5 Hal-hal Anu Tiasa Ngeunaan Kaméra Awak Polisi

  • 0
Hal-hal Anu Tiasa Ngeunaan Kaméra Awak Polisi

5 Hal-hal Anu Tiasa Ngeunaan Kaméra Awak Polisi

Kaméra nganggo awakna henteu énggal anyar pikeun generasi ieu. Kami sering perhatikeun pangawal sareng operasi operasi covert nganggo ieu pikeun intelijen bari operasi. Sapertos sareng téknologi naon waé, kaméra pulisi awak nganggo polisi janten tren anyar dina lembaga penegak hukum modéren. Salaku lembaga-lembaga diteruskeun sareng programna, éta penting aranjeunna ningali sacara kritis kana sistem kaméra anu nganggo awak sareng nganalisa upami éta leres-leres waé sareng aya kabeneran pikeun nerapkeunana.

Nalika ditilikkeun ngabentuk pandangan masarakat ngeunaan masalah éta, éta katingali aya paningkatan akuntabilitas sareng transparansi pulisi nalika dina cam-body body. Studi parantos nunjukkeun yén tingkah laku sareng profesionalisme katingal dina puncakna, éta teu énggal énggal-énggal biasana normal, jalma sacara alami condong berperilaku saé nalika aranjeunna sadar yén aranjeunna pangawasan. Aranjeunna katingali nyegah kakuatan ku anu henteu perlu atanapi nyingkahan panggunaan kakuatan anu kaleuleuwihan.

Kauntungan ditarik ku patugas nalika dina kaméra ngagem awak

Éta henteu aya warta anu seueur agénsi penegak hukum anu gaduh panentang perkawis kaméra-awak anu nganggo awak, seueur anu henteu pikaresepeun ngeunaan ngagemna nalika aranjeunna damel. Sababaraha benefit jeung perhatian anu diobservasi nyaéta:

  1. Ngabogaan gambaran anu jelas ngeunaan sikep leres hiji jalma, biasana masalahna nalika anjeun néwak punk pikeun kalakuan salah jeung ngalanggar hukum. Kadang-kadang, jalma-jalma anu ghaib ieu ditingali janten pakéan angelic dina jas sareng ngobrol pisan kalayan tenang. Ieu tiasa langkung nguciwakeun tapi ku kaméra anu nganggo awak, video anu dipidangkeun tiasa gampang ngasongkeun pamitan atanapi charade aranjeunna tiasa nyobian tarik. Ieu tiasa mantuan pisan lamun datang ka pendakwa.
  2. Sipat tina kaméra anu henteu saé, ku Kami dipercaya sacara alami naon anu urang tingali sareng dua panon urang, ieu sacara normal normal. Éta gampang pisan ngahasilkeun bukti pidéo pikeun ngabantosan hiji kasus, anjeun nyandak juri atanapi hakim ka jalan pikeun nunjukkeun aranjeunna naon anu lumangsung di dinya. Nalika aranjeunna ningali panon sorangan, nyandak kaputusan janten gampang pisan kanggo aranjeunna.
  3. Kalayan perkenalan kaméra ngagem awak, katingal yén aya panurunan drastis dina keluhan sareng tuduhan anu dituduh ngalawan perwira pulisi. Jalma-jalma condong kalakuanana langkung sareng matuh hususna nalika aranjeunna terang aya kasempetan aranjeunna keur diawaskeun.
  4. Pengurangan drastis dina hukum kaadilan kriminal saprak penjahat ngabela kaliru pikeun nuduhkeun bukti-bukti pidio anu dicoo pikeun aranjeunna. Sakali anjeun parantos kajawat ku ieu kalakuan tiasa kieu tiasa dipidangkeun gampang ka saha waé, ieu nyababkeun kamungkinan atanapi kesanggupan saha waé anu nyalindungan anjeun saprak sadayana bukti nunjukkeun lamun éta.

