Pengenalan Pangenal Raga di Kaméra Awak Worn

  • 0

Pengenalan Pangenal Raga di Kaméra Awak Worn

Pangenal wajah mangrupikeun aplikasi perangkat lunak biometri anu sacara unik bisa ngaidentifikasi atanapi ngabéréskeun jalma ku ngabandingkeun sareng nganalisa pola dumasar kana kontéks rai jalma. Pangenal wajah kalolobaanana dianggo pikeun tujuan kaamanan, tapi éta ogé mantuan pikeun milari jalma anu leungit. Kanyataanna, téknologi pangakuan raray parantos nampi perhatian anu épék ku sabab ngagaduhan poténsial pikeun sababaraha rupa aplikasi anu aya kaitanana sareng penegak hukum.

Kaméra kaamanan pangenal raray tiasa ngapalkeun pameunteu jalma anu dipikaresep, jaringan anggota geng, hoyong penjahat sareng tersangka kajahatan. Alat nyatakeun pamilik bisnis nalika individu anu teu kéngingkeun sumping dina milikna.

Kumaha Pangenal Rupa Harmoni

Ditengah masalah perkawis kabijakan privasi sareng akurasi, penting pikeun ngarti kumaha cara pangakuan raray jalan. Pangenal raray ngandelkeun sababaraha téknologi pikeun digawé: Sistem gambar gambar (panjagaan kaméra atanapi video), intelijen buatan sareng diajar mesin. Peta pangenal muka fitur raray tina poto atanapi pidéo sareng ngarobih kana data biometri digital. Éta ngabandingkeun tanda tangan digital ieu ka pangkalan data rupa anu dipikanyaho pikeun milari pertandingan.

Aya opat léngkah dasar pikeun pangakuan raray:

  1. Sistem ngarebut gambar ramo anjeun nalika anjeun jalan. Ieu tiasa gambar video atanapi poto.
  2. Software pangenal raray maos géométri raray anjeun. Éta katingali ngeunaan hal-hal sapertos jarak antara panon anjeun, dahi kana jangkungna gado, sareng Landmark raray pikeun ngembangkeun tandatangan digital tina ramo anjeun.
  3. Tanda wajah anjeun, rumus matematika sahiji sareng zéwi unik sareng anjeun, teras dibandingkeun databés datana tina rupa-rupa anu disebat.
  4. Sistim na nangtukeun idéntitas anjeun.

Dimana nganggo pangenalan Muka?

Bandara mangrupikeun tempat anu paling rame. Angkanna jumlah masarakat ogé ningkatkeun résiko masalah kaamanan. Sanaos bandara dilengkepan parangkat ngawaskeun, kaméra CCTV, sareng sistem kaamanan anu sanés, masih aya kabocoran kaamanan. Kalayan penyebaran téknologi pangenalan wajah, kaamanan bandara tiasa ditingkatkeun. Kaméra dipasang di jero beus kota, beus sakola, beus umum, kapal layar, kapal féri, sareng karéta pikeun nyaring wajah panumpang sareng ngabandingkeunana kana databés gambar. Upami aya payuneun jalma anu dipikahoyong, supir sareng otoritas prihatin kedah waspada.

Pangakuan raray mimitina dirarancang pikeun jaminan idéntitas sareng aksés aksés, pikeun dijalankeun dina kaayaan dikontrol sareng mastikeun pikeun yén jalma nyaéta aranjeunna ngaku. Ayeuna kaméra scan jalma, ngabandingkeun unggal pameunteu anu lulus kana daptar jam tangan.

Seueur agénsi penegak hukum ngagunakeun pangakuan raray pikeun nganalisis cuplikan pidéo anu dirékam, ngahemat waktos sareng usaha, éta langkung hésé dianggo sacara real-time, di dunya nyata. The matematik mariksa unggal passerby dina rohangan umum anu rame ngalawan daptar jam tangan leutik ngadorong pangakuan raray pikeun watesna. Ukurna "Mini WIFI / GPS / 3G / 4G Camera-Worn Camera - Pangenal Muka (BWC058-4G)”Tiasa ngampung.

