Inovasi Téhnologi Awak-Worn Salila Taun-taun

  • 0

Inovasi Téhnologi Awak-Worn Salila Taun-taun

Inovasi Téhnologi Awak-Worn Kamari dina sababaraha taun

Diantara seueur gadget éléktronik anu urang anggo dina unggal poé, kaméra mangrupikeun pang populerna. Ti smartphone ka laptop ka sistem kaamanan bumi, sadayana ngagaduhan kaméra anu alit. Nalika tujuan utama kaméra nyaéta pikeun ngarékam kenangan anu paling disukai atanapi hal-hal anu pikaresepeun, sababaraha anu dimaksud pikeun tugas-tugas khusus. Conto anu munggaran nyaéta cam-body, atanapi kaméra anu ngagem atanapi dicepeng kana awak.

Sakumaha ngaranna nunjukkeun, body-cam dirancang pikeun dipasang dina urang. Pangguna anu nganggo aranjeunna paling nyaéta perwira pulisi Amérika atanapi personil penegak hukum, anu ngagunakeun éta pikeun ngarékam catetan sareng kasaksian. Cam cams ieu mangrupikeun jinis kaméra sanésna anu tiasa dianggo dina awak sareng ngantepkeun anjeun ngarékam kagiatan pribadi. Ieu ogé ngajantenkeun aranjeunna idéal pikeun nyusun blog atanapi moto olahraga.

Sateuacanna sababaraha taun ka pengker, téknologi digabungkeun sareng inovasi sareng kamajuan dina bidang pulisi sareng kaamanan parangkat ngarobihkeun seueur aspék policing sareng jasa kaamanan. Téknologi ngenalkeun téknologi salaku penyambungan aturan undang-undang supados nganggo kekerasan sapertos (sapertos panggunaan TASER) - sapertos uji DNA (Romawi, 2008) - ogé mékanisme pikeun ningkatkeun efisiensi sareng efektivitas jasa ditawarkeun ku pulisi berhubungan ka deteksi kejahatan bersempena sareng model politik dugaan (Kecerdasan-Led) - Policing) sareng inpormasi penanganan (sapertos analisis Hot Spots anu dilakukeun ku CrimeView ngalangkungan Sistem Inpormasi Polisi).

Téknologi ogé parantos langkung dianggo salaku mékanisme panjagaan sareng panjagaan ku dua warga biasa sareng pulisi. Mimiti taun 1990-an dina sagala rupa pulisi AS, kaméra dipasang dina kaméra pidéo na-mobil muncul salaku metodeu anyar pikeun ngarékam hubungan real-time antara pulisi sareng sipil (Pilant, 1995).

Sanaos lalawanan awal anu disayogikeun ku aparat pulisi kana kaméra ieu (Pilant, 1995), panilitian parantos nunjukkeun yén aranjeunna parantos ningkat raos kaamanan anu perwira pulisi karasa ngalaksanakeun tugasna, ningkatkeun akuntabilitas sareng transparansi dina perwira pulisi ogé. sareng ngirangan liabilitas dina bagian pulisi. Salaku hasilna, téknologi ieu parantos ditampi sareng dipayun ku otoritas penegak hukum AS (IACP, 2003).

Di sisi anu sanés, sistem CCTV parantos janten langkung populer di antawis sababaraha otoritas lokal sareng penegak hukum sabab nyayogikeun dua sudut pandang pangawasan sareng pencegahan, sapertos pencegahan kejahatan sacara umum sareng janten alat pikeun panalungtikan pulisi.

Tangtosna, proliferasi sareng proliferasi smartphone (anu gaduh video sareng kaméra audio anu diwangun) dina jaman digital modéren ogé parantos ningkatkeun kamampuan pikeun ngarékam kajadian nalika dilaksanakeun, utamina dina hubungan pulisi sareng warga. Hasilna, rekaman pidéo sareng audio parantos janten bagean anu hirup dina abad ka-21.

Naon Ari Kaméra Awak Worn-BWC?

