Систем за превенција на паѓање / скитници

433-CMU-Ниска цена-Централна-мониторЕлиминирање на бучава во алармот

433-CMU-Економија-Централна-Монитор-540x406Работи со безжични кревети, подлошки, подни душеци и безжични компоненти, кои овозможуваат Централниот монитор да биде ставен на станицата за сестри - подалеку од жител, со што се елиминира бучавата во алармот.

Известување за пејџер

Може да биде известен и за пејџер кој покажува кој сензор активира предупредување. Ова им овозможува на негувателот да присуствува на други должности, но сепак да биде предупредено кога на жител му е потребна помош.

Знајте кому му е потребна помош

Централниот монитор го известува старателот во станицата на сестрите или пејџер за нега со звучен и визуелен приказ кој покажува кој жител потекнува од алармот.

раширената

За да одговарате на вашите потреби за заштита од пад и анти-скитање. Додајте дополнителни безжични компоненти во системот, како што се копчиња за повикување на сестри (OMG433-NC), патосници и сензори за движење (OMG433-MS).

САД производКарактеристики

  • Работи со копчиња за безжичен повик на медицинска сестра (OMG433-NC), подни душеци, подлоги за кревет, влошки за столици и сензори за движење (OMG433-MS)
  • Централниот монитор може да биде ставен на станицата на медицинската сестра за да ги алармира старателите кога жителите имаат потреба од помош.
  • Аларми во станицата на сестрите или на друга централна локација звучно и на екранот укажуваат кој жител потекнува од алармот.
  • Грижачот е истовремено известен за пејџер за нега.
  • Копчето за повикување на сестрите им овозможува на жителите да го повикаат старателот во секое време, активирањето на копчињата истовремено го пренесува сигналот до Централниот монитор и пејџер за негувател, може да се монтира на главата или да се носи со јаже.

Болница-Одделение-логото

4499 Вкупно прегледи 2 денес
Печатете пријателски, PDF и е-пошта

Whatsapp нас

OMG грижа за корисници

WhatsApp

Сингапур + 65 8333-4466

Џакарта + 62 8113 80221

маркетинг@omgrp.net

Најнови вести