Kontras jeung pangakuan rai, mayitna parantos ningali panerapan massal. Alat video anu nganggo awak ieu ayeuna ngagampangkeun baju seragam pulisi di sakuliah dunya, nyayogikeun manajemén bukti, petugas kasalametan, sareng jaminan ka masarakat. Badan ngarékam cuplikan pikeun nyababkeun kana awak fisik Sababaraha bodycams ogé live streaming video back to control kamar. Batur numbu ka holsters pakarang pikeun otomatis memicu ngarekam video. Nalika mekar alat sélulér, model-kartu badan anu langkung anyar anu dumasar kana platform smartphone disetel janten langkung kuat. Ieu hartosna dua téknologi anu bakal ngagabung. Pangakuan wajah dina bodycams mangrupikeun léngkah anu écés. Ngahugaskeun perwira kalayan daptar nonton penjahat anu dipikahoyong, jalma anu dipikaresep, barudak leungit, dewasa anu rentan.

Nyetél Boundaries

Pamakéan pangenalan raray dina bodycams ogé nawiskeun pertahanan ngalawan tuduhan bias ras. Kawijakan bisa diatur pikeun nyegah aparat milarian anu henteu dikenal ku pangenal raray, bahkan upami diberhentikan. Dimana tuduhanna aya anu ngeureunkeun sareng milarian kajahatan tingkat rendah dina komunitas khusus, pangakuan raray dina bodycams nawiskeun kasaimbangan. Ieu mangrupikeun jenis panyalindungan anu bakal ngabantosan nyoko langkung lega.

Pangakuan raray dina bodycams ogé bakal nyayogikeun verifikasi sekundér pikeun pertandingan tina kendaraan pengawasan sareng kaméra CCTV. Saatos pertandingan awal, patugas di kakiungan nyarios jalmi sareng ngajalankeun cek kadua ti hiji bodycam, ngajalankeun tina daptar jam anu sami. Mung upami aya pertandingan ogé naon waé anu dicandak salajengna. Dina sorangan, ieu mangrupikeun panjagaan bahan anu hadé ngalawan anu disebut positip palsu. Éta ogé nyayogikeun jalma pikeun interaksi sateuacan aya kaputusan ahir ngeunaan hiji tangkepan.

Generasi salajengna

Generasi generasi mimiti operasi dina dinten ayeuna parantos fokus kana ngarékam pidéo pikeun sistem manajemén bukti. Ayeuna, Bodycam ngagentoskeun fokus kana streaming video live, pangakuan rai, sareng alat Edge-AI. Generasi salajengna generasi IoT (internet hal ieu) bakal ngagabungkeun miliar alat IoT sanés anu bakal dikaluarkeun dina jaringan 4G sareng 5G salami sababaraha taun. Dirancang pikeun networked, pikeun ngabagikeun data, pamisah ngolah tina ujung ka tengah, alat-alat ieu bakal mekar jauh tina ngarékam pidéo 'bisi' penting pikeun alat policing penting.

Sareng sajauh policing, taun payun bakal ditandaan janten titik balik pikeun pangenal wajah. Tés bakal morph kana nyebarkeun. Penglayananan bakal ngahasilkeun hasil. Tujuanana bakal dimeunangkeun. Mayoritas masarakat, pamustunganana, bakal milih kaamanan sareng kasalametan pribadi tina kabijakan privasi sawenang. Kalayan sababaraha telepon pikeun larangan sareng pangaturan, survey anu diterbitkeun sateuacan sababaraha sasih mendakan yén ngan ukur 18% warga Amerika anu percaya pangakuan wajah kudu mastikeun dibatesan sacara ngagem pikeun kasalametan umum. Sareng ieu dimana bodycams bakal sumping ka dirina. Upami urang tiasa ngalatih perwira pulisi kami pikeun ngakuan unggal palanggaran anu dipikanyaho, unggal jalma anu teu dipikanyaho ku kapentingan, unggal jalma dewasa anu rawan atanapi murangkalih anu leungit, kana 99% atanapi tingkat akurasi anu langkung ageung.

