BWC007 OMG - Kaméra Worn Awak Ambarella A12 / WIFI Video Live Stream / Sajam Gawé Long

Kaméra Ambarella A12 Awak Worn Camera, WIFI Video Live Stream, Sajam Gawé Long - 1

Panjelasan Produk

Kaméra Ambarella A12 Badan Worn sareng WIFI Video Live Stream for Enforcement Law sareng jam Gawé Long

fitur utama

1. WIFI Video Live Stream and Remote Control

2. Ambarella A12 Chipset

3. 4000 mAh Badé Kapasitas Besar

4. Max 13 Jam Sajam Dukuhan Gawean Lila

5. IP65 Waterproof

6. Operasi Hiji-Konci

7. Stasiun dok Didukung

8. API Bisa disayogikeun pikeun integrasi sistem / software anjeun sorangan

Chipset
Ambarella A12 LA55
sensor
5MP OV4689 CMOS
Widang Témbongkeun
Lega derajat Angle 160
Kamampuran Battey
Panyusun 4000mAH Litium-dina
Kahirupan batre
Waktu dirékam kontan TINGKUHAN:
Jam 13 (batré pinuh dieusi, IR ditutup, resolusi pidéo 848x480P 30fps)
Jam 12 (batré pinuh dieusi, IR ditutup, resolusi pidéo 1280x720P 30fps)
Jam 8 (batré pinuh dieusi, IR ditutup, resolusi pidéo 1920x1080P 30fps)
gudang Kamampuh
32G / 64G (Standar 32GB)
Waktu Rekaman dumasar kana 32 GB
Waktu ngarékam dugi kadu pinuh KURANG KURANG:
5 jam 40 menit (resolusi 1920x1080P 30fps)
8 jam 31 menit (resolusi 1280x720P 30fps)
13 Jam 40 menit (resolusi 848x480P 30fps)
ngecas Time
180 menit
LCD layar
NO
Format video
H.264 MPEG4
Pormat audio
WAV
Format poto
4608 * 3456 JPEG
mikropon
Mikropon anu Kualitas High-High.
cai Tandaan
Pamaké ID, Waktos sareng Tanggal parantos dipasang dina gambar unggal pigura Video.
Aktipkeun ajakan
Karungu, Visual, sareng Geter pikeun nunjukkeun catetan mimiti sareng Stop
Transfer data
USB 2.0, WIFI
Nomer ID unik
Kalebet ID alat 5 angka ID sareng ID pulisi 6 angka
password
Nyambung ka PC, kaméra butuh sandi. (Sandi bisa dirobih dina setélan)
Pra-rékaman
Nepi ka 120 detik pre-recording dirojong
Wifi Live Stream
Nepi ka 10 méter video live streaming
Pos-rékaman
10 menit
Suhu gawe
-20 ~ 60 derajat Celsius
suhu Storage
-20 ~ 55 derajat Celsius
Sambungan stasiun dok
sokongan
Asesoris baku
Kabel USB, Power Adapter (EU / UK / US / AU Plug Pilihan), Manual, klip logam universal, Epaulet clip, Dok ngecas
ukuran
83.5 mm * 63 mm * 28mm
beurat
170g

Kaméra Ambarella A12 Awak Worn Camera, WIFI Video Live Stream, Sajam Gawé Long - 2

Kaméra Ambarella A12 Awak Worn Camera, WIFI Video Live Stream, Sajam Gawé Long - 3

Kaméra Ambarella A12 Awak Worn Camera, WIFI Video Live Stream, Sajam Gawé Long - 4

Kaméra Ambarella A12 Awak Worn Camera, WIFI Video Live Stream, Sajam Gawé Long - 5

Kaméra Ambarella A12 Awak Worn Camera, WIFI Video Live Stream, Sajam Gawé Long - 6

Kaméra Ambarella A12 Awak Worn Camera, WIFI Video Live Stream, Sajam Gawé Long - 7

Kaméra Ambarella A12 Awak Worn Camera, WIFI Video Live Stream, Sajam Gawé Long - 8

Kaméra Ambarella A12 Awak Worn Camera, WIFI Video Live Stream, Sajam Gawé Long - 9

Kaméra Ambarella A12 Awak Worn Camera, WIFI Video Live Stream, Sajam Gawé Long - 10

