Уред за следење GPS на Сингапур

OMG решенија - GPS Tracker

таг: GPS tracker, уреди за следење, GPS-уред за следење, мини GPS tracker, мал GPS tracker, личен GPS tracker, GPS уред, GPS tracker-локација GPS, уред за пронаоѓање локации, најдобар GPS tracker, GPS систем за следење

OMG GPS следење на мобилна апликација го претвора вашиот уред со Android, iOS или Windows во уред за следење на GPS. Инсталирање на оваа апликација на уреди што сакате да ги следите, можете да ги надгледувате нивните местоположби на оваа веб-страница. Користете ги следните чекори за да започнете со следење на членовите на вашето семејство (деца / постари родители), пријатели, вработени, средства на компанијата.

ГПС часовник за деца и деца со аутизам

Ознака: деца со аутизам, дете за деца со посебни потреби, GPS tracker за деца, GPS уред за следи, GPS tracker, уреди за следење на деца, детектор за деца

Деца со Аутизам а другите специјални потреби можат да бидат невербални и може да имаат тешко време да комуницирате со луѓето. ОМГ GPS Tracker е решение за набудување дизајнирано за аутизам родители. Кога дете со аутизам залута, родителот може само да ја побара локацијата на апликацијата преземена на паметниот телефон. Нема потреба да се започнува да се јавувате во полиција или соседи кои се обидуваат да го лоцираат исчезнатото дете.

Со помош на GPS технологија овие часовници можат да ја кажат локацијата на детето со неверојатен степен на точност. Користејќи ја апликацијата на вашиот паметен телефон, едноставно извлечете ја мапата и ќе можете да ја видите точната локација на детето.

Часовниците исто така можат да примаат говорни пораки, што значи дека родителите можат да снимат говорна порака и смирено да го прашуваат дете со аутизам да се врати дома.

Уредот делува и како мобилен телефон, овозможувајќи ви да го повикате детето и полека да забележите каде е.


GPS Tracker за пациенти со деменција

Ознака: најдобар GPS tracker, tracker trackers, постари tracker, GPS уред, GPS tracker tracker, GPS tracker, GPS tracker for dementia, GPS tracker за стари лица, GPS tracker bracelet за постари лица, GPS tracker device, GPS tracker device, GPS tracker уред, мини GPS tracker, личен GPS tracker, GPS GPS tracker, tracker за пациенти со деменција, уред за следење за постари лица, уреди за следење


Автомобил Тракер


Петср Тракер


други, пак,

38314 Вкупно прегледи 47 денес
Печатете пријателски, PDF и е-пошта