Jaringan Kaméra Awak-Worn Aman pikeun Pamaréntah

  • 0
Awak ngagem kaméra aman jaringan pikeun pamaréntah

Jaringan Kaméra Awak-Worn Aman pikeun Pamaréntah

Sinkronis tina kaméra ngagem awak:

Hirup dina jaman téknologi alat parangkat maju, perangkat panganyarna anu janten kabutuhan dina jam pikeun mastikeun kaamanan sareng kaamanan masarakat. Kaméra nu nganggo awakna mangrupikeun alat anu alit ku hiji jalmi tiasa nganggo kerah atanapi saku sedengkeun anu sanésna gaduh clasp magnét. Hiji jalma ogé tiasa ngawangun kana helm atanapi gelas. Batré alat modéren ieu langkung ageung langkung ti jam 6 dugi ka 8 kalayan ngarékam kualitas bermutu tinggi. Éta ogé tiasa ngarekam pidéo peuting atanapi di tempat anu poék. Hal ieu kacida dianjurkeun pikeun tanaga kaamanan.

Anggo kaméra nganggo awak sapertos jaringan anu aman pikeun Pamaréntah:

Dina sababaraha taun ka pengker, éta atos janten terang ningali panggunaan internet. Nya kitu, dina jaman ayeuna, saha waé anu gampil unggah video cuplikan dina seueur platform sareng ngamimitian live streaming. Dina kursus éta, kaméra nganggo Awak parantos janten jaringan anu aman pikeun Pamaréntah sareng sadaya pro sareng kontra na. Nalika urang nyarioskeun kaamanan sareng kasalametan, perwira Kaamanan atanapi aparat Kapolisian épék. Ayeuna seueur pamaréntah nagara parantos ngajantenkeun wajib Ibu Patugas sareng petugas kaamanan ngagem kaméra nganggo awak. Téknologi panganyarna ieu ngamungkinkeun aranjeunna pikeun ngarekam naon-naon kajadian anu aya dina pamandangan kajahatan atanapi dina waktos paguneman normal sawaktos aya peringatan kaamanan. Ieu cukup mantuan pikeun ngaronjatkeun alertness ogé transparansi dina nungkulan kajahatan sareng kaamanan.

Tapi, praktékna Kaméra anu dituturkeun ku Kaméra aya dina fase awalna tapi sacara bertahap janten alat standar di Dinas Pulisi sareng bagian pakéan kanggo Patugas Polda di sakumna nagara. Sababaraha kasus profil anu luhur parantos ngadamel téknologi ieu ka posisi payun sareng ningkatkeun popularitasna. Ayeuna Kaméra anu nganggo awakna parantos janten tren anyar dina komunitas penegak hukum. Badan penegak hukum ngiringan sareng program pilot pikeun ngira-ngira utilitasna.

Jaminan Aman jaringan pikeun Pamaréntah:

Kumaha kaméra anu nganggo awakna ngajamin jaringan aman pamaréntah? Pamakéan kaméra nganggo awak dicirikeun transparansi sareng tanggung jawab ka jabatan pulisi. Studi parantos nunjukkeun yén pamutahiran parantos sumping dina profesionalisme sareng tingkah laku perwira pulisi ngalangkungan nganggo kaméra nganggo awak. Ieu ngaronjatkeun alertness diantara patugas pulisi. Aranjeunna janten langkung sadar kana tindakan sareng interaksi sareng masarakat umum sareng henteu mungkin nyebrang jalur antara pamakean kakuatan anu dipikabutuh pikeun nahan tersangka sareng kakuatan maksimal.

