Produktet tona

Spy Voice Recorder

Mbikqyrje Audio SPY Voice Recorders

133505 Totali i Shikimeve 263 Shikime Sot
Print Friendly, PDF & Email

Logo e sigurisë

Sistemi i Down Down - Zgjidhja e sigurisë së punëtorëve të vetëm

146417 Totali i Shikimeve 263 Shikime Sot
Print Friendly, PDF & Email

Trupi i veshur Kamera - logo

Kamera e veshur me trup (Digital Evidence Management)

146400 Totali i Shikimeve 263 Shikime Sot
Print Friendly, PDF & Email

Zgjidhjet e parandalimit të rënies së pleqve

Zgjidhjet e parandalimit të rënies së pleqve

133513 Totali i Shikimeve 263 Shikime Sot
Print Friendly, PDF & Email

Kamera Spy

Kamera Spy fshehur (Home Security)

146386 Totali i Shikimeve 263 Shikime Sot
Print Friendly, PDF & Email

Emergjente Panic Button Alarm

Butoni i Panikut të Urgjencës / Alarmi i parandalimit të vjeshtës

146377 Totali i Shikimeve 263 Shikime Sot
Print Friendly, PDF & Email

gps-map-icon

Pajisja GPS Tracker për të moshuarit, fëmijët, kafshët shtëpiake dhe automjetet

146359 Totali i Shikimeve 263 Shikime Sot
Print Friendly, PDF & Email

Lajmet e fundit

Çfarë Thotë Klienti ynë

"OMG Floor Mat Alarm ka punuar mirë që kur kemi instaluar atë një javë më parë. Ne ishim të shqetësuar për vjehrrën që binte në tualet, e cila ndodhi së fundmi. Që nga instalimi, momenti që ajo hyn në mat pranë saj kreu, sidomos gjatë natës, shkakton alarmin e largët pa tela dhe familja e saj dhe ndihmësi i brendshëm janë në gjendje t'i përgjigjen asaj shpejt para se të arrijë në banjo. mund të fle më mirë duke e ditur se ne mund ta arrijmë atë në kohë për të dhënë ndonjë ndihmë të nevojshme "

Testimonial: WH Tan - Alarmi për parandalimin e rënies së rënies së matësit

(WH Tan)
133514 Totali i Shikimeve 263 Shikime Sot
Print Friendly, PDF & Email