Awak Worn Camera - Ambarella A7LA50 chipset, 140Degree Wide angle, 128GB Max storage, GPS built-in (BWC030)

Kaméra BWC030-Awak Worn-Camera-Ambarella A7LA50 chipset, sudut 140Degree Lebar, GPS diwangun, 128GB

Fungsi utama: Kontrol jarak jauh, IP68 Waterproof, shockproof, Anti-kabut, indéks laser, 8 IR IR vision, file administrasi énkripsi, deteksi gerak, sudut lega 170degree, 64GB Max, Resolusi Kaméra 32M
Resolusi video: 1080P @ 30fps | 720P @ 30fps | 480P @ 30fps | 480P @ 60fps
batre: batré 1950mAh removable
Ngadeg ku waktos: 5hrs
Widang Témbongkeun: 140 °
Wengi Visi: Otomatis infra red, Sampurna ka 32ft sareng deteksi ramo anu katingali
Gerak deteksi sanggup: nuhun
Tahan cai: Nepi ka 3ft jero
Sareng Tanggal malaya: Study dina unggal video kalayan pamaké ID
Speeds neruskeun gancang atawa ngulang: 2x, 4x, 8x, 16x, 32x, 64x
Suhu bisa dipake: -40 ° C pikeun 60 ° C
Batré Kahirupan: 480P: Jam 5.6, 720P: Jam 5, 1080P: Jam 4
beurat: 163 gram
Dimensi kaméra: 3.3 × 2.4 × 1.2 inci
neundeun: 16GB standar 32GB / 64GB / 128GB opsional

Kaméra BWC030-Awak Worn Camera-Ambarella A7LA50 chipset, sudut 140Degree Lebar, GPS diwangun, 128GB - 2

Kaméra BWC030-Awak Worn Camera-Ambarella A7LA50 chipset, sudut 140Degree Lebar, GPS diwangun, 128GB - 3

Kaméra BWC030-Awak Worn Camera-Ambarella A7LA50 chipset, sudut 140Degree Lebar, GPS diwangun, 128GB - 4

Kaméra BWC030-Awak Worn Camera-Ambarella A7LA50 chipset, sudut 140Degree Lebar, GPS diwangun, 128GB - 5

Kaméra BWC030-Awak Worn Camera-Ambarella A7LA50 chipset, sudut 140Degree Lebar, GPS diwangun, 128GB - 6

Kaméra BWC030-Awak Worn Camera-Ambarella A7LA50 chipset, sudut 140Degree Lebar, GPS diwangun, 128GB - 7

Kaméra BWC030-Awak Worn Camera-Ambarella A7LA50 chipset, sudut 140Degree Lebar, GPS diwangun, 128GB - 8

Kaméra BWC030-Awak Worn Camera-Ambarella A7LA50 chipset, sudut 140Degree Lebar, GPS diwangun, 128GB - 9

Leres Harti 1080p Luhur

Kalayan pangabisa ngarekam video HD 1080p dina kristal, pandangan sudut sudut kaméra ieu bakal ngarékam unggal jéntré

Batré anu tiasa dicabut

Hadir kalawan 6 jam batré nu harese swapped kaluar pikeun ngarékam leuwih lila

Diwangun-di GPS

Nunjukkeun lokasi GPS nalika ningali video sareng parangkat lunak ningali pidéo anu kalebet (Catetan: pikeun nyandak sinyal GPS puntenkeunkeun 2-3 mnt)

Kaasup Bagian Ngecas

serelek-di stasiun ngecas ngidinan Anjeun pikeun ngeusi batre duanana mangrupa batré tambahan sarta kaméra dina waktos anu sareng

gerak deteksi

Hadir kalawan fitur deteksi gerak pikeun ngidinan pikeun ngarékam ngan lamun hal kajadian

waterproof

Waterproof nepi ka 3ft, jadi wae teu kahaja splashes moal ngaruksak kaméra

Ruang Panyimpen ageung

Datangna tina 32GB tina neundeun supados anjeun tiasa ngarékam cuplikan jam

Otomatis Inféksi

Otomatis wengi rekaman visi ngidinan Anjeun pikeun ningali nepi ka 30ft dina setélan rueuk

Pitur Potret

Ngamungkinkeun anjeun pikeun moto poto bari ngarekam

Waktu / Tanggal / ID perangko

Titimangsa jeung wanci pilihan cap on unggal video kalayan ID perwira nu teu bisa tampered kalawan. Ogé bisa sandi ditangtayungan

Alat Logging

Basa keur mindahkeun video payil kaasup boga sorangan ID alat unik maranéhanana, file asup, sarta payil video / poto dikelompokeun kana polder sangkan anjeun bisa kalayan gampang manggihan bukti nu peryogi

Walkie Talkie (Fungsi PTT)

Fungsi PTT sareng kabel anu cocog ngamungkinkeun anjeun ngagentos mikrofon taktak anjeun supados anjeun tiasa nyambungkeun PatrolEyes HD ka walkie talkie.

