Kaméra Awak Pulisi Worn Kaméra diperkirakeun pikeun Pituduh Pangenal Muka

  • 0

Kaméra Awak Pulisi Worn Kaméra diperkirakeun pikeun Pituduh Pangenal Muka

Kaméra Awak Pulisi Worn Kaméra diperkirakeun pikeun Pituduh Pangenal Muka

Perangkat lunak pangenal raray mangrupikeun alat anu dipaké pikeun ngabandingkeun ramo tinangtu anu katingali dina databés profil propil kanggo kéngingkeun pertandingan sareng ogé nampi langkung rinci ngeunaan saha anu tersangka. Nalika nganggo kaméra-awak sareng ulasan ulasan kajantenan ku vidéo, penting pikeun tiasa ningali pameunteu sareng kéngingkeun detailna pikeun langkung terang ngeunaan aranjeunna bari ogé mariksa catetan kriminal sareng profilna. Di Amérika Serikat anu ngajual mobil paling lega tina kaméra awak-badan pikeun badan penegak hukum ngadamel lembaga perusahaan khusus pikeun pengembangan intelijen intelijen (AI). Ieu mangrupikeun léngkah anu gedé pikeun arah téknologi pangenal pameunteu kontroversial pikeun pembuangan kakuatan pulisi di dunya. Perusahaan sapertos Axon, pencipta pakarang Taser sareng kaméra nganggo awak anu dianggo ku pulisi di sakuliah dunya, ogé parantos nyarios minat aranjeunna dina pindah sareng ngahijikeun software pangenal raray pikeun téknologi nganggo awakna. Téknologi ieu bakal ngantep perwira dina paroli pikeun nyeken sareng ngenalkeun rupina saha waé anu aranjeunna tingali sareng panginten nyangka nalika kaluar ronda. Seueur perusahaan téknologi ngembang anyar anu ngagaduhan téknologi panjagaan ayeuna aya dina balapan pikeun adaptasi pangakuan raray sareng seueur kamampuan AI kana gambar-gambar video real-time.

Ngan teu lami saatos papan pangenalan raray diciptakeun, grup anu gaduh langkung hak-hak sipil, téknologi sareng grup 20 ngirimkeun surat anu nyarios kana masalah anu serius kalayan arah ayeuna perusahaan Axion sareng lembaga anu nembé ngadeg. Hurup anu dikirim, nungtut larangan langsung dina sistem pangakuan rai anu didamel. Aranjeunna nyarios yén éta pisan teu édisi pikeun nyebarkeun, kusabab kanyataan parangkat lunak ngagaduhan seueur implikasi privasi, imperpék téknis sareng kaitung masalah anu bakal ngancem kahirupan. parantos kapanggih ku panaliti anu anyar anu parangkat lunak pangenal raray jauh henteu akurat nalika ngaksés jalma anu nganggo kulit poék. Ieu parantos dibuka bagian anu bahaya dimana AI tiasa nunjukkeun kaluar sipil polos sareng ieu tiasa ngakibatkeun komplikasi utama. Pendiri Axion kumaha ogé ngawaler ka masarakat yén perusahaan teu acan ngembangkeun sistem pangakuan wajah, tapi aranjeunna aktip pisan ngémutanana dina produk sareng inovasi. Anjeunna mendakan kanyataan yén sistem éta teu sampurna sareng tiasa disalahgunakeun sareng ogé ngagaduhan biasna pikeun idéntifikasi, kumaha ogé seueur kauntungan anu diusahakeun teu tiasa diémutan sacara lengkep sabab éta fitur anu tiasa saé pisan anu aya di masa depan.