Naros Pangenal Rupa

  • Ningkat Kaamanan: Salah sahiji naros téhnologi pangakuan raray pangpentingna nyaéta nya éta ningkatkeun kaamanan sareng kaamanan. Ti instansi pamaréntahan ka panggunaan pribadi, aya paménta ningkatkeun pikeun sistem kaamanan sareng pangawasan maju. Organisasi bisa gampang ngaidentipikasi sareng ngalacak saha waé anu sumping kana enggon, sareng aranjeunna tiasa gampang ngabantosan sémah anu henteu nampi. Éta tiasa ngabantuan nalika datang ka nyungsi poténsi teroris. Tambih Deui, henteu aya konci, lencana, atanapi kecap konci anu tiasa dipaling atanapi leungit.
  • Saum sareng akurat: Kalayan paménta anu beuki nambahan pikeun kecepatan sareng jumlah cyberattacks, ngembangkeun téknologi anu gancang sareng akurat. Téknologi pangenal raray nyayogikeun verifikasi anu gampang, gancang, sareng akurat. Sanaos mungkin, sesah pikeun ngabobol téknologi pangakuan raray, anu matak mangpaat pikeun ngabantosan panipuan.
  • Henteu aya hubungan: Pangenal raray langkung disukai tina scanning sidik kusabab proses kontakna. Jalma henteu kedah hariwang ngeunaan potensi aral anu aya hubunganana sareng téknologi idéntifikasi sidik, sapertos kuman atanapi tanda.

Kontra Pangenal Muka

  • Biaya Palaksanaan luhur: Pangenal raray ngabutuhkeun kaméra kualitas top sareng software canggih pikeun mastikeun akurasi sareng kacepetan. Tapi, Panaliti Pasar Sekutu ngiringan yén kamajuan téknologi sigana bakal ngirangan harga sistem pangakuan rai di hareup.
  • data Storage: Pidio sareng gambar kualitas luhur anu dipikabutuh pikeun pangenal raray nyandak jumlah panyimpenan anu penting. Supaya sistem pangakuan raray mujarab, aranjeunna ngan ukur ngolah 10 ka 25% video. Ieu nyababkeun organisasi ngagunakeun seueur komputer pikeun ngolah sadaya sareng ngalakukeun éta gancang.
  • Parobihan dina Penampilan sareng Manglé Kaméra: Naon waé parobihan utama dina rupa, kaasup rambut raray sareng parobihan beurat, tiasa ngalungkeun téknologi. Dina instansi ieu, gambar anyar diperyogikeun. Sudut kaméra ogé tiasa nyababkeun masalah sabab sababaraha sudut diperyogikeun pikeun ngaidentipikasi pameunteu.

kacindekan

Ayeuna henteu aya panerapan anu langsung langsung ngatur pangaturan sareng pamaréntahan kaméra dipasuhan awak pulisi. Perda anu jelas katinggaleun pisan kana laju gancang dimana téknologi panjagaan, sapertos kaméra anu nganggo awak, nuju berkembang. Henteuna panerapan anu leres nyiptakeun bahaya anu privasi jalma-jalma tiasa janten réncang salaku hasil tina téknologi panjagaan anyar.

Pangenal wajah mangrupikeun téknologi anu kuat tapi éta kedah dianggo kalayan bijaksana. Di hiji sisi, éta ngamanfaatkeun kauntungan anu ageung pikeun perusahaan sareng pangguna akhir, ngabantuan aranjeunna ningkatkeun kaamanan sareng ngalacak para pelanggaran. Di sisi anu sanés, éta tiasa nyalahgunakeun pikeun kapentingan pribadi sareng ngakibatkeun sababaraha akibat anu serius. Bakal nyandak sahenteuna 5 taun pikeun pangakuan raray datangna dina susuratan lengkep sareng hak asasi manusa sareng privasi seseorang.

Kaméra nganggo awak nganggo pangakuan raray pikeun dipaké leres sareng ngaminimalkeun akibat négatip sareng résiko kana kabébasan, panerapan anu luyu kedah didaptarkeun sacara langsung pikeun nyarioskeun alat-alat ieu. Aya kamungkinan pikeun kaméra nganggo awak janten alat anu mangpaat pikeun ngahontal tanggung jawab anu langkung saé; kumaha waé, ieu tiasa waé upami protokol privasi anu luyu janten ditunjuk ku hukum.

Rujukan

Anon., Nd Laporan Kaamanan Dunya. [Online]
Sadia di: http://www.worldsecurity-index.com/shareDir/documents/15508405770.pdf

Bud, TK, nd BWVSG. [Online]
Sadia di: http://www.bwvsg.com/resources/procedures-and-guidelines/

DashMagazine, nd M. [Online]
Sadia di: https://becominghuman.ai/the-threats-and-benefits-of-facial-recognition-what-should-we-know-17008f69ae74

Doffman, Z., nd [Online]
Sadia di: https://www.forbes.com/sites/zakdoffman/2019/01/10/body-worn-2-0-how-iot-facial-recognition-is-set-to-change-frontline-policing/#4e0a5cad1ff3

