Kaméra Awak Pulisi Worn Kaméra diperkirakeun pikeun Pituduh Pangenal Muka

  • 0

Kaméra Awak Pulisi Worn Kaméra diperkirakeun pikeun Pituduh Pangenal Muka

Kaméra Awak Pulisi Worn Kaméra diperkirakeun pikeun Pituduh Pangenal Muka

Perangkat lunak pangenal raray mangrupikeun alat anu dipaké pikeun ngabandingkeun ramo tinangtu anu katingali dina databés profil propil kanggo kéngingkeun pertandingan sareng ogé nampi langkung rinci ngeunaan saha anu tersangka. Nalika nganggo kaméra-awak sareng ulasan ulasan kajantenan ku vidéo, penting pikeun tiasa ningali pameunteu sareng kéngingkeun detailna pikeun langkung terang ngeunaan aranjeunna bari ogé mariksa catetan kriminal sareng profilna. Di Amérika Serikat anu ngajual mobil paling lega tina kaméra awak-badan pikeun badan penegak hukum ngadamel lembaga perusahaan khusus pikeun pengembangan intelijen intelijen (AI). Ieu mangrupikeun léngkah anu gedé pikeun arah téknologi pangenal pameunteu kontroversial pikeun pembuangan kakuatan pulisi di dunya. Perusahaan sapertos Axon, pencipta pakarang Taser sareng kaméra nganggo awak anu dianggo ku pulisi di sakuliah dunya, ogé parantos nyarios minat aranjeunna dina pindah sareng ngahijikeun software pangenal raray pikeun téknologi nganggo awakna. Téknologi ieu bakal ngantep perwira dina paroli pikeun nyeken sareng ngenalkeun rupina saha waé anu aranjeunna tingali sareng panginten nyangka nalika kaluar ronda. Seueur perusahaan téknologi ngembang anyar anu ngagaduhan téknologi panjagaan ayeuna aya dina balapan pikeun adaptasi pangakuan raray sareng seueur kamampuan AI kana gambar-gambar video real-time.

Ngan teu lami saatos papan pangenalan raray diciptakeun, grup anu gaduh langkung hak-hak sipil, téknologi sareng grup 20 ngirimkeun surat anu nyarios kana masalah anu serius kalayan arah ayeuna perusahaan Axion sareng lembaga anu nembé ngadeg. Hurup anu dikirim, nungtut larangan langsung dina sistem pangakuan rai anu didamel. Aranjeunna nyarios yén éta pisan teu édisi pikeun nyebarkeun, kusabab kanyataan parangkat lunak ngagaduhan seueur implikasi privasi, imperpék téknis sareng kaitung masalah anu bakal ngancem kahirupan. parantos kapanggih ku panaliti anu anyar anu parangkat lunak pangenal raray jauh henteu akurat nalika ngaksés jalma anu nganggo kulit poék. Ieu parantos dibuka bagian anu bahaya dimana AI tiasa nunjukkeun kaluar sipil polos sareng ieu tiasa ngakibatkeun komplikasi utama. Pendiri Axion kumaha ogé ngawaler ka masarakat yén perusahaan teu acan ngembangkeun sistem pangakuan wajah, tapi aranjeunna aktip pisan ngémutanana dina produk sareng inovasi. Anjeunna mendakan kanyataan yén sistem éta teu sampurna sareng tiasa disalahgunakeun sareng ogé ngagaduhan biasna pikeun idéntifikasi, kumaha ogé seueur kauntungan anu diusahakeun teu tiasa diémutan sacara lengkep sabab éta fitur anu tiasa saé pisan anu aya di masa depan.

