Awak Kaméra Dipaké - chipset Ambarella A7LA50, sudut 170 Gelar Lebar, gudang 128GB Max (BWC026)

BWC026-Awak Worn Camera-Ambarella A7LA50 chipset, 170Degree Wide, 128GB Max panyimpenan

 

Fungsi utama: Kontrol jarak jauh, IP68 Waterproof, shock shock, Anti-kabut, indéks laser, 8 IR IR vision, file administrasi énkripsi, deteksi gerak, sudut sudut gelar 170, 128GB Max, Resolusi Kaméra 32M
Resolusi video: 2304 * 1296 30fps 1920 * 1080 30fps 1920 × 1080 30fps / 1280 × 720 60fps / 1280 × 720 30fps / 848 × 480 60fps at 16: 9
Resolusi poto: 32 M(7552×4248 16:9)(30M/23M/20M/18.5M16M/4M)
visi wengi: Saklar manual / Otomatis IR. Méter 10 tiasa mikawanoh wajah.
Tahan cai: IP67, waterproof.
Shockproof: Sobat 3 meter bébas.
sudut lénsa: 170 ː sudut lega
pintonan: 2.0inch 4: tampilan warna 3 FHD
batre: 3.7V 2800mah
Batré hirup: 720p 6hrs, 1080p 6.5hrs, lensa sayaga 8hrs tunggal
Kartu TF: Standard 16GB: 720P 8.42hrs, 1080P 5.62hrs
                  Goréngan 32GB / 64GB / 128GB toko 2 / 4 / 8 hrs video
Sistem operasi: Windows XP / Windows 7 / Windows 8 / Windows 10
peupeus: 2/3/5/10/15/20 shooting pictures
Ukuran Awak: 77mm * 56mm * 28mm
Beurat Awak: 125g

 

Awak Worn Camera-Ambarella A7LA50 chipset, 170Degree Wide sudut, 128GB Max panyimpenan - 2

 

Awak Worn Camera-Ambarella A7LA50 chipset, 170Degree Wide sudut, 128GB Max panyimpenan - 3

 

Awak Worn Camera-Ambarella A7LA50 chipset, 170Degree Wide sudut, 128GB Max panyimpenan - 4

 

Awak Worn Camera-Ambarella A7LA50 chipset, 170Degree Wide sudut, 128GB Max panyimpenan - 5

 

Awak Worn Camera-Ambarella A7LA50 chipset, 170Degree Wide sudut, 128GB Max panyimpenan - 6

 

Awak Worn Camera-Ambarella A7LA50 chipset, 170Degree Wide sudut, 128GB Max panyimpenan - 7

 

Awak Worn Camera-Ambarella A7LA50 chipset, 170Degree Wide sudut, 128GB Max panyimpenan - 8

 

Fungsi utama Kadali jarak jauh, kalis cai, IP68, kejutan, anti halimun, indikasi Laser,

VN wengi 8IR, file administrasi énkripsi, deteksi ojah.

video Input Resolusi pidéo 1920 * 1080 @ 30fps, 1280 * 720 @ 30fps,

Resolusi Poto 21M (6144 * 3458 16: 9)

21M/16M/12M/10M/8M/5M

meulah Ambarella A7LA30
wujud jeung ukuran Pormat Video Format compresses H.264

AVI / MPEG4 (.mp4)

Format Poto JPEG

Hirup dirékam 300 menit (kotak batréna pinuh, tanpa infra red, rasio resolusi 1080P);

600 menit (kotak batréna pinuh, tanpa infra red, rasio resolusi 640 * 480)

8 jam sayaga (kakuatan dina)

peupeus 2/3/5/10/15/20 shooting pictures
Manglérang anglérang gelar 170 sudut lega
mamerkeun 2.0 inci 4: 3 tampilan warna FHD
batre

