Kaméra Awak Wireless OMG 4G (BWC004-4G)

BWC004-4G - Kaméra Awak Streaming 4G

WIFI / 4G Pidéo Live streaming

Aliran video ti lokasi jauh ka Pusat Komando kepala atanapi langsung ka server video atanapi CDN (Eusi Pangiriman Kandungan) tiasa dilaksanakeun ku kamajuan anyar dina téknologi streaming video.

BWC004-4G - Kaméra Awak Langsung Live 4G - GPS Jari Jauh

2 Cara Komunikasi

Ngidinan komunikasi antara perwira ti lokasi jauh sareng Pusat Komando sirah-kantor

BWC004-4G - Kaméra Awak Aliran 4G Live - komunikasi 2 cara

BWC004-4G - Kaméra Awak Streaming 4G - 1 Tombol Darurat SOS Konci

IR Wawasan

Diwangun dina 4 Wawasan Malam Infrared.

Jarak Jarak tiasa ngahontal dugi ka 10 Méter, nganggo Filter Inpramén IR-Cut Inténsitas. Henteu Matéri Poé atanapi wengi, Gambar kualitas aya kasaruaan Saé !!

BWC004-4G - Kaméra Awak Aliran 4G Live - 4 Visi Wengi IR

Aplikasi umum

BWC004 - OMG Ruggedized Casing Pamiatan Awas Polisi Awak - Aplikasi

BWC004 - OMG Ruggedized Casing Pamiatan Awas Polisi Awak - Ambarella A7LA50

A7 mangrupikeun chip H.264 codec Solution tunggal anu tiasa néwak dugi ka 4Mp30 (2560x1600p30) sareng cocog pikeun nyetir kaméra HD lengkep HD 1080p60 anu hibrid sanggup diciptakeun.

Ekosistem pikeun decode pidéo 1080p60, ngédit sareng tampilan anu dewasa. Alat A7 ngamungkinkeun produk anu berpatutan anu masihan konsumen pikeun ngahasilkeun kontén anu ngahasilkeun pengguna (UGC) anu nggumunkeun anu ngagunakeun ekosistem 1080p60-siap ieu.

Ambarella A7 H.264 Codec SoC ngintegrasikeun pipa sensor gambar anu sanggup ngolah 500 MPixel / s, taun 1920x1080p60 atanapi 4M @ 30p (2560x1600p30) Codec H.264 sareng prosesor 528 MHz ARM11. Pipa gambar A7 ngawakilan generasi panganyarna tina Ambarella anu kawéntar gambar sareng algoritma nyaring algoritma. Seueur perbaikan sareng tambihan anu dilakukeun kalebet integrasi anu ketat tina algoritma Image Stablization (EIS) Éléktronik kana pipa téa.

Dirojong ku desain référénsi hardware, kit pangembang software sareng aplikasi software kaméra DV / DSC lengkep, A7 ngajantenkeun janten solusi ngarah pikeun kaméra Full HD 1080p60 hibrid DV / DSC.

BWC004 - OMG Ruggedized Casing Pamiatan Awas Pamaréntahan Pulisi - Témbongkeun Multi