Studi ti sababaraha sumber anu béda-béda nunjukkeun yén nalika individu ngaraosan diri dina panjagaan perilaku bakal robih. Nalika aranjeunna ningali diri dina pangawasan sareng ngarékam kaméra anu nganggo layon awakna janten langkung alim sareng ngarobih interaksina sareng jalmi anu dirékam. Bukti anu dikumpulkeun nunjukkeun yén jalma, anu sadar kanyataan yén panon kaméra ningali kana aranjeunna, nangkeup tingkah laku anu sering katampi atanapi patuh khususna nalika panitén mangrupikeun éntitas-étingan. Aya sababaraha kali dina karir perwira nalika jalma anu ditangkep sareng tingkah laku anu aranjeunna ditepikeun dina adegan anu cukup jelas lamun duanana minuhan di rohang pangadilan. Terdakwa profésional anu ngagem ageman anu nyarios terang langkung tebih tibatan parantos mabuk anu ngiringan tarung sareng ditahan pikeun aki. Panaliti ati-ati yén nalika pangadilan ningali pidio ngarékam pidéo bakal rada béda. Éta parah frustasi pikeun sumping di pengadilan pikeun milari terdakwa ngagayuh sacara profésional dina baju seragam kalayan kalakuan malaikat anu béda pisan sareng jalma anu ditangkep. Ku ngagunakeun kaméra pikeun moto karakter nyata jalma sareng sikep tiasa ngabantuan nalika datang ka sidang.

Seueur kalayan kamungkinan paripolah anu mungkin, mangpaat kahartos tina kaméra anu nganggo awak pikeun agénsi nyaéta turun keluhan warga nagara sareng aparat panggunaan kajadian kakuatan. Di 2012, Dinas Polisi Kota Rialto, dina hubunganna sareng Universitas Cambridge Britania Raya, ngalaksanakeun sababaraha kali diajar ngeunaan akibat sareng dampak kaméra awakna ngagem. Langkung sataun, peralihan patroli warna-warni disayogikeun nganggo kaméra sedengkeun anu sanés henteu aya. Panaliti mangrupikeun conto kasual tina bergeser anu béda dina waktos anu nalikan. Saatos waktos sapanjang taun, hasilna éta pérésan. Grup anu diperyogikeun kaméra awakna ngirangan insiden pangguna-kakuatan-ku 60% ti taun awal. Panaliti ogé ngalaporkeun yén keluhan warga nagara ngeunaan grup anu sami dikirangan ku 88% dina pengadilan taun-taun saméméhna. Kapolres Rialto nyatakeun pangurangan jumlah keluhan ieu kusabab para perwira anu langkung hadé atanapi warga anu langkung hadé, sigana sakedik duanana.

Dina panelitian anu sanésna dina kaméra nganggo awak anu aman sareng kumaha cara ngirangan keluhan warga, Departemen Polda Mesa ngalaksanakeun penelitian setaun utamina fokus dina ngaraosan keluhan. Program pilot diwangun ku dua kelompok; Perwira patroli 50 nganggo kaméra awak anu dialokasikan sareng 50 tanpa kaméra awak. Kadua kelompok anu sami dina tugas patrol sareng demografi anu ditugaskeun. Panaliti ieu, dilakukeun ku kolaborasi sareng Universitas Arizona, dijumlahkeun yén petugas patroli tanpa kaméra awak ngagaduhan tilu kali langkung keluhan warga. Salaku tambahan, kajian ogé masihan kacindekan yén petugas patroli anu parantos ngagem kaméra awakna ngagaduhan réduksi 75% dina panggunaan aduan kakuatan sareng réduksi 40% di keluhan warga ti taun saméméhna dimana kaméra awakna. henteu dianggo.

Kadua panalitian ngabuktikeun yén kaméra nganggo Awak nganggo jaringan aman pikeun pamaréntah kusabab hasil anu pikagunaeuneun ngajelaskeun yén kaméra ngagem awak turun keluhan warga. Hal ieu disababkeun sabagian pikeun dilaksanakeun dina dua belah pihak tina bangunna tina sabab dirékam. Kapolres Pulisi Greensboro Ken Miller nyatakeun yén urang nyorong para patugas urang pikeun terang yén jalma dirékam kusabab kami nyangka yén éta ngalaksanakeun tingkah laku dina dua sisi kaméra.

