Awak Worn Camera - Ambarella A7LA50 chipset, 170 Gelar sudut Gelar, 128GB Max panyimpenan (BWC026)

BWC026-Awak Worn Camera-Ambarella A7LA50 chipset, 170Degree Wide, 128GB Max panyimpenan

Fungsi utama: Kontrol jarak jauh, IP68 Waterproof, shock shock, Anti-kabut, indéks laser, 8 IR IR vision, file administrasi énkripsi, deteksi gerak, sudut sudut gelar 170, 128GB Max, Resolusi Kaméra 32M
Resolusi video: 2304 * 1296 30fps 1920 * 1080 30fps 1920 × 1080 30fps / 1280 × 720 60fps / 1280 × 720 30fps / 848 × 480 60fps
Resolusi poto: 32 M(7552×4248 16:9)(30M/23M/20M/18.5M16M/4M)
visi wengi: Saklar manual / Otomatis IR. Méter 10 tiasa mikawanoh wajah.
Tahan cai: IP67, waterproof.
Shockproof: Sobat 3 meter bébas.
sudut lénsa: 170 ː sudut lega
pintonan: 2.0inch 4: tampilan warna 3 FHD
batre: 3.7V 2800mah
Batré hirup: 720p 6hrs, 1080p 6.5hrs, lensa sayaga 8hrs tunggal
Kartu TF: Standard 16GB: 720P 8.42hrs, 1080P 5.62hrs
Goréngan 32GB / 64GB / 128GB toko 2 / 4 / 8 hrs video
Sistem operasi: Windows XP / Windows 7 / Windows 8 / Windows 10
peupeus: 2/3/5/10/15/20 shooting pictures
Ukuran Awak: 77mm * 56mm * 28mm
Beurat Awak: 125g

Awak Worn Camera-Ambarella A7LA50 chipset, 170Degree Wide sudut, 128GB Max panyimpenan - 2

Awak Worn Camera-Ambarella A7LA50 chipset, 170Degree Wide sudut, 128GB Max panyimpenan - 3

Awak Worn Camera-Ambarella A7LA50 chipset, 170Degree Wide sudut, 128GB Max panyimpenan - 4

Awak Worn Camera-Ambarella A7LA50 chipset, 170Degree Wide sudut, 128GB Max panyimpenan - 5

Awak Worn Camera-Ambarella A7LA50 chipset, 170Degree Wide sudut, 128GB Max panyimpenan - 6

Awak Worn Camera-Ambarella A7LA50 chipset, 170Degree Wide sudut, 128GB Max panyimpenan - 7

Awak Worn Camera-Ambarella A7LA50 chipset, 170Degree Wide sudut, 128GB Max panyimpenan - 8

Fungsi utama Kadali jarak jauh, kalis cai, IP68, kejutan, anti halimun, indikasi Laser,

VN wengi 8IR, file administrasi énkripsi, deteksi ojah.

video Input Resolusi pidéo 1920 * 1080 @30fps, 1280 * 720 @ 30fps,

Resolusi Poto 21M (6144 * 3458 16: 9)

21M/16M/12M/10M/8M/5M

meulah Ambarella A7LA30
wujud jeung ukuran Pormat Video Format compresses H.264

AVI / MPEG4 (.mp4)

Format Poto JPEG

Hirup dirékam 300 menit (batré pinuh ku batré, tanpa inféksi, rasio résolusi 1080P);

600 menit (batre pinuh ku grid, tanpa inféksi, rasio résolusi 640 * 480)

8 jam sayaga (kakuatan dina)

peupeus 2/3/5/10/15/20 shooting pictures
Manglérang anglérang gelar 170 sudut lega
mamerkeun 2.0 inci 4: tampilan warna 3 FHD
batre

kahirupan

2500mAh

Sayaga 12hrs

gancang teung 2X,4X,8X,16X,32X,64X
Pangkalakeun

2X,4X,8X,16X,32X,64X

kartu TF Standar 32GB

Goréng 64GB

Saklar beureum Otomatis / kontrol leungeun
gerak deteksi Otomatis / kontrol leungeun
Pangawét layar 30 detik / 1 menit / 3 menit / 5 menit
waktos Selang 5 / 10 detik
Cahya otomatis 30 detik / 1 menit / 3 menit / 5 menit
Type pamaké Sektor pulisi / pamaréntahan / kaamanan
visi wengi Dina jarak 15 meter tiasa ningal wajah
Pormat audio AAC2./MP3
tanda Kaméra ID, ID pangguna, waktos, Tanggal tiasa dicetak langsung dina pidéo
panyimpenan Indikator Visual
waterproof IP68
Memori internal 32MB
interface HDMI, AV, USB 2.0, PTT
sistem operasi Windows 98 / 2000 / ME / XP / Windows 7 / 8
lampu batre Lampu senter
Protection sandi Anjeun tiasa nyetél kecap sandi administrator, sareng mupus pidéo anu input ngalangkungan parangkat lunak.

