Body Worn Camera - chipset Ambarella A7LA50, sudut 140Degree Wide, gudang 128GB Max, GPS built-in (BWC030)

Kaméra BWC030-Awak Worn-Camera-Ambarella A7LA50 chipset, sudut 140Degree Lebar, GPS diwangun, 128GB

 

Fungsi utama: Kontrol jarak jauh, IP68 Waterproof, shockproof, Anti-kabut, indéks laser, 8 IR IR vision, file administrasi énkripsi, deteksi gerak, sudut lega 170degree, 64GB Max, Resolusi Kaméra 32M
Resolusi video: 1080P @ 30fps | 720P @ 30fps | 480P @ 30fps | 480P @ 60fps
batre: batré 1950mAh removable
Ngadeg ku waktos: 5hrs
Widang Témbongkeun: 140 °
Wengi Visi: Otomatis infra red, Sampurna ka 32ft sareng deteksi ramo anu katingali
Gerak deteksi sanggup: nuhun
Tahan cai: Nepi ka 3ft jero
Sareng Tanggal malaya: Study dina unggal video kalayan pamaké ID
Speeds neruskeun gancang atawa ngulang: 2x, 4x, 8x, 16x, 32x, 64x
Suhu bisa dipake: -40 ° C pikeun 60 ° C
Batré Kahirupan: 480P: Jam 5.6, 720P: Jam 5, 1080P: Jam 4
beurat: 163 gram
Dimensi kaméra: 3.3 × 2.4 × 1.2 inci
neundeun: 16GB standar 32GB / 64GB / 128GB opsional

 

Kaméra BWC030-Awak Worn Camera-Ambarella A7LA50 chipset, sudut 140Degree Lebar, GPS diwangun, 128GB - 2

 

Kaméra BWC030-Awak Worn Camera-Ambarella A7LA50 chipset, sudut 140Degree Lebar, GPS diwangun, 128GB - 3

 

Kaméra BWC030-Awak Worn Camera-Ambarella A7LA50 chipset, sudut 140Degree Lebar, GPS diwangun, 128GB - 4

 

Kaméra BWC030-Awak Worn Camera-Ambarella A7LA50 chipset, sudut 140Degree Lebar, GPS diwangun, 128GB - 5

 

Kaméra BWC030-Awak Worn Camera-Ambarella A7LA50 chipset, sudut 140Degree Lebar, GPS diwangun, 128GB - 6

 

Kaméra BWC030-Awak Worn Camera-Ambarella A7LA50 chipset, sudut 140Degree Lebar, GPS diwangun, 128GB - 7

 

Kaméra BWC030-Awak Worn Camera-Ambarella A7LA50 chipset, sudut 140Degree Lebar, GPS diwangun, 128GB - 8

 

Kaméra BWC030-Awak Worn Camera-Ambarella A7LA50 chipset, sudut 140Degree Lebar, GPS diwangun, 128GB - 9

 

Leres Harti 1080p Luhur

Kalayan kamampuan pikeun ngarékam dina pidéo HD 1080p video anu jelas, panempoan sudut kaméra ieu bakal ngarékam unggal jéntré

Batré anu tiasa dicabut

Hadir kalawan 6 jam batré nu harese swapped kaluar pikeun ngarékam leuwih lila

Diwangun-di GPS

Nunjukkeun lokasi GPS nalika ningali video sareng parangkat lunak ningali pidéo anu kalebet (Catetan: pikeun nyandak sinyal GPS puntenkeunkeun 2-3 mnt)

Kaasup Bagian Ngecas

serelek-di stasiun ngecas ngidinan Anjeun pikeun ngeusi batre duanana mangrupa batré tambahan sarta kaméra dina waktos anu sareng

gerak deteksi

Hadir kalawan fitur deteksi gerak pikeun ngidinan pikeun ngarékam ngan lamun hal kajadian

waterproof

Waterproof dugi ka 3ft, janten percikan teu kahaja moal ngaruksak kaméra

Ruang Panyimpen ageung

Datangna tina 32GB tina neundeun supados anjeun tiasa ngarékam cuplikan jam

Otomatis Inféksi

Otomatis wengi rekaman visi ngidinan Anjeun pikeun ningali nepi ka 30ft dina setélan rueuk

Pitur Potret

Ngamungkinkeun anjeun pikeun moto poto bari ngarekam

Waktu / Tanggal / ID perangko

Pilihan cap tanggal sareng waktos dina unggal vidéo nganggo ID perwira anu henteu tiasa dirobih. Tiasa ogé dijaga sandi

Alat Logging

Basa keur mindahkeun video payil kaasup boga sorangan ID alat unik maranéhanana, file asup, sarta payil video / poto dikelompokeun kana polder sangkan anjeun bisa kalayan gampang manggihan bukti nu peryogi

Walkie Talkie (Fungsi PTT)

Fungsi PTT sareng kabel anu cocog ngamungkinkeun anjeun ngagentos mikrofon taktak anjeun supados anjeun tiasa nyambungkeun PatrolEyes HD ka walkie talkie.

