Pengenalan Pangenal Raga di Kaméra Awak Worn

  • 0

Pengenalan Pangenal Raga di Kaméra Awak Worn

Pangenal raray mangrupikeun aplikasi parangkat lunak biometric anu tiasa unik ngaidentipikasi atanapi verifikasi hiji jalma ku ngabandingkeun sareng nganalisis pola dumasar kontur raray jalma éta. Pangenal raray seuseueurna dianggo pikeun tujuan kaamanan, tapi éta ogé mangpaat pikeun milarian jalma anu leungit. Nyatana, téknologi pangenal wajah parantos nampi perhatian anu signifikan sabab berpotensi pikeun rupa-rupa aplikasi anu aya hubunganana sareng penegak hukum ogé perusahaan-perusahaan sanés.

Kaméra kaamanan pangenal raray tiasa ngapalkeun pameunteu jalma anu dipikaresep, jaringan anggota geng, hoyong penjahat sareng tersangka kajahatan. Alat nyatakeun pamilik bisnis nalika individu anu teu kéngingkeun sumping dina milikna.

Kumaha Pangenal Rupa Harmoni

Ditengah masalah ngeunaan privasi sareng akurasi, penting pikeun ngartos kumaha cara pangenal wajah. Pangenal wajah gumantung kana sababaraha téknologi pikeun jalan: Sistem nangkep gambar (kaméra atanapi panjagaan video), kecerdasan buatan sareng pembelajaran mesin. Pangenal raray memetakan fitur pameunteu tina poto atanapi video sareng ngarobah kana data biometric digital. Éta ngabandingkeun tanda tangan digital ieu kana basis data rupa anu dikenal pikeun milarian pertandingan.

Aya opat léngkah dasar pikeun pangakuan raray:

  1. Sistem ngarebut gambar ramo anjeun nalika anjeun jalan. Ieu tiasa gambar video atanapi poto.
  2. Software pangenal raray maos géométri raray anjeun. Éta katingali ngeunaan hal-hal sapertos jarak antara panon anjeun, dahi kana jangkungna gado, sareng Landmark raray pikeun ngembangkeun tandatangan digital tina ramo anjeun.
  3. Tanda wajah anjeun, rumus matematika sahiji sareng zéwi unik sareng anjeun, teras dibandingkeun databés datana tina rupa-rupa anu disebat.
  4. Sistim na nangtukeun idéntitas anjeun.

Dimana nganggo pangenalan Muka?

Bandara mangrupikeun tempat anu paling rame. Angkanna jumlah masarakat ogé ningkatkeun résiko masalah kaamanan. Sanaos bandara dilengkepan parangkat ngawaskeun, kaméra CCTV, sareng sistem kaamanan anu sanés, masih aya kabocoran kaamanan. Kalayan penyebaran téknologi pangenalan wajah, kaamanan bandara tiasa ditingkatkeun. Kaméra dipasang di jero beus kota, beus sakola, beus umum, kapal layar, kapal féri, sareng karéta pikeun nyaring wajah panumpang sareng ngabandingkeunana kana databés gambar. Upami aya payuneun jalma anu dipikahoyong, supir sareng otoritas prihatin kedah waspada.

Pangakuan raray mimitina dirarancang pikeun jaminan idéntitas sareng aksés aksés, pikeun dijalankeun dina kaayaan dikontrol sareng mastikeun pikeun yén jalma nyaéta aranjeunna ngaku. Ayeuna kaméra scan jalma, ngabandingkeun unggal pameunteu anu lulus kana daptar jam tangan.

Seueur lembaga penegak hukum nganggo pangakuan raray pikeun nganalisis rekaman video anu dirékam, ngahémat waktos sareng usaha, langkung hésé dianggo sacara real-time, dina dunya nyata. Matématika pikeun mariksa unggal jalma anu liwat di rohangan umum anu ramé ngalawan daptar nonton alit bahkan ngadorong pangenalan wajah dugi ka wates na. Ngan ukur "Mini WIFI / GPS / 3G / 4G Body-Worn Camera - Pangakuan Wajah (BWC058-4G)”Tiasa ngampung.

