nangkep Sadaya Situasi

WC071 - Kamera Mini Awak Worn tambahan 02 700xBWC071 - Kamera Mini Awak Worn Mini 03 700xBWC071 - Kamera Mini Awak Worn Mini 05 700x

BWC071 - Kamera Mini Awak W ekstra Mini 06

BWC071 - Kamera Mini Awak Worn Mini 04 700x

BWC071 - Kamera Mini Awak Worn Mini 07 700x

BWC071 - Kamera Mini Awak Worn Mini 08 700x

Fungsi dasar Bodas Lampu sokongan
sensor gambar OV4689-2A 1 / 3 ″ CMOS Sensor 4M piksel Lapisan Sudut 140 °
piksel Piksel maksimal dugi ka 32M , (5M / 8M / 10M / 12M / 16M / 21M / 32M) Sambungkeun Panganteur Port Micro USB 2.0
Palabuhan dihandap handap (pilihan)
basa Cina / Inggris / (OEM)
Resolusi video Resolusi Rakaman Multiple
2560×1440/30P,2304×1296/30P,
1920×1080/30P,1280×720/30P,
848 × 480 / 30P
Layar Ngajaga 30 detik / 1 min / 3 mins / 5 mins
Format pidéo /
encoding
MP4 H.264 / H.265 Keytone sokongan
Teruskeun gancang 2X, 4X, 8X LCD layar 1.54 inci layar warna resolusi TFT-LCD High
REW 2X, 4X, 8X playback sokongan
Video bit laju bit 2.5-10Mbps Pangiriman Video USB2.0
Pormat audio AAC Nomer ID unik Kalebet ID alat 7 angka ID sareng ID pulisi 6 angka sareng tanggal
Nyepak Burst sokongan batre
Format poto JPG ngetik Diwangun-di 2500mAh Li-ion batré
Potret Shot Capture Poto Salila Rekaman Video ngecas waktu Kurang ti 180 mins
gudang Kamampuh 32GB: Simpen file video langkung tina rékaman 16 jam '.
64GB: Simpen file video langkung tina rékaman 32 jam '.
128GB: Simpen file video langkung tina rékaman 64 jam '.
rekaman Time kira-kira 8 ka 9 jam di 1080P
Tingkat Panyimpen Indikator Visual nganggo alarem audio Level batré Indikator Visual nganggo alarem sora
Indikator Lampu Poto, mode sayaga, Ngecas, Ngarékam Waktosna boot Kirang tibatan 3-5
Fungsi Rakaman batur
Catetan Hiji-Klik Rojongan hiji-hiji pikeun ngamimitian ngarobih pidéo najan kaméra pareum. perlindungan sandi Pangguna tiasa ningali ukur file tapi henteu tiasa ngahapus, ngan ukur pangurus tiasa ngatur aranjeunna nganggo sandi anu leres ku parangkat lunak
Fungsi pra-catetan Dukungan ≥5 detik Pra-catetan
Fungsi pos-catetan ≥30mins post-record dina unggal résolusi ukuran 65x45x28mm
Quality video Rupa Super / Rupa / Biasa beurat 95
Infrabeureum Sacara otomatis / Sacara manual (Opat lampu infra red) Suhu gawe -20 ~ 55 ℃
wengi Visi 10 méter suhu Storage -40 ~ 80 ℃
Aktipkeun ajakan Geter, Visual, sareng Tactile Geter Konpirmasi Aktipkeun Rekam sareng Eureun waterproof IP67
Waktos 1 min / 3 mins / 5 mins / 10 mins / 15 mins / 30 mins klip Kualitas luhur, ngadukung rotasi 180 °.
Shot Burst 2/3/5/10/20 packing baku Carjer / kabel USB / Lekung panjang / manual pangguna
Nyitak Friendly, PDF & Email

Taros Kami

OMG Kamanusaan sarta Studi Palanggan

whatsapp

Singapura + 65 8333 4466

Jakarta + 62 8113 80221


email: sales@omg-solutions.com
or
Eusian dina Wangun panalungtikan & urang meunang deui ka anjeun dina 2 WIB

