Balukar dina Pengawal Kaamanan nganggo Kaméra Awak-Worn

  • 0

Balukar dina Pengawal Kaamanan nganggo Kaméra Awak-Worn

Balukar pikeun penjaga kaamanan nganggo kaméra nganggo awak anu ditakutan

Di Asia, daérah dimana perwira pulisi ngagem kaméra awak sacara gancang ningkat pikeun ngeureunkeun kekerasan antawis perwira pulisi sareng warga. Hal ieu dipercaya ku ayana panyebaran téknologi kaméra awak bakal netelakeun tanggung jawab perwira pulisi, ku kituna ningkatkeun kasalametan warga. Tapi, saeutik pisan data anu tiasa dianggo salaku dadasar kanggo ningkatkeun kasalametan.

Pulisi yakin yén kaméra laga awak tiasa ningkatkeun kamampuan patugas pulisi pikeun milarian sareng ningkatkeun transparansi sareng akuntabilitas kana operasi pulisi. Sababaraha aparat kapulisian dilengkepan kaméra nganggo awak nganggo awak pikeun nguji efektifitasna. Tim pulisi nyatakeun kapuasan kana hasil tés sabab gambarna anu dicandak ku kaméra nganggo awakna langkung akurat tibatan presentasi lisan.

Sababaraha urang nyangka yén kaméra nganggo awak tiasa nyababkeun perwira pulisi dina cara anu langkung objektif, tanggung jawab na transparan, ku kituna ningkatkeun efektivitas penegak hukum. Tapi, Sababaraha Anggota prihatin yén saprak aparat kapulisian tiasa mutuskeun "naha atanapi henteu pikeun ngarekam sareng nalika ngamimitian ngarékam" sareng perwira pulisi nyalira henteu kacatet, kaméra anu nganggo awakna tiasa henteu tiasa nampilkeun kajadian sacara komprehensif sareng adil. Ogé, kaméra anu nganggo awakna tiasa ngumpulkeun langkung inpormasi sareng data ti dipikabutuh pikeun penegak hukum, ningkatkeun masalah ngeunaan masalah perlindungan privasi.

Langkung kaamanan pikeun warga sareng pulisi?

Dina awalna, Awak-awak parantos diuji ku badan penegak hukum. Penangananna kedah diperiksa sareng upami téknologi parantos tos dewasa. Tapi naon anu biasana kudu kaméra awak? Urang tingali téknologi anyar tina sudut khusus.

Awak-awakna sakuduna ngajagi perwira pulisi tina serangan

Pengawasan video ayeuna seueur dianggo dina barang pribadi pikeun ngajagi harta tina penjahat. Salami bagian gambar ngan ngagambarkeun area swasta, panggunaan diijinkeun. Pikeun panjagaan video di daérah umum, aya larangan utama, anu maksa Déwan Federal mutuskeun pikeun ngagunakeun kaméra awak.

https://www.google.com/search?q=The+Effects+of+Body-Worn+Cameras+on+Security+Guards&sxsrf=ACYBGNQc1NkeSBj1gKf6cOBc9DDY9ssXRQ:1573803876580&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=2ahUKEwiV04mo3OvlAhUbwjgGHYOyCakQ_AUoA3oECA0QBQ&biw=1533&bih=801#imgrc=aC7LV7qodJ9sTM:

Pulisi ngagem kaméra tiasa diakui ku nyirian tulisan "Prékam Video". Tapi, kaméra henteu tiasa ngajalankeun permanén. Ngan dina pasualan konflik, kaméra bakal diaktipkeun ku aparat.

Dina waktos anu sami, para pendukung téknologi kaamanan anyar ngantebkeun yén kaméra henteu ngan ukur tiasa ngajagaan perwira pulisi nyalira. Kusabab sakali-kali deui kekerasan pulisi anu disebatkeun, kaméra ogé kedah dianggo dina kasus dakwaan perwira pulisi di pangadilan salaku bukti. Kituna dimungkinkeun pikeun pariksa naha lampah para pejabat éta leres diluar kerangka biasa.

Naon pangaruhna anu diarepkeun ku jalma-jalma tina panggunaan body-cams?

