Најдобриот дистрибутер на каросери со каросериско тело во Сингапур

WIFI / 4G стриминг во живо, најмала светлина, мала тежина, ноќно видување, широк агол Погледнете AES256 криптирање -

Камери кои се носат на телото за полицајци и безбедносни службеници

Во Азија, областа каде полицајците носат камери за тело брзо се зголемува за да се намали насилството меѓу полицајците и граѓаните. Широко се верува дека ширењето на технологијата на камери за тело ќе ја разјасни одговорноста на полициските службеници, а со тоа и подобрување на безбедноста на граѓаните.

Полицијата смета дека камерата што ја носи телото може да ја подобри можноста на полициските службеници да пребаруваат и да ја зајакнат транспарентноста и одговорноста за полициските операции. Некои луѓе мислат дека камерата што ја носи телото може да им овозможи на полициските службеници да пребаруваат на пообјективен, одговорен и транспарентен начин, а со тоа да ја подобрат ефективноста на спроведувањето на законот. Сепак, некои членови се загрижени бидејќи полициските службеници можат да одлучат „дали да снимаат или не да се снимаат“ и самите полицајци не се евидентирани, камерата што ја носи телото можеби нема да може да го претстави инцидентот сеопфатно и фер.

Интегриран систем за видео мониторинг во живо на OMG 2.0

Систем за видео мониторинг во живо OMG 2.0.1 1280x

Карактеристики

 • Поддршка за далечинско следење на локацијата на GPS
 • Видео од далечински пренос во живо
 • Комуникација на далечински 2 начин
 • Далечински сигнал

Нови


Видео


4G камера облечена во живо во живо


Камери за носење на тело


Камера поставена со глава - Поддршка за операција


додатоци


Кој им служиме

Владата

Безбедносна фирма

Трговски центар, кондо и конструкции

други, пак,


членовите


77540 Вкупно прегледи 98 денес
Печатете пријателски, PDF и е-пошта

Дојдовни зборови за пребарување:

 • omg kamera (2)
 • бодилка за тело (2)
 • አምሮን እንዴት ማስተካከል ይቻላል (2)
 • ķермеша камери (2)
 • полициска камера на полицијата во Сингапур (2)
 • камера за тяло (1)
 • шефот на полицијата постави ДВР (1)
 • кабел за тело на рамото (1)
 • IYATSA MATA (1)
 • Ија магана (1)