Kantor Batam OMG Solutions @ Terminal Feri Harbourbay

Office Batam OMG Solusi @ Pelabuhan-Bay-Ferry-Terminal

[embedyt] https://www.youtube.com/watch?v=MZOOThkg_oU [/ embedyt]

OMG Solutions mésér unit kantor di Batam. Pembentukan R&D Team urang di Batam nyaéta pikeun masihan inovasi paningkatan pikeun ngalayanan konsumén anyar & anu tos aya.
Didatangan Kantor kami di Terminal Feri Batam @ Harbourbay.

Singapura Top 500 Usaha 2018 & 2019

Singapura Top 500 usaha 2018

kaméra Tipe


Halaman Kategori

Kaméra Live Stream 4G
Artikel - Kaméra Awak Worn
Pengawasan Penguasaan UU sareng Confidentiality di Asia
Pangabutuh Kaméra Angkatna sareng Balukar Ka Polisi sareng Publik
Inovasi Téhnologi Awak-Worn Salila Taun-taun
Naha Kaméra Awak Worn ngabantosan Administrasi Hukum?
Balukar dina Pengawal Kaamanan nganggo Kaméra Awak-Worn
Hak istimewa ngagunakeun Kaméra Polda Awas-Polda
Kaméra Awak Worn: Taktik Anu Bakal Ngabantosan di Rumah sakit
Pengenalan Pangenal Raga di Kaméra Awak Worn
Nunjuk ka Catet sateuacan Mésér Kamera Worn-Awak
Perlindungan Jaringan Pamaréntahan ku Bantuan Kaméra Awak Worn
Kaméra Awak Leverage pikeun mastikeun Kasalametan Karyawan ku Perusahaan
Ngenalkeun Skema sareng Pembelajaran ngeunaan Kaméra Awak-Worn
Prosedur pikeun Ngagunakeun Kaméra Awak-Worn
Kaméra Awak-Lawas: Ngaronjatkeun Hubungan Pagawé Pasién-Kaséhatan di Rumah Sakit
Kaméra Awak Pulisi Worn Kaméra diperkirakeun pikeun Pituduh Pangenal Muka
Milih Kaméra Saatos Worn-Proper
Téhnik Aman Digunakeun Pamaréntah pikeun Ngalindungan Platform Kaméra Badan Worn
Kauntunganna Kaméra Awak ku Industri
Ngalaksanakeun Program Kaméra Badan Worn sareng Kelas
Métode Panganggo Kaméra Awak-Worn
Kauntungan tina Kaméra Awak-Worn dina Rumah Sakit
Promosi Pangenal Ramo Pikeun Patugas Penguasaan Hukum Kaméra Awak-Worn Kaméra
Tangtukeun kaméra Badag Worn-Body
Metodeu Pamaréntah tiasa dianggo pikeun Ngalindungan Jaringan kanggo Kaméra Awak Worn
Utilitas kaméra Kaméra Lawas ku Industri
Skéma Nimukeun Pikeun Kaméra Worn sareng Kamari Diajar
Tungtunan pikeun Pamakéan Kaméra Awak Worn
Pangenal Raga Datang Kaméra Pamiasan Awas Polda
Milih Kaméra Badan Wani anu Katuhu
Jaringan Kaméra Awak-Worn Aman pikeun Pamaréntah
Pamakéan Kaméra Awak-Worn ku Industri
Ngalaksanakeun Program Kaméra Badan Worn Rekomendasi sareng Palajaran Diajar
Wawasan Warga Kaméra Awak Worn
Usaha Téknologi Kamera Worn-Awak
Kauntungan Poténsi Kaméra Worn Pikeun Awak pikeun penegak UU
Perusahaan Kaamanan - Kumaha Balukar Kamera Pamanas Awak Pulisi
5 Hal-hal Anu Tiasa Ngeunaan Kaméra Awak Polisi
Kaunggulan tina ngagunakeun Kaméra Peringatan Badan Polda
Kaméra Awak Pulisi sareng Pribadi