Pamaké ngan ukur tiasa ngotéktak pidio, tapi henteu tiasa dihapus

Ukuran awak 77 * 56 * 28mm
Beurat awak 150g
panjang sambungan kabel Kabel USB: 100cm

Nyitak Friendly, PDF & Email

Taros Kami

OMG Kamanusaan sarta Studi Palanggan

whatsapp

Singapura + 65 8333 4466

Jakarta + 62 8113 80221


email: sales@omg-solutions.com
or
Eusian dina Wangun panalungtikan & urang meunang deui ka anjeun dina 2 WIB

Kantor Batam OMG Solutions @ Terminal Feri Harbourbay

Office Batam OMG Solusi @ Pelabuhan-Bay-Ferry-Terminal

[embedyt] https://www.youtube.com/watch?v=MZOOThkg_oU [/ embedyt]

OMG Solutions mésér unit kantor di Batam. Pembentukan R&D Team urang di Batam nyaéta pikeun masihan inovasi paningkatan pikeun ngalayanan konsumén anyar & anu tos aya.
Didatangan Kantor kami di Terminal Feri Batam @ Harbourbay.

Singapura Top 500 Usaha 2018 & 2019

Singapura Top 500 usaha 2018

kaméra Tipe


Halaman Kategori

Kaméra Live Stream 4G
Artikel - Kaméra Awak Worn
Pengawasan Penguasaan UU sareng Confidentiality di Asia
Pangabutuh Kaméra Angkatna sareng Balukar Ka Polisi sareng Publik
Inovasi Téhnologi Awak-Worn Salila Taun-taun
Naha Kaméra Awak Worn ngabantosan Administrasi Hukum?
Balukar dina Pengawal Kaamanan nganggo Kaméra Awak-Worn
Hak istimewa ngagunakeun Kaméra Polda Awas-Polda
Kaméra Awak Worn: Taktik Anu Bakal Ngabantosan di Rumah sakit
Pengenalan Pangenal Raga di Kaméra Awak Worn
Nunjuk ka Catet sateuacan Mésér Kamera Worn-Awak
Perlindungan Jaringan Pamaréntahan ku Bantuan Kaméra Awak Worn
Kaméra Awak Leverage pikeun mastikeun Kasalametan Karyawan ku Perusahaan
Ngenalkeun Skema sareng Pembelajaran ngeunaan Kaméra Awak-Worn
Prosedur pikeun Ngagunakeun Kaméra Awak-Worn
Kaméra Awak-Lawas: Ngaronjatkeun Hubungan Pagawé Pasién-Kaséhatan di Rumah Sakit
Kaméra Awak Pulisi Worn Kaméra diperkirakeun pikeun Pituduh Pangenal Muka
Milih Kaméra Saatos Worn-Proper
Téhnik Aman Digunakeun Pamaréntah pikeun Ngalindungan Platform Kaméra Badan Worn
Kauntunganna Kaméra Awak ku Industri
Ngalaksanakeun Program Kaméra Badan Worn sareng Kelas
Métode Panganggo Kaméra Awak-Worn
Kauntungan tina Kaméra Awak-Worn dina Rumah Sakit
Promosi Pangenal Ramo Pikeun Patugas Penguasaan Hukum Kaméra Awak-Worn Kaméra
Tangtukeun kaméra Badag Worn-Body
Metodeu Pamaréntah tiasa dianggo pikeun Ngalindungan Jaringan kanggo Kaméra Awak Worn
Utilitas kaméra Kaméra Lawas ku Industri
Skéma Nimukeun Pikeun Kaméra Worn sareng Kamari Diajar
Tungtunan pikeun Pamakéan Kaméra Awak Worn
Pangenal Raga Datang Kaméra Pamiasan Awas Polda
Milih Kaméra Badan Wani anu Katuhu
Jaringan Kaméra Awak-Worn Aman pikeun Pamaréntah
Pamakéan Kaméra Awak-Worn ku Industri
Ngalaksanakeun Program Kaméra Badan Worn Rekomendasi sareng Palajaran Diajar
Wawasan Warga Kaméra Awak Worn
Usaha Téknologi Kamera Worn-Awak
Kauntungan Poténsi Kaméra Worn Pikeun Awak pikeun penegak UU