Kontras jeung pangakuan rai, mayitna parantos ningali panerapan massal. Alat video anu nganggo awak ieu ayeuna ngagampangkeun baju seragam pulisi di sakuliah dunya, nyayogikeun manajemén bukti, petugas kasalametan, sareng jaminan ka masarakat. Badan ngarékam cuplikan pikeun nyababkeun kana awak fisik Sababaraha bodycams ogé live streaming video back to control kamar. Batur numbu ka holsters pakarang pikeun otomatis memicu ngarekam video. Nalika mekar alat sélulér, model-kartu badan anu langkung anyar anu dumasar kana platform smartphone disetel janten langkung kuat. Ieu hartosna dua téknologi anu bakal ngagabung. Pangakuan wajah dina bodycams mangrupikeun léngkah anu écés. Ngahugaskeun perwira kalayan daptar nonton penjahat anu dipikahoyong, jalma anu dipikaresep, barudak leungit, dewasa anu rentan.

Nyetél Boundaries

Pamakéan pangenalan raray dina bodycams ogé nawiskeun pertahanan ngalawan tuduhan bias ras. Kawijakan bisa diatur pikeun nyegah aparat milarian anu henteu dikenal ku pangenal raray, bahkan upami diberhentikan. Dimana tuduhanna aya anu ngeureunkeun sareng milarian kajahatan tingkat rendah dina komunitas khusus, pangakuan raray dina bodycams nawiskeun kasaimbangan. Ieu mangrupikeun jenis panyalindungan anu bakal ngabantosan nyoko langkung lega.

Pangakuan raray dina bodycams ogé bakal nyayogikeun verifikasi sekundér pikeun pertandingan tina kendaraan pengawasan sareng kaméra CCTV. Saatos pertandingan awal, patugas di kakiungan nyarios jalmi sareng ngajalankeun cek kadua ti hiji bodycam, ngajalankeun tina daptar jam anu sami. Mung upami aya pertandingan ogé naon waé anu dicandak salajengna. Dina sorangan, ieu mangrupikeun panjagaan bahan anu hadé ngalawan anu disebut positip palsu. Éta ogé nyayogikeun jalma pikeun interaksi sateuacan aya kaputusan ahir ngeunaan hiji tangkepan.

Generasi salajengna

Generasi kahiji bodycams anu dioperasikeun ayeuna parantos fokus kana rékaman pidéo pikeun sistem manajemen bukti. Ayeuna, Bodycam ngalihkeun fokus pikeun streaming video langsung, pangakuan raray, sareng dina-alat Edge-AI. Bodycams generasi saterusna IoT (internét mahluk) ieu bakal ngiringan milyaran alat IoT sanés anu bakal dikintunkeun dina jaringan 4G sareng 5G dina sababaraha taun ka pengker. Dirancang pikeun dijantenkeun jaringan, pikeun ngabagi data, pikeun ngabagi pamrosésan ti tepi ka tengah, alat-alat ieu bakal mekar jauh tina rékaman pidéo 'upami bisi' nuju alat policing penting.

Janten, sajauh ngeunaan kapolisian, taun payun bakal ditandaan salaku titik balik pikeun pangakuan raray. Tés bakal morph kana deployments. Panempatan bakal ngahasilkeun hasil. Argumen bakal dimeunangkeun. Mayoritas masarakat, pamustunganana, bakal milih kaamanan pribadi sareng kaamanan tibatan privasi sambarangan. Dina hudang sababaraha panggilan pikeun larangan sareng pangaturan, survey anu diterbitkeun sateuacan sababaraha bulan mendakan yén ngan 18% urang Amerika yakin yén pangakuan wajah kedah diwatesan ketat ku ngorbankeun kasalametan umum. Sareng ieu dimana bodycams bakal sumping kana awakna sorangan. Upami urang tiasa ngalatih aparat kapulisian urang pikeun mikawanoh unggal palaku anu dipikaterang, unggal jalma anu teu dipikaterang dipikaresep, unggal jalma déwasa rentan atanapi budak anu leungit, kana tingkat akurasi 99% atanapi langkung ageung.