Perkembangan téknologi pang anyarna dina bidang penegak hukum dina widang panjagaan kaasup kaméra anu dipakai ku pulisi sareng penjaga swasta dina waktos palayanan (perwira pulisi kaméra nganggo awak). Teknologi ngagunakeun kaméra ieu saderhana pisan sareng bakal dijelaskeun engké.

https://www.google.com/search?q=The+Evolution+of+Body-Worn+Camera+Technology&sxsrf=ACYBGNSWOIcAeBBIRfLTnkgAH9YmZFQ9xA:1571824412321&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwiN6fqdjrLlAhUMrI8KHcMBBWsQ_AUIFCgD&biw=1533&bih=801#imgrc=dNSPuHdlC3aGfM:

Kaméra anu dibawa ku pulisi atanapi satpam kaamanan (anu mangrupikeun alat leutik anu tiasa ngarékam gambar sareng sora) nyatakeun interaksi sareng kontak saurang pulisi atanapi satpam kaamanan kalayan warga, korban atanapi palaku kajahatan. Video sareng audio anu dipoto ku kaméra portabel dianggo ku Panguasa Kaamanan sareng Jasa kanggo masihan transparansi dina hubungan maranéhanana sareng masarakat sipil sareng dimana aranjeunna tungtungna tanggung jawab.

Kumaha kaméra kaméra portabel tiasa?

Téknologi ieu ngagunakeun kaméra anu dipasang dina kalapa atanapi awak hiji pulisi atanapi hansip. Kaméra portabel kasebut boh dijamin sareng ari tina beuheung perwira pulisi atanapi dibereskeun dina saku atanapi kerah seragam pulisi. Éta ogé bakal dipasang dina kacamata anu diasuh ku patugas pulisi. Sacara umum, kumaha ogé, kaméra portabel anu diposisikan dina titik-titik awak anu langkung luhur pikeun masihan anu saé visual nalika ngarékam pidéo sareng audio.

Téknologi ieu tiasa nyandak poto sareng pidéo audio. Ieu ngamungkinkeun anjeunna ngarekam naon perwira anu katingali salami waktosna sareng akibatna nyatakeun unggal gerak anu dilakukeun di payuneun anjeunna sareng saha waé anjeunna ngahubungan. Kamampuhan rékamanna tiasa dibatesan ti sababaraha jam dugi ka 14 jam. Aya seueur kaméra portabel anu béda-béda ngagem seragam pulisi, kalebet Panasonic, VIEVU, TASER International, WatchGuard, sareng Usaha Wolfcom. Biaya kaméra sapertos tiasa dibere $ 200 dugi ka $ 1000, anu sakitar sakitar $ 185 dugi ka $ 925.

Kaméra anu dicekel tiasa ngalebetkeun seueur pilihan, sapertos rupa-rupa kadali kaméra anu ramah, sapertos dorong kana tombol catetan, kontrol layar sentuhan, pidéo, sareng streaming audio sareng kamampuan pratinjau, sareng maén deui ayeuna ngalangkungan layar anu tiasa diintegrasikeun . Rakaman video anu ditangkep nganggo kaméra diundeur liwat darmét ka alat panyimpen lokal (sapertos server lokal dina jaringan internal) atanapi ngalangkungan platform panyimpen média digital berbasis online, dimana data tiasa énkripsi sareng diurus. Sababaraha modél ogé ngijinkeun pidéo pikeun diunggah nalika pulisi éta parantos aya dina widang tindakan.

Teknologi ngagunakeun kaméra portabel kalebet seueur komponén, anu bénten-bénten antara sababaraha pabrik tina kaméra sapertos anu parantos disebat. Salaku conto, sistem TASER International anu disebut AXON ngawengku-

  • Kaméra leutik dina seragam pulisi (boh dina topi atanapi kaos kerah atanapi kacamata) anu nyatet naon anu ditingali ku pulisi.
  • Alat anu leutik (sapertos Smartphone Laptop) dimana materi video disimpen; jeung
  • Batré anu salami sakitar 12 dugi ka 14 jam sareng nyertakeun saklar kakuatan kaméra pikeun ngaktifkeun kaméra nyandak gambar pulisi sanésna.

Sistem AXON hadir sareng panyimpen data dumasar-awan dimana perwira pulisi tungtung-shift-perwira tempat ngarékam dina darmaga teras layanan panyimpen wéb anu sanésna, sistem VIEVU mawa sistem kaméra mangrupikeun sistem anu mandiri sareng Alat kompak anu aparat kapulisian nyangkut awakna anu ngagaduhan video sareng kaméra audio sareng transmisi dumasar awan sareng data storage.ice unggah sareng aman unggah sadaya pidio anu dirékam kana pangkalan data.