Rékam Teras & Loop

Rékaman lancar - idéal nalika transisi tina dianggo salaku kaméra dash kana kaméra awak (CATETAN: fitur ieu ngan ukur aya upami kaméra gaduh USB mode firmware)

Pilihan langkung firmware

Ngamungkinkeun anjeun pikeun ngatur kaméra anjeun dina sababaraha modus - milih antara Vérsi ditangtayungan sandi kami atawa non-sandi firmware Vérsi cipta.

Spesifikasi produk

  • Batré Kahirupan: Nepi ka jam 6
  • Modus Resolusi video: 1080P @ 30fps | 720P @ 30fps | 480P @ 30fps | 480P @ 60fps
  • Video Format: .MOV
  • Poto Format: .JPG
  • Kamampuh neundeun: 32GB
  • batre: batré 1950mAh removable
  • Ngadeg ku waktos: 5: 15
  • Widang Témbongkeun: 140 °
  • Wengi Visi: infra red Otomatis
  • Wengi Visi Range: Nepi ka 32ft kalawan deteksi rupa ditingali
  • Gerak deteksi sanggup: nuhun
  • Tahan cai: Nepi ka 3ft jero
  • Sareng Tanggal malaya: Study dina unggal video kalayan pamaké ID
  • Poto peupeus: 1, 3, atawa 5 poto sakaligus
  • Speeds neruskeun gancang atawa ngulang: 2x, 4x, atawa 8x
  • Suhu bisa dipake: -40 ° C pikeun 60 ° C
  • Kaméra Beurat: 163 gram
  • Dimensi kaméra: 3.3 × 2.4 × 1.2 inci
  • Video Panyimpenan:
    • 1080p @30fps (1 sajam tina footage = 5GB)
    • 720p @30fps (1 sajam tina footage = 3.6GB)
    • 480p @ 30 / 60fps (1 sajam tina footage = 2.1GB)
  • Batré Kahirupan:
    • 480P: jam 5.6
    • 720P: jam 5
    • 1080P: jam 4

Nyitak Friendly, PDF & Email

Taros Kami

OMG Kamanusaan sarta Studi Palanggan

whatsapp

Singapura + 65 8333 4466

Jakarta + 62 8113 80221


email: sales@omg-solutions.com
or
Eusian dina Wangun panalungtikan & urang meunang deui ka anjeun dina 2 WIB

Kantor Batam OMG Solutions @ Terminal Feri Harbourbay

Office Batam OMG Solusi @ Pelabuhan-Bay-Ferry-Terminal

[embedyt] https://www.youtube.com/watch?v=MZOOThkg_oU [/ embedyt]

OMG Solutions mésér unit kantor di Batam. Pembentukan R&D Team urang di Batam nyaéta pikeun masihan inovasi paningkatan pikeun ngalayanan konsumén anyar & anu tos aya.
Didatangan Kantor kami di Terminal Feri Batam @ Harbourbay.

