Најдобриот дистрибутер на каросери со каросериско тело во Сингапур

Ознака: камери за каросерија, камери со истрошени полицајци, полициски камери за тело, полициска камера, шифрирање aes256

Врвен дистрибутер на фотоапарати за снабдување со каросерија во Сингапур - WIFI / 4G стриминг во живо, најмала светлина во светлина, ноќна визија, преглед на широк агол AES256 Шифрирање - Камери што се носат на телото за полициски и безбедносни службеници

Во Азија, областа каде полицајците носат камери за тело брзо се зголемува за да се намали насилството меѓу полицајците и граѓаните. Широко се верува дека ширењето на технологијата на камери за тело ќе ја разјасни одговорноста на полициските службеници, а со тоа и подобрување на безбедноста на граѓаните.

Полицијата смета дека камерата што ја носи телото може да ја подобри можноста на полициските службеници да пребаруваат и да ја зајакнат транспарентноста и одговорноста за полициските операции. Некои луѓе мислат дека камерата што ја носи телото може да им овозможи на полициските службеници да пребаруваат на пообјективен, одговорен и транспарентен начин, а со тоа да ја подобрат ефективноста на спроведувањето на законот. Сепак, некои членови се загрижени бидејќи полициските службеници можат да одлучат „дали да снимаат или не да се снимаат“ и самите полицајци не се евидентирани, камерата што ја носи телото можеби нема да може да го претстави инцидентот сеопфатно и фер.

Интегриран систем за видео мониторинг во живо на OMG 2.0

Систем за видео мониторинг во живо OMG 2.0.1 1280x

Карактеристики

  • Поддршка за далечинско следење на локацијата на GPS
  • Видео од далечински пренос во живо
  • Комуникација на далечински 2 начин
  • Далечински сигнал

OMG нови производи


Примерок фотоапарат што е искористен за тело - SOP Стандардна процедура за работа


Скенер за препознавање лице и температурен сензор


4G камера во живо


Во живо Возило / Систем за камера за автомобили - решение за мобилен DVR


Видео


Камено тело - Спроведување на законот


Камера поставена со глава - Поддршка за операција


Мини камера со мала тежина - Управување со спорови


додатоци


Кој им служиме

Владини агенции

безбедност

сите


членовите

Лого за решенија OMG
Ознака: камери за каросерија, камери со истрошени полицајци, полициски камери за тело, полициска камера, шифрирање aes256

9528 Вкупно прегледи 42 денес
Печатете пријателски, PDF и е-пошта