Di sisi sanésna, VIEVU mawa sistem kaméra mangrupikeun sistem anu mandiri sareng parangkat kompak anu ditugaskeun ku pulisi nyalira anu nyertakeun vidéo sareng kaméra audio sareng transmisi basis awan sareng panyimpen data.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Leave a Reply

Taros Kami

OMG Kamanusaan sarta Studi Palanggan

whatsapp

Singapura + 65 8333 4466

Jakarta + 62 8113 80221


email: sales@omg-solutions.com
or
Eusian dina Wangun panalungtikan & urang meunang deui ka anjeun dina 2 WIB

Kantor Batam OMG Solutions @ Terminal Feri Harbourbay

Office Batam OMG Solusi @ Pelabuhan-Bay-Ferry-Terminal

[embedyt] https://www.youtube.com/watch?v=MZOOThkg_oU [/ embedyt]

OMG Solutions mésér unit kantor di Batam. Pembentukan R&D Team urang di Batam nyaéta pikeun masihan inovasi paningkatan pikeun ngalayanan konsumén anyar & anu tos aya.
Didatangan Kantor kami di Terminal Feri Batam @ Harbourbay.

Singapura Top 500 Usaha 2018 & 2019

Singapura Top 500 usaha 2018

kaméra Tipe


Halaman Kategori

Kaméra Live Stream 4G
Artikel - Kaméra Awak Worn
Pengawasan Penguasaan UU sareng Confidentiality di Asia
Pangabutuh Kaméra Angkatna sareng Balukar Ka Polisi sareng Publik
Inovasi Téhnologi Awak-Worn Salila Taun-taun
Naha Kaméra Awak Worn ngabantosan Administrasi Hukum?
Balukar dina Pengawal Kaamanan nganggo Kaméra Awak-Worn
Hak istimewa ngagunakeun Kaméra Polda Awas-Polda
Kaméra Awak Worn: Taktik Anu Bakal Ngabantosan di Rumah sakit
Pengenalan Pangenal Raga di Kaméra Awak Worn
Nunjuk ka Catet sateuacan Mésér Kamera Worn-Awak
Perlindungan Jaringan Pamaréntahan ku Bantuan Kaméra Awak Worn
Kaméra Awak Leverage pikeun mastikeun Kasalametan Karyawan ku Perusahaan
Ngenalkeun Skema sareng Pembelajaran ngeunaan Kaméra Awak-Worn
Prosedur pikeun Ngagunakeun Kaméra Awak-Worn
Kaméra Awak-Lawas: Ngaronjatkeun Hubungan Pagawé Pasién-Kaséhatan di Rumah Sakit
Kaméra Awak Pulisi Worn Kaméra diperkirakeun pikeun Pituduh Pangenal Muka
Milih Kaméra Saatos Worn-Proper
Téhnik Aman Digunakeun Pamaréntah pikeun Ngalindungan Platform Kaméra Badan Worn
Kauntunganna Kaméra Awak ku Industri
Ngalaksanakeun Program Kaméra Badan Worn sareng Kelas
Métode Panganggo Kaméra Awak-Worn
Kauntungan tina Kaméra Awak-Worn dina Rumah Sakit
Promosi Pangenal Ramo Pikeun Patugas Penguasaan Hukum Kaméra Awak-Worn Kaméra
Tangtukeun kaméra Badag Worn-Body
Metodeu Pamaréntah tiasa dianggo pikeun Ngalindungan Jaringan kanggo Kaméra Awak Worn
Utilitas kaméra Kaméra Lawas ku Industri
Skéma Nimukeun Pikeun Kaméra Worn sareng Kamari Diajar
Tungtunan pikeun Pamakéan Kaméra Awak Worn
Pangenal Raga Datang Kaméra Pamiasan Awas Polda
Milih Kaméra Badan Wani anu Katuhu
Jaringan Kaméra Awak-Worn Aman pikeun Pamaréntah
Pamakéan Kaméra Awak-Worn ku Industri
Ngalaksanakeun Program Kaméra Badan Worn Rekomendasi sareng Palajaran Diajar
Wawasan Warga Kaméra Awak Worn
Usaha Téknologi Kamera Worn-Awak
