Singapore - Kamera Trupi / Kamera e Veshur nga Trupi

Kamera të veshura me trup për oficerët e sigurisë - Transmetim i drejtpërdrejtë WIFI / 4G, Kamera më e vogël në botë, kamera me peshë të lehtë, shikim natën, kriptim me kënd të gjerë AES256

Përdorimi i kamerave të veshura nga trupi po rritet me shpejtësi, i përdorur kryesisht për parandalimin e konfliktit midis punonjësve të policisë dhe qytetarëve. Teknologjia e kamerave trupore lejon sqarimin e veprimeve të punonjësve të policisë që përmirëson sigurinë e policëve dhe qytetarëve, ndërsa inkurajon edhe protokollin e duhur.

Kamerat e veshura nga trupi u mundësojnë oficerëve të policisë të kërkojnë në mënyrë më objektive, të përgjegjshme dhe transparente, duke përmirësuar kështu efektivitetin e zbatimit të ligjit.

OMG Sistemi i Integruar i Monitorimit të Rrjetit live 2.0

Sistemi i monitorimit të vëzhgimeve të drejtpërdrejta OMG 2.0.1 1280x

karakteristika

  • Mbështetje Ndjekja e vendndodhjes GPS në distancë
  • Videoja nga largësia e largët
  • Komunikimi në largësi 2 mënyrë
  • Aleanca e largët SOS

 


4G Kamera e rrjedhës së drejtpërdrejtë


Kamera e veshur me trup - Zbatimit të Ligjit


Kamera e vendosur me kokë - Mbështetje për operacionin


Kamera Mini me Pesha të Lehta - Menaxhimi i Mosmarrëveshjeve


aksesorë


Model kamera i veshur me trup - Procedura standarde e funksionimit SOP


video


Kujt i shërbejmë

Agjencitë qeveritare

Arsim

Healthcare

Firmat e Sigurisë

Ndërtimet / Menaxhimi i objekteve / Prona - Pasuri të paluajtshme

Qendra tregtare & Condo

Të tjerët


Projekte të Kamerave të Veshura në Trup


Artikuj

Zgjidhja OMG Logo
Etiketa: kamera trupore, kamera të veshura trupore policia, kamera trupore policie, kamera policie, encryption aes256

24807 Totali i Shikimeve 135 Shikime Sot
Print Friendly, PDF & Email