Perusahaan Kaamanan - Kumaha Balukar Kamera Pamanas Awak Pulisi
5 Hal-hal Anu Tiasa Ngeunaan Kaméra Awak Polisi
Kaunggulan tina ngagunakeun Kaméra Peringatan Badan Polda
Kaméra Awak Pulisi sareng Pribadi
Kumaha kaméra ngabantosan kaméra ngabantosan penegak hukum?
Pangaruh Kaméra Saatos Awak dina Penjaga Kaamanan
Artikel
Kauntungan tina kaméra awak Polda
Tetep dina kaméra kaméra ngagem awak
Awak dipaké kaméra
Asesoris Kamera Worn Awak
Stasion dok kaméra dina awak
Kaméra Kepala-Atur
anyar
Uncategorized - Kaméra Awak Worn
BWC071 - Kaméra Sanés Awak Sareng Mini Tambahan
BWC066 - Kepala Polda Kaméra Polda Pelor Cam pikeun Helmet
Ngamankeun Awak Mini dipaké kaméra kalawan Énkripsi [Jeung LCD Screen] (BWC060)
BWA012 - Stasiun Dok 10 Palabuhan - Sistem Manajemén Bukti
Konci Vidéo (BWA010)
Dipaké Pulisi Mini HD Awak kaméra, 12MP OV2710 140 Gelar kaméra, H.264 MOV, 1080P, TF Max 128G, Long Time Gawé (BWC053)
OMG Wifi Mini Olahraga Gerakan Olahraga Helmet (BWC049)
Mini Spy Kamera - Hidden Pocket Pen Kamera 170 Gelar Wide Angle lensa (SPY018)
OMG Kaméra Lawas Worn Affordable OMN (BWC4)
Kacamata Wungu Awak Smart Smart (BWC042)
pidio
BWC040 - Kaméra Awak Awak HD Affordable
Batré anu tiasa dicabut - Kaméra Worn Awak (BWC037)
Kaméra Awak Kaayaan - Stasiun Docking Station 8 (BWC036)
Awak Worn Camera - 3G, 4G, Wi-Fi, Live streaming, Jauh kontrol langsung, Bluetooth, Mobile APP (IOS + Android), 8hrs ngarékam sinambung, kontrol slide touch. (BWC035)
Awak Worn Camera - Kaméra Awak Wifi (BWC034)
Awak Worn Camera - Novatek 96650 chipset, Panyimpen kartu Panyungsi (BWC033)
Awak Worn Camera - Ambarella A7LA50 chipset, 140Degree Wide angle, 128GB Max storage, GPS built-in (BWC031)
Awak Worn Camera - Ambarella A7LA50 chipset, 140Degree Wide angle, 128GB Max storage, GPS built-in (BWC030)
Awak Worn Camera - Ambarella A7LA50 chipset, 170Degree Wide sudut, 128GB Max panyimpenan, Jenis batré anu tiasa dicabut (BWC028)
Awak Worn Camera - Ambarella A7LA50 chipset, 170 Gelar sudut Gelar, 128GB Max panyimpenan (BWC026)
Awak Worn Camera - Novatek 96650 chipset (BWC025)
Kamera Worn Awak - Dua batré 2500mAh tiasa diganti (BWC024)
Kaméra Worn Awak Liar Kaayaan SD (BWC021)
Kaméra OMG 4G Worn Awak (BWC012)
Removable Batre GPS Awak dipaké Pulisi kaméra [140deg] (BWC006)
BWC007 OMG - Kaméra Worn Awak Ambarella A12 / WIFI Video Live Stream / Sajam Gawé Long
OMG 12 Palabuhan Badan Kaméra Darmaga Kaméra Awak (BWC001)
Disumputkeun Kamera Mini Spy Video (SPY006)
Disumputkeun Kamera Spy Pocket Pen Video (SPY009)
Tombol kamera (SPY031)
WiFi Pen Kamera DVR, P2P, IP, recorder 1080P Video, App Control (SPY086)
WiFi Rapat Rekaman Pen, H.264,1080p, Motion deteksi, SD Card Max 128G (SPY091)
produk
Digital Voice & Video Recorder, Video 1080p, Suara 512kbps, Rotasi Degung 180 (SPY106)
Kaméra Awak Awak / Manajemén Bukti Digital (BWC008)
Listing jobs

Bérita paling énggal