Kumaha kaméra ngabantosan kaméra ngabantosan penegak hukum?
Pangaruh Kaméra Saatos Awak dina Penjaga Kaamanan
Artikel
Kauntungan tina kaméra awak Polda
Tetep dina kaméra kaméra ngagem awak
Awak dipaké kaméra
Asesoris Kamera Worn Awak
Stasion dok kaméra dina awak
Kaméra Kepala-Atur
anyar
Uncategorized - Kaméra Awak Worn
BWC071 - Kaméra Sanés Awak Sareng Mini Tambahan
BWC066 - Kepala Polda Kaméra Polda Pelor Cam pikeun Helmet
Ngamankeun Awak Mini dipaké kaméra kalawan Énkripsi [Jeung LCD Screen] (BWC060)
BWA012 - Stasiun Dok 10 Palabuhan - Sistem Manajemén Bukti
Konci Vidéo (BWA010)
Dipaké Pulisi Mini HD Awak kaméra, 12MP OV2710 140 Gelar kaméra, H.264 MOV, 1080P, TF Max 128G, Long Time Gawé (BWC053)
OMG Wifi Mini Olahraga Gerakan Olahraga Helmet (BWC049)
Mini Spy Kamera - Hidden Pocket Pen Kamera 170 Gelar Wide Angle lensa (SPY018)
OMG Kaméra Lawas Worn Affordable OMN (BWC4)
Kacamata Wungu Awak Smart Smart (BWC042)
pidio
BWC040 - Kaméra Awak Awak HD Affordable
Batré anu tiasa dicabut - Kaméra Worn Awak (BWC037)
Kaméra Awak Kaayaan - Stasiun Docking Station 8 (BWC036)
Awak Worn Camera - 3G, 4G, Wi-Fi, Live streaming, Jauh kontrol langsung, Bluetooth, Mobile APP (IOS + Android), 8hrs ngarékam sinambung, kontrol slide touch. (BWC035)
Awak Worn Camera - Kaméra Awak Wifi (BWC034)
Awak Worn Camera - Novatek 96650 chipset, Panyimpen kartu Panyungsi (BWC033)
Awak Worn Camera - Ambarella A7LA50 chipset, 140Degree Wide angle, 128GB Max storage, GPS built-in (BWC031)
Awak Worn Camera - Ambarella A7LA50 chipset, 140Degree Wide angle, 128GB Max storage, GPS built-in (BWC030)
Awak Worn Camera - Ambarella A7LA50 chipset, 170Degree Wide sudut, 128GB Max panyimpenan, Jenis batré anu tiasa dicabut (BWC028)
Awak Worn Camera - Ambarella A7LA50 chipset, 170 Gelar sudut Gelar, 128GB Max panyimpenan (BWC026)
Awak Worn Camera - Novatek 96650 chipset (BWC025)
Kamera Worn Awak - Dua batré 2500mAh tiasa diganti (BWC024)
Kaméra Worn Awak Liar Kaayaan SD (BWC021)
Kaméra OMG 4G Worn Awak (BWC012)
Removable Batre GPS Awak dipaké Pulisi kaméra [140deg] (BWC006)
BWC007 OMG - Kaméra Worn Awak Ambarella A12 / WIFI Video Live Stream / Sajam Gawé Long
OMG 12 Palabuhan Badan Kaméra Darmaga Kaméra Awak (BWC001)
Disumputkeun Kamera Mini Spy Video (SPY006)
Disumputkeun Kamera Spy Pocket Pen Video (SPY009)
Tombol kamera (SPY031)
WiFi Pen Kamera DVR, P2P, IP, recorder 1080P Video, App Control (SPY086)
WiFi Rapat Rekaman Pen, H.264,1080p, Motion deteksi, SD Card Max 128G (SPY091)
produk
Digital Voice & Video Recorder, Video 1080p, Suara 512kbps, Rotasi Degung 180 (SPY106)
Kaméra Awak Awak / Manajemén Bukti Digital (BWC008)
Listing jobs

Bérita paling énggal