Написи - Постари аларми за вонредна состојба / спречување на есен

Членовите за начини на кои можете да го намалите ризикот од пад, вклучувајќи едноставни промени во вашиот дом и вежби за подобрување на вашата сила и рамнотежа.

 

25846 Вкупно прегледи 25 денес
Печатете пријателски, PDF и е-пошта