Kamera Tombol OMG Dipasang, Perekam Video Otomatis Gerak (SPY045B)

1920x1080P HD Wearable Button kaméra, Motion diaktipkeun Recorder Video - 1

  • ngaran: WiFi / IP kaméra
  • Video Format: AVI
  • Gambar Format: M-JPEG
  • resolusi: 1920 * 1080
  • Video skéma: H.264
  • Type: Kamera Digital, modul kaméra HD lengkep
  • sensor: CMOS
  • téhnologi: Pinhole
  • Fitur husus: modul kaméra HD lengkep
  • piksel: 5 megapiksel CMOS
  • resolusi: 30fps ± 1fps
  • neundeun: TF-32G
  • Ngecas tegangan: DC-5V
  • Video saimbang: 4: 3
  • anteneu: 2.4G 802.11n WiFi
  • rojongan: Pangwanoh gerak
  • strip sambungan kabel: 175mm
  • System: Windows / ios / Android

 

1920x1080P HD Wearable Button kaméra, Motion diaktipkeun Recorder Video - 2

 

1920x1080P HD Wearable Button kaméra, Motion diaktipkeun Recorder Video - 3

 

1920x1080P HD Wearable Button kaméra, Motion diaktipkeun Recorder Video - 4

 

1920x1080P HD Wearable Button kaméra, Motion diaktipkeun Recorder Video - 5

 

1920x1080P HD Wearable Button kaméra, Motion diaktipkeun Recorder Video - 6

 

5999 Jumlah Tampilan 2 pintonan Dinten
Nyitak Friendly, PDF & Email

Taros Kami

OMG Kamanusaan sarta Studi Palanggan

whatsapp

Singapura + 65 8333 4466

Jakarta + 62 8113 80221


email: sales@omg-solutions.com
or
Eusian dina Wangun panalungtikan & urang meunang deui ka anjeun dina 2 WIB

Kantor Batam OMG Solutions @ Terminal Feri Harbourbay

Office Batam OMG Solusi @ Pelabuhan-Bay-Ferry-Terminal

[embedyt] https://www.youtube.com/watch?v=MZOOThkg_oU [/ embedyt]

OMG Solutions mésér unit kantor di Batam. Pembentukan R&D Team urang di Batam nyaéta pikeun masihan inovasi paningkatan pikeun ngalayanan konsumén anyar & anu tos aya.
Didatangan Kantor kami di Terminal Feri Batam @ Harbourbay.