Kauntungan Poténsi Kaméra Worn Pikeun Awak pikeun penegak UU
Perusahaan Kaamanan - Kumaha Balukar Kamera Pamanas Awak Pulisi
5 Hal-hal Anu Tiasa Ngeunaan Kaméra Awak Polisi
Kaunggulan tina ngagunakeun Kaméra Peringatan Badan Polda
Kaméra Awak Pulisi sareng Pribadi
Kumaha kaméra ngabantosan kaméra ngabantosan penegak hukum?
Pangaruh Kaméra Saatos Awak dina Penjaga Kaamanan
Artikel
Kauntungan tina kaméra awak Polda
Tetep dina kaméra kaméra ngagem awak
Awak dipaké kaméra
Asesoris Kamera Worn Awak
Stasion dok kaméra dina awak
Kaméra Kepala-Atur
anyar
Uncategorized - Kaméra Awak Worn
BWC071 - Kaméra Sanés Awak Sareng Mini Tambahan
BWC066 - Kepala Polda Kaméra Polda Pelor Cam pikeun Helmet
Ngamankeun Awak Mini dipaké kaméra kalawan Énkripsi [Jeung LCD Screen] (BWC060)
BWA012 - Stasiun Dok 10 Palabuhan - Sistem Manajemén Bukti
Konci Vidéo (BWA010)
Dipaké Pulisi Mini HD Awak kaméra, 12MP OV2710 140 Gelar kaméra, H.264 MOV, 1080P, TF Max 128G, Long Time Gawé (BWC053)
OMG Wifi Mini Olahraga Gerakan Olahraga Helmet (BWC049)
Mini Spy Kamera - Hidden Pocket Pen Kamera 170 Gelar Wide Angle lensa (SPY018)
OMG Kaméra Lawas Worn Affordable OMN (BWC4)
Kacamata Wungu Awak Smart Smart (BWC042)
pidio
BWC040 - Kaméra Awak Awak HD Affordable
Batré anu tiasa dicabut - Kaméra Worn Awak (BWC037)
Kaméra Awak Kaayaan - Stasiun Docking Station 8 (BWC036)
Awak Worn Camera - 3G, 4G, Wi-Fi, Live streaming, Jauh kontrol langsung, Bluetooth, Mobile APP (IOS + Android), 8hrs ngarékam sinambung, kontrol slide touch. (BWC035)
Awak Worn Camera - Kaméra Awak Wifi (BWC034)
Awak Worn Camera - Novatek 96650 chipset, Panyimpen kartu Panyungsi (BWC033)
Awak Worn Camera - Ambarella A7LA50 chipset, 140Degree Wide angle, 128GB Max storage, GPS built-in (BWC031)
Awak Worn Camera - Ambarella A7LA50 chipset, 140Degree Wide angle, 128GB Max storage, GPS built-in (BWC030)
Awak Worn Camera - Ambarella A7LA50 chipset, 170Degree Wide sudut, 128GB Max panyimpenan, Jenis batré anu tiasa dicabut (BWC028)
Awak Worn Camera - Ambarella A7LA50 chipset, 170 Gelar sudut Gelar, 128GB Max panyimpenan (BWC026)
Awak Worn Camera - Novatek 96650 chipset (BWC025)
Kamera Worn Awak - Dua batré 2500mAh tiasa diganti (BWC024)
Kaméra Worn Awak Liar Kaayaan SD (BWC021)
Kaméra OMG 4G Worn Awak (BWC012)
Removable Batre GPS Awak dipaké Pulisi kaméra [140deg] (BWC006)
BWC007 OMG - Kaméra Worn Awak Ambarella A12 / WIFI Video Live Stream / Sajam Gawé Long
OMG 12 Palabuhan Badan Kaméra Darmaga Kaméra Awak (BWC001)
Disumputkeun Kamera Mini Spy Video (SPY006)
Disumputkeun Kamera Spy Pocket Pen Video (SPY009)
Tombol kamera (SPY031)
WiFi Pen Kamera DVR, P2P, IP, recorder 1080P Video, App Control (SPY086)
WiFi Rapat Rekaman Pen, H.264,1080p, Motion deteksi, SD Card Max 128G (SPY091)
produk
Digital Voice & Video Recorder, Video 1080p, Suara 512kbps, Rotasi Degung 180 (SPY106)
Kaméra Awak Awak / Manajemén Bukti Digital (BWC008)
Listing jobs

Bérita paling énggal