Ngarékam Kontinyu & Loop

Rekaman lancar - idéal nalika transisi tina dianggo salaku kaméra dash kana kaméra awak (CATETAN: fitur ieu ngan ukur aya upami kaméra gaduh USB mode firmware)

Pilihan langkung firmware

Ngidinan anjeun pikeun ngatur kaméra anjeun dina sababaraha modeu - pilih antara vérsi anu dilindungi kecap akses urang atanapi firmware anu dijagaan sanés kecap konci.

Spesifikasi produk

  • Batré Kahirupan: Nepi ka jam 6
  • Modus Resolusi video: 1080P @ 30fps | 720P @ 30fps | 480P @ 30fps | 480P @ 60fps
  • Video Format: .MOV
  • Poto Format: .JPG
  • Kamampuh neundeun: 32GB
  • batre: batré 1950mAh removable
  • Ngadeg ku waktos: 5: 15
  • Widang Témbongkeun: 140 °
  • Wengi Visi: infra red Otomatis
  • Wengi Visi Range: Nepi ka 32ft kalawan deteksi rupa ditingali
  • Gerak deteksi sanggup: nuhun
  • Tahan cai: Nepi ka 3ft jero
  • Sareng Tanggal malaya: Study dina unggal video kalayan pamaké ID
  • Poto peupeus: 1, 3, atawa 5 poto sakaligus
  • Speeds neruskeun gancang atawa ngulang: 2x, 4x, atawa 8x
  • Suhu bisa dipake: -40 ° C pikeun 60 ° C
  • Kaméra Beurat: 163 gram
  • Dimensi kaméra: 3.3 × 2.4 × 1.2 inci
  • Video Panyimpenan:
    • 1080p @30fps (1 sajam tina footage = 5GB)
    • 720p @30fps (1 sajam tina footage = 3.6GB)
    • 480p @ 30 / 60fps (1 sajam tina footage = 2.1GB)
  • Batré Kahirupan:
    • 480P: jam 5.6
    • 720P: jam 5
    • 1080P: jam 4

 

4947 Jumlah Tampilan 1 pintonan Dinten
Nyitak Friendly, PDF & Email

Taros Kami

OMG Kamanusaan sarta Studi Palanggan

whatsapp

Singapura + 65 8333 4466

Jakarta + 62 8113 80221


email: sales@omg-solutions.com
or
Eusian dina Wangun panalungtikan & urang meunang deui ka anjeun dina 2 WIB

Kantor Batam OMG Solutions @ Terminal Feri Harbourbay

Office Batam OMG Solusi @ Pelabuhan-Bay-Ferry-Terminal

[embedyt] https://www.youtube.com/watch?v=MZOOThkg_oU [/ embedyt]

OMG Solutions mésér unit kantor di Batam. Pembentukan R&D Team urang di Batam nyaéta pikeun masihan inovasi paningkatan pikeun ngalayanan konsumén anyar & anu tos aya.
Didatangan Kantor kami di Terminal Feri Batam @ Harbourbay.