Rékam pidéo ti perwira nganggo kaméra nganggo awak ogé tiasa dianggo pikeun ngabenerkeun masalah internal jabatan. Sareng eta anu mangfaat alat latihan. Dina survey anyar ti Kepolisian Pulisi di sakumna nagara dina ngagunakeun vidéo kaméra awak, 94% responden nyatakeun yén aranjeunna ngagunakeun pikeun ditinjau ku pangurus pikeun ngabenerkeun perwira perwira atanapi salaku alat latihan. Video kaméra awak gaduh conto latihan anu ageung. Nalika nempoan rakaman, pangurus tiasa ngaevaluasi kawijakan anu ayeuna sareng mutuskeun upami révisi kedah dilakukeun dumasar kana patepungan perwira anu asli. Jurusan pelatihan tiasa ngahasilkeun skenario anu pohara spesifik pikeun ngalatih para perwira dumasar kana telepon nyata dina widang. Salaku tambahan, pelatihan pejabat ayeuna tiasa janten tepat pikeun lembaga individu atanapi jabatan interior.

Panginten salah sahiji kauntungan anu paling penting pikeun penegak hukum bakal ngarebut sareng ngadokumentasikeun buktina pikeun panyidik ​​kriminal. Deui-deui, éta mangrupikeun alat sanés anu tiasa ngabantosan dina percobaan para penjahat. Nalika patugas ngabales ka pamandangan kajahatan utama, kaseueuranana sareng perhatian utama anu utami nyaéta ngamankeun pamandangan sareng ngabantosan korban kalayan bantuan pangheulana. Nalika aranjeunna ngawawancara sareng narékahan pikeun ngahijikeun naon anu lumangsung, éta hésé mertimbangkeun sadaya rinci. Ku ngagunakeun kaméra anu nganggo awak, patugas tiasa ngarekam adegan sareng seueur rincian menit anu bakal kasangkut. Nalika aranjeunna nuju nguriling tempat kajahatan, aranjeunna parantos ngarekam sakumaha anu dibales awal. Alat ieu tiasa masihan kabeungharan inpormasi kanggo petugas anu biasana dugi ka anggeus nalika éta sepi sareng henteu énggal. Kapolres Polisi Dalton Parker nyatakeun yén teu sapertos kaméra dina mobil, kaméra ngagem awak anu dirékam sadaya anu aya salaku perjalanan perwira di sekitar kajahatan sareng wawancara seueur jalma. Kaméra nu nganggo awakna parantos aya gunana pikeun ngahémat inpormasi anu leres.

Jaksa lokal ogé didorong sareng lembaga anu pikaresepeun pikeun nyandak téknologi ieu. Gaduhan catetan pidéo anu aya di pengadilan biasana hésé dijaga. Di Kentucky, pengacara pertahanan lokal milih ngeunaan nyayogikeun pidéo pidéo na nganggo kaméra kaméra. Éta ngagampangkeun éta gampang pikeun aranjeunna ngartos banding anu caket kamungkinan paling dipikaresep pikeun kapentingan maranéhna, kusabab anjeun teu hoyong panel hakim ningali ieu. Ieu hususna leres pikeun kasus kekerasan familial nalika buktina pidéo disayagikeun di pengadilan. Seueur kali, khususna upami aya anu nyéépkeun panyalahgunaan sareng korban sieun, aranjeunna henteu daék pencét biaya. Buktina ngumpul sesah pangsaéna. Ditambahkeun sareng korban anu sanés sareng percobaan ampir teu mungkin. Ku cara nyayogikeun jaksa pidéo dina datangna dina adegan, éta bakal néwak kabiasaan korban sareng kasangka ogé kacilakaan anu dirawat. Nyayogikeun inpormasi ieu kanggo jaksa, aranjeunna tiasa ngawangun hiji pasualan upami korban nolak pencét béja atanapi nolak nyayogikeun pernyataan. Kapala Miller of Topeka nyatakeun yén nalika urang nunjukkeun kasangka dina kasus kekerasan kulawarga familial ngarékam pidéo tina kaméra anu nganggo awak, sering aranjeunna beseeched culpable komo henteu kedah di sidang.