Naros Pangenal Rupa

  • Ningkat Kaamanan: Salah sahiji naros téhnologi pangakuan raray pangpentingna nyaéta nya éta ningkatkeun kaamanan sareng kaamanan. Ti instansi pamaréntahan ka panggunaan pribadi, aya paménta ningkatkeun pikeun sistem kaamanan sareng pangawasan maju. Organisasi bisa gampang ngaidentipikasi sareng ngalacak saha waé anu sumping kana enggon, sareng aranjeunna tiasa gampang ngabantosan sémah anu henteu nampi. Éta tiasa ngabantuan nalika datang ka nyungsi poténsi teroris. Tambih Deui, henteu aya konci, lencana, atanapi kecap konci anu tiasa dipaling atanapi leungit.
  • Saum sareng akurat: Kalayan paménta anu beuki nambahan pikeun kecepatan sareng jumlah cyberattacks, ngembangkeun téknologi anu gancang sareng akurat. Téknologi pangenal raray nyayogikeun verifikasi anu gampang, gancang, sareng akurat. Sanaos mungkin, sesah pikeun ngabobol téknologi pangakuan raray, anu matak mangpaat pikeun ngabantosan panipuan.
  • Henteu aya hubungan: Pangenal raray langkung disukai tina scanning sidik kusabab proses kontakna. Jalma henteu kedah hariwang ngeunaan potensi aral anu aya hubunganana sareng téknologi idéntifikasi sidik, sapertos kuman atanapi tanda.

 

Kontra Pangenal Muka

  • Biaya Palaksanaan luhur: Pangenal raray ngabutuhkeun kaméra kualitas top sareng software canggih pikeun mastikeun akurasi sareng kacepetan. Tapi, Panaliti Pasar Sekutu ngiringan yén kamajuan téknologi sigana bakal ngirangan harga sistem pangakuan rai di hareup.
  • data Storage: Pidio sareng gambar kualitas luhur anu dipikabutuh pikeun pangenal raray nyandak jumlah panyimpenan anu penting. Supaya sistem pangakuan raray mujarab, aranjeunna ngan ukur ngolah 10 ka 25% video. Ieu nyababkeun organisasi ngagunakeun seueur komputer pikeun ngolah sadaya sareng ngalakukeun éta gancang.
  • Parobihan dina Penampilan sareng Manglé Kaméra: Naon waé parobihan utama dina rupa, kaasup rambut raray sareng parobihan beurat, tiasa ngalungkeun téknologi. Dina instansi ieu, gambar anyar diperyogikeun. Sudut kaméra ogé tiasa nyababkeun masalah sabab sababaraha sudut diperyogikeun pikeun ngaidentipikasi pameunteu.

kacindekan

Ayeuna henteu aya panerapan anu langsung langsung ngatur pangaturan sareng pamaréntahan kaméra dipasuhan awak pulisi. Perda anu jelas katinggaleun pisan kana laju gancang dimana téknologi panjagaan, sapertos kaméra anu nganggo awak, nuju berkembang. Henteuna panerapan anu leres nyiptakeun bahaya anu privasi jalma-jalma tiasa janten réncang salaku hasil tina téknologi panjagaan anyar.

Pangenal wajah mangrupikeun téknologi anu kuat tapi éta kedah dianggo kalayan bijaksana. Di hiji sisi, éta ngamanfaatkeun kauntungan anu ageung pikeun perusahaan sareng pangguna akhir, ngabantuan aranjeunna ningkatkeun kaamanan sareng ngalacak para pelanggaran. Di sisi anu sanés, éta tiasa nyalahgunakeun pikeun kapentingan pribadi sareng ngakibatkeun sababaraha akibat anu serius. Bakal nyandak sahenteuna 5 taun pikeun pangakuan raray datangna dina susuratan lengkep sareng hak asasi manusa sareng privasi seseorang.

Kaméra nganggo awak nganggo pangakuan raray pikeun dipaké leres sareng ngaminimalkeun akibat négatip sareng résiko kana kabébasan, panerapan anu luyu kedah didaptarkeun sacara langsung pikeun nyarioskeun alat-alat ieu. Aya kamungkinan pikeun kaméra nganggo awak janten alat anu mangpaat pikeun ngahontal tanggung jawab anu langkung saé; kumaha waé, ieu tiasa waé upami protokol privasi anu luyu janten ditunjuk ku hukum.

