Врвен дистрибутер на камери во полициско тело во Сингапур

WIFI / 4G пренос во живо, најмала светска камера, лесна камера, ноќно гледање, широк агол, шифрирање AES256 -

Носени камери за тело за полицајци и службеници за безбедност

Употребата на камери што се носат на телото брзо се зголемува, главно се користи за спречување судир меѓу полицајците и граѓаните. Технологијата на камери за каросерија овозможува појаснување на постапките на полициските службеници што ја подобруваат безбедноста на полицајците и граѓаните, истовремено поттикнувајќи го и соодветниот протокол.

Камелите што се носат на телото им овозможуваат на полициските службеници да пребаруваат на пообјективен, отчесен и транспарентен начин, а со тоа да ја подобрат ефикасноста на спроведувањето на законот.

Интегриран систем за видео мониторинг во живо на OMG 2.0

Систем за видео мониторинг во живо OMG 2.0.1 1280x

Карактеристики

  • Далечинско следење на локацијата на GPS
  • Далечински видео во живо
  • Далечински / двонасочна комуникација
  • Далечински сигнал

Нови Продукти


Видео


4G камера облечена во живо во живо


Камери за носење на тело


Камера поставена со глава - Поддршка за операција


додатоци


Докинг станица


Кој им служиме

Ново !!

Владата

образование

Здравствена заштита

Безбедносни фирми

Трговски центар, кондо и конструкции

други, пак,


членовите

97308 Вкупно прегледи 11 денес
Печатете пријателски, PDF и е-пошта