Perusahaan Top 500 Singapura 2018 & 2019

Singapura Top 500 usaha 2018

kaméra Tipe


Halaman Kategori

   Kaméra Live Stream 4G
   Artikel - Kaméra Awak Worn
    ↳ Pengawasan Penguasaan UU sareng Confidentiality di Asia
    ↳ Pangabutuh Kaméra Angkatna sareng Balukar Ka Polisi sareng Publik
    ↳ Inovasi Téhnologi Awak-Worn Salila Taun-taun
    ↳ Naha Kaméra Awak Worn ngabantosan Administrasi Hukum?
    ↳ Balukar dina Pengawal Kaamanan nganggo Kaméra Awak-Worn
    ↳ Hak istimewa ngagunakeun Kaméra Polda Awas-Polda
    ↳ Kaméra Awak Worn: Taktik Anu Bakal Ngabantosan di Rumah sakit
    ↳ Pengenalan Pangenal Raga di Kaméra Awak Worn
    ↳ Nunjuk ka Catet sateuacan Mésér Kamera Worn-Awak
    ↳ Perlindungan Jaringan Pamaréntahan ku Bantuan Kaméra Awak Worn
    ↳ Kaméra Awak Leverage pikeun mastikeun Kasalametan Karyawan ku Perusahaan
    ↳ Ngenalkeun Skema sareng Pembelajaran ngeunaan Kaméra Awak-Worn
    ↳ Prosedur pikeun Ngagunakeun Kaméra Awak-Worn
    ↳ Kaméra Awak-Lawas: Ngaronjatkeun Hubungan Pagawé Pasién-Kaséhatan di Rumah Sakit
    ↳ Kaméra Awak Pulisi Worn Kaméra diperkirakeun pikeun Pituduh Pangenal Muka
    ↳ Milih Kaméra Saatos Worn-Proper
    ↳ Téhnik Aman Digunakeun Pamaréntah pikeun Ngalindungan Platform Kaméra Badan Worn
    ↳ Kauntunganna Kaméra Awak ku Industri
    ↳ Ngalaksanakeun Program Kaméra Badan Worn sareng Kelas
    ↳ Métode Panganggo Kaméra Awak-Worn
    ↳ Kauntungan tina Kaméra Awak-Worn dina Rumah Sakit
    ↳ Promosi Pangenal Ramo Pikeun Patugas Penguasaan Hukum Kaméra Awak-Worn Kaméra
    ↳ Tangtukeun kaméra Badag Worn-Body
    ↳ Metodeu Pamaréntah tiasa dianggo pikeun Ngalindungan Jaringan kanggo Kaméra Awak Worn
    ↳ Utilitas kaméra Kaméra Lawas ku Industri
    ↳ Skéma Nimukeun Pikeun Kaméra Worn sareng Kamari Diajar
    ↳ Tungtunan pikeun Pamakéan Kaméra Awak Worn
    ↳ Pangenal Raga Datang Kaméra Pamiasan Awas Polda
    ↳ Milih Kaméra Badan Wani anu Katuhu
    ↳ Jaringan Kaméra Awak-Worn Aman pikeun Pamaréntah
    ↳ Pamakéan Kaméra Awak-Worn ku Industri
    ↳ Ngalaksanakeun Program Kaméra Badan Worn Rekomendasi sareng Palajaran Diajar
    ↳ Wawasan Warga Kaméra Awak Worn
    ↳ Usaha Téknologi Kamera Worn-Awak
    ↳ Kauntungan Poténsi Kaméra Worn Pikeun Awak pikeun penegak UU
    ↳ Perusahaan Kaamanan - Kumaha Balukar Kamera Pamanas Awak Pulisi
    ↳ 5 Hal-hal Anu Tiasa Ngeunaan Kaméra Awak Polisi
    ↳ Kaunggulan tina ngagunakeun Kaméra Peringatan Badan Polda
    ↳ Kaméra Awak Pulisi sareng Pribadi
    ↳ Kumaha kaméra ngabantosan kaméra ngabantosan penegak hukum?
    ↳ Pangaruh Kaméra Saatos Awak dina Penjaga Kaamanan
    ↳ Artikel
    ↳ Kauntungan tina kaméra awak Polda
    ↳ Tetep dina kaméra kaméra ngagem awak
   Awak dipaké kaméra
    ↳ BWC095 - Kaméra Awak Bateri OMG dicabut OMG
    ↳ BWC094 - Kaméra Angkat Badan Mini Affordable OMG
    ↳ BWC089 - OMG 16 Jam Sajarah Politérs Lampu Pariwarna Langsing (Sudut Lebar 170-Gelar)
    ↳ BWC090 - Kaméra Awak Polisi beurat OMG Kaméra Pikeun Pengawal Kaamanan (Sudut Lebar 170-Gelar 12 Dinten Gawé)
    ↳ BWC081 - Kaméra Polda Awak Warga Mini OMG Ultra Mini (140 gelar + Visi Wengi)
    ↳ BWC075 - OMG Dunya Paling leutik di Kaméra Pamaréntahan Kaméra Pamaréntahan Mini
    ↳ BWC074 - OMG Mini Lampu beurat Lawas Awak Kaméra sareng Super Video Compression - 20-25 Jam kanggo 32GB [Teu aya LCD LCD]
    ↳ BWC058 - Kaméra Worn Awak Awak OMG Mini - Komprési Video Super - 20-25 Jam kanggo 32GB