kawijaksanaan

Aya biasana janten masalah naon anu kedah diapresikeun pulisi sareng kedah aranjeunna malah ngarékam sagalana? Nya, ieu mangrupikeun masalah utama, Awak cams gaduh poténsi pikeun ngancurkeun hubungan saurang pulisi anu kantos ngawangun saprak datangna di kakuatan. Ogé kedah dicatet yén saksi dina pamandangan kajahatan cinta tetep tetep anonim sareng bakal ngalakukeun sagala rupa pikeun nyegah kacatet. Sababaraha kawijaksanaan ieu, nungtun pulisi sakumaha ka nalika ngagunakeun kawijaksanaan sareng masihan parameter anu bakal nungtun panggunaan. Aya dua cara utama pikeun kawijaksanaan:

  • Hiji butuh perwira pikeun ngarékam sadaya kontakna ka masarakat sareng henteu ngan ukur nelepon, ieu penting pikeun sok ngarékam paguneman komo informal sareng sipil. Tapi dumasar kana sababaraha undang-undang, ngabutuhkeun perwira pulisi nyatet sadayana ieu ngaleungitkeun privasi sipil sareng ngalanggar éta tiasa janten salah sareng antukna gencatan senjata.
  • Séjénna nyaéta ngabutuhkeun yén hiji patugas ngaktifkeun camna nalika anjeunna ngaréspon nyauran jasa maranéhna. Jasa ieu tiasa kalebet: maluruh, patalimarga, nangkep, lirén, padamelan sareng malah siasat. Ngagaduhan perwira ngarékam pamandangan kajahatan hirup tiasa leres-leres ngabantosan sareng ngabéréskeun pasualan pidana gancang.

Diskriminasi mangrupikeun hal anu paling penting sareng kedah diperhatoskeun, hal ieu kacida pentingna salaku anjeun tiasa ngalanggar privasi sipil sareng ieu tiasa nyababkeun provokasi. Anu penting pikeun dicatet waktos sanés pikeun ngarékam kagiatan; sapertos sapertos waktos janten aman, teu praktis atanapi teu mungkin. Ieu, kitu, meryogikeun petugas nyerat dokumén kunaon pangna bakal nempatkeun kaméra-awakna dipeungpeuk.

kalaluasaan

Ngagaduhan kaméra nganggo awakna, parantos masihan aranjeunna kasempetan pikeun tiasa ngagunakeun téknologi pangakuan rai pikeun ngakuan individu-jalmi anu dina kana hiji hal. Panggunaan kaméra ieu ngamungkinkeun perwira pikeun ngarekam sakulilingna, salami aranjeunna gaduh hak hukum anu aya. Bagian anu séjén pikeun difokuskeun, nyaeta sabaraha lila rakaman ieu tiasa dijaga, dianggo, disimpen atanapi disebat. Ieu salajengna ngabagi aranjeunna kana gambar-gambar anu nyata jeung non-bukti. Tilas hartosna rakaman anu tiasa dianggo pikeun tujuan panalungtikan sedengkeun anu terakhir ngalangkungan gambar anu teu aya nilai atanapi hubungan sareng hiji panalungtikan, ku sabab éta henteu aya gunana. Éta penting pikeun nyatakeun kanyataan yén hiji patugas tiasa ngarékam pamariksaan sareng tersangka, tapi bakal lepat ngarékam pamariksaan sareng sipil anu aya di jalan. Éta nyanyikeun sareng barisan ieu kedahna teu meuntas.

Perhatos yén cams anu nganggo awakna gaduh seueur kaunggulan, tapi kedah ogé dicatet yén latihan kudu disayagikeun ka aparat kapulisian sareng ngawartosan iraha sareng dimana ngagunakeun na kumaha ogé ngagunakeun éta. Pentingna kawijaksanaan teu tiasa overemphasized.

Prosés yudisial

Seueur artos anu atos kedah diséépkeun kanggo kasus pangadilan, parantos disalametkeun, éta gampang pisan gampang ningali barang-barang dina gambar sareng nyegah citakan sési pengadilan. Panaliti dina studi anu dipimpin ku laboratorium di DC sareng DC Metropolitan departemén pulisi pariksa naha ayana kaméra ngagem awak dina perwira parantos épék dina cara anu utama. Aranjeunna ningali yén perwira nganggo kaméra nganggo awak langkung-langkung kalibet dina kasus pangadilan, tapi aya seueur kateupastian saprak éta ditolak aksés ka hasil peradilan.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Leave a Reply