Perusahaan Top 500 Singapura 2018 & 2019

Singapura Top 500 usaha 2018

kaméra Tipe


Halaman Kategori

   Kaméra Live Stream 4G
   Artikel - Kaméra Awak Worn
    ↳ Pengawasan Penguasaan UU sareng Confidentiality di Asia
    ↳ Pangabutuh Kaméra Angkatna sareng Balukar Ka Polisi sareng Publik
    ↳ Inovasi Téhnologi Awak-Worn Salila Taun-taun
    ↳ Naha Kaméra Awak Worn ngabantosan Administrasi Hukum?
    ↳ Balukar dina Pengawal Kaamanan nganggo Kaméra Awak-Worn
    ↳ Hak istimewa ngagunakeun Kaméra Polda Awas-Polda
    ↳ Kaméra Awak Worn: Taktik Anu Bakal Ngabantosan di Rumah sakit
    ↳ Pengenalan Pangenal Raga di Kaméra Awak Worn
    ↳ Nunjuk ka Catet sateuacan Mésér Kamera Worn-Awak
    ↳ Perlindungan Jaringan Pamaréntahan ku Bantuan Kaméra Awak Worn
    ↳ Kaméra Awak Leverage pikeun mastikeun Kasalametan Karyawan ku Perusahaan
    ↳ Ngenalkeun Skema sareng Pembelajaran ngeunaan Kaméra Awak-Worn
    ↳ Prosedur pikeun Ngagunakeun Kaméra Awak-Worn
    ↳ Kaméra Awak-Lawas: Ngaronjatkeun Hubungan Pagawé Pasién-Kaséhatan di Rumah Sakit
    ↳ Kaméra Awak Pulisi Worn Kaméra diperkirakeun pikeun Pituduh Pangenal Muka
    ↳ Milih Kaméra Saatos Worn-Proper
    ↳ Téhnik Aman Digunakeun Pamaréntah pikeun Ngalindungan Platform Kaméra Badan Worn
    ↳ Kauntunganna Kaméra Awak ku Industri
    ↳ Ngalaksanakeun Program Kaméra Badan Worn sareng Kelas
    ↳ Métode Panganggo Kaméra Awak-Worn
    ↳ Kauntungan tina Kaméra Awak-Worn dina Rumah Sakit
    ↳ Promosi Pangenal Ramo Pikeun Patugas Penguasaan Hukum Kaméra Awak-Worn Kaméra
    ↳ Tangtukeun kaméra Badag Worn-Body
    ↳ Metodeu Pamaréntah tiasa dianggo pikeun Ngalindungan Jaringan kanggo Kaméra Awak Worn
    ↳ Utilitas kaméra Kaméra Lawas ku Industri
    ↳ Skéma Nimukeun Pikeun Kaméra Worn sareng Kamari Diajar
    ↳ Tungtunan pikeun Pamakéan Kaméra Awak Worn
    ↳ Pangenal Raga Datang Kaméra Pamiasan Awas Polda
    ↳ Milih Kaméra Badan Wani anu Katuhu
    ↳ Jaringan Kaméra Awak-Worn Aman pikeun Pamaréntah
    ↳ Pamakéan Kaméra Awak-Worn ku Industri
    ↳ Ngalaksanakeun Program Kaméra Badan Worn Rekomendasi sareng Palajaran Diajar
    ↳ Wawasan Warga Kaméra Awak Worn
    ↳ Usaha Téknologi Kamera Worn-Awak
    ↳ Kauntungan Poténsi Kaméra Worn Pikeun Awak pikeun penegak UU
    ↳ Perusahaan Kaamanan - Kumaha Balukar Kamera Pamanas Awak Pulisi
    ↳ 5 Hal-hal Anu Tiasa Ngeunaan Kaméra Awak Polisi
    ↳ Kaunggulan tina ngagunakeun Kaméra Peringatan Badan Polda
    ↳ Kaméra Awak Pulisi sareng Pribadi
    ↳ Kumaha kaméra ngabantosan kaméra ngabantosan penegak hukum?
    ↳ Pangaruh Kaméra Saatos Awak dina Penjaga Kaamanan
    ↳ Artikel
    ↳ Kauntungan tina kaméra awak Polda
    ↳ Tetep dina kaméra kaméra ngagem awak
   Awak dipaké kaméra
    ↳ BWC097-WF4G - OMG Android Wifi 3G / 4G Bluetooth Walkie Talkie kalayan Kaméra Radio Dua Jalan
    ↳ BWC095 - Kaméra Awak Bateri OMG dicabut OMG
    ↳ BWC094 - Kaméra Angkat Badan Mini Affordable OMG
    ↳ BWC089 - OMG 16 Jam Sajarah Politérs Lampu Pariwarna Langsing (Sudut Lebar 170-Gelar)
    ↳ BWC090 - Kaméra Awak Polisi beurat OMG Kaméra Pikeun Pengawal Kaamanan (Sudut Lebar 170-Gelar 12 Dinten Gawé)
    ↳ BWC081 - Kaméra Polda Awak Warga Mini OMG Ultra Mini (140 gelar + Visi Wengi)
    ↳ BWC075 - OMG Dunya Paling leutik di Kaméra Pamaréntahan Kaméra Pamaréntahan Mini
    ↳ BWC074 - OMG Mini Lampu beurat Lawas Awak Kaméra sareng Super Video Compression - 20-25 Jam kanggo 32GB [Teu aya LCD LCD]