Kapala Axion nunjukkeun ogé yén anjeunna henteu ngaraos sistem pangakuan raray mangrupikeun solusi anu optimal, tapi yén dunya anu urang tinggal ayeuna canggih pisan sareng urang henteu tiasa ngantunkeun tugas beurat ka perwira pulisi anu dimaksud pikeun nyekel penjahat acak kasempetan pikeun ngaidentipikasi pameunteu. Nyangka pulisi hoyong émut nyanghareupan jalma anu aranjeunna milarian ngan henteu calik. Anjeunna yakin yén éta henteu bakal produktif sareng janten naif sanés gaduh téknologi anyar ieu ku pembuangan. Anjeunna salajengna naroskeun kunaon perwira pulisi di 2020 kedah nganggo parabot ti 1990 bari ngalaksanakeun tugasna, nyarios ukur dunya bakal milih henteu maju atanapi bahkan. Perusahaan langkung maju kalayan rapat munggaran na, ngondang perusahaan 8 milih ahli dina AI, kabébasan sipil sareng kaadilan kriminal. Anggota dewan sadayana kakara sukarelawan anu dibayar sareng teu boga kakuatan nyata pikeun ngarobih jauh. Aranjeunna dipenta pikeun mamatahan perusahaan ngeunaan kamampuan ka hareup sistem pangakuan raray, sedengkeun ogé nunjukkeun kumaha éta tiasa ngabantosan ngalangkungan efisiensi pulisi sareng langkung ningkat. Pangakuan wajah lami parantos diarepkeun dina penegak hukum sareng pengawasan pamaréntahan pikeun éta pedah pisan, sareng turunna biaya kaméra anyar sareng kamajuan anu saé dina pangembangan AI parantos ngajantenkeun saran na langkung saé. Pamekar dina widang ieu parantos lami ngasongkeun éta bari nanyakeun supaya dianggo dina widang anu langkung lega. Ngeunaan 117 juta urang Amérika anu jumlahna sakitar satengah kabupaten tiasa dipendakan dina pangkalan data sistem pangakuan raray ngajalankeun pertandingan na.

Nganggo wajah mangrupikeun cara anu paling gampang pikeun ngakuan jalma anu jauh, tiasa dina pidéo atanapi bahkan sacara real-time. Langkung gampil kanggo ngagem leungeun kana jalma-jalma pengenal biometrika anu sanésna ngalibetkeun anjeun kedah langkung caket atanapi gaduh kontak fisik sareng jarakna sareng aranjeunna. Tapi kritik ogé milih yén pangakuan rai henteu bener-bener dipercaya kusabab data anu gaduh wajah tiasa umur atanapi bahkan ngarobih akibat tina kaayaan, kacilakaan sareng seueur langkung fisik anu ngarobih rupa jalma. Tapi aya alesan anu hoyong ditampi sacara global saatos-gancang éta, upami pulisi narik anjeun langkung teras henteu ngenalkeun anjeun, kaméra awakna anu ngagaduhan sistem pangakuan raray bakal. Ku cara kieu anjeunna bakal tiasa nyaritakeun langkung seueur ngeunaan anjeun sareng cocog anjeun sareng udagan. Kasus siga kitu tiasa leres ngabantosan upami eureun sareng milarian penjahat.

Kumaha carana sistem sistem pangenal wajah anyar?