Taros Kami

OMG Kamanusaan sarta Studi Palanggan

whatsapp

Singapura + 65 8333 4466

Jakarta + 62 8113 80221


email: sales@omg-solutions.com
or
Eusian dina Wangun panalungtikan & urang meunang deui ka anjeun dina 2 WIB

Kantor Batam OMG Solutions @ Terminal Feri Harbourbay

Office Batam OMG Solusi @ Pelabuhan-Bay-Ferry-Terminal

[embedyt] https://www.youtube.com/watch?v=MZOOThkg_oU [/ embedyt]

OMG Solutions mésér unit kantor di Batam. Pembentukan R&D Team urang di Batam nyaéta pikeun masihan inovasi paningkatan pikeun ngalayanan konsumén anyar & anu tos aya.
Didatangan Kantor kami di Terminal Feri Batam @ Harbourbay.

Singapura Top 500 Usaha 2018 & 2019

Singapura Top 500 usaha 2018

kaméra Tipe


Halaman Kategori

Kaméra Live Stream 4G
Artikel - Kaméra Awak Worn
Pengawasan Penguasaan UU sareng Confidentiality di Asia
Pangabutuh Kaméra Angkatna sareng Balukar Ka Polisi sareng Publik
Inovasi Téhnologi Awak-Worn Salila Taun-taun
Naha Kaméra Awak Worn ngabantosan Administrasi Hukum?
Balukar dina Pengawal Kaamanan nganggo Kaméra Awak-Worn
Hak istimewa ngagunakeun Kaméra Polda Awas-Polda
Kaméra Awak Worn: Taktik Anu Bakal Ngabantosan di Rumah sakit
Pengenalan Pangenal Raga di Kaméra Awak Worn
Nunjuk ka Catet sateuacan Mésér Kamera Worn-Awak
Perlindungan Jaringan Pamaréntahan ku Bantuan Kaméra Awak Worn
Kaméra Awak Leverage pikeun mastikeun Kasalametan Karyawan ku Perusahaan
Ngenalkeun Skema sareng Pembelajaran ngeunaan Kaméra Awak-Worn
Prosedur pikeun Ngagunakeun Kaméra Awak-Worn
Kaméra Awak-Lawas: Ngaronjatkeun Hubungan Pagawé Pasién-Kaséhatan di Rumah Sakit
Kaméra Awak Pulisi Worn Kaméra diperkirakeun pikeun Pituduh Pangenal Muka
Milih Kaméra Saatos Worn-Proper
Téhnik Aman Digunakeun Pamaréntah pikeun Ngalindungan Platform Kaméra Badan Worn
Kauntunganna Kaméra Awak ku Industri
Ngalaksanakeun Program Kaméra Badan Worn sareng Kelas
Métode Panganggo Kaméra Awak-Worn
Kauntungan tina Kaméra Awak-Worn dina Rumah Sakit
Promosi Pangenal Ramo Pikeun Patugas Penguasaan Hukum Kaméra Awak-Worn Kaméra
Tangtukeun kaméra Badag Worn-Body
Metodeu Pamaréntah tiasa dianggo pikeun Ngalindungan Jaringan kanggo Kaméra Awak Worn
Utilitas kaméra Kaméra Lawas ku Industri
Skéma Nimukeun Pikeun Kaméra Worn sareng Kamari Diajar
Tungtunan pikeun Pamakéan Kaméra Awak Worn
Pangenal Raga Datang Kaméra Pamiasan Awas Polda
Milih Kaméra Badan Wani anu Katuhu
Jaringan Kaméra Awak-Worn Aman pikeun Pamaréntah
Pamakéan Kaméra Awak-Worn ku Industri
Ngalaksanakeun Program Kaméra Badan Worn Rekomendasi sareng Palajaran Diajar
Wawasan Warga Kaméra Awak Worn
Usaha Téknologi Kamera Worn-Awak
Kauntungan Poténsi Kaméra Worn Pikeun Awak pikeun penegak UU
Perusahaan Kaamanan - Kumaha Balukar Kamera Pamanas Awak Pulisi
5 Hal-hal Anu Tiasa Ngeunaan Kaméra Awak Polisi