Kapala Axion nunjukkeun ogé yén anjeunna henteu ngaraos sistem pangakuan raray mangrupikeun solusi anu optimal, tapi yén dunya anu urang tinggal ayeuna canggih pisan sareng urang henteu tiasa ngantunkeun tugas beurat ka perwira pulisi anu dimaksud pikeun nyekel penjahat acak kasempetan pikeun ngaidentipikasi pameunteu. Nyangka pulisi hoyong émut nyanghareupan jalma anu aranjeunna milarian ngan henteu calik. Anjeunna yakin yén éta henteu bakal produktif sareng janten naif sanés gaduh téknologi anyar ieu ku pembuangan. Anjeunna salajengna naroskeun kunaon perwira pulisi di 2020 kedah nganggo parabot ti 1990 bari ngalaksanakeun tugasna, nyarios ukur dunya bakal milih henteu maju atanapi bahkan. Perusahaan langkung maju kalayan rapat munggaran na, ngondang perusahaan 8 milih ahli dina AI, kabébasan sipil sareng kaadilan kriminal. Anggota dewan sadayana kakara sukarelawan anu dibayar sareng teu boga kakuatan nyata pikeun ngarobih jauh. Aranjeunna dipenta pikeun mamatahan perusahaan ngeunaan kamampuan ka hareup sistem pangakuan raray, sedengkeun ogé nunjukkeun kumaha éta tiasa ngabantosan ngalangkungan efisiensi pulisi sareng langkung ningkat. Pangakuan wajah lami parantos diarepkeun dina penegak hukum sareng pengawasan pamaréntahan pikeun éta pedah pisan, sareng turunna biaya kaméra anyar sareng kamajuan anu saé dina pangembangan AI parantos ngajantenkeun saran na langkung saé. Pamekar dina widang ieu parantos lami ngasongkeun éta bari nanyakeun supaya dianggo dina widang anu langkung lega. Ngeunaan 117 juta urang Amérika anu jumlahna sakitar satengah kabupaten tiasa dipendakan dina pangkalan data sistem pangakuan raray ngajalankeun pertandingan na.

Nganggo wajah mangrupikeun cara anu paling gampang pikeun ngakuan jalma anu jauh, tiasa dina pidéo atanapi bahkan sacara real-time. Langkung gampil kanggo ngagem leungeun kana jalma-jalma pengenal biometrika anu sanésna ngalibetkeun anjeun kedah langkung caket atanapi gaduh kontak fisik sareng jarakna sareng aranjeunna. Tapi kritik ogé milih yén pangakuan rai henteu bener-bener dipercaya kusabab data anu gaduh wajah tiasa umur atanapi bahkan ngarobih akibat tina kaayaan, kacilakaan sareng seueur langkung fisik anu ngarobih rupa jalma. Tapi aya alesan anu hoyong ditampi sacara global saatos-gancang éta, upami pulisi narik anjeun langkung teras henteu ngenalkeun anjeun, kaméra awakna anu ngagaduhan sistem pangakuan raray bakal. Ku cara kieu anjeunna bakal tiasa nyaritakeun langkung seueur ngeunaan anjeun sareng cocog anjeun sareng udagan. Kasus siga kitu tiasa leres ngabantosan upami eureun sareng milarian penjahat.

Kumaha carana sistem sistem pangenal wajah anyar?

Massimiliano Versace anu kajantenan janten neurosistisist anu dilahirkeun di Italia sareng ngadegkeun perusahaan ngamimitian software Neurala -an AI. Parantos ngadamel téknologi belajar mesin patén-pending anu gaduh pangenalan gambar anu kuat. Sacara umum, pangenal raray dianggo ku pamakean mesin, anu dasarna ngalatih komputer anu tiasa ku pikir ku nyalira ku cara méré data anu kompleks pikeun nambihan kana database na. Lalaunan tapi antukna, kaméra sakedik dina taktak patugas pulisi tiasa ngaidentipikasi bentuk tibatan warna sareng engké dilatih pikeun ngaidentipikasi pameunteu manusa, bari ogé cocog sareng database wajah sareng profilna (ngaran panginten). Ieu mangrupikeun prosés anu dianggo ku meniru otak kana mamalia, tibatan cara komputer dianggo sacara normal ku naroskeun paréntah ngalaksanakeun. Formulir anyar ieu nyalira, ngan ukur kaméra sareng nonton sakumaha sadayana ngenalkeun ka sadayana. Versace ngajelaskeun prosés terobosan, dasarna sapertos pénélasi prosesor alit anu énggal-énggal fungsi salaku bagian otak anu béda. Anjeunna ogé ngajelaskeun yén komputasi ieu tiasa salajengna dibagi antara hardware anu ngolah input sapertos otak sareng hardware anu prosés sapertos dendrites sareng axons. Panaliti na nunjukkeun pisan yén AI diajar pisan dina lingkungan sapertos kitu bari ngagunakeun kode anu langkung saeutik. Ku sacara leres ngirangan jumlah kode anu dipikabutuh pikeun pangenalan gambar, anjeun ngajalankeun langkung seueur sareng kurang ngolah sareng ieu nunjukkeun yén komputer malah anu langkung kuat, anu henteu ngagaduhan kakayaan ngolah ogé tiasa ngalaksanakeun tugas anu dipasihkeun. Éta teras ngahontal titik yén komputer ukuran kaméra awak tiasa ngenalkeun gambar anu kaméra anu dilatih ku sakumpulan data pikeun dipilarian. Éta teras kedah ngalakukeun sababaraha diajar pikeun pamustunganana cocog sareng subjek.