Marr, B., nd Forbes. [Online]
Sadia di: https://www.forbes.com/sites/bernardmarr/2019/08/19/facial-recognition-technology-here-are-the-important-pros-and-cons/#28c79e8e14d1

Tim, RM, 2019. RTI. [Online]
Sadia di: https://www.1rti.com/pros-cons-of-facial-recognition-technology/

Wendt, R., 30 julai 2019. SALES TAMAT & INTEGRASI. [Online]
Sadia di: https://www.securitysales.com/news/facial-recognition-tech-scrutiny/

Nyitak Friendly, PDF & Email

Leave a Reply

Taros Kami

OMG Kamanusaan sarta Studi Palanggan

whatsapp

Singapura + 65 8333 4466

Jakarta + 62 8113 80221


email: sales@omg-solutions.com
or
Eusian dina Wangun panalungtikan & urang meunang deui ka anjeun dina 2 WIB

Kantor Batam OMG Solutions @ Terminal Feri Harbourbay

Office Batam OMG Solusi @ Pelabuhan-Bay-Ferry-Terminal

[embedyt] https://www.youtube.com/watch?v=MZOOThkg_oU [/ embedyt]

OMG Solutions mésér unit kantor di Batam. Pembentukan R&D Team urang di Batam nyaéta pikeun masihan inovasi paningkatan pikeun ngalayanan konsumén anyar & anu tos aya.
Didatangan Kantor kami di Terminal Feri Batam @ Harbourbay.