Massimiliano Versace anu kabeneran janten ahli saraf lahir di Italia sareng ngadegkeun Neurala -an perusahaan ngamimitian software AI. Parantos ngadamel sanaos téknologi pembelajaran mesin patén-pending anu ngagaduhan pangakuan gambar anu kuat. Umumna, pangakuan raray dianggo ku pembelajaran mesin, anu dasarna ngalatih komputer pikeun mikir nyalira ku masihan data anu rumit pikeun nambihan kana database na. Lalaunan tapi antukna, kaméra leutik dina taktak pulisi tiasa ngaidentipikasi bentukna tibatan warna sareng teras dilatih pikeun ngaidentipikasi rupa manusa, bari ogé nyocogkeun sareng basis data rai sareng profil (nami panginten). Mangrupikeun prosés anu tiasa dianggo ku cara niron otak mamalia, tibatan cara komputer normal dianggo ku nyungkeun pitunjuk pikeun dilakukeun. Formulir anyar ieu polah sorangan, ngan hurungkeun kaméra sareng nonton sabab éta ngaidéntifikasi sadayana anu aya di sakurilingna. Versace ngajelaskeun prosés terobosan, dasarna sapertos konstelasi leutik tina prosesor anu sacara aktif fungsina salaku bagéan otak anu bénten-bénten. Anjeunna teras ngajelaskeun yén komputasi ieu tiasa dibagi deui antara pakakas anu ngolah input sapertos otak sareng perangkat keras anu ngolah sapertos dendrites sareng akson. Panilitianna nunjukkeun pisan yén AI seueur diajar dina lingkungan sapertos kitu bari nganggo kode anu langkung alit. Ku leres-leres ngirangan jumlah kode anu diperyogikeun pikeun pangenalan gambar, anjeun ngajalankeun langkung seueur sareng kirang ngolahna sareng ieu nunjukkeun yén komputer anu kirang kuat, anu henteu ngagaduhan kakuatan pangolah ogé tiasa ngalaksanakeun tugas anu dipasihkeun. Teras ngahontal titik anu komputer ukuran kaméra awak tiasa mikawanoh gambar anu kaméra parantos dilatih ku set data anu kedah diperhatoskeun. Éta teras kedah ngalakukeun sababaraha diajar pikeun antukna cocog sareng subjek.

Ieu ahirna janten sumber anu henteu terbatas anu antukna tiasa nyiptakeun aplikasi énggal pikeun pangguna kaamanan masarakat. Hayu urang nganggap kasus anu berlaku upami nyandak conto anak anu leungit sareng sepuhna mutuskeun nganjang ka pulisi anu caket kalayan patroli. Kaméra nu nganggo awak di patugas ningali anak kasebut sareng ngarékam gambar si anak anu leungit, ku ngalaksanakeun mesin AI ieu parantos diajar siga budak na. Éta gancang nganggo mesin pikeun ngirim gambar ka sadaya pulisi anu nganggo kaméra nganggo awak pikeun ngagunakeun kaméra na ningali lingkunganana. Sistem pangakuan raray dinten ieu umumna ngagaduhan kakurangan kabébasan dina gambar, ieu mangrupikeun hasil tina data anu aranjeunna dilatih. Panaliti ti laboratorium media Massachusetts Institute of Technology (MIT) nyatakeun tilu sistem pangenal wajah wajah IBM, wajah ++ sareng Microsoft gaduh kasempetan anu langkung luhur pikeun mendakan bodas (99%) jalma ti hideung (70%).

Kacindekan kana sadaya éta, kaméra awak parantos janten popularitas dianggunakeun ningali sapertos anu biasa pikeun mariksa kalakuan sare pulisi. Dina jaman ayeuna-ayeuna dikritik pikeun terus-terusan nyumbangkeun pikeun panjagaan lincah sareng kamungkinan ngarobih kaayaan dina lokasi anu digosok pisan. Sedengkeun pikeun aturan pamakean, éta ogé diputuskeun ku jabatan pulisi. Di Sacramento, sababaraha perwira pulisi nembak nembak saurang pamuda anu nami Stephen Clark, saurang lalaki hideung anu henteu bersenjata anu ditembak di tukangeun ninina. Isu siga kitu parantos nyangking para kritikus ditaroskeun kumaha épéktip para ahli étika sukarelawan, rapat dua kali sataun, anu bakal nyieun gerak anu mutuskeun bakal ngontrol arah perusahaan. Seueur waé ngaharepkeun yén pangakuan raray bakal sapertos Taser anu ogé ngagaduhan panolakan awal sateuacan éta engké ngagaduhan panampi global anu kuat salaku pakarang anu paling dipaké ku badan penegak hukum. Kasalahan kedah dilakukeun sareng perusahaan anu ngajantenkeun kasalahan ieu bakal dihukum tapi teraskeun teraskeun sareng léngkah ageung nyaéta sistem pangakuan rai bener-bener penting pisan pikeun kamekaran sistem kaamanan.