Kaméra Ambarella A12 Awak Worn Camera, WIFI Video Live Stream, Sajam Gawé Long - 11

BWC007 - Awak dipaké Kamera Footage Video

Nyitak Friendly, PDF & Email

Taros Kami

OMG Kamanusaan sarta Studi Palanggan

whatsapp

Singapura + 65 8333 4466

Jakarta + 62 8113 80221


email: sales@omg-solutions.com
or
Eusian dina Wangun panalungtikan & urang meunang deui ka anjeun dina 2 WIB

Kantor Batam OMG Solutions @ Terminal Feri Harbourbay

Office Batam OMG Solusi @ Pelabuhan-Bay-Ferry-Terminal

[embedyt] https://www.youtube.com/watch?v=MZOOThkg_oU [/ embedyt]

OMG Solutions mésér unit kantor di Batam. Pembentukan R&D Team urang di Batam nyaéta pikeun masihan inovasi paningkatan pikeun ngalayanan konsumén anyar & anu tos aya.
Didatangan Kantor kami di Terminal Feri Batam @ Harbourbay.

Singapura Top 500 Usaha 2018 & 2019

Singapura Top 500 usaha 2018

kaméra Tipe


Halaman Kategori

Kaméra Live Stream 4G
Artikel - Kaméra Awak Worn
Pengawasan Penguasaan UU sareng Confidentiality di Asia
Pangabutuh Kaméra Angkatna sareng Balukar Ka Polisi sareng Publik
Inovasi Téhnologi Awak-Worn Salila Taun-taun
Naha Kaméra Awak Worn ngabantosan Administrasi Hukum?
Balukar dina Pengawal Kaamanan nganggo Kaméra Awak-Worn
Hak istimewa ngagunakeun Kaméra Polda Awas-Polda
Kaméra Awak Worn: Taktik Anu Bakal Ngabantosan di Rumah sakit
Pengenalan Pangenal Raga di Kaméra Awak Worn
Nunjuk ka Catet sateuacan Mésér Kamera Worn-Awak
Perlindungan Jaringan Pamaréntahan ku Bantuan Kaméra Awak Worn
Kaméra Awak Leverage pikeun mastikeun Kasalametan Karyawan ku Perusahaan
Ngenalkeun Skema sareng Pembelajaran ngeunaan Kaméra Awak-Worn
Prosedur pikeun Ngagunakeun Kaméra Awak-Worn
Kaméra Awak-Lawas: Ngaronjatkeun Hubungan Pagawé Pasién-Kaséhatan di Rumah Sakit
Kaméra Awak Pulisi Worn Kaméra diperkirakeun pikeun Pituduh Pangenal Muka
Milih Kaméra Saatos Worn-Proper
Téhnik Aman Digunakeun Pamaréntah pikeun Ngalindungan Platform Kaméra Badan Worn
Kauntunganna Kaméra Awak ku Industri
Ngalaksanakeun Program Kaméra Badan Worn sareng Kelas
Métode Panganggo Kaméra Awak-Worn
Kauntungan tina Kaméra Awak-Worn dina Rumah Sakit
Promosi Pangenal Ramo Pikeun Patugas Penguasaan Hukum Kaméra Awak-Worn Kaméra
Tangtukeun kaméra Badag Worn-Body
Metodeu Pamaréntah tiasa dianggo pikeun Ngalindungan Jaringan kanggo Kaméra Awak Worn
Utilitas kaméra Kaméra Lawas ku Industri
Skéma Nimukeun Pikeun Kaméra Worn sareng Kamari Diajar
Tungtunan pikeun Pamakéan Kaméra Awak Worn
Pangenal Raga Datang Kaméra Pamiasan Awas Polda
Milih Kaméra Badan Wani anu Katuhu
Jaringan Kaméra Awak-Worn Aman pikeun Pamaréntah
Pamakéan Kaméra Awak-Worn ku Industri
Ngalaksanakeun Program Kaméra Badan Worn Rekomendasi sareng Palajaran Diajar
Wawasan Warga Kaméra Awak Worn
Usaha Téknologi Kamera Worn-Awak
Kauntungan Poténsi Kaméra Worn Pikeun Awak pikeun penegak UU
