Аларм за копче за паника во Сингапур

Аларм за итни случаи на паника за дома


Аларм за паника во итни случаи за Комерцијална зграда Болница и дом за стари лица


Систем за итни повици во случај на хендикеп


Аларм за сензор за движење


Личен аларм


Интерком систем


други, пак,


Алцхајмерова болест, деменција Производи за удобност и безбедност

Алцхајмеровата болест, деменцијата и другите состојби што предизвикуваат губење на меморијата се менувачи на животот - и за оние кои живеат со оваа состојба и за оние кои стануваат негувател. Конфузија, изолација, губење на чувство на сигурност и раздразливост можат значително да го намалат квалитетот на животот на семејствата и професионалците за грижа.

OMG Solutions нудат широк спектар на рачно избрани производи на Алцхајмерова болест за да го олеснат непријатноста на една личност и да им помогнете да живеат во побезбедна домашна средина со чувство на независност. Без разлика дали се грижите за пациент со Алцхајмерова болест во професионален капацитет или се грижите за некој близок дома, Продавницата за Алцхајмерова болест може да ви помогне да го пронајдете вистинскиот производ за да го направите животот полесен, побезбеден и попривлечен!

Превенција на падот


Копче за безжична паника


GPS Tracker за пациенти со деменција

 


Кој им служиме

Владата

образование

Здравствена заштита

Непрофитна организација

Нафта и гас

други, пак,

 


Список на клиенти за Интерком систем


22187 Вкупно прегледи 7 денес
Печатете пријателски, PDF и е-пошта