  • Kekerasan sareng teu hormat ka perwira pulisi kedah aya
  • Awak-awak kudu boga pangaruh pencegahan pikeun ngalanggar telenges
  • Dina kaayaan darurat, rekaman video dina sengketa hukum kudu dijanten salaku bukti
  • Bendungan awak ogé kedah ngahasilkeun tekanan anu cocog sareng aparat kapulisian, anu ngalaksanakeun aranjeunna kalakuanana kalayan leres

Sacara umum, dumasar kana pangalaman lokal sareng luar negeri, pulisi ngawas nganggo kaméra nganggo awak nganggo kauntungan anu di handap ieu:

(a) Rékam kajadian anu lumangsung langkung dipercaya: Klip pidéo ieu tiasa ningkatkeun akuntabilitas gaya pulisi sareng kapercayaan masarakat masarakat kana gaya pulisi kusabab kisaran anu langkung lega tina kaméra ngagem awak atanapi adegan syuting;

(b) Ngamungkinkeun panalungtikan sareng pendakwa: Pulisi tiasa nganggo gambar anu dicandak ku kaméra nganggo awakna salaku bukti pikeun panalungtikan kriminal. Upami pulisi mutuskeun nuntut, éta serpihan anu relevan tiasa dianggo pikeun masihan bukti di pengadilan;

(c) nyobaan resolusi keluhan atanapi litigation: gambar anu direbut ku kaméra nganggo awak tiasa ngirangan sengketa dina bukti sareng nyepetkeun resolusi keluhan sareng litigasi;

(d) Nyababkeun konflik: Kaméra nu nganggo awakna portabel dianggap boga pangaruh anu pikaresepeun tur sacara efektif bisa nyegah kalakuan sengit. Nalika masarakat terang yén aranjeunna nuju pilem, aranjeunna biasana tenang tiasa ngauntungan konflik antara pulisi sareng sipil.

Di sisi anu sanés, pamakean kaméra nganggo awak dina penegak hukum ogé narik perhatian sareng mamang, di antarana:

(a) Pulisi bisa ningkatkeun panggunaan kakuatan dina kaayaan anu tangtu: Numutkeun kana hiji kajian, dina prosés interaksi pulisi-sipil, upami aparat kapulisian ngagaduhan kawijaksanaan anu langkung ageung pikeun mutuskeun nalika ngaktipkeun sareng mareuman kaméra nganggo awak, atanapi ningkatkeun pulisi Peluang nganggo kakuatan.

(b) Masalah privasi: Mimiti, saprak para perwira pulisi gaduh kawijaksanaan pinuh pikeun mutuskeun nalika ngamimitian sareng ngeureunkeun ngarékam, aya kasalempang para patugas kapulisian tiasa nyandak sajumlah jumlah serpihan anu teu aya hubunganana sareng kajahatan. Kadua, aparat kapulisian tiasa nyoto pangalaman nyeri para korban kajahatan sareng jalma-jalma anu aub dina prosés nyalametkeun atanapi kacilakaan kalayan kaméra nganggo awak anu ngalanggar wasiat fotografer. Tungtungna, aya kasalempang ngeunaan ngagunakeun kaméra anu nganggo awak anu dibabawa anu tiasa ngalanggar hak atanapi hak sah hukum sababaraha individu (sapertos saksi, informan rahasia, korban, jalma anu kedah nyandak baju jero pikeun milarian, jsb).

(c) Hak pikeun ngaksés data pribadi: Numutkeun panerapan panyalindungan data pribadi anu relevan, anggota masarakat tiasa gaduh aksés ka ngarékam pidéo kaméra pidéo portabel anu ngandung gambarna. Kusabab otoritas pangabutuh kedah nutupan gambar anu teu aya hubunganna dina rekaman pidéo heula, ieu tiasa maksakeun beban administrasi tambahan kanggo pulisi.

Nanggepan masalah di luhur, aya "pedoman anu jelas sareng ketat" anu ngatur panggunaan kaméra pidéo portabel:

(a) Video dumasar kana hiji kajadian: kaméra nganggo awak ngan ukur tiasa dianggo dina "adegan konfrontasi" atanapi "upami aya perdamaian sosial anu parantos kajantenan atanapi parantos kajadian";

(b) Naséhat ka pihak-pihak sateuacan pidéo: Patugas kapulisian nganggo kaméra nganggo awak kedah nganggo baju seragam sareng ngagantungkeun kaméra nganggo awak anu seragamna. Teu tiasa dipraktékna di lingkungan objektif, upami henteu, perwira pulisi kedah nginpokeun ka pihak-pihak sateuacan sateuacan ngarekam. Salami prosés ngarékam, kasempetan ngarékam kaméra aya kelir beureum, sareng layar anu ditampilkeun ka luar bakal ngabéjaan pihakna terang yén anjeunna parantos dirékam sareng tiasa ningali gambar anu kacatet. Nalika perwira pulisi mimiti ngarékam, anjeunna kedah mimiti namina namina, waktos sareng tempat syuting, sareng katerangan kajadian anu tiasa kacatet;

(c) Ngancurkeun klip pidio anu henteu nilai pikeun tés: Klip pidio anu dianggap relevan pikeun survey dirobih kana dua salinan CD-ROM, salah sahiji anu bakal dianggo salaku bukti sareng anu sanésna bakal janten salinan karya pikeun panalungtikan satuluyna. Klip pidéo anu henteu taluk diteliti atanapi buktina nilai bakal dirusak saatos 31 dinten ti tanggal syuting; jeung

(d) Syarat privasi: Numutkeun kana Ordinan Data Pribadi (Privasi), masarakat ngagaduhan hak nyuhunkeun aksés kana data pribadi anu disimpen ku pulisi, kalebet klip pidéo. Sadaya pamundut sapertos kitu bakal diolah ku Perda.