Perusahaan Kaamanan - Kumaha Balukar Kamera Pamanas Awak Pulisi
5 Hal-hal Anu Tiasa Ngeunaan Kaméra Awak Polisi
Kaunggulan tina ngagunakeun Kaméra Peringatan Badan Polda
Kaméra Awak Pulisi sareng Pribadi
Kumaha kaméra ngabantosan kaméra ngabantosan penegak hukum?
Pangaruh Kaméra Saatos Awak dina Penjaga Kaamanan
Artikel
Kauntungan tina kaméra awak Polda
Tetep dina kaméra kaméra ngagem awak
Awak dipaké kaméra
Asesoris Kamera Worn Awak
Stasion dok kaméra dina awak
Kaméra Kepala-Atur
anyar
Uncategorized - Kaméra Awak Worn
BWC071 - Kaméra Sanés Awak Sareng Mini Tambahan
BWC066 - Kepala Polda Kaméra Polda Pelor Cam pikeun Helmet
Ngamankeun Awak Mini dipaké kaméra kalawan Énkripsi [Jeung LCD Screen] (BWC060)
BWA012 - Stasiun Dok 10 Palabuhan - Sistem Manajemén Bukti
Konci Vidéo (BWA010)
Dipaké Pulisi Mini HD Awak kaméra, 12MP OV2710 140 Gelar kaméra, H.264 MOV, 1080P, TF Max 128G, Long Time Gawé (BWC053)
OMG Wifi Mini Olahraga Gerakan Olahraga Helmet (BWC049)
Mini Spy Kamera - Hidden Pocket Pen Kamera 170 Gelar Wide Angle lensa (SPY018)
OMG Kaméra Lawas Worn Affordable OMN (BWC4)
Kacamata Wungu Awak Smart Smart (BWC042)
pidio
BWC040 - Kaméra Awak Awak HD Affordable
Batré anu tiasa dicabut - Kaméra Worn Awak (BWC037)
Kaméra Awak Kaayaan - Stasiun Docking Station 8 (BWC036)
Awak Worn Camera - 3G, 4G, Wi-Fi, Live streaming, Jauh kontrol langsung, Bluetooth, Mobile APP (IOS + Android), 8hrs ngarékam sinambung, kontrol slide touch. (BWC035)
Awak Worn Camera - Kaméra Awak Wifi (BWC034)
Awak Worn Camera - Novatek 96650 chipset, Panyimpen kartu Panyungsi (BWC033)
Awak Worn Camera - Ambarella A7LA50 chipset, 140Degree Wide angle, 128GB Max storage, GPS built-in (BWC031)
Awak Worn Camera - Ambarella A7LA50 chipset, 140Degree Wide angle, 128GB Max storage, GPS built-in (BWC030)
Awak Worn Camera - Ambarella A7LA50 chipset, 170Degree Wide sudut, 128GB Max panyimpenan, Jenis batré anu tiasa dicabut (BWC028)
Awak Worn Camera - Ambarella A7LA50 chipset, 170 Gelar sudut Gelar, 128GB Max panyimpenan (BWC026)
Awak Worn Camera - Novatek 96650 chipset (BWC025)
Kamera Worn Awak - Dua batré 2500mAh tiasa diganti (BWC024)
Kaméra Worn Awak Liar Kaayaan SD (BWC021)
Kaméra OMG 4G Worn Awak (BWC012)
Removable Batre GPS Awak dipaké Pulisi kaméra [140deg] (BWC006)
BWC007 OMG - Kaméra Worn Awak Ambarella A12 / WIFI Video Live Stream / Sajam Gawé Long
OMG 12 Palabuhan Badan Kaméra Darmaga Kaméra Awak (BWC001)
Disumputkeun Kamera Mini Spy Video (SPY006)
Disumputkeun Kamera Spy Pocket Pen Video (SPY009)
Tombol kamera (SPY031)
WiFi Pen Kamera DVR, P2P, IP, recorder 1080P Video, App Control (SPY086)
WiFi Rapat Rekaman Pen, H.264,1080p, Motion deteksi, SD Card Max 128G (SPY091)
produk
Digital Voice & Video Recorder, Video 1080p, Suara 512kbps, Rotasi Degung 180 (SPY106)
Kaméra Awak Awak / Manajemén Bukti Digital (BWC008)
Listing jobs

Bérita paling énggal