BWC004 - OMG Ruggedized Casing Polda Worn Kaméra Pulisi - Labél

spésifikasi téknis

Nyarios
sensor 5MP CMOS ov4689
Chipset Ambarella A7LA50
Format video H.264AVI / MPEG4
Pormat audio AAC2 / MP3
Format poto JPEG
audio Mikropon anu diwangun kualitas luhur
gancang teung 2X,4X,8X,16X,32X,64X,128X
Ganjaran 2X,4X,8X,16X,32X,64X,128X
piksel 32 megapiksel
Potret Shot Poto poto dina ngarekam video
rekaman Time Terus nambihan waktos: 12 jam (batréna pinuh, ditutup IR, sareng rasio résolusi 1280 * 720 30P)
gudang Kamampuh 16G / 32G / 64G / 128G
Tingkat Panyimpen Indikator Visual sareng alarem anu tiasa ditampi
cai Tandaan Pamaké ID, Waktos sareng Tanggal
catetan LED beureum
Hiji Rékam Utama sokongan
MENU JATUR
Resolusi pidéo 2304 × 1296 30p / 1920 × 1080 30p / 1440 × 1080 30p / 1280 × 720 60p / 1280 × 720 30p / 848 × 480 60p / 848 × 480 30p / 720 × 480 30p
Top Pixel 32M (7600*4275 )(4M/8M/14M/16M/21M/32M)
Shot Burst Pareum / 2 / 3 / 5 / 10 / 15 / 20 maké gambar gambar anu dicandak
Timer Timer Pareum / 5 / 10 Detik
Fotografi Timing Pareum / 5 / 10 Detik
Quality video Pangalusna / Rupa / Biasa
Fungsi Pra-catetan Dina / Pareum
Fungsi kirim-rékaman Dina / Pareum
Bagian Video 5min/10min/15min/30min/45min
pintonan slaid Dina / Pareum
Beureum IR Ngalih Otomatis / manua
Catetan Peringatan Dina / Pareum
GPS Dina / Pareum
Timezone -1 ka -12 / 0 / + 1 ka +12 (sistem standar +8)
basa Cina / Inggris / Rusia / Polandia (OEM)
Protéksi layar Pareum / 30s / 1 min / 3 min / 5 mnt
caang Tinggi / Low
Kakuatan Otomatis Pareuman Pareum / 30s / 1 min / 3 min / 5 mnt
Lampu LED Dina / Pareum
Konci Toni Dina / Pareum
jilid 0-12
Type file Euweuh / Pulisi Pulisi / Pamariksaan Pidana / Kaamanan Publik
ID Setting Alat SN / Person SN
Setélan standar Malikeun setting pabrik
firmware Pangguna tiasa pariksa versi firmware kaméra
kamera
LCD layar 2 inci tampilan warna resolusi luhur TFT-LED
video Kaluaran HDMI port 1.3
Transfer Video USB 2.0
Putereun audio sokongan
rekaman Angle Sudut lebar derajat 140
wengi Visi Leres-dua lampu tina inframén inténsitas tinggi-ageung, dugi ka 10 méter kalayan beungeut anu katingali
waterproof Sumuhun, IP67
klip Klip logam kualitas luhur sareng puteran derajat 360
batre
ngetik Buit-batré 3500mAh batré litium
ngecas 180Minutes
Level batré Indikator Visual
batur
Pulisi ID / Tanggal Kapas Kalebet ID alat 7 angka ID sareng ID pulisi 6 angka
sandi Nangtayungan Pikeun nyetél kecap akses administrator pikeun ngijinkeun panyabutan liwat perangkat lunak, pangguna ngan ukur tiasa ningali pidio tapi henteu tiasa ngahapus
ukuran 96mm * 62mm * 31mm
beurat ≤180g
Suhu gawe -20 ~ 70 derajat celsius
Suhu Storage -40 ~ 80 derajat celsius
Asesoris baku Carjer | Data USB / kabel ngecas | Stasiun dok | Klip logam | CD Supir | Manual pamaké
Asesoris pilihan Panyimpen 16G / 32G / 64G / 128G | Kulit Kudu Klip | Sabuk Vest | Mobil Mobil | PTT Kabel | Carjer Mobil | Kaméra éksternal | Malapah

Awak pulisi dipaké Kamera - 18-2

Video Poto Kaméra BWC004-4G Awak


6758 Jumlah Tampilan 2 pintonan Dinten
Nyitak Friendly, PDF & Email

Taros Kami

OMG Kamanusaan sarta Studi Palanggan

whatsapp

Singapura + 65 8333 4466

Jakarta + 62 8113 80221


email: sales@omg-solutions.com
or
Eusian dina Wangun panalungtikan & urang meunang deui ka anjeun dina 2 WIB

Kantor Batam OMG Solutions @ Terminal Feri Harbourbay

Office Batam OMG Solusi @ Pelabuhan-Bay-Ferry-Terminal

OMG Solutions mésér unit kantor di Batam. Pembentukan R&D Team urang di Batam nyaéta pikeun masihan inovasi paningkatan pikeun ngalayanan konsumén anyar & anu tos aya.
Didatangan Kantor kami di Terminal Feri Batam @ Harbourbay.

