Shpërndarësi më i mirë i kamerave të trupit të policisë në Singapor

WIFI / 4G Transmetimi i drejtpërdrejtë, Bota më e vogël, Pesha e lehtë, vizioni i natës, këndi i gjerë Anglezimi AES256 -

Kamerat e veshura trupore për Oficerët e Policisë dhe Sigurisë

Në Azi, zona ku oficerët e policisë veshin kamera trupore po rritet me shpejtësi për të zvogëluar dhunën midis oficerëve të policisë dhe qytetarëve. Besohet gjerësisht se përhapja e teknologjisë së kamerave të trupit do të qartësojë përgjegjësinë e oficerëve të policisë, duke përmirësuar kështu sigurinë e qytetarëve.

Policia beson se kamera e veshur me trup mund të përmirësojë aftësinë e oficerëve të policisë për të kërkuar dhe forcuar transparencën dhe përgjegjshmërinë e operacioneve policore. Disa njerëz mendojnë se kamera e veshur me trup mund të mundësojë që policët të kërkojnë në mënyrë më objektive, të përgjegjshme dhe transparente, duke përmirësuar kështu efektivitetin e zbatimit të ligjit. Sidoqoftë, disa Anëtarë janë të shqetësuar që pasi që oficerët e policisë mund të vendosin "nëse duhet të regjistrojnë apo jo të regjistrojnë" dhe vetë zyrtarët policorë nuk janë regjistruar, kamera e veshur me trup mund të mos jetë në gjendje ta paraqesë incidentin në mënyrë gjithëpërfshirëse dhe të drejtë.

OMG Sistemi i Integruar i Monitorimit të Rrjetit live 2.0

Sistemi i monitorimit të vëzhgimeve të drejtpërdrejta OMG 2.0.1 1280x

karakteristika

 • Mbështetje Ndjekja e vendndodhjes GPS në distancë
 • Videoja nga largësia e largët
 • Komunikimi në largësi 2 mënyrë
 • Aleanca e largët SOS

Të reja


video


Kamera e veshur me trup 4G Live Streaming


Trupi i veshur Kamera


Kamera e vendosur me kokë - Mbështetje për operacionin


aksesorë


Kujt i shërbejmë

Qeveri

Firma e Sigurisë

Mall, Condo & Constructions

Të tjerët


Artikuj


59666 Totali i Shikimeve 18 Shikime Sot
Print Friendly, PDF & Email

Kushtet në mbërritje e kërkimit:

 • parzmore trupore (2)
 • erasermeņa kamera (2)
 • omg kamera (2)
 • አምሮን እንዴት ማስተካከል ይቻላል (2)
 • body camera shoulder harness (1)
 • Iya magana (1)
 • koka e policisë mv dvr (1)
 • የሰውነት ንዝረት መከላከያ (1)