SPY296 - камера за рутер OMG WIFI, HD 4K / 2K

SPY296 - 4K WIFI рутер камера, HD 4K2K, Хисиликон 3518E, 2.0MP Camea, TF Макс 128G

Опис:
4K WIFI рутер камера DVR
1, HD 4K / 2K / 1080P / 720P 30FPS
2, Хисиликон 3518E V200 чипсет
3. 2.0MP CMOS камера, 90degree камера
4, без батерија, напојување со полнач
5, WIFI / P2P / IP Функција
6, рутер 2.4G / 5.8G Hz
7, Поддршка APP HDMiniCam (Android) HDMiniCam Pro (iOS)
8, поддршка TF Max 128 G

SPY296 - 4K WIFI рутер камера, HD 4K2K, Хисиликон 3518E, 2.0MP Camea, TF Макс 128G 04-700xSPY296 - 4K WIFI рутер камера, HD 4K2K, Хисиликон 3518E, 2.0MP Camea, TF Макс 128G 09- 700x

SPY296 - 4K WIFI рутер камера, HD 4K2K, Хисиликон 3518E, 2.0MP Camea, TF Макс 128G 03-700x

SPY296 - 4K WIFI рутер камера, HD 4K2K, Хисиликон 3518E, 2.0MP Camea, TF Макс 128G 06-700x

SPY296 - 4K WIFI рутер камера, HD 4K2K, Хисиликон 3518E, 2.0MP Camea, TF Макс 128G 10- 700x

SPY296 - 4K WIFI рутер камера, HD 4K2K, Хисиликон 3518E, 2.0MP Camea, TF Макс 128G 07-700x

SPY296 - 4K WIFI рутер камера, HD 4K2K, Хисиликон 3518E, 2.0MP Camea, TF Макс 128G 02- 700xSPY296 - 4K WIFI рутер камера, HD 4K2K, Хисиликон 3518E, 2.0MP Camea, TF Макс 128G 05-700x

 

SPY296 - 4K WIFI рутер камера, HD 4K2K, Хисиликон 3518E, 2.0MP Camea, TF Макс 128G 11

SPY296 - 4K WIFI рутер камера, HD 4K2K, Хисиликон 3518E, 2.0MP Camea, TF Макс 128G 12- 700x

SPY296 - 4K WIFI рутер камера, HD 4K2K, Хисиликон 3518E, 2.0MP Camea, TF Макс 128G 13- 700x

5792 Вкупно прегледи 3 денес
Печатете пријателски, PDF и е-пошта
$ 328.00

Whatsapp нас

OMG грижа за корисници

WhatsApp

Сингапур + 65 8333-4466

Џакарта + 62 8113 80221

маркетинг@omgrp.net

Најнови вести