Rujukan

Anon., Nd Laporan Kaamanan Dunya. [Online]
Sadia di: http://www.worldsecurity-index.com/shareDir/documents/15508405770.pdf

Bud, TK, nd BWVSG. [Online]
Sadia di: http://www.bwvsg.com/resources/procedures-and-guidelines/

DashMagazine, nd M. [Online]
Sadia di: https://becominghuman.ai/the-threats-and-benefits-of-facial-recognition-what-should-we-know-17008f69ae74

Doffman, Z., nd [Online]
Sadia di: https://www.forbes.com/sites/zakdoffman/2019/01/10/body-worn-2-0-how-iot-facial-recognition-is-set-to-change-frontline-policing/#4e0a5cad1ff3

Marr, B., nd Forbes. [Online]
Sadia di: https://www.forbes.com/sites/bernardmarr/2019/08/19/facial-recognition-technology-here-are-the-important-pros-and-cons/#28c79e8e14d1

Tim, RM, 2019. RTI. [Online]
Sadia di: https://www.1rti.com/pros-cons-of-facial-recognition-technology/

Wendt, R., 30 julai 2019. NGALAMIS KESELAMATAN & INTEGRASI. [Online]
Sadia di: https://www.securitysales.com/news/facial-recognition-tech-scrutiny/

 

4909 Jumlah Tampilan 6 pintonan Dinten
Nyitak Friendly, PDF & Email

Leave a Reply

Taros Kami

OMG Kamanusaan sarta Studi Palanggan

whatsapp

Singapura + 65 8333 4466

Jakarta + 62 8113 80221


email: sales@omg-solutions.com
or
Eusian dina Wangun panalungtikan & urang meunang deui ka anjeun dina 2 WIB

Kantor Batam OMG Solutions @ Terminal Feri Harbourbay

Office Batam OMG Solusi @ Pelabuhan-Bay-Ferry-Terminal

[embedyt] https://www.youtube.com/watch?v=MZOOThkg_oU [/ embedyt]

OMG Solutions mésér unit kantor di Batam. Pembentukan R&D Team urang di Batam nyaéta pikeun masihan inovasi paningkatan pikeun ngalayanan konsumén anyar & anu tos aya.
Didatangan Kantor kami di Terminal Feri Batam @ Harbourbay.

