Сингапур Топ мини личен GPS личен тракер за стари лица со аутизам / деца со аутизам и деменција

OMG решенија - GPS Tracker

таг: GPS tracker, уреди за следење, GPS-уред за следење, мини GPS tracker, мал GPS tracker, личен GPS tracker, GPS уред, GPS tracker-локација GPS, уред за пронаоѓање локации, најдобар GPS tracker, GPS систем за следење

OMG GPS следење на мобилна апликација го претвора вашиот уред со Android, iOS или Windows во уред за следење на GPS. Инсталирање на оваа апликација на уреди што сакате да ги следите, можете да ги надгледувате нивните местоположби на оваа веб-страница. Користете ги следните чекори за да започнете со следење на членовите на вашето семејство (деца / постари родители), пријатели, вработени, средства на компанијата.

Нови Продукти

GPS часовник за деца и деца со аутизам

таг: деца со аутизам, дете со посебни потреби, GPS tracker за деца, GPS уред за следи, GPS tracker, уреди за следење на деца, детектор за деца

Децата со аутизам и други посебни потреби можат да бидат невербални и може да имаат тешко време да комуницирате со луѓето. OMG GPS Tracker е решение за набудување наменето за родители со аутизам. Кога детето со аутизам скита, родителот може само да ја разгледа локацијата на апликацијата преземена на паметниот телефон. Нема потреба да започнете да ја повикувате полицијата или соседите што се обидуваат да го лоцираат исчезнатото дете.
Со помош на GPS технологија овие часовници можат да ја кажат локацијата на детето со неверојатен степен на точност. Користејќи ја апликацијата на вашиот паметен телефон, едноставно извлечете ја мапата и ќе можете да ја видите точната локација на детето.
Часовниците можат да примаат и говорни пораки, што значи дека родителите можат да снимаат говорна порака и спокојно да побараат од дете со аутизам да се врати дома.
Уредот делува и како мобилен телефон, овозможувајќи ви да го повикате детето и полека да забележите каде е.

GPS Tracker за пациенти со деменција

Ознака: најдобар GPS tracker, tracker trackers, постари tracker, GPS уред, GPS tracker tracker, GPS tracker, GPS tracker for dementia, GPS tracker за стари лица, GPS tracker bracelet за постари лица, GPS tracker device, GPS tracker device, GPS tracker уред, мини GPS tracker, личен GPS tracker, GPS GPS tracker, tracker за пациенти со деменција, уред за следење за постари лица, уреди за следење

други, пак,


членовите

сега

36819 Вкупно прегледи 68 денес
Печатете пријателски, PDF и е-пошта

Дојдовни зборови за пребарување:

  • otizm li çocuklar icin takip cihazı
  • трагач за деца со аутизам во Сингапур
  • Најдобар шпионски GPS tracker за автомобилски јазик: en
  • уред за следење на деменција сипапур
  • GPS trackers за возила за сипапур
  • GPS trackers за возила во Сипапор
  • otizimli için gps takip
  • уред за следење сигнапор
  • уреди за следење на возила во Сингапур