    ↳ BWC058 - Kaméra Worn Awak Awak OMG Mini - Komprési Video Super - 20-25 Jam kanggo 32GB
    ↳ BWC061 - Jam Long OMG [16 Jam] Kaméra Kaméra Worn Rékam
    ↳ BWC055 - SDG Removable SD Card Mini Awak Worn Camera
    ↳ OMG Lampu Badan WIFI Berat Badan WIFI Kaméra, Video 1728 * 1296 30fps, H.264, 940NM Nightvision (BWC052)
    ↳ BWC041 - Kaméra Baduy Baduy OMG Badge
    ↳ Kaméra Warga Badag OMG Mini, Video 2K (SPY195)
    ↳ BWC010 - Kaméra Awak Badan Pulisi Mini OMG, 1296p, 170Deg, 12 Jam, Visi wengi
    ↳ BWC004 - OMG Ruggedized Casing Pamiatan Awak Polda Pulisi
    ↳ BWC003 - Kaméra Piduh Badan Pulisi Mini OMG
    ↳ Kamera Tombol OMG Dipasang, Perekam Video Otomatis Gerak (SPY045B)
    ↳ OMG WIFI Kaméra Kaamanan Dipasangna Kaméra 12MP, 1296P, H.264, Kontrol App (SPY084)
   Asesoris Kamera Worn Awak
   Stasion dok kaméra dina awak
   Kaméra Kepala-Atur
   anyar
   Uncategorized - Kaméra Awak Worn
    ↳ BWC071 - Kaméra Sanés Awak Sareng Mini Tambahan
    ↳ BWC066 - Kepala Polda Kaméra Polda Pelor Cam pikeun Helmet
    ↳ Ngamankeun Awak Mini dipaké kaméra kalawan Énkripsi [Jeung LCD Screen] (BWC060)
    ↳ BWA012 - Stasiun Dok 10 Palabuhan - Sistem Manajemén Bukti
    ↳ Konci Vidéo (BWA010)
    ↳ Dipaké Pulisi Mini HD Awak kaméra, 12MP OV2710 140 Gelar kaméra, H.264 MOV, 1080P, TF Max 128G, Long Time Gawé (BWC053)
    ↳ OMG Wifi Mini Olahraga Gerakan Olahraga Helmet (BWC049)
    ↳ Mini Spy Kamera - Hidden Pocket Pen Kamera 170 Gelar Wide Angle lensa (SPY018)
    ↳ OMG Kaméra Lawas Worn Affordable OMN (BWC4)
    ↳ Kacamata Wungu Awak Smart Smart (BWC042)
    ↳ pidio
    ↳ BWC040 - Kaméra Awak Awak HD Affordable
    ↳ Batré anu tiasa dicabut - Kaméra Worn Awak (BWC037)
    ↳ Kaméra Awak Kaayaan - Stasiun Docking Station 8 (BWC036)
    ↳ Awak Worn Camera - 3G, 4G, Wi-Fi, Live streaming, Jauh kontrol langsung, Bluetooth, Mobile APP (IOS + Android), 8hrs ngarékam sinambung, kontrol slide touch. (BWC035)
    ↳ Awak Worn Camera - Kaméra Awak Wifi (BWC034)
    ↳ Awak Worn Camera - Novatek 96650 chipset, Panyimpen kartu Panyungsi (BWC033)
    ↳ Awak Worn Camera - Ambarella A7LA50 chipset, 140Degree Wide angle, 128GB Max storage, GPS built-in (BWC031)
    ↳ Awak Worn Camera - Ambarella A7LA50 chipset, 140Degree Wide angle, 128GB Max storage, GPS built-in (BWC030)
    ↳ Awak Worn Camera - Ambarella A7LA50 chipset, 170Degree Wide sudut, 128GB Max panyimpenan, Jenis batré anu tiasa dicabut (BWC028)
    ↳ Awak Worn Camera - Ambarella A7LA50 chipset, 170 Gelar sudut Gelar, 128GB Max panyimpenan (BWC026)
    ↳ Awak Worn Camera - Novatek 96650 chipset (BWC025)
    ↳ Kamera Worn Awak - Dua batré 2500mAh tiasa diganti (BWC024)
    ↳ Kaméra Worn Awak Liar Kaayaan SD (BWC021)
    ↳ Kaméra OMG 4G Worn Awak (BWC012)
    ↳ Removable Batre GPS Awak dipaké Pulisi kaméra [140deg] (BWC006)
    ↳ BWC007 OMG - Kaméra Worn Awak Ambarella A12 / WIFI Video Live Stream / Sajam Gawé Long
    ↳ OMG 12 Palabuhan Badan Kaméra Darmaga Kaméra Awak (BWC001)
    ↳ Disumputkeun Kamera Mini Spy Video (SPY006)
    ↳ Disumputkeun Kamera Spy Pocket Pen Video (SPY009)
    ↳ Tombol kamera (SPY031)
    ↳ WiFi Pen Kamera DVR, P2P, IP, recorder 1080P Video, App Control (SPY086)
    ↳ WiFi Rapat Rekaman Pen, H.264,1080p, Motion deteksi, SD Card Max 128G (SPY091)
    ↳ produk
    ↳ Digital Voice & Video Recorder, Video 1080p, Suara 512kbps, Rotasi Degung 180 (SPY106)
    ↳ Kaméra Awak Awak / Manajemén Bukti Digital (BWC008)
    ↳ Listing jobs

Bérita paling énggal