Алармен систем за спречување на пад

Систем за превенција од пад -Сензорски кревет / стол / Подлога за аларм за подлога, Аларм за сензор за движење

Алцхајмерова болест, деменција Производи за удобност и безбедност

Алцхајмеровата болест, деменцијата и другите состојби што предизвикуваат губење на меморијата се менувачи на животот - и за оние кои живеат со оваа состојба и за оние кои стануваат негувател. Конфузија, изолација, губење на чувство на сигурност и раздразливост можат значително да го намалат квалитетот на животот на семејствата и професионалците за грижа.

OMG Solutions нудат широк спектар на рачно избрани производи на Алцхајмерова болест за да го олеснат непријатноста на една личност и да им помогнете да живеат во побезбедна домашна средина со чувство на независност. Без разлика дали се грижите за пациент со Алцхајмерова болест во професионален капацитет или се грижите за некој близок дома, Продавницата за Алцхајмерова болест може да ви помогне да го пронајдете вистинскиот производ за да го направите животот полесен, побезбеден и попривлечен!

8366 Вкупно прегледи 3 денес
Печатете пријателски, PDF и е-пошта