Singapura Top 500 Usaha 2018 & 2019

Singapura Top 500 usaha 2018

kaméra Tipe


Halaman Kategori

Kaméra Live Stream 4G
Artikel - Kaméra Awak Worn
Pengawasan Penguasaan UU sareng Confidentiality di Asia
Pangabutuh Kaméra Angkatna sareng Balukar Ka Polisi sareng Publik
Inovasi Téhnologi Awak-Worn Salila Taun-taun
Naha Kaméra Awak Worn ngabantosan Administrasi Hukum?
Balukar dina Pengawal Kaamanan nganggo Kaméra Awak-Worn
Hak istimewa ngagunakeun Kaméra Polda Awas-Polda
Kaméra Awak Worn: Taktik Anu Bakal Ngabantosan di Rumah sakit
Pengenalan Pangenal Raga di Kaméra Awak Worn
Nunjuk ka Catet sateuacan Mésér Kamera Worn-Awak
Perlindungan Jaringan Pamaréntahan ku Bantuan Kaméra Awak Worn
Kaméra Awak Leverage pikeun mastikeun Kasalametan Karyawan ku Perusahaan
Ngenalkeun Skema sareng Pembelajaran ngeunaan Kaméra Awak-Worn
Prosedur pikeun Ngagunakeun Kaméra Awak-Worn
Kaméra Awak-Lawas: Ngaronjatkeun Hubungan Pagawé Pasién-Kaséhatan di Rumah Sakit
Kaméra Awak Pulisi Worn Kaméra diperkirakeun pikeun Pituduh Pangenal Muka
Milih Kaméra Saatos Worn-Proper
Téhnik Aman Digunakeun Pamaréntah pikeun Ngalindungan Platform Kaméra Badan Worn
Kauntunganna Kaméra Awak ku Industri
Ngalaksanakeun Program Kaméra Badan Worn sareng Kelas
Métode Panganggo Kaméra Awak-Worn
Kauntungan tina Kaméra Awak-Worn dina Rumah Sakit
Promosi Pangenal Ramo Pikeun Patugas Penguasaan Hukum Kaméra Awak-Worn Kaméra
Tangtukeun kaméra Badag Worn-Body
Metodeu Pamaréntah tiasa dianggo pikeun Ngalindungan Jaringan kanggo Kaméra Awak Worn
Utilitas kaméra Kaméra Lawas ku Industri
Skéma Nimukeun Pikeun Kaméra Worn sareng Kamari Diajar
Tungtunan pikeun Pamakéan Kaméra Awak Worn
Pangenal Raga Datang Kaméra Pamiasan Awas Polda
Milih Kaméra Badan Wani anu Katuhu
Jaringan Kaméra Awak-Worn Aman pikeun Pamaréntah
Pamakéan Kaméra Awak-Worn ku Industri
Ngalaksanakeun Program Kaméra Badan Worn Rekomendasi sareng Palajaran Diajar
Wawasan Warga Kaméra Awak Worn
Usaha Téknologi Kamera Worn-Awak
Kauntungan Poténsi Kaméra Worn Pikeun Awak pikeun penegak UU
Perusahaan Kaamanan - Kumaha Balukar Kamera Pamanas Awak Pulisi
5 Hal-hal Anu Tiasa Ngeunaan Kaméra Awak Polisi
Kaunggulan tina ngagunakeun Kaméra Peringatan Badan Polda
Kaméra Awak Pulisi sareng Pribadi
Kumaha kaméra ngabantosan kaméra ngabantosan penegak hukum?
Pangaruh Kaméra Saatos Awak dina Penjaga Kaamanan
Artikel
Kauntungan tina kaméra awak Polda
Tetep dina kaméra kaméra ngagem awak
Awak dipaké kaméra
Asesoris Kamera Worn Awak
Stasion dok kaméra dina awak
Kaméra Kepala-Atur
anyar
Uncategorized - Kaméra Awak Worn
BWC071 - Kaméra Sanés Awak Sareng Mini Tambahan
BWC066 - Kepala Polda Kaméra Polda Pelor Cam pikeun Helmet
Ngamankeun Awak Mini dipaké kaméra kalawan Énkripsi [Jeung LCD Screen] (BWC060)
BWA012 - Stasiun Dok 10 Palabuhan - Sistem Manajemén Bukti
Konci Vidéo (BWA010)
Dipaké Pulisi Mini HD Awak kaméra, 12MP OV2710 140 Gelar kaméra, H.264 MOV, 1080P, TF Max 128G, Long Time Gawé (BWC053)
OMG Wifi Mini Olahraga Gerakan Olahraga Helmet (BWC049)
Mini Spy Kamera - Hidden Pocket Pen Kamera 170 Gelar Wide Angle lensa (SPY018)
OMG Kaméra Lawas Worn Affordable OMN (BWC4)
Kacamata Wungu Awak Smart Smart (BWC042)
pidio
BWC040 - Kaméra Awak Awak HD Affordable
Batré anu tiasa dicabut - Kaméra Worn Awak (BWC037)
Kaméra Awak Kaayaan - Stasiun Docking Station 8 (BWC036)
Awak Worn Camera - 3G, 4G, Wi-Fi, Live streaming, Jauh kontrol langsung, Bluetooth, Mobile APP (IOS + Android), 8hrs ngarékam sinambung, kontrol slide touch. (BWC035)
Awak Worn Camera - Kaméra Awak Wifi (BWC034)
Awak Worn Camera - Novatek 96650 chipset, Panyimpen kartu Panyungsi (BWC033)
Awak Worn Camera - Ambarella A7LA50 chipset, 140Degree Wide angle, 128GB Max storage, GPS built-in (BWC031)
Awak Worn Camera - Ambarella A7LA50 chipset, 140Degree Wide angle, 128GB Max storage, GPS built-in (BWC030)
Awak Worn Camera - Ambarella A7LA50 chipset, 170Degree Wide sudut, 128GB Max panyimpenan, Jenis batré anu tiasa dicabut (BWC028)
Awak Worn Camera - Ambarella A7LA50 chipset, 170 Gelar sudut Gelar, 128GB Max panyimpenan (BWC026)
Awak Worn Camera - Novatek 96650 chipset (BWC025)
Kamera Worn Awak - Dua batré 2500mAh tiasa diganti (BWC024)
Kaméra Worn Awak Liar Kaayaan SD (BWC021)
Kaméra OMG 4G Worn Awak (BWC012)
Removable Batre GPS Awak dipaké Pulisi kaméra [140deg] (BWC006)
BWC007 OMG - Kaméra Worn Awak Ambarella A12 / WIFI Video Live Stream / Sajam Gawé Long
OMG 12 Palabuhan Badan Kaméra Darmaga Kaméra Awak (BWC001)
Disumputkeun Kamera Mini Spy Video (SPY006)
Disumputkeun Kamera Spy Pocket Pen Video (SPY009)
Tombol kamera (SPY031)
WiFi Pen Kamera DVR, P2P, IP, recorder 1080P Video, App Control (SPY086)
WiFi Rapat Rekaman Pen, H.264,1080p, Motion deteksi, SD Card Max 128G (SPY091)
produk
Digital Voice & Video Recorder, Video 1080p, Suara 512kbps, Rotasi Degung 180 (SPY106)
Kaméra Awak Awak / Manajemén Bukti Digital (BWC008)
Listing jobs

Bérita paling énggal