Ieu ahirna janten sumber anu henteu terbatas anu antukna tiasa nyiptakeun aplikasi énggal pikeun pangguna kaamanan masarakat. Hayu urang nganggap kasus anu berlaku upami nyandak conto anak anu leungit sareng sepuhna mutuskeun nganjang ka pulisi anu caket kalayan patroli. Kaméra nu nganggo awak di patugas ningali anak kasebut sareng ngarékam gambar si anak anu leungit, ku ngalaksanakeun mesin AI ieu parantos diajar siga budak na. Éta gancang nganggo mesin pikeun ngirim gambar ka sadaya pulisi anu nganggo kaméra nganggo awak pikeun ngagunakeun kaméra na ningali lingkunganana. Sistem pangakuan raray dinten ieu umumna ngagaduhan kakurangan kabébasan dina gambar, ieu mangrupikeun hasil tina data anu aranjeunna dilatih. Panaliti ti laboratorium media Massachusetts Institute of Technology (MIT) nyatakeun tilu sistem pangenal wajah wajah IBM, wajah ++ sareng Microsoft gaduh kasempetan anu langkung luhur pikeun mendakan bodas (99%) jalma ti hideung (70%).

Kacindekan kana sadaya éta, kaméra awak parantos janten popularitas dianggunakeun ningali sapertos anu biasa pikeun mariksa kalakuan sare pulisi. Dina jaman ayeuna-ayeuna dikritik pikeun terus-terusan nyumbangkeun pikeun panjagaan lincah sareng kamungkinan ngarobih kaayaan dina lokasi anu digosok pisan. Sedengkeun pikeun aturan pamakean, éta ogé diputuskeun ku jabatan pulisi. Di Sacramento, sababaraha perwira pulisi nembak nembak saurang pamuda anu nami Stephen Clark, saurang lalaki hideung anu henteu bersenjata anu ditembak di tukangeun ninina. Isu siga kitu parantos nyangking para kritikus ditaroskeun kumaha épéktip para ahli étika sukarelawan, rapat dua kali sataun, anu bakal nyieun gerak anu mutuskeun bakal ngontrol arah perusahaan. Seueur waé ngaharepkeun yén pangakuan raray bakal sapertos Taser anu ogé ngagaduhan panolakan awal sateuacan éta engké ngagaduhan panampi global anu kuat salaku pakarang anu paling dipaké ku badan penegak hukum. Kasalahan kedah dilakukeun sareng perusahaan anu ngajantenkeun kasalahan ieu bakal dihukum tapi teraskeun teraskeun sareng léngkah ageung nyaéta sistem pangakuan rai bener-bener penting pisan pikeun kamekaran sistem kaamanan.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Leave a Reply

Taros Kami

OMG Kamanusaan sarta Studi Palanggan

whatsapp

Singapura + 65 8333 4466

Jakarta + 62 8113 80221


email: sales@omg-solutions.com
or
Eusian dina Wangun panalungtikan & urang meunang deui ka anjeun dina 2 WIB