 

4760 Jumlah Tampilan 3 pintonan Dinten
Nyitak Friendly, PDF & Email

Leave a Reply

Taros Kami

OMG Kamanusaan sarta Studi Palanggan

whatsapp

Singapura + 65 8333 4466

Jakarta + 62 8113 80221


email: sales@omg-solutions.com
or
Eusian dina Wangun panalungtikan & urang meunang deui ka anjeun dina 2 WIB

Kantor Batam OMG Solutions @ Terminal Feri Harbourbay

Office Batam OMG Solusi @ Pelabuhan-Bay-Ferry-Terminal

[embedyt] https://www.youtube.com/watch?v=MZOOThkg_oU [/ embedyt]

OMG Solutions mésér unit kantor di Batam. Pembentukan R&D Team urang di Batam nyaéta pikeun masihan inovasi paningkatan pikeun ngalayanan konsumén anyar & anu tos aya.
Didatangan Kantor kami di Terminal Feri Batam @ Harbourbay.

Perusahaan Top 500 Singapura 2018 & 2019

Singapura Top 500 usaha 2018

kaméra Tipe


Halaman Kategori

   Kaméra Live Stream 4G
   Artikel - Kaméra Awak Worn
    ↳ Pengawasan Penguasaan UU sareng Confidentiality di Asia
    ↳ Pangabutuh Kaméra Angkatna sareng Balukar Ka Polisi sareng Publik
    ↳ Inovasi Téhnologi Awak-Worn Salila Taun-taun
    ↳ Naha Kaméra Awak Worn ngabantosan Administrasi Hukum?
    ↳ Balukar dina Pengawal Kaamanan nganggo Kaméra Awak-Worn
    ↳ Hak istimewa ngagunakeun Kaméra Polda Awas-Polda
    ↳ Kaméra Awak Worn: Taktik Anu Bakal Ngabantosan di Rumah sakit
    ↳ Pengenalan Pangenal Raga di Kaméra Awak Worn
    ↳ Nunjuk ka Catet sateuacan Mésér Kamera Worn-Awak
    ↳ Perlindungan Jaringan Pamaréntahan ku Bantuan Kaméra Awak Worn
    ↳ Kaméra Awak Leverage pikeun mastikeun Kasalametan Karyawan ku Perusahaan
    ↳ Ngenalkeun Skema sareng Pembelajaran ngeunaan Kaméra Awak-Worn
    ↳ Prosedur pikeun Ngagunakeun Kaméra Awak-Worn
    ↳ Kaméra Awak-Lawas: Ngaronjatkeun Hubungan Pagawé Pasién-Kaséhatan di Rumah Sakit
    ↳ Kaméra Awak Pulisi Worn Kaméra diperkirakeun pikeun Pituduh Pangenal Muka
    ↳ Milih Kaméra Saatos Worn-Proper
    ↳ Téhnik Aman Digunakeun Pamaréntah pikeun Ngalindungan Platform Kaméra Badan Worn
    ↳ Kauntunganna Kaméra Awak ku Industri
    ↳ Ngalaksanakeun Program Kaméra Badan Worn sareng Kelas
    ↳ Métode Panganggo Kaméra Awak-Worn
    ↳ Kauntungan tina Kaméra Awak-Worn dina Rumah Sakit
    ↳ Promosi Pangenal Ramo Pikeun Patugas Penguasaan Hukum Kaméra Awak-Worn Kaméra
    ↳ Tangtukeun kaméra Badag Worn-Body
    ↳ Metodeu Pamaréntah tiasa dianggo pikeun Ngalindungan Jaringan kanggo Kaméra Awak Worn
    ↳ Utilitas kaméra Kaméra Lawas ku Industri
    ↳ Skéma Nimukeun Pikeun Kaméra Worn sareng Kamari Diajar
    ↳ Tungtunan pikeun Pamakéan Kaméra Awak Worn