    ↳ BWC061 - Jam Long OMG [16 Jam] Kaméra Kaméra Worn Rékam
    ↳ BWC055 - SDG Removable SD Card Mini Awak Worn Camera
    ↳ OMG Lampu Badan WIFI Berat Badan WIFI Kaméra, Video 1728 * 1296 30fps, H.264, 940NM Nightvision (BWC052)
    ↳ BWC041 - Kaméra Baduy Baduy OMG Badge
    ↳ Kaméra Warga Badag OMG Mini, Video 2K (SPY195)
    ↳ BWC010 - Kaméra Awak Badan Pulisi Mini OMG, 1296p, 170Deg, 12 Jam, Visi wengi
    ↳ BWC004 - OMG Ruggedized Casing Pamiatan Awak Polda Pulisi
    ↳ BWC003 - Kaméra Piduh Badan Pulisi Mini OMG
    ↳ Kamera Tombol OMG Dipasang, Perekam Video Otomatis Gerak (SPY045B)
    ↳ OMG WIFI Kaméra Kaamanan Dipasangna Kaméra 12MP, 1296P, H.264, Kontrol App (SPY084)
   Asesoris Kamera Worn Awak
   Stasion dok kaméra dina awak
   Kaméra Kepala-Atur
   anyar
   Range produk
   Uncategorized - Kaméra Awak Worn
    ↳ BWC071 - Kaméra Sanés Awak Sareng Mini Tambahan
    ↳ BWC066 - Kepala Polda Kaméra Polda Pelor Cam pikeun Helmet
    ↳ Ngamankeun Awak Mini dipaké kaméra kalawan Énkripsi [Jeung LCD Screen] (BWC060)
    ↳ BWA012 - Stasiun Dok 10 Palabuhan - Sistem Manajemén Bukti
    ↳ Konci Vidéo (BWA010)
    ↳ Dipaké Pulisi Mini HD Awak kaméra, 12MP OV2710 140 Gelar kaméra, H.264 MOV, 1080P, TF Max 128G, Long Time Gawé (BWC053)
    ↳ OMG Wifi Mini Olahraga Gerakan Olahraga Helmet (BWC049)
    ↳ Mini Spy Kamera - Hidden Pocket Pen Kamera 170 Gelar Wide Angle lensa (SPY018)
    ↳ OMG Kaméra Lawas Worn Affordable OMN (BWC4)
    ↳ Kacamata Wungu Awak Smart Smart (BWC042)
    ↳ pidio
    ↳ BWC040 - Kaméra Awak Awak HD Affordable
    ↳ Batré anu tiasa dicabut - Kaméra Worn Awak (BWC037)
    ↳ Kaméra Awak Kaayaan - Stasiun Docking Station 8 (BWC036)
    ↳ Awak Worn Camera - 3G, 4G, Wi-Fi, Live streaming, Jauh kontrol langsung, Bluetooth, Mobile APP (IOS + Android), 8hrs ngarékam sinambung, kontrol slide touch. (BWC035)
    ↳ Awak Worn Camera - Kaméra Awak Wifi (BWC034)
    ↳ Awak Worn Camera - Novatek 96650 chipset, Panyimpen kartu Panyungsi (BWC033)
    ↳ Awak Worn Camera - Ambarella A7LA50 chipset, 140Degree Wide angle, 128GB Max storage, GPS built-in (BWC031)
    ↳ Awak Worn Camera - Ambarella A7LA50 chipset, 140Degree Wide angle, 128GB Max storage, GPS built-in (BWC030)
    ↳ Awak Worn Camera - Ambarella A7LA50 chipset, 170Degree Wide sudut, 128GB Max panyimpenan, Jenis batré anu tiasa dicabut (BWC028)
    ↳ Awak Worn Camera - Ambarella A7LA50 chipset, 170 Gelar sudut Gelar, 128GB Max panyimpenan (BWC026)
    ↳ Awak Worn Camera - Novatek 96650 chipset (BWC025)
    ↳ Kamera Worn Awak - Dua batré 2500mAh tiasa diganti (BWC024)
    ↳ Kaméra Worn Awak Liar Kaayaan SD (BWC021)
    ↳ Kaméra OMG 4G Worn Awak (BWC012)
    ↳ Removable Batre GPS Awak dipaké Pulisi kaméra [140deg] (BWC006)
    ↳ BWC007 OMG - Kaméra Worn Awak Ambarella A12 / WIFI Video Live Stream / Sajam Gawé Long
    ↳ OMG 12 Palabuhan Badan Kaméra Darmaga Kaméra Awak (BWC001)
    ↳ Disumputkeun Kamera Mini Spy Video (SPY006)
    ↳ Disumputkeun Kamera Spy Pocket Pen Video (SPY009)
    ↳ Tombol kamera (SPY031)
    ↳ WiFi Pen Kamera DVR, P2P, IP, recorder 1080P Video, App Control (SPY086)
    ↳ WiFi Rapat Rekaman Pen, H.264,1080p, Motion deteksi, SD Card Max 128G (SPY091)
    ↳ produk
    ↳ Digital Voice & Video Recorder, Video 1080p, Suara 512kbps, Rotasi Degung 180 (SPY106)
    ↳ Kaméra Awak Awak / Manajemén Bukti Digital (BWC008)
    ↳ Listing jobs
   video
    ↳ Pidéo Footage

Bérita paling énggal