kahirupan

2500mAh

Sayaga 12hrs

gancang teung 2X,4X,8X,16X,32X,64X
Pangkalakeun  

2X,4X,8X,16X,32X,64X

kartu TF Standar 32GB

Opsional 64GB

Saklar beureum Otomatis / kontrol leungeun
gerak deteksi Otomatis / kontrol leungeun
Pangawét layar 30 detik / 1 menit / 3 menit / 5 menit
waktos Selang 5 / 10 detik
Cahya otomatis 30 detik / 1 menit / 3 menit / 5 menit
Type pamaké Sektor pulisi / pamaréntahan / kaamanan
visi wengi Dina jarak 15 meter tiasa ningal wajah
Pormat audio AAC2./MP3
tanda Kaméra ID, ID pangguna, waktos, Tanggal tiasa dicetak langsung dina pidéo
panyimpenan Indikator Visual
waterproof IP68
Memori internal 32MB
interface HDMI, AV, USB 2.0, PTT
sistem operasi Windows 98 / 2000 / ME / XP / Windows 7 / 8
lampu batre Lampu senter
Protection sandi Anjeun tiasa nyetél kecap akses administrator, sareng mupus pidéo anu disisipkeun ngalangkungan parangkat lunak.

Pangguna ngan ukur tiasa ngotéktak pidéo éta, tapi henteu tiasa dihapus

Ukuran awak 77 * 56 * 28mm
Beurat awak 150g
panjang sambungan kabel Kabel USB: 100cm

 

4206 Jumlah Tampilan 7 pintonan Dinten
Nyitak Friendly, PDF & Email

Taros Kami

OMG Kamanusaan sarta Studi Palanggan

whatsapp

Singapura + 65 8333 4466

Jakarta + 62 8113 80221


email: sales@omg-solutions.com
or
Eusian dina Wangun panalungtikan & urang meunang deui ka anjeun dina 2 WIB

Kantor Batam OMG Solutions @ Terminal Feri Harbourbay

Office Batam OMG Solusi @ Pelabuhan-Bay-Ferry-Terminal

[embedyt] https://www.youtube.com/watch?v=MZOOThkg_oU [/ embedyt]

OMG Solutions mésér unit kantor di Batam. Pembentukan R&D Team urang di Batam nyaéta pikeun masihan inovasi paningkatan pikeun ngalayanan konsumén anyar & anu tos aya.
Didatangan Kantor kami di Terminal Feri Batam @ Harbourbay.

