4G / LTE GPS тракер за стари лица / сензори - Пациенти со деменција (нема месечна такса)

4G / LTE GPS тракер за стари лица / сензори - Пациенти со деменција (нема месечна такса) 

Уред за предупредување за постари медицински лица - Самостојно паѓање на деменција во домот и неподвижна тревога & СОС-повик Без месечна такса. Поддржете мапа на 4G / LTE GPS во Сингапур. Одличен уред за следење на нарушената меморија кај пациентите со Алцхајмерова / Деменција кои живеат сами.

Привезок за клучеви со 4G / LTE GPS тракер, нараквица за GPS-тракер, Watch GPS-тракер, нараквица за GPS-тракер, копче SOS за GPS-тракер

Ознака: најдобар GPS tracker, tracker trackers, постари tracker, GPS уред, GPS tracker tracker, GPS tracker, GPS tracker for dementia, GPS tracker за стари лица, GPS tracker bracelet за постари лица, GPS tracker device, GPS tracker device, GPS tracker уред, мини GPS tracker, личен GPS tracker, GPS GPS tracker, tracker за пациенти со деменција, уред за следење за постари лица, уреди за следење

14307 Вкупно прегледи 26 денес
Печатете пријателски, PDF и е-пошта