    ↳ Pangenal Raga Datang Kaméra Pamiasan Awas Polda
    ↳ Milih Kaméra Badan Wani anu Katuhu
    ↳ Jaringan Kaméra Awak-Worn Aman pikeun Pamaréntah
    ↳ Pamakéan Kaméra Awak-Worn ku Industri
    ↳ Ngalaksanakeun Program Kaméra Badan Worn Rekomendasi sareng Palajaran Diajar
    ↳ Wawasan Warga Kaméra Awak Worn
    ↳ Usaha Téknologi Kamera Worn-Awak
    ↳ Kauntungan Poténsi Kaméra Worn Pikeun Awak pikeun penegak UU
    ↳ Perusahaan Kaamanan - Kumaha Balukar Kamera Pamanas Awak Pulisi
    ↳ 5 Hal-hal Anu Tiasa Ngeunaan Kaméra Awak Polisi
    ↳ Kaunggulan tina ngagunakeun Kaméra Peringatan Badan Polda
    ↳ Kaméra Awak Pulisi sareng Pribadi
    ↳ Kumaha kaméra ngabantosan kaméra ngabantosan penegak hukum?
    ↳ Pangaruh Kaméra Saatos Awak dina Penjaga Kaamanan
    ↳ Artikel
    ↳ Kauntungan tina kaméra awak Polda
    ↳ Tetep dina kaméra kaméra ngagem awak
   Awak dipaké kaméra
    ↳ BWC095 - Kaméra Awak Bateri OMG dicabut OMG
    ↳ BWC094 - Kaméra Angkat Badan Mini Affordable OMG
    ↳ BWC089 - OMG 16 Jam Sajarah Politérs Lampu Pariwarna Langsing (Sudut Lebar 170-Gelar)
    ↳ BWC090 - Kaméra Awak Polisi beurat OMG Kaméra Pikeun Pengawal Kaamanan (Sudut Lebar 170-Gelar 12 Dinten Gawé)
    ↳ BWC081 - Kaméra Polda Awak Warga Mini OMG Ultra Mini (140 gelar + Visi Wengi)
    ↳ BWC075 - OMG Dunya Paling leutik di Kaméra Pamaréntahan Kaméra Pamaréntahan Mini
    ↳ BWC074 - OMG Mini Lampu beurat Lawas Awak Kaméra sareng Super Video Compression - 20-25 Jam kanggo 32GB [Teu aya LCD LCD]
    ↳ BWC058 - Kaméra Worn Awak Awak OMG Mini - Komprési Video Super - 20-25 Jam kanggo 32GB
    ↳ BWC061 - Jam Long OMG [16 Jam] Kaméra Kaméra Worn Rékam
    ↳ BWC055 - SDG Removable SD Card Mini Awak Worn Camera
    ↳ OMG Lampu Badan WIFI Berat Badan WIFI Kaméra, Video 1728 * 1296 30fps, H.264, 940NM Nightvision (BWC052)
    ↳ BWC041 - Kaméra Baduy Baduy OMG Badge
    ↳ Kaméra Warga Badag OMG Mini, Video 2K (SPY195)
    ↳ BWC010 - Kaméra Awak Badan Pulisi Mini OMG, 1296p, 170Deg, 12 Jam, Visi wengi
    ↳ BWC004 - OMG Ruggedized Casing Pamiatan Awak Polda Pulisi
    ↳ BWC003 - Kaméra Piduh Badan Pulisi Mini OMG
    ↳ Kamera Tombol OMG Dipasang, Perekam Video Otomatis Gerak (SPY045B)
    ↳ OMG WIFI Kaméra Kaamanan Dipasangna Kaméra 12MP, 1296P, H.264, Kontrol App (SPY084)
   Asesoris Kamera Worn Awak
   Stasion dok kaméra dina awak
   Kaméra Kepala-Atur
   anyar
   Range produk
   Uncategorized - Kaméra Awak Worn
    ↳ BWC071 - Kaméra Sanés Awak Sareng Mini Tambahan