Perusahaan Top 500 Singapura 2018 & 2019

Singapura Top 500 usaha 2018

kaméra Tipe


Halaman Kategori

   Kaméra Live Stream 4G
   Artikel - Kaméra Awak Worn
    ↳ Pengawasan Penguasaan UU sareng Confidentiality di Asia
    ↳ Pangabutuh Kaméra Angkatna sareng Balukar Ka Polisi sareng Publik
    ↳ Inovasi Téhnologi Awak-Worn Salila Taun-taun
    ↳ Naha Kaméra Awak Worn ngabantosan Administrasi Hukum?
    ↳ Balukar dina Pengawal Kaamanan nganggo Kaméra Awak-Worn
    ↳ Hak istimewa ngagunakeun Kaméra Polda Awas-Polda
    ↳ Kaméra Awak Worn: Taktik Anu Bakal Ngabantosan di Rumah sakit
    ↳ Pengenalan Pangenal Raga di Kaméra Awak Worn
    ↳ Nunjuk ka Catet sateuacan Mésér Kamera Worn-Awak
    ↳ Perlindungan Jaringan Pamaréntahan ku Bantuan Kaméra Awak Worn
    ↳ Kaméra Awak Leverage pikeun mastikeun Kasalametan Karyawan ku Perusahaan
    ↳ Ngenalkeun Skema sareng Pembelajaran ngeunaan Kaméra Awak-Worn
    ↳ Prosedur pikeun Ngagunakeun Kaméra Awak-Worn
    ↳ Kaméra Awak-Lawas: Ngaronjatkeun Hubungan Pagawé Pasién-Kaséhatan di Rumah Sakit
    ↳ Kaméra Awak Pulisi Worn Kaméra diperkirakeun pikeun Pituduh Pangenal Muka
    ↳ Milih Kaméra Saatos Worn-Proper
    ↳ Téhnik Aman Digunakeun Pamaréntah pikeun Ngalindungan Platform Kaméra Badan Worn
    ↳ Kauntunganna Kaméra Awak ku Industri
    ↳ Ngalaksanakeun Program Kaméra Badan Worn sareng Kelas
    ↳ Métode Panganggo Kaméra Awak-Worn
    ↳ Kauntungan tina Kaméra Awak-Worn dina Rumah Sakit
    ↳ Promosi Pangenal Ramo Pikeun Patugas Penguasaan Hukum Kaméra Awak-Worn Kaméra
    ↳ Tangtukeun kaméra Badag Worn-Body
    ↳ Metodeu Pamaréntah tiasa dianggo pikeun Ngalindungan Jaringan kanggo Kaméra Awak Worn
    ↳ Utilitas kaméra Kaméra Lawas ku Industri
    ↳ Skéma Nimukeun Pikeun Kaméra Worn sareng Kamari Diajar
    ↳ Tungtunan pikeun Pamakéan Kaméra Awak Worn
    ↳ Pangenal Raga Datang Kaméra Pamiasan Awas Polda
    ↳ Milih Kaméra Badan Wani anu Katuhu
    ↳ Jaringan Kaméra Awak-Worn Aman pikeun Pamaréntah
    ↳ Pamakéan Kaméra Awak-Worn ku Industri
    ↳ Ngalaksanakeun Program Kaméra Badan Worn Rekomendasi sareng Palajaran Diajar
    ↳ Wawasan Warga Kaméra Awak Worn
    ↳ Usaha Téknologi Kamera Worn-Awak
    ↳ Kauntungan Poténsi Kaméra Worn Pikeun Awak pikeun penegak UU
    ↳ Perusahaan Kaamanan - Kumaha Balukar Kamera Pamanas Awak Pulisi
    ↳ 5 Hal-hal Anu Tiasa Ngeunaan Kaméra Awak Polisi
    ↳ Kaunggulan tina ngagunakeun Kaméra Peringatan Badan Polda
    ↳ Kaméra Awak Pulisi sareng Pribadi
    ↳ Kumaha kaméra ngabantosan kaméra ngabantosan penegak hukum?
    ↳ Pangaruh Kaméra Saatos Awak dina Penjaga Kaamanan
    ↳ Artikel
    ↳ Kauntungan tina kaméra awak Polda
    ↳ Tetep dina kaméra kaméra ngagem awak
   Awak dipaké kaméra
    ↳ BWC095 - Kaméra Awak Bateri OMG dicabut OMG
    ↳ BWC094 - Kaméra Angkat Badan Mini Affordable OMG
    ↳ BWC089 - OMG 16 Jam Sajarah Politérs Lampu Pariwarna Langsing (Sudut Lebar 170-Gelar)
    ↳ BWC090 - Kaméra Awak Polisi beurat OMG Kaméra Pikeun Pengawal Kaamanan (Sudut Lebar 170-Gelar 12 Dinten Gawé)
    ↳ BWC081 - Kaméra Polda Awak Warga Mini OMG Ultra Mini (140 gelar + Visi Wengi)
    ↳ BWC075 - OMG Dunya Paling leutik di Kaméra Pamaréntahan Kaméra Pamaréntahan Mini
    ↳ BWC074 - OMG Mini Lampu beurat Lawas Awak Kaméra sareng Super Video Compression - 20-25 Jam kanggo 32GB [Teu aya LCD LCD]
    ↳ BWC058 - Kaméra Worn Awak Awak OMG Mini - Komprési Video Super - 20-25 Jam kanggo 32GB
