Видео - телесна камера - увод производа

Видео - Камера за тело - Увод у производ

 


ОМГ Ливе Стреам решење за камеру које носи тело


БВЦ074 - Мини лагана камера која носи тело [нема ЛЦД екран]


БВЦ075 - ОМГ најмања минијатурна мини полицијска камера на свету


БВЦ089 - ОМГ 16-сатна лагана полицијска каросерија (широки угао 170 степени)


БВЦ090 - Камера која се троши на телу (лагана камера за тело за безбедност (12 радних сати)


БВЦ094 - ОМГ приступачна мини камера која носи тело


БВЦ104-В4 - ВИФИ 4Г истрошена камера (преносиве батерије)

 

КСНУМКС Тотал Виевс КСНУМКС Виевс Тодаи
Принт Фриендли, ПДФ и е-пошта