Singapura Top 500 Usaha 2018 & 2019

Singapura Top 500 usaha 2018

kaméra Tipe


Halaman Kategori

Kaméra Live Stream 4G
Asesoris - Kaméra Angkat Worn
Artikel - Kaméra Awak Worn
Pengawasan Penguasaan UU sareng Confidentiality di Asia
Ngenalkeun Bantahan Ka Kaméra Awak Worn ku Gawé
Kapercayaan umum dina kaméra Awak-Worn
Inovasi Téhnologi Awak-Worn Salila Taun-taun
Naha Kaméra Awak Worn ngabantosan Administrasi Hukum?
Balukar dina Pengawal Kaamanan nganggo Kaméra Awak-Worn
Downsides tina kaméra Awak-Worn ku Patugas Polda
Hak istimewa ngagunakeun Kaméra Polda Awas-Polda
Kaméra Awak-Worn Henteu janten Putusan Akhir
Kaméra Awak Worn: Taktik Anu Bakal Ngabantosan di Rumah sakit
Pengenalan Pangenal Raga di Kaméra Awak Worn
Nunjuk ka Catet sateuacan Mésér Kamera Worn-Awak
Perlindungan Jaringan Pamaréntahan ku Bantuan Kaméra Awak Worn
Kaméra Awak Leverage pikeun mastikeun Kasalametan Karyawan ku Perusahaan
Ngenalkeun Skema sareng Pembelajaran ngeunaan Kaméra Awak-Worn
Koréksi Polda nganggo kaméra Awak-Worn
Alesanna Kaméra Kuda Awak Wulung tiasa henteu jelas Hungkul
Prosedur pikeun Ngagunakeun Kaméra Awak-Worn
Kaméra Awak-Worn ditunda pikeun Paké dina fasilitas Kaséhatan
Kaméra Awak Pulisi Worn Kaméra diperkirakeun pikeun Pituduh Pangenal Muka
Milih Kaméra Saatos Worn-Proper
Téhnik Aman Digunakeun Pamaréntah pikeun Ngalindungan Platform Kaméra Badan Worn
Kauntunganna Kaméra Awak ku Industri
Ngalaksanakeun Program Kaméra Badan Worn sareng Kelas
Ngaronjatkeun Masalah Uninga dina Kaamanan sareng Pribadi dina Kaméra Awak-Worn Polda
Kaméra Awak Worn teu tiasa Ngeunaan Sadaya Situasi
Métode Panganggo Kaméra Awak-Worn
Kauntungan tina Kaméra Awak-Worn dina Rumah Sakit
Promosi Pangenal Ramo Pikeun Patugas Penguasaan Hukum Kaméra Awak-Worn Kaméra
Tangtukeun kaméra Badag Worn-Body
Metodeu Pamaréntah tiasa dianggo pikeun Ngalindungan Jaringan kanggo Kaméra Awak Worn
Utilitas kaméra Kaméra Lawas ku Industri
Skéma Nimukeun Pikeun Kaméra Worn sareng Kamari Diajar
Ngaronjatkeun Kahariosan Kasalametan sareng Kamerabatan Ngahasilkeun Kaméra Pamaréntahan Kaméra Polda
Kunaon Awak-Cam Futejil Bisa Henteu Hémutan Anu Tepang
Tungtunan pikeun Pamakéan Kaméra Awak Worn
Kaméra Worn Awak Dipaké dina fasilitas Kaséhatan
Pangenal Raga Datang Kaméra Pamiasan Awas Polda
Milih Kaméra Badan Wani anu Katuhu
Jaringan Kaméra Awak-Worn Aman pikeun Pamaréntah
Pamakéan Kaméra Awak-Worn ku Industri
Ngalaksanakeun Program Kaméra Badan Worn Rekomendasi sareng Palajaran Diajar
Kaméra Awak Pulisi Ngalamun Ngaronjatkeun Kaamanan sareng Masalah Pribadi
Kumaha Pamilihan Kaméra Patugas Awas Badan Ngalamar Kamungkinan Kabiasaan di Asia
Karyawan Patalina kana Pamakéan Kaméra Awak-Worn
Wawasan Warga Kaméra Awak Worn
Usaha Téknologi Kamera Worn-Awak
Kauntungan Poténsi Kaméra Worn Pikeun Awak pikeun penegak UU
Perusahaan Kaamanan - Kumaha Balukar Kamera Pamanas Awak Pulisi
Sanaos Batasan, Kaméra Awak Pulisi Masih Luhur
Awak dipaké kaméra
BWC095-WF - WIFI GPS Live Streaming Camera Awak (Batré Ngapus)
BWC094 - Kaméra Sanés Awak Awak Mampir Mini (Kartu SD Dipiceunkeun)
BWC089 - 16 Jam Kaméra Awak Polisi Ngageet Panjang (Lebet Lebar 170-Gelar)
BWC090 - Kaméra Awak Polisi beurat beurat pikeun Pengawal Kaamanan (Sudut Lebar 170-Gelar 12 Dinten Gawé)
BWC083 - Kaméra Awak Polisi Berat Badag Pikeun Pengawal Kaamanan (Waterproof, Lebar Lebar 130-Gelar, 12 Karya Gawé, 1080p HD)