Kantor Batam OMG Solutions @ Terminal Feri Harbourbay

Office Batam OMG Solusi @ Pelabuhan-Bay-Ferry-Terminal

[embedyt] https://www.youtube.com/watch?v=MZOOThkg_oU [/ embedyt]

OMG Solutions mésér unit kantor di Batam. Pembentukan R&D Team urang di Batam nyaéta pikeun masihan inovasi paningkatan pikeun ngalayanan konsumén anyar & anu tos aya.
Didatangan Kantor kami di Terminal Feri Batam @ Harbourbay.

Singapura Top 500 Usaha 2018 & 2019

Singapura Top 500 usaha 2018

kaméra Tipe


Halaman Kategori

Kaméra Live Stream 4G
Artikel - Kaméra Awak Worn
Pengawasan Penguasaan UU sareng Confidentiality di Asia
Pangabutuh Kaméra Angkatna sareng Balukar Ka Polisi sareng Publik
Inovasi Téhnologi Awak-Worn Salila Taun-taun
Naha Kaméra Awak Worn ngabantosan Administrasi Hukum?
Balukar dina Pengawal Kaamanan nganggo Kaméra Awak-Worn
Hak istimewa ngagunakeun Kaméra Polda Awas-Polda
Kaméra Awak Worn: Taktik Anu Bakal Ngabantosan di Rumah sakit
Pengenalan Pangenal Raga di Kaméra Awak Worn
Nunjuk ka Catet sateuacan Mésér Kamera Worn-Awak
Perlindungan Jaringan Pamaréntahan ku Bantuan Kaméra Awak Worn
Kaméra Awak Leverage pikeun mastikeun Kasalametan Karyawan ku Perusahaan
Ngenalkeun Skema sareng Pembelajaran ngeunaan Kaméra Awak-Worn
Prosedur pikeun Ngagunakeun Kaméra Awak-Worn
Kaméra Awak-Lawas: Ngaronjatkeun Hubungan Pagawé Pasién-Kaséhatan di Rumah Sakit
Kaméra Awak Pulisi Worn Kaméra diperkirakeun pikeun Pituduh Pangenal Muka
Milih Kaméra Saatos Worn-Proper
Téhnik Aman Digunakeun Pamaréntah pikeun Ngalindungan Platform Kaméra Badan Worn
Kauntunganna Kaméra Awak ku Industri
Ngalaksanakeun Program Kaméra Badan Worn sareng Kelas
Métode Panganggo Kaméra Awak-Worn
Kauntungan tina Kaméra Awak-Worn dina Rumah Sakit
Promosi Pangenal Ramo Pikeun Patugas Penguasaan Hukum Kaméra Awak-Worn Kaméra
Tangtukeun kaméra Badag Worn-Body
Metodeu Pamaréntah tiasa dianggo pikeun Ngalindungan Jaringan kanggo Kaméra Awak Worn
Utilitas kaméra Kaméra Lawas ku Industri
Skéma Nimukeun Pikeun Kaméra Worn sareng Kamari Diajar
Tungtunan pikeun Pamakéan Kaméra Awak Worn
Pangenal Raga Datang Kaméra Pamiasan Awas Polda
Milih Kaméra Badan Wani anu Katuhu
Jaringan Kaméra Awak-Worn Aman pikeun Pamaréntah
Pamakéan Kaméra Awak-Worn ku Industri
Ngalaksanakeun Program Kaméra Badan Worn Rekomendasi sareng Palajaran Diajar
Wawasan Warga Kaméra Awak Worn
Usaha Téknologi Kamera Worn-Awak
Kauntungan Poténsi Kaméra Worn Pikeun Awak pikeun penegak UU
Perusahaan Kaamanan - Kumaha Balukar Kamera Pamanas Awak Pulisi
5 Hal-hal Anu Tiasa Ngeunaan Kaméra Awak Polisi
Kaunggulan tina ngagunakeun Kaméra Peringatan Badan Polda
Kaméra Awak Pulisi sareng Pribadi