Perusahaan Top 500 Singapura 2018 & 2019

Singapura Top 500 usaha 2018

kaméra Tipe


Halaman Kategori

   Kaméra Live Stream 4G
   Artikel - Kaméra Awak Worn
    ↳ Pengawasan Penguasaan UU sareng Confidentiality di Asia
    ↳ Pangabutuh Kaméra Angkatna sareng Balukar Ka Polisi sareng Publik
    ↳ Inovasi Téhnologi Awak-Worn Salila Taun-taun
    ↳ Naha Kaméra Awak Worn ngabantosan Administrasi Hukum?
    ↳ Balukar dina Pengawal Kaamanan nganggo Kaméra Awak-Worn
    ↳ Hak istimewa ngagunakeun Kaméra Polda Awas-Polda
    ↳ Kaméra Awak Worn: Taktik Anu Bakal Ngabantosan di Rumah sakit
    ↳ Pengenalan Pangenal Raga di Kaméra Awak Worn
    ↳ Nunjuk ka Catet sateuacan Mésér Kamera Worn-Awak
    ↳ Perlindungan Jaringan Pamaréntahan ku Bantuan Kaméra Awak Worn
    ↳ Kaméra Awak Leverage pikeun mastikeun Kasalametan Karyawan ku Perusahaan
    ↳ Ngenalkeun Skema sareng Pembelajaran ngeunaan Kaméra Awak-Worn
    ↳ Prosedur pikeun Ngagunakeun Kaméra Awak-Worn
    ↳ Kaméra Awak-Lawas: Ngaronjatkeun Hubungan Pagawé Pasién-Kaséhatan di Rumah Sakit
    ↳ Kaméra Awak Pulisi Worn Kaméra diperkirakeun pikeun Pituduh Pangenal Muka
    ↳ Milih Kaméra Saatos Worn-Proper
    ↳ Téhnik Aman Digunakeun Pamaréntah pikeun Ngalindungan Platform Kaméra Badan Worn
    ↳ Kauntunganna Kaméra Awak ku Industri
    ↳ Ngalaksanakeun Program Kaméra Badan Worn sareng Kelas
    ↳ Métode Panganggo Kaméra Awak-Worn
    ↳ Kauntungan tina Kaméra Awak-Worn dina Rumah Sakit
    ↳ Promosi Pangenal Ramo Pikeun Patugas Penguasaan Hukum Kaméra Awak-Worn Kaméra
    ↳ Tangtukeun kaméra Badag Worn-Body
    ↳ Metodeu Pamaréntah tiasa dianggo pikeun Ngalindungan Jaringan kanggo Kaméra Awak Worn
    ↳ Utilitas kaméra Kaméra Lawas ku Industri
    ↳ Skéma Nimukeun Pikeun Kaméra Worn sareng Kamari Diajar
    ↳ Tungtunan pikeun Pamakéan Kaméra Awak Worn
    ↳ Pangenal Raga Datang Kaméra Pamiasan Awas Polda
    ↳ Milih Kaméra Badan Wani anu Katuhu
    ↳ Jaringan Kaméra Awak-Worn Aman pikeun Pamaréntah
    ↳ Pamakéan Kaméra Awak-Worn ku Industri
    ↳ Ngalaksanakeun Program Kaméra Badan Worn Rekomendasi sareng Palajaran Diajar
    ↳ Wawasan Warga Kaméra Awak Worn
    ↳ Usaha Téknologi Kamera Worn-Awak
    ↳ Kauntungan Poténsi Kaméra Worn Pikeun Awak pikeun penegak UU
    ↳ Perusahaan Kaamanan - Kumaha Balukar Kamera Pamanas Awak Pulisi
    ↳ 5 Hal-hal Anu Tiasa Ngeunaan Kaméra Awak Polisi
    ↳ Kaunggulan tina ngagunakeun Kaméra Peringatan Badan Polda
    ↳ Kaméra Awak Pulisi sareng Pribadi
    ↳ Kumaha kaméra ngabantosan kaméra ngabantosan penegak hukum?
    ↳ Pangaruh Kaméra Saatos Awak dina Penjaga Kaamanan
    ↳ Artikel
    ↳ Kauntungan tina kaméra awak Polda
    ↳ Tetep dina kaméra kaméra ngagem awak
   Awak dipaké kaméra
    ↳ BWC095 - Kaméra Awak Bateri OMG dicabut OMG
    ↳ BWC094 - Kaméra Angkat Badan Mini Affordable OMG
    ↳ BWC089 - OMG 16 Jam Sajarah Politérs Lampu Pariwarna Langsing (Sudut Lebar 170-Gelar)
    ↳ BWC090 - Kaméra Awak Polisi beurat OMG Kaméra Pikeun Pengawal Kaamanan (Sudut Lebar 170-Gelar 12 Dinten Gawé)
    ↳ BWC081 - Kaméra Polda Awak Warga Mini OMG Ultra Mini (140 gelar + Visi Wengi)
    ↳ BWC075 - OMG Dunya Paling leutik di Kaméra Pamaréntahan Kaméra Pamaréntahan Mini
    ↳ BWC074 - OMG Mini Lampu beurat Lawas Awak Kaméra sareng Super Video Compression - 20-25 Jam kanggo 32GB [Teu aya LCD LCD]
    ↳ BWC058 - Kaméra Worn Awak Awak OMG Mini - Komprési Video Super - 20-25 Jam kanggo 32GB