    ↳ BWC061 - Jam Long OMG [16 Jam] Kaméra Kaméra Worn Rékam
    ↳ BWC055 - SDG Removable SD Card Mini Awak Worn Camera
    ↳ OMG Lampu Badan WIFI Berat Badan WIFI Kaméra, Video 1728 * 1296 30fps, H.264, 940NM Nightvision (BWC052)
    ↳ BWC041 - Kaméra Baduy Baduy OMG Badge
    ↳ Kaméra Warga Badag OMG Mini, Video 2K (SPY195)
    ↳ BWC010 - Kaméra Awak Badan Pulisi Mini OMG, 1296p, 170Deg, 12 Jam, Visi wengi
    ↳ BWC004 - OMG Ruggedized Casing Pamiatan Awak Polda Pulisi
    ↳ BWC003 - Kaméra Piduh Badan Pulisi Mini OMG
    ↳ Kamera Tombol OMG Dipasang, Perekam Video Otomatis Gerak (SPY045B)
    ↳ OMG WIFI Kaméra Kaamanan Dipasangna Kaméra 12MP, 1296P, H.264, Kontrol App (SPY084)
   Asesoris Kamera Worn Awak
   Stasion dok kaméra dina awak
   Kaméra Kepala-Atur
   anyar
   Range produk
   Uncategorized - Kaméra Awak Worn
    ↳ BWC071 - Kaméra Sanés Awak Sareng Mini Tambahan
    ↳ BWC066 - Kepala Polda Kaméra Polda Pelor Cam pikeun Helmet
    ↳ Ngamankeun Awak Mini dipaké kaméra kalawan Énkripsi [Jeung LCD Screen] (BWC060)
    ↳ BWA012 - Stasiun Dok 10 Palabuhan - Sistem Manajemén Bukti
    ↳ Konci Vidéo (BWA010)
    ↳ Dipaké Pulisi Mini HD Awak kaméra, 12MP OV2710 140 Gelar kaméra, H.264 MOV, 1080P, TF Max 128G, Long Time Gawé (BWC053)
    ↳ OMG Wifi Mini Olahraga Gerakan Olahraga Helmet (BWC049)
    ↳ Mini Spy Kamera - Hidden Pocket Pen Kamera 170 Gelar Wide Angle lensa (SPY018)
    ↳ OMG Kaméra Lawas Worn Affordable OMN (BWC4)
    ↳ Kacamata Wungu Awak Smart Smart (BWC042)
    ↳ pidio
    ↳ BWC040 - Kaméra Awak Awak HD Affordable
    ↳ Batré anu tiasa dicabut - Kaméra Worn Awak (BWC037)
    ↳ Kaméra Awak Kaayaan - Stasiun Docking Station 8 (BWC036)
    ↳ Awak Worn Camera - 3G, 4G, Wi-Fi, Live streaming, Jauh kontrol langsung, Bluetooth, Mobile APP (IOS + Android), 8hrs ngarékam sinambung, kontrol slide touch. (BWC035)
    ↳ Awak Worn Camera - Kaméra Awak Wifi (BWC034)
    ↳ Awak Worn Camera - Novatek 96650 chipset, Panyimpen kartu Panyungsi (BWC033)
    ↳ Awak Worn Camera - Ambarella A7LA50 chipset, 140Degree Wide angle, 128GB Max storage, GPS built-in (BWC031)
    ↳ Awak Worn Camera - Ambarella A7LA50 chipset, 140Degree Wide angle, 128GB Max storage, GPS built-in (BWC030)
    ↳ Awak Worn Camera - Ambarella A7LA50 chipset, 170Degree Wide sudut, 128GB Max panyimpenan, Jenis batré anu tiasa dicabut (BWC028)
    ↳ Awak Worn Camera - Ambarella A7LA50 chipset, 170 Gelar sudut Gelar, 128GB Max panyimpenan (BWC026)
    ↳ Awak Worn Camera - Novatek 96650 chipset (BWC025)
    ↳ Kamera Worn Awak - Dua batré 2500mAh tiasa diganti (BWC024)
    ↳ Kaméra Worn Awak Liar Kaayaan SD (BWC021)
    ↳ Kaméra OMG 4G Worn Awak (BWC012)
    ↳ Removable Batre GPS Awak dipaké Pulisi kaméra [140deg] (BWC006)
    ↳ BWC007 OMG - Kaméra Worn Awak Ambarella A12 / WIFI Video Live Stream / Sajam Gawé Long
    ↳ OMG 12 Palabuhan Badan Kaméra Darmaga Kaméra Awak (BWC001)
    ↳ Disumputkeun Kamera Mini Spy Video (SPY006)
    ↳ Disumputkeun Kamera Spy Pocket Pen Video (SPY009)
    ↳ Tombol kamera (SPY031)
    ↳ WiFi Pen Kamera DVR, P2P, IP, recorder 1080P Video, App Control (SPY086)
    ↳ WiFi Rapat Rekaman Pen, H.264,1080p, Motion deteksi, SD Card Max 128G (SPY091)
    ↳ produk
    ↳ Digital Voice & Video Recorder, Video 1080p, Suara 512kbps, Rotasi Degung 180 (SPY106)
    ↳ Kaméra Awak Awak / Manajemén Bukti Digital (BWC008)
    ↳ Listing jobs
   video
    ↳ Pidéo Footage

Bérita paling énggal