Pikeun kasimpulan, kaméra nganggo awakna parantos ngalengkepan seueur masalah sareng masalah agénsi penegak hukum sareng janten jaringan anu aman pikeun pamaréntah.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Leave a Reply

Taros Kami

OMG Kamanusaan sarta Studi Palanggan

whatsapp

Singapura + 65 8333 4466

Jakarta + 62 8113 80221


email: sales@omg-solutions.com
or
Eusian dina Wangun panalungtikan & urang meunang deui ka anjeun dina 2 WIB

Kantor Batam OMG Solutions @ Terminal Feri Harbourbay

Office Batam OMG Solusi @ Pelabuhan-Bay-Ferry-Terminal

[embedyt] https://www.youtube.com/watch?v=MZOOThkg_oU [/ embedyt]

OMG Solutions mésér unit kantor di Batam. Pembentukan R&D Team urang di Batam nyaéta pikeun masihan inovasi paningkatan pikeun ngalayanan konsumén anyar & anu tos aya.
Didatangan Kantor kami di Terminal Feri Batam @ Harbourbay.

Singapura Top 500 Usaha 2018 & 2019

Singapura Top 500 usaha 2018

kaméra Tipe


Halaman Kategori

Kaméra Live Stream 4G
Artikel - Kaméra Awak Worn
Pengawasan Penguasaan UU sareng Confidentiality di Asia
Pangabutuh Kaméra Angkatna sareng Balukar Ka Polisi sareng Publik
Inovasi Téhnologi Awak-Worn Salila Taun-taun
Naha Kaméra Awak Worn ngabantosan Administrasi Hukum?
Balukar dina Pengawal Kaamanan nganggo Kaméra Awak-Worn
Hak istimewa ngagunakeun Kaméra Polda Awas-Polda
Kaméra Awak Worn: Taktik Anu Bakal Ngabantosan di Rumah sakit
Pengenalan Pangenal Raga di Kaméra Awak Worn
Nunjuk ka Catet sateuacan Mésér Kamera Worn-Awak
Perlindungan Jaringan Pamaréntahan ku Bantuan Kaméra Awak Worn
Kaméra Awak Leverage pikeun mastikeun Kasalametan Karyawan ku Perusahaan
Ngenalkeun Skema sareng Pembelajaran ngeunaan Kaméra Awak-Worn
Prosedur pikeun Ngagunakeun Kaméra Awak-Worn
Kaméra Awak-Lawas: Ngaronjatkeun Hubungan Pagawé Pasién-Kaséhatan di Rumah Sakit
Kaméra Awak Pulisi Worn Kaméra diperkirakeun pikeun Pituduh Pangenal Muka
Milih Kaméra Saatos Worn-Proper
Téhnik Aman Digunakeun Pamaréntah pikeun Ngalindungan Platform Kaméra Badan Worn
Kauntunganna Kaméra Awak ku Industri
Ngalaksanakeun Program Kaméra Badan Worn sareng Kelas
Métode Panganggo Kaméra Awak-Worn
Kauntungan tina Kaméra Awak-Worn dina Rumah Sakit
Promosi Pangenal Ramo Pikeun Patugas Penguasaan Hukum Kaméra Awak-Worn Kaméra
Tangtukeun kaméra Badag Worn-Body
Metodeu Pamaréntah tiasa dianggo pikeun Ngalindungan Jaringan kanggo Kaméra Awak Worn
Utilitas kaméra Kaméra Lawas ku Industri
Skéma Nimukeun Pikeun Kaméra Worn sareng Kamari Diajar
Tungtunan pikeun Pamakéan Kaméra Awak Worn
Pangenal Raga Datang Kaméra Pamiasan Awas Polda
Milih Kaméra Badan Wani anu Katuhu
Jaringan Kaméra Awak-Worn Aman pikeun Pamaréntah
Pamakéan Kaméra Awak-Worn ku Industri
Ngalaksanakeun Program Kaméra Badan Worn Rekomendasi sareng Palajaran Diajar
Wawasan Warga Kaméra Awak Worn
Usaha Téknologi Kamera Worn-Awak
Kauntungan Poténsi Kaméra Worn Pikeun Awak pikeun penegak UU