BWC081 - Kaméra Awak Awak Polisi Wani Mini Mini WIFI (140 Gelar + Visi Wengi)
BWC075 - OMG Dunya Paling leutik di Kaméra Pamaréntahan Kaméra Pamaréntahan Mini
BWC074 - Kamera beurat awakna Mini Lampu sareng Kompresi Super Video - 20-25 Jam kanggo 32GB [Taya LCD LCD]
BWC058 - Kaméra Worn Awak Awak OMG Mini - Komprési Video Super - 20-25 Jam kanggo 32GB
BWC061 - Jam Long OMG [16 Jam] Kaméra Kaméra Worn Rékam
BWC055 - SD Card Dipindahkeun Mini Card Worn Camera Kaméra
Beurat Awak lampu WiFi Hukum penegak dipaké kaméra, Video 1728 * 1296 30fps, H.264, 940NM Nightvision (BWC052)
BWC041 - Kaméra Baduy Baduy OMG Badge
Kaméra Warga Badag OMG Mini, Video 2K (SPY195)
BWC010 - Kaméra Pamaréntahan Badan Pulisi Mini, 1296p, 170Deg, 12 Jam, Visi Peuting
BWC004 - OMG Ruggedized Casing Pamiatan Awak Polda Pulisi
BWC003 - Kaméra Angkat Badan Pulisi Mini
Kamera Tombol OMG Dipasang, Perekam Video Otomatis Gerak (SPY045B)
WiFi Hotspot Wearable Kaamanan 12MP kaméra, 1296P, H.264, kontrol App (SPY084)
Kaméra Kepala-Atur
anyar
Uncategorized - Kaméra Awak Worn
BWC071 - Kaméra Sanés Awak Sareng Mini Tambahan
BWC066 - Kepala Polda Kaméra Polda Pelor Cam pikeun Helmet
Ngamankeun Awak Mini dipaké kaméra kalawan Énkripsi [Jeung LCD Screen] (BWC060)
BWA012 - Stasiun Dok 10 Palabuhan - Sistem Manajemén Bukti
Konci Vidéo (BWA010)
Dipaké Pulisi Mini HD Awak kaméra, 12MP OV2710 140 Gelar kaméra, H.264 MOV, 1080P, TF Max 128G, Long Time Gawé (BWC053)
OMG Wifi Mini Olahraga Gerakan Olahraga Helmet (BWC049)
Mini Spy Kamera - Hidden Pocket Pen Kamera 170 Gelar Wide Angle lensa (SPY018)
OMG Kaméra Lawas Worn Affordable OMN (BWC4)
Kacamata Wungu Awak Smart Smart (BWC042)
pidio
BWC040 - Kaméra Awak Awak HD Affordable
Batré anu tiasa dicabut - Kaméra Worn Awak (BWC037)
Stasion palabuhan OMG 8 sareng Tampilan (BWC038)
Kaméra Awak Kaayaan - Stasiun Docking Station 8 (BWC036)
Awak Worn Camera - 3G, 4G, Wi-Fi, Live streaming, Jauh kontrol langsung, Bluetooth, Mobile APP (IOS + Android), 8hrs ngarékam sinambung, kontrol slide touch. (BWC035)
Awak Worn Camera - Kaméra Awak Wifi (BWC034)
Awak Worn Camera - Novatek 96650 chipset, Panyimpen kartu Panyungsi (BWC033)
Awak Worn Camera - Ambarella A7LA50 chipset, 140Degree Wide angle, 128GB Max storage, GPS built-in (BWC031)
Awak Worn Camera - Ambarella A7LA50 chipset, 140Degree Wide angle, 128GB Max storage, GPS built-in (BWC030)
Awak Worn Camera - Ambarella A7LA50 chipset, 170Degree Wide sudut, 128GB Max panyimpenan, Jenis batré anu tiasa dicabut (BWC028)
Awak Worn Camera - Ambarella A7LA50 chipset, 170 Gelar sudut Gelar, 128GB Max panyimpenan (BWC026)
Awak Worn Camera - Novatek 96650 chipset (BWC025)
Kamera Worn Awak - Dua batré 2500mAh tiasa diganti (BWC024)
Kaméra Worn Awak Liar Kaayaan SD (BWC021)
Kaméra OMG 4G Worn Awak (BWC012)
Removable Batre GPS Awak dipaké Pulisi kaméra [140deg] (BWC006)
OMG 12 Palabuhan Badan Kaméra Darmaga Kaméra Awak (BWC001)
Disumputkeun Kamera Mini Spy Video (SPY006)
Disumputkeun Kamera Spy Pocket Pen Video (SPY009)
Tombol kamera (SPY031)
WiFi Pen Kamera DVR, P2P, IP, recorder 1080P Video, App Control (SPY086)
WiFi Rapat Rekaman Pen, H.264,1080p, Motion deteksi, SD Card Max 128G (SPY091)
produk
Digital Voice & Video Recorder, Video 1080p, Suara 512kbps, Rotasi Degung 180 (SPY106)
Kaméra Awak Awak / Manajemén Bukti Digital (BWC008)
Listing jobs

Bérita paling énggal