Видео - Камера облечена во тело


Операторите во кампот да користат камери на телото во активности со висок елемент на отворено по смртта на студентот на АЦС (I)

https://www.straitstimes.com/sport/schools/camp-operators-to-use-body-cameras-to-enhance-safety-in-high-element-outdoor

 


Камера за тело - Воведно видео


Камера за тело - Водич за видео обука

 


Камера за тело - видео-снимка


Камера за тело - Разно видео

5614 Вкупно прегледи 4 денес
Печатете пријателски, PDF и е-пошта