Perusahaan Kaamanan - Kumaha Balukar Kamera Pamanas Awak Pulisi
5 Hal-hal Anu Tiasa Ngeunaan Kaméra Awak Polisi
Kaunggulan tina ngagunakeun Kaméra Peringatan Badan Polda
Kaméra Awak Pulisi sareng Pribadi
Kumaha kaméra ngabantosan kaméra ngabantosan penegak hukum?
Pangaruh Kaméra Saatos Awak dina Penjaga Kaamanan
Artikel
Kauntungan tina kaméra awak Polda
Tetep dina kaméra kaméra ngagem awak
Awak dipaké kaméra
Asesoris Kamera Worn Awak
Stasion dok kaméra dina awak
Kaméra Kepala-Atur
anyar
Uncategorized - Kaméra Awak Worn
BWC071 - Kaméra Sanés Awak Sareng Mini Tambahan
BWC066 - Kepala Polda Kaméra Polda Pelor Cam pikeun Helmet
Ngamankeun Awak Mini dipaké kaméra kalawan Énkripsi [Jeung LCD Screen] (BWC060)
BWA012 - Stasiun Dok 10 Palabuhan - Sistem Manajemén Bukti
Konci Vidéo (BWA010)
Dipaké Pulisi Mini HD Awak kaméra, 12MP OV2710 140 Gelar kaméra, H.264 MOV, 1080P, TF Max 128G, Long Time Gawé (BWC053)
OMG Wifi Mini Olahraga Gerakan Olahraga Helmet (BWC049)
Mini Spy Kamera - Hidden Pocket Pen Kamera 170 Gelar Wide Angle lensa (SPY018)
OMG Kaméra Lawas Worn Affordable OMN (BWC4)
Kacamata Wungu Awak Smart Smart (BWC042)
pidio
BWC040 - Kaméra Awak Awak HD Affordable
Batré anu tiasa dicabut - Kaméra Worn Awak (BWC037)
Kaméra Awak Kaayaan - Stasiun Docking Station 8 (BWC036)
Awak Worn Camera - 3G, 4G, Wi-Fi, Live streaming, Jauh kontrol langsung, Bluetooth, Mobile APP (IOS + Android), 8hrs ngarékam sinambung, kontrol slide touch. (BWC035)
Awak Worn Camera - Kaméra Awak Wifi (BWC034)
Awak Worn Camera - Novatek 96650 chipset, Panyimpen kartu Panyungsi (BWC033)
Awak Worn Camera - Ambarella A7LA50 chipset, 140Degree Wide angle, 128GB Max storage, GPS built-in (BWC031)
Awak Worn Camera - Ambarella A7LA50 chipset, 140Degree Wide angle, 128GB Max storage, GPS built-in (BWC030)
Awak Worn Camera - Ambarella A7LA50 chipset, 170Degree Wide sudut, 128GB Max panyimpenan, Jenis batré anu tiasa dicabut (BWC028)
Awak Worn Camera - Ambarella A7LA50 chipset, 170 Gelar sudut Gelar, 128GB Max panyimpenan (BWC026)
Awak Worn Camera - Novatek 96650 chipset (BWC025)
Kamera Worn Awak - Dua batré 2500mAh tiasa diganti (BWC024)
Kaméra Worn Awak Liar Kaayaan SD (BWC021)
Kaméra OMG 4G Worn Awak (BWC012)
Removable Batre GPS Awak dipaké Pulisi kaméra [140deg] (BWC006)
BWC007 OMG - Kaméra Worn Awak Ambarella A12 / WIFI Video Live Stream / Sajam Gawé Long
OMG 12 Palabuhan Badan Kaméra Darmaga Kaméra Awak (BWC001)
Disumputkeun Kamera Mini Spy Video (SPY006)
Disumputkeun Kamera Spy Pocket Pen Video (SPY009)
Tombol kamera (SPY031)
WiFi Pen Kamera DVR, P2P, IP, recorder 1080P Video, App Control (SPY086)
WiFi Rapat Rekaman Pen, H.264,1080p, Motion deteksi, SD Card Max 128G (SPY091)
produk
Digital Voice & Video Recorder, Video 1080p, Suara 512kbps, Rotasi Degung 180 (SPY106)
Kaméra Awak Awak / Manajemén Bukti Digital (BWC008)
Listing jobs

Bérita paling énggal