Studi anu tiasa dipercaya ayeuna leungit, anu ngabuktikeun yén panggunaan Badan-badé nyababkeun épék anu dipikahoyong ku union sareng politikus.

Luhureun sadaya, Departemen Dalam Negeri sareng serikat pulisi ngaharepkeun yén panggunaan body-cams bakal masihan langkung kaamanan pikeun para patugas. Ku sabab kitu, nagara-nagara sanés dina garis penalaran diusahakeun, dimana panggunaan Body-cams dugi ka kabuktian.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Leave a Reply

Taros Kami

OMG Kamanusaan sarta Studi Palanggan

whatsapp

Singapura + 65 8333 4466

Jakarta + 62 8113 80221


email: sales@omg-solutions.com
or
Eusian dina Wangun panalungtikan & urang meunang deui ka anjeun dina 2 WIB

Kantor Batam OMG Solutions @ Terminal Feri Harbourbay

Office Batam OMG Solusi @ Pelabuhan-Bay-Ferry-Terminal

[embedyt] https://www.youtube.com/watch?v=MZOOThkg_oU [/ embedyt]

OMG Solutions mésér unit kantor di Batam. Pembentukan R&D Team urang di Batam nyaéta pikeun masihan inovasi paningkatan pikeun ngalayanan konsumén anyar & anu tos aya.
Didatangan Kantor kami di Terminal Feri Batam @ Harbourbay.