Singapura Top 500 Usaha 2018 & 2019

Singapura Top 500 usaha 2018

kaméra Tipe


Halaman Kategori

Kaméra Live Stream 4G
Artikel - Kaméra Awak Worn
Pengawasan Penguasaan UU sareng Confidentiality di Asia
Pangabutuh Kaméra Angkatna sareng Balukar Ka Polisi sareng Publik
Inovasi Téhnologi Awak-Worn Salila Taun-taun
Naha Kaméra Awak Worn ngabantosan Administrasi Hukum?
Balukar dina Pengawal Kaamanan nganggo Kaméra Awak-Worn
Hak istimewa ngagunakeun Kaméra Polda Awas-Polda
Kaméra Awak Worn: Taktik Anu Bakal Ngabantosan di Rumah sakit
Pengenalan Pangenal Raga di Kaméra Awak Worn
Nunjuk ka Catet sateuacan Mésér Kamera Worn-Awak
Perlindungan Jaringan Pamaréntahan ku Bantuan Kaméra Awak Worn
Kaméra Awak Leverage pikeun mastikeun Kasalametan Karyawan ku Perusahaan
Ngenalkeun Skema sareng Pembelajaran ngeunaan Kaméra Awak-Worn
Prosedur pikeun Ngagunakeun Kaméra Awak-Worn
Kaméra Awak-Lawas: Ngaronjatkeun Hubungan Pagawé Pasién-Kaséhatan di Rumah Sakit
Kaméra Awak Pulisi Worn Kaméra diperkirakeun pikeun Pituduh Pangenal Muka
Milih Kaméra Saatos Worn-Proper
Téhnik Aman Digunakeun Pamaréntah pikeun Ngalindungan Platform Kaméra Badan Worn
Kauntunganna Kaméra Awak ku Industri
Ngalaksanakeun Program Kaméra Badan Worn sareng Kelas
Métode Panganggo Kaméra Awak-Worn
Kauntungan tina Kaméra Awak-Worn dina Rumah Sakit
Promosi Pangenal Ramo Pikeun Patugas Penguasaan Hukum Kaméra Awak-Worn Kaméra
Tangtukeun kaméra Badag Worn-Body
Metodeu Pamaréntah tiasa dianggo pikeun Ngalindungan Jaringan kanggo Kaméra Awak Worn
Utilitas kaméra Kaméra Lawas ku Industri
Skéma Nimukeun Pikeun Kaméra Worn sareng Kamari Diajar
Tungtunan pikeun Pamakéan Kaméra Awak Worn
Pangenal Raga Datang Kaméra Pamiasan Awas Polda
Milih Kaméra Badan Wani anu Katuhu
Jaringan Kaméra Awak-Worn Aman pikeun Pamaréntah
Pamakéan Kaméra Awak-Worn ku Industri
Ngalaksanakeun Program Kaméra Badan Worn Rekomendasi sareng Palajaran Diajar
Wawasan Warga Kaméra Awak Worn
Usaha Téknologi Kamera Worn-Awak
Kauntungan Poténsi Kaméra Worn Pikeun Awak pikeun penegak UU
Perusahaan Kaamanan - Kumaha Balukar Kamera Pamanas Awak Pulisi
5 Hal-hal Anu Tiasa Ngeunaan Kaméra Awak Polisi
Kaunggulan tina ngagunakeun Kaméra Peringatan Badan Polda
Kaméra Awak Pulisi sareng Pribadi
Kumaha kaméra ngabantosan kaméra ngabantosan penegak hukum?
Pangaruh Kaméra Saatos Awak dina Penjaga Kaamanan
Artikel
Kauntungan tina kaméra awak Polda
Tetep dina kaméra kaméra ngagem awak
Awak dipaké kaméra
Asesoris Kamera Worn Awak
Stasion dok kaméra dina awak
Kaméra Kepala-Atur
anyar
Uncategorized - Kaméra Awak Worn
BWC071 - Kaméra Sanés Awak Sareng Mini Tambahan
BWC066 - Kepala Polda Kaméra Polda Pelor Cam pikeun Helmet
Ngamankeun Awak Mini dipaké kaméra kalawan Énkripsi [Jeung LCD Screen] (BWC060)
BWA012 - Stasiun Dok 10 Palabuhan - Sistem Manajemén Bukti
Konci Vidéo (BWA010)
Dipaké Pulisi Mini HD Awak kaméra, 12MP OV2710 140 Gelar kaméra, H.264 MOV, 1080P, TF Max 128G, Long Time Gawé (BWC053)
OMG Wifi Mini Olahraga Gerakan Olahraga Helmet (BWC049)
Mini Spy Kamera - Hidden Pocket Pen Kamera 170 Gelar Wide Angle lensa (SPY018)
OMG Kaméra Lawas Worn Affordable OMN (BWC4)
Kacamata Wungu Awak Smart Smart (BWC042)
pidio
BWC040 - Kaméra Awak Awak HD Affordable
Batré anu tiasa dicabut - Kaméra Worn Awak (BWC037)
Kaméra Awak Kaayaan - Stasiun Docking Station 8 (BWC036)
Awak Worn Camera - 3G, 4G, Wi-Fi, Live streaming, Jauh kontrol langsung, Bluetooth, Mobile APP (IOS + Android), 8hrs ngarékam sinambung, kontrol slide touch. (BWC035)
Awak Worn Camera - Kaméra Awak Wifi (BWC034)
Awak Worn Camera - Novatek 96650 chipset, Panyimpen kartu Panyungsi (BWC033)
Awak Worn Camera - Ambarella A7LA50 chipset, 140Degree Wide angle, 128GB Max storage, GPS built-in (BWC031)
Awak Worn Camera - Ambarella A7LA50 chipset, 140Degree Wide angle, 128GB Max storage, GPS built-in (BWC030)
Awak Worn Camera - Ambarella A7LA50 chipset, 170Degree Wide sudut, 128GB Max panyimpenan, Jenis batré anu tiasa dicabut (BWC028)
Awak Worn Camera - Ambarella A7LA50 chipset, 170 Gelar sudut Gelar, 128GB Max panyimpenan (BWC026)
Awak Worn Camera - Novatek 96650 chipset (BWC025)
Kamera Worn Awak - Dua batré 2500mAh tiasa diganti (BWC024)
Kaméra Worn Awak Liar Kaayaan SD (BWC021)
Kaméra OMG 4G Worn Awak (BWC012)
Removable Batre GPS Awak dipaké Pulisi kaméra [140deg] (BWC006)
BWC007 OMG - Kaméra Worn Awak Ambarella A12 / WIFI Video Live Stream / Sajam Gawé Long
OMG 12 Palabuhan Badan Kaméra Darmaga Kaméra Awak (BWC001)
Disumputkeun Kamera Mini Spy Video (SPY006)
Disumputkeun Kamera Spy Pocket Pen Video (SPY009)
Tombol kamera (SPY031)
WiFi Pen Kamera DVR, P2P, IP, recorder 1080P Video, App Control (SPY086)
WiFi Rapat Rekaman Pen, H.264,1080p, Motion deteksi, SD Card Max 128G (SPY091)
produk
Digital Voice & Video Recorder, Video 1080p, Suara 512kbps, Rotasi Degung 180 (SPY106)
Kaméra Awak Awak / Manajemén Bukti Digital (BWC008)
Listing jobs

Bérita paling énggal