    ↳ BWC061 - Jam Long OMG [16 Jam] Kaméra Kaméra Worn Rékam
    ↳ BWC055 - SDG Removable SD Card Mini Awak Worn Camera
    ↳ OMG Lampu Badan WIFI Berat Badan WIFI Kaméra, Video 1728 * 1296 30fps, H.264, 940NM Nightvision (BWC052)
    ↳ BWC041 - Kaméra Baduy Baduy OMG Badge
    ↳ Kaméra Warga Badag OMG Mini, Video 2K (SPY195)
    ↳ BWC010 - Kaméra Awak Badan Pulisi Mini OMG, 1296p, 170Deg, 12 Jam, Visi wengi
    ↳ BWC004 - OMG Ruggedized Casing Pamiatan Awak Polda Pulisi
    ↳ BWC003 - Kaméra Piduh Badan Pulisi Mini OMG
    ↳ Kamera Tombol OMG Dipasang, Perekam Video Otomatis Gerak (SPY045B)
    ↳ OMG WIFI Kaméra Kaamanan Dipasangna Kaméra 12MP, 1296P, H.264, Kontrol App (SPY084)
   Asesoris Kamera Worn Awak
   Stasion dok kaméra dina awak
   Kaméra Kepala-Atur
   anyar
   Range produk
   Uncategorized - Kaméra Awak Worn
    ↳ BWC071 - Kaméra Sanés Awak Sareng Mini Tambahan
    ↳ BWC066 - Kepala Polda Kaméra Polda Pelor Cam pikeun Helmet
    ↳ Ngamankeun Awak Mini dipaké kaméra kalawan Énkripsi [Jeung LCD Screen] (BWC060)
    ↳ BWA012 - Stasiun Dok 10 Palabuhan - Sistem Manajemén Bukti
    ↳ Konci Vidéo (BWA010)
    ↳ Dipaké Pulisi Mini HD Awak kaméra, 12MP OV2710 140 Gelar kaméra, H.264 MOV, 1080P, TF Max 128G, Long Time Gawé (BWC053)
    ↳ OMG Wifi Mini Olahraga Gerakan Olahraga Helmet (BWC049)
    ↳ Mini Spy Kamera - Hidden Pocket Pen Kamera 170 Gelar Wide Angle lensa (SPY018)
    ↳ OMG Kaméra Lawas Worn Affordable OMN (BWC4)
    ↳ Kacamata Wungu Awak Smart Smart (BWC042)
    ↳ pidio
    ↳ BWC040 - Kaméra Awak Awak HD Affordable
    ↳ Batré anu tiasa dicabut - Kaméra Worn Awak (BWC037)
    ↳ Kaméra Awak Kaayaan - Stasiun Docking Station 8 (BWC036)
    ↳ Awak Worn Camera - 3G, 4G, Wi-Fi, Live streaming, Jauh kontrol langsung, Bluetooth, Mobile APP (IOS + Android), 8hrs ngarékam sinambung, kontrol slide touch. (BWC035)
    ↳ Awak Worn Camera - Kaméra Awak Wifi (BWC034)
    ↳ Awak Worn Camera - Novatek 96650 chipset, Panyimpen kartu Panyungsi (BWC033)
    ↳ Awak Worn Camera - Ambarella A7LA50 chipset, 140Degree Wide angle, 128GB Max storage, GPS built-in (BWC031)
    ↳ Awak Worn Camera - Ambarella A7LA50 chipset, 140Degree Wide angle, 128GB Max storage, GPS built-in (BWC030)
    ↳ Awak Worn Camera - Ambarella A7LA50 chipset, 170Degree Wide sudut, 128GB Max panyimpenan, Jenis batré anu tiasa dicabut (BWC028)
    ↳ Awak Worn Camera - Ambarella A7LA50 chipset, 170 Gelar sudut Gelar, 128GB Max panyimpenan (BWC026)
    ↳ Awak Worn Camera - Novatek 96650 chipset (BWC025)
    ↳ Kamera Worn Awak - Dua batré 2500mAh tiasa diganti (BWC024)
    ↳ Kaméra Worn Awak Liar Kaayaan SD (BWC021)
    ↳ Kaméra OMG 4G Worn Awak (BWC012)
    ↳ Removable Batre GPS Awak dipaké Pulisi kaméra [140deg] (BWC006)
    ↳ BWC007 OMG - Kaméra Worn Awak Ambarella A12 / WIFI Video Live Stream / Sajam Gawé Long
    ↳ OMG 12 Palabuhan Badan Kaméra Darmaga Kaméra Awak (BWC001)
    ↳ Disumputkeun Kamera Mini Spy Video (SPY006)
    ↳ Disumputkeun Kamera Spy Pocket Pen Video (SPY009)
    ↳ Tombol kamera (SPY031)
    ↳ WiFi Pen Kamera DVR, P2P, IP, recorder 1080P Video, App Control (SPY086)
    ↳ WiFi Rapat Rekaman Pen, H.264,1080p, Motion deteksi, SD Card Max 128G (SPY091)
    ↳ produk
    ↳ Digital Voice & Video Recorder, Video 1080p, Suara 512kbps, Rotasi Degung 180 (SPY106)
    ↳ Kaméra Awak Awak / Manajemén Bukti Digital (BWC008)
    ↳ Listing jobs
   video
    ↳ Pidéo Footage

Bérita paling énggal