    ↳ BWC066 - Kepala Polda Kaméra Polda Pelor Cam pikeun Helmet
    ↳ Ngamankeun Awak Mini dipaké kaméra kalawan Énkripsi [Jeung LCD Screen] (BWC060)
    ↳ BWA012 - Stasiun Dok 10 Palabuhan - Sistem Manajemén Bukti
    ↳ Konci Vidéo (BWA010)
    ↳ Dipaké Pulisi Mini HD Awak kaméra, 12MP OV2710 140 Gelar kaméra, H.264 MOV, 1080P, TF Max 128G, Long Time Gawé (BWC053)
    ↳ OMG Wifi Mini Olahraga Gerakan Olahraga Helmet (BWC049)
    ↳ Mini Spy Kamera - Hidden Pocket Pen Kamera 170 Gelar Wide Angle lensa (SPY018)
    ↳ OMG Kaméra Lawas Worn Affordable OMN (BWC4)
    ↳ Kacamata Wungu Awak Smart Smart (BWC042)
    ↳ pidio
    ↳ BWC040 - Kaméra Awak Awak HD Affordable
    ↳ Batré anu tiasa dicabut - Kaméra Worn Awak (BWC037)
    ↳ Kaméra Awak Kaayaan - Stasiun Docking Station 8 (BWC036)
    ↳ Awak Worn Camera - 3G, 4G, Wi-Fi, Live streaming, Jauh kontrol langsung, Bluetooth, Mobile APP (IOS + Android), 8hrs ngarékam sinambung, kontrol slide touch. (BWC035)
    ↳ Awak Worn Camera - Kaméra Awak Wifi (BWC034)
    ↳ Awak Worn Camera - Novatek 96650 chipset, Panyimpen kartu Panyungsi (BWC033)
    ↳ Awak Worn Camera - Ambarella A7LA50 chipset, 140Degree Wide angle, 128GB Max storage, GPS built-in (BWC031)
    ↳ Awak Worn Camera - Ambarella A7LA50 chipset, 140Degree Wide angle, 128GB Max storage, GPS built-in (BWC030)
    ↳ Awak Worn Camera - Ambarella A7LA50 chipset, 170Degree Wide sudut, 128GB Max panyimpenan, Jenis batré anu tiasa dicabut (BWC028)
    ↳ Awak Worn Camera - Ambarella A7LA50 chipset, 170 Gelar sudut Gelar, 128GB Max panyimpenan (BWC026)
    ↳ Awak Worn Camera - Novatek 96650 chipset (BWC025)
    ↳ Kamera Worn Awak - Dua batré 2500mAh tiasa diganti (BWC024)
    ↳ Kaméra Worn Awak Liar Kaayaan SD (BWC021)
    ↳ Kaméra OMG 4G Worn Awak (BWC012)
    ↳ Removable Batre GPS Awak dipaké Pulisi kaméra [140deg] (BWC006)
    ↳ BWC007 OMG - Kaméra Worn Awak Ambarella A12 / WIFI Video Live Stream / Sajam Gawé Long
    ↳ OMG 12 Palabuhan Badan Kaméra Darmaga Kaméra Awak (BWC001)
    ↳ Disumputkeun Kamera Mini Spy Video (SPY006)
    ↳ Disumputkeun Kamera Spy Pocket Pen Video (SPY009)
    ↳ Tombol kamera (SPY031)
    ↳ WiFi Pen Kamera DVR, P2P, IP, recorder 1080P Video, App Control (SPY086)
    ↳ WiFi Rapat Rekaman Pen, H.264,1080p, Motion deteksi, SD Card Max 128G (SPY091)
    ↳ produk
    ↳ Digital Voice & Video Recorder, Video 1080p, Suara 512kbps, Rotasi Degung 180 (SPY106)
    ↳ Kaméra Awak Awak / Manajemén Bukti Digital (BWC008)
    ↳ Listing jobs
   video
    ↳ Pidéo Footage

Bérita paling énggal