Singapura Top 500 Usaha 2018 & 2019

Singapura Top 500 usaha 2018

kaméra Tipe


Halaman Kategori

Kaméra Live Stream 4G
Artikel - Kaméra Awak Worn
Pengawasan Penguasaan UU sareng Confidentiality di Asia
Pangabutuh Kaméra Angkatna sareng Balukar Ka Polisi sareng Publik
Inovasi Téhnologi Awak-Worn Salila Taun-taun
Naha Kaméra Awak Worn ngabantosan Administrasi Hukum?
Balukar dina Pengawal Kaamanan nganggo Kaméra Awak-Worn
Hak istimewa ngagunakeun Kaméra Polda Awas-Polda
Kaméra Awak Worn: Taktik Anu Bakal Ngabantosan di Rumah sakit
Pengenalan Pangenal Raga di Kaméra Awak Worn
Nunjuk ka Catet sateuacan Mésér Kamera Worn-Awak
Perlindungan Jaringan Pamaréntahan ku Bantuan Kaméra Awak Worn
Kaméra Awak Leverage pikeun mastikeun Kasalametan Karyawan ku Perusahaan
Ngenalkeun Skema sareng Pembelajaran ngeunaan Kaméra Awak-Worn
Prosedur pikeun Ngagunakeun Kaméra Awak-Worn
Kaméra Awak-Lawas: Ngaronjatkeun Hubungan Pagawé Pasién-Kaséhatan di Rumah Sakit
Kaméra Awak Pulisi Worn Kaméra diperkirakeun pikeun Pituduh Pangenal Muka
Milih Kaméra Saatos Worn-Proper
Téhnik Aman Digunakeun Pamaréntah pikeun Ngalindungan Platform Kaméra Badan Worn
Kauntunganna Kaméra Awak ku Industri
Ngalaksanakeun Program Kaméra Badan Worn sareng Kelas
Métode Panganggo Kaméra Awak-Worn
Kauntungan tina Kaméra Awak-Worn dina Rumah Sakit
Promosi Pangenal Ramo Pikeun Patugas Penguasaan Hukum Kaméra Awak-Worn Kaméra
Tangtukeun kaméra Badag Worn-Body
Metodeu Pamaréntah tiasa dianggo pikeun Ngalindungan Jaringan kanggo Kaméra Awak Worn
Utilitas kaméra Kaméra Lawas ku Industri
Skéma Nimukeun Pikeun Kaméra Worn sareng Kamari Diajar
Tungtunan pikeun Pamakéan Kaméra Awak Worn
Pangenal Raga Datang Kaméra Pamiasan Awas Polda
Milih Kaméra Badan Wani anu Katuhu
Jaringan Kaméra Awak-Worn Aman pikeun Pamaréntah
Pamakéan Kaméra Awak-Worn ku Industri
Ngalaksanakeun Program Kaméra Badan Worn Rekomendasi sareng Palajaran Diajar
Wawasan Warga Kaméra Awak Worn
Usaha Téknologi Kamera Worn-Awak
Kauntungan Poténsi Kaméra Worn Pikeun Awak pikeun penegak UU
Perusahaan Kaamanan - Kumaha Balukar Kamera Pamanas Awak Pulisi
5 Hal-hal Anu Tiasa Ngeunaan Kaméra Awak Polisi
Kaunggulan tina ngagunakeun Kaméra Peringatan Badan Polda
Kaméra Awak Pulisi sareng Pribadi
Kumaha kaméra ngabantosan kaméra ngabantosan penegak hukum?
Pangaruh Kaméra Saatos Awak dina Penjaga Kaamanan
Artikel
Kauntungan tina kaméra awak Polda
Tetep dina kaméra kaméra ngagem awak
Awak dipaké kaméra
Asesoris Kamera Worn Awak
Stasion dok kaméra dina awak
Kaméra Kepala-Atur
anyar
Uncategorized - Kaméra Awak Worn
BWC071 - Kaméra Sanés Awak Sareng Mini Tambahan
BWC066 - Kepala Polda Kaméra Polda Pelor Cam pikeun Helmet
Ngamankeun Awak Mini dipaké kaméra kalawan Énkripsi [Jeung LCD Screen] (BWC060)
BWA012 - Stasiun Dok 10 Palabuhan - Sistem Manajemén Bukti
Konci Vidéo (BWA010)
Dipaké Pulisi Mini HD Awak kaméra, 12MP OV2710 140 Gelar kaméra, H.264 MOV, 1080P, TF Max 128G, Long Time Gawé (BWC053)
OMG Wifi Mini Olahraga Gerakan Olahraga Helmet (BWC049)
Mini Spy Kamera - Hidden Pocket Pen Kamera 170 Gelar Wide Angle lensa (SPY018)
OMG Kaméra Lawas Worn Affordable OMN (BWC4)
Kacamata Wungu Awak Smart Smart (BWC042)
pidio
BWC040 - Kaméra Awak Awak HD Affordable
Batré anu tiasa dicabut - Kaméra Worn Awak (BWC037)
Kaméra Awak Kaayaan - Stasiun Docking Station 8 (BWC036)
Awak Worn Camera - 3G, 4G, Wi-Fi, Live streaming, Jauh kontrol langsung, Bluetooth, Mobile APP (IOS + Android), 8hrs ngarékam sinambung, kontrol slide touch. (BWC035)
Awak Worn Camera - Kaméra Awak Wifi (BWC034)
Awak Worn Camera - Novatek 96650 chipset, Panyimpen kartu Panyungsi (BWC033)
Awak Worn Camera - Ambarella A7LA50 chipset, 140Degree Wide angle, 128GB Max storage, GPS built-in (BWC031)
Awak Worn Camera - Ambarella A7LA50 chipset, 140Degree Wide angle, 128GB Max storage, GPS built-in (BWC030)
Awak Worn Camera - Ambarella A7LA50 chipset, 170Degree Wide sudut, 128GB Max panyimpenan, Jenis batré anu tiasa dicabut (BWC028)
Awak Worn Camera - Ambarella A7LA50 chipset, 170 Gelar sudut Gelar, 128GB Max panyimpenan (BWC026)
Awak Worn Camera - Novatek 96650 chipset (BWC025)
Kamera Worn Awak - Dua batré 2500mAh tiasa diganti (BWC024)
Kaméra Worn Awak Liar Kaayaan SD (BWC021)
Kaméra OMG 4G Worn Awak (BWC012)
Removable Batre GPS Awak dipaké Pulisi kaméra [140deg] (BWC006)
BWC007 OMG - Kaméra Worn Awak Ambarella A12 / WIFI Video Live Stream / Sajam Gawé Long
OMG 12 Palabuhan Badan Kaméra Darmaga Kaméra Awak (BWC001)
Disumputkeun Kamera Mini Spy Video (SPY006)
Disumputkeun Kamera Spy Pocket Pen Video (SPY009)
Tombol kamera (SPY031)
WiFi Pen Kamera DVR, P2P, IP, recorder 1080P Video, App Control (SPY086)
WiFi Rapat Rekaman Pen, H.264,1080p, Motion deteksi, SD Card Max 128G (SPY091)
produk
Digital Voice & Video Recorder, Video 1080p, Suara 512kbps, Rotasi Degung 180 (SPY106)
Kaméra Awak Awak / Manajemén Bukti Digital (BWC008)
Listing jobs

Bérita paling énggal