Kumaha kaméra ngabantosan kaméra ngabantosan penegak hukum?
Pangaruh Kaméra Saatos Awak dina Penjaga Kaamanan
Artikel
Kauntungan tina kaméra awak Polda
Tetep dina kaméra kaméra ngagem awak
Awak dipaké kaméra
Asesoris Kamera Worn Awak
Stasion dok kaméra dina awak
Kaméra Kepala-Atur
anyar
Uncategorized - Kaméra Awak Worn
BWC071 - Kaméra Sanés Awak Sareng Mini Tambahan
BWC066 - Kepala Polda Kaméra Polda Pelor Cam pikeun Helmet
Ngamankeun Awak Mini dipaké kaméra kalawan Énkripsi [Jeung LCD Screen] (BWC060)
BWA012 - Stasiun Dok 10 Palabuhan - Sistem Manajemén Bukti
Konci Vidéo (BWA010)
Dipaké Pulisi Mini HD Awak kaméra, 12MP OV2710 140 Gelar kaméra, H.264 MOV, 1080P, TF Max 128G, Long Time Gawé (BWC053)
OMG Wifi Mini Olahraga Gerakan Olahraga Helmet (BWC049)
Mini Spy Kamera - Hidden Pocket Pen Kamera 170 Gelar Wide Angle lensa (SPY018)
OMG Kaméra Lawas Worn Affordable OMN (BWC4)
Kacamata Wungu Awak Smart Smart (BWC042)
pidio
BWC040 - Kaméra Awak Awak HD Affordable
Batré anu tiasa dicabut - Kaméra Worn Awak (BWC037)
Kaméra Awak Kaayaan - Stasiun Docking Station 8 (BWC036)
Awak Worn Camera - 3G, 4G, Wi-Fi, Live streaming, Jauh kontrol langsung, Bluetooth, Mobile APP (IOS + Android), 8hrs ngarékam sinambung, kontrol slide touch. (BWC035)
Awak Worn Camera - Kaméra Awak Wifi (BWC034)
Awak Worn Camera - Novatek 96650 chipset, Panyimpen kartu Panyungsi (BWC033)
Awak Worn Camera - Ambarella A7LA50 chipset, 140Degree Wide angle, 128GB Max storage, GPS built-in (BWC031)
Awak Worn Camera - Ambarella A7LA50 chipset, 140Degree Wide angle, 128GB Max storage, GPS built-in (BWC030)
Awak Worn Camera - Ambarella A7LA50 chipset, 170Degree Wide sudut, 128GB Max panyimpenan, Jenis batré anu tiasa dicabut (BWC028)
Awak Worn Camera - Ambarella A7LA50 chipset, 170 Gelar sudut Gelar, 128GB Max panyimpenan (BWC026)
Awak Worn Camera - Novatek 96650 chipset (BWC025)
Kamera Worn Awak - Dua batré 2500mAh tiasa diganti (BWC024)
Kaméra Worn Awak Liar Kaayaan SD (BWC021)
Kaméra OMG 4G Worn Awak (BWC012)
Removable Batre GPS Awak dipaké Pulisi kaméra [140deg] (BWC006)
BWC007 OMG - Kaméra Worn Awak Ambarella A12 / WIFI Video Live Stream / Sajam Gawé Long
OMG 12 Palabuhan Badan Kaméra Darmaga Kaméra Awak (BWC001)
Disumputkeun Kamera Mini Spy Video (SPY006)
Disumputkeun Kamera Spy Pocket Pen Video (SPY009)
Tombol kamera (SPY031)
WiFi Pen Kamera DVR, P2P, IP, recorder 1080P Video, App Control (SPY086)
WiFi Rapat Rekaman Pen, H.264,1080p, Motion deteksi, SD Card Max 128G (SPY091)
produk
Digital Voice & Video Recorder, Video 1080p, Suara 512kbps, Rotasi Degung 180 (SPY106)
Kaméra Awak Awak / Manajemén Bukti Digital (BWC008)
Listing jobs

Bérita paling énggal