Kaunggulan tina ngagunakeun Kaméra Peringatan Badan Polda
Kaméra Awak Pulisi sareng Pribadi
Kumaha kaméra ngabantosan kaméra ngabantosan penegak hukum?
Pangaruh Kaméra Saatos Awak dina Penjaga Kaamanan
Artikel
Kauntungan tina kaméra awak Polda
Tetep dina kaméra kaméra ngagem awak
Awak dipaké kaméra
Asesoris Kamera Worn Awak
Stasion dok kaméra dina awak
Kaméra Kepala-Atur
anyar
Uncategorized - Kaméra Awak Worn
BWC071 - Kaméra Sanés Awak Sareng Mini Tambahan
BWC066 - Kepala Polda Kaméra Polda Pelor Cam pikeun Helmet
Ngamankeun Awak Mini dipaké kaméra kalawan Énkripsi [Jeung LCD Screen] (BWC060)
BWA012 - Stasiun Dok 10 Palabuhan - Sistem Manajemén Bukti
Konci Vidéo (BWA010)
Dipaké Pulisi Mini HD Awak kaméra, 12MP OV2710 140 Gelar kaméra, H.264 MOV, 1080P, TF Max 128G, Long Time Gawé (BWC053)
OMG Wifi Mini Olahraga Gerakan Olahraga Helmet (BWC049)
Mini Spy Kamera - Hidden Pocket Pen Kamera 170 Gelar Wide Angle lensa (SPY018)
OMG Kaméra Lawas Worn Affordable OMN (BWC4)
Kacamata Wungu Awak Smart Smart (BWC042)
pidio
BWC040 - Kaméra Awak Awak HD Affordable
Batré anu tiasa dicabut - Kaméra Worn Awak (BWC037)
Kaméra Awak Kaayaan - Stasiun Docking Station 8 (BWC036)
Awak Worn Camera - 3G, 4G, Wi-Fi, Live streaming, Jauh kontrol langsung, Bluetooth, Mobile APP (IOS + Android), 8hrs ngarékam sinambung, kontrol slide touch. (BWC035)
Awak Worn Camera - Kaméra Awak Wifi (BWC034)
Awak Worn Camera - Novatek 96650 chipset, Panyimpen kartu Panyungsi (BWC033)
Awak Worn Camera - Ambarella A7LA50 chipset, 140Degree Wide angle, 128GB Max storage, GPS built-in (BWC031)
Awak Worn Camera - Ambarella A7LA50 chipset, 140Degree Wide angle, 128GB Max storage, GPS built-in (BWC030)
Awak Worn Camera - Ambarella A7LA50 chipset, 170Degree Wide sudut, 128GB Max panyimpenan, Jenis batré anu tiasa dicabut (BWC028)
Awak Worn Camera - Ambarella A7LA50 chipset, 170 Gelar sudut Gelar, 128GB Max panyimpenan (BWC026)
Awak Worn Camera - Novatek 96650 chipset (BWC025)
Kamera Worn Awak - Dua batré 2500mAh tiasa diganti (BWC024)
Kaméra Worn Awak Liar Kaayaan SD (BWC021)
Kaméra OMG 4G Worn Awak (BWC012)
Removable Batre GPS Awak dipaké Pulisi kaméra [140deg] (BWC006)
BWC007 OMG - Kaméra Worn Awak Ambarella A12 / WIFI Video Live Stream / Sajam Gawé Long
OMG 12 Palabuhan Badan Kaméra Darmaga Kaméra Awak (BWC001)
Disumputkeun Kamera Mini Spy Video (SPY006)
Disumputkeun Kamera Spy Pocket Pen Video (SPY009)
Tombol kamera (SPY031)
WiFi Pen Kamera DVR, P2P, IP, recorder 1080P Video, App Control (SPY086)
WiFi Rapat Rekaman Pen, H.264,1080p, Motion deteksi, SD Card Max 128G (SPY091)
produk
Digital Voice & Video Recorder, Video 1080p, Suara 512kbps, Rotasi Degung 180 (SPY106)
Kaméra Awak Awak / Manajemén Bukti Digital (BWC008)
Listing jobs

Bérita paling énggal