Носена мини камера со мала тежина во телото

Употребата на камери што се носат на телото брзо се зголемува, главно се користи за спречување судир меѓу полицајците и граѓаните. Технологијата на камери за каросерија овозможува појаснување на постапките на полициските службеници што ја подобруваат безбедноста на полицајците и граѓаните, истовремено поттикнувајќи го и соодветниот протокол.

Камелите што се носат на телото им овозможуваат на полициските службеници да пребаруваат на пообјективен, отчесен и транспарентен начин, а со тоа да ја подобрат ефикасноста на спроведувањето на законот.

Мини фотоапарат со мала тежина - управување со спорови

4298 Вкупно прегледи